Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια του μήνα: Ιανουάριος 2021! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διακοπές τέλος, οπότε αποφάσισα να σας γράψω κάτι πιο special, να σας γλυκάνω, πριν δηλώσω και πάλι τρελές εξαφανίσεις.. Ζορίστηκα πολύ με το κείμενο αυτό, έμεινα πολλές φορές με ανοιχτό το στόμα, πραγματικά δεν ήξερα από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω, με τόσα αστρολογικά γεγονότα μέσα σε έναν μήνα! 




Αλλάζει το σύμπαν, οι πλανήτες πηγαίνουν σε νέες θέσεις και αυτό που μου κάνει απίστευτη εντύπωση, είναι πως συμβαδίζουν μαγικά με τα γεγονότα που βιώνουμε.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή..!!! Η εποχή του Υδροχόου.. έχει ξεκινήσει για τα καλά και με προβληματίζουν πολύ αυτά που διαβάζω, αλλά πια είμαι εγώ για να έχω άποψη! Ας την έχουν οι ειδικοί.. όμως επιτρέπεται να παρακολουθώ.. έτσι δεν είναι; 

Ο Γενάρης που λέτε, είναι σκληρός μήνας και πολύ δυνατός από αστρολογικής άποψης! Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, είναι μια επιρροή που ξεσηκώνει τα δημιουργικά τα μυαλά, για νέα project πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα! Ο Κρόνος καραδοκεί και εμποδίζει άστοχες και ανούσιες κινήσεις που μπορεί να φέρουν τη καταστροφή! Ναι στην εξέλιξη, στη τεχνολογία, σε οτιδήποτε πρωτοπόρο, όμως όταν υπάρχει η κατάλληλη η βάση για να δουλέψει σωστά όλο αυτό! Προχειράντζες τέλος, η εποχή είναι άκρως απαιτητική!
Ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Υδροχόο, είναι η θετική και αισιόδοξη πλευρά της ζωής, τύπου η φαντασία καλπάζει, πιανόμαστε από τα σύννεφα και κάπως έτσι όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! 

Η Αφροδίτη πηγαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου! Άλλους τους κάνει τέρμα φλογερούς και ερωτικούς και άλλους παγοκολόνες! Συμβαίνουν και αυτά πού και πού! Το θέμα είναι πως τα γήινα τα ζώδια ευημερούν συναισθηματικά και του αέρα, όσα παίρνει ο άνεμος! Χαμογελάω, γιατί η Αφροδίτη σε ένα τόσο συντηρητικό ζώδιο, πόσο συναίσθημα να μοιράσει η κακομοίρα! Έχει και τον Άρη που της τρελαίνει το μυαλό, από τον Ταύρο! Στις 06/01 γίνεται τρελή επίσκεψη, θα χαρούμε πάλι, να είστε σίγουροι για αυτό!!!
Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει επίσης πολύ ένταση, ταρακουνά και αναστατώνει θέματα κυρίως οικονομικά και γίνεται της μουρλής! Χρέη, πληρωμές, απρόβλεπτοι λογαριασμοί, εκκρεμότητες ξεχασμένες; Μας κάνει βιαστικούς, ανυπόμονους, σκεφτείτε έναν Ταύρο αλαφιασμένο, να αγωνιά για τη στιγμή που θα φάει;;; χαχα.. Ταύρος και φαί είναι θέμα μεγάλο! Νηστικό αρκούδι όχι δε χορεύει μόνο.. δε κουνάει – δε κουνάει!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε στο μάτι του Κυκλώνα, το καταλάβατε αυτό! Γιατί όπως το βλέπω, οι πλανήτες βρίσκονται σε θέσεις τέτοιες που οι επιρροές εξαπλώνονται κάπου ανάμεσά σας! Μαγικό; Ζόρικο; Καταπιεστικό; 

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω παίζει πολύ μυστήριο παιχνίδι! Επιμένει στα πάθη, σε εκείνα τα συναισθήματα που μας συνδέουν με γεγονότα, που μπορεί να ανήκουν πια στο παρελθόν! Μας ταξιδεύει εκεί που έχουμε αφήσει τις τελευταίες μας χαρές; Σιγοντάρει και η Νέα Σελήνη σε αυτό προς τα μέσα του μήνα, που γίνεται επίσης στον Αιγόκερω! Σημαδιακή η επιρροή για αρκετές ψυχές εκεί έξω!

Ο Ποσειδώνας θα ρίχνει αστερόσκονες όλο τον Γενάρη, γιατί με αυτά που γίνονται όλο και κάποιος πρέπει να καλμάρει τα άγρια τα συναισθήματα! Να ομορφαίνει το σκηνικό και ας μην είναι έτσι κατά βάθος!

Ακόμα και η Πανσέληνος τέλη του Γενάρη, γίνεται στα Λιοντάρια! Ένα δημιουργικό φεγγάρι, που ξεσηκώνει τη φαντασία του κόσμου, για κάτι άλλο, διαφορετικό! Πολύ ενθουσιασμό βρίσκω στη φάση αυτή.. που συνήθως βρίσκει πόρτα, στο τέλος του διαδρόμου, να στο βάθος εκεί δα πέρα.. χαχα! Κλασικά Λιονταρίσια καμώματα! 

Μου αρέσει να βλέπω την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, αν και συχνά παρασύρομαι σαν άνθρωπος και εγώ, αλλά ο Γενάρης, η αλήθεια είναι πως είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, με ζόρικους συνδυασμούς αστρολογικούς και θα πιεστούμε πολύ, από όλες τις απόψεις!
Ας το πάρουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, γιατί το ζητούμενο είναι να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματά μας και όχι να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά! Ούτε να ρίξουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά.. Face to face.. and go for it!

φιλάκια.. 💋


Κριός
Τα ευχάριστα νέα είναι πως ο Άρης επιτέλους φεύγει από το ζώδιό σας, οπότε η υπερένταση μειώνεται αρκετά και το σύμπαν επιτέλους στέλνει τα δωράκια του! Αν σας οφείλουν χρήματα, αν πρέπει να πάρετε μια αύξηση, οτιδήποτε αφορά τα έσοδά σας, τις ημέρες του Γενάρη είναι το πρώτο σας μέλημα! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, μέσα από τη δουλειά σας, ο ενθουσιασμός μεγάλος, σε κάθε περίπτωση να είστε συμμαζεμένοι, να έχετε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα από το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί πολλά τα νέα τα δεδομένα, μη σας πιάσουν στον ύπνο! Όσοι γυρεύετε κάτι καλύτερο, θα το βρείτε, αρκεί να έχετε κάνει σωστή προεργασία! Θετικός και αισιόδοξος μήνας, δρέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ερωτικό.! Η υπομονή είναι αρετή.. τελικά!

Ταύρος
Ο Γενάρης φέρνει πεσκέσι τρελό, τον Άρη, εκείνον τον Θεό, τον γκρινιάρη και πολεμοχαρή! Ένας μήνας έντονος, εκρηκτικός, τσίτα τα γκάζια από όλες τις απόψεις! Πριν σηκώσετε τα πάντα στον αέρα, μήπως να μιλάτε πιο συχνά για τα συναισθήματά σας, για το πώς βλέπετε τα πράγματα, να έχετε επικοινωνία με τους τριγύρω, για να αποφύγετε το μπουμ;;; Ο ανάδρομος Ουρανός, μέχρι και τα μέσα του Γενάρη, κάνει κάτι απίστευτους συνδυασμούς, που ανατρέπουν πολλά από τα δεδομένα του σήμερα! Οι αλλαγές σε απόψεις και κοσμοθεωρίες είναι σίγουρες, ή που πετάτε τον συντηρητικό σας τον εαυτό και ακολουθείτε τις εξελίξεις με κάθε ρίσκο ή είστε εκτός παιχνιδιού, δίχως πολλά-πολλά! Ευτυχώς που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, βάλσαμο ψυχής για τα Ταυράκια! Να είστε ενήμεροι για τα γεγονότα και να αποδέχεστε άμεσα τις αλλαγές! 

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως αρκετοί πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω τις ημέρες του Γενάρη και αυτό εσάς όσο να’ναι δε σας ταιριάζει και τόσο! Σας μπλοκάρει, σας στρεσάρει, σας αγχώνει, γιατί πρέπει να οργανωθείτε όπως και να έχει! Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Από τη μια ζητάτε τα λεφτά σας, γίνεστε σκληροί σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις και από την άλλη αποζητάτε παρέες αξιόλογες, που έχουν να σας δώσουν αυτά που επιθυμείτε! Οι εντάσεις και οι τσακωμοί πάνε και έρχονται, γιατί δε χαρίζετε πια κάστανα σε κανέναν! Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί, ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 08/01 και μετά, είναι η τέλεια αφορμή για επικοινωνιακά παιχνίδια! Μέχρι να φτάσει ο Γενάρης στο τέλος του, θα έχετε πείσει τα κατάλληλα τα πρόσωπα, για νέες συνεργασίες! Ο Δίας στον Υδροχόο, σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους! Καιρός για δράση και νέα όνειρα! 

Καρκίνος 
Με το που θα φύγει ο Άρης από τον Κριό, φεύγει και η υπερένταση που νιώθετε εδώ και πολύ καιρό! Ο Γενάρης είναι ένας αισιόδοξος μήνας για εσάς, το σύμπαν σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα! Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 08/01 και μετά, στρέφεται η προσοχή σας στη σχέση σας, στον σύντροφό σας, οι δυνατές αγάπες επιβιώνουν, αλλιώς goodbye my love! Ή όλα ή τίποτα! Όλον τον Γενάρη οι συζητήσεις σας είναι για οικονομικά ζητήματα! Τι έχετε, τι δεν έχετε, τι θα μπει, τι θα βγει, τι μένει στο τέλος! Και δεν αναφέρομαι μόνο στο χρήμα, σα να θέλετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας, καλού – κακού! Ύποπτο το βρίσκω αυτό! Τις εντυπώσεις τις κερδίζετε, με την αποφασιστικότητά σας, όμως το Φεγγάρι τέλος του Γενάρη, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα! Κρύβετε λεφτά σε άλλο συρτάρι και δε το ξέρει κανείς; Ψηλά τα χέρια! Χαχα.. 

Λέων 
Καλέ επιμένει το αστρολογικό, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έχουν βαλθεί να σας φέρουν τα πάνω – κάτω σε επαγγελματικό επίπεδο! Ο Γενάρης λοιπόν, είναι απρόβλεπτος, από κάθε άποψη! Ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο, αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, που τινάζετε τα πάντα στον αέρα! Κάτι φεύγει και κάτι νέο ξεκινά, μέχρι ο Γενάρης να φτάσει στα τέλη του, θα φανεί τι εννοεί ο ποιητής, πάντως αρκετοί βρίσκετε μια νέα δουλειά και εξαφανίζεστε από τη προηγούμενη σα να σας είχαν φυλακισμένους ένα πράγμα! Δραπετεύετε με άγαρμπο τρόπο! Να’ναι καλά ο Ερμής από τον Υδροχόο, που σας κάνει επικοινωνιακούς και εκφραστικούς με τον σύντροφό σας και έχετε ένα αποκούμπι στις ζόρικες στιγμές! Να μιλάτε, να γνωρίζουν, να σας κατανοούν! Προτιμήστε την άσκηση για εκτόνωση παρά τις λιχουδιές! Βάδισμα κάνει πολύ καλό!

Παρθένος
Ο Γενάρης παρέα με τον Άρη, σας ξεσηκώνει για να πιάσετε σκούπα και φαράσι και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας! Ότι αξίζει μένει, ότι νιώθετε πως σας χαλάει και σας εκμεταλλεύεται επίσης φεύγει! Είτε αφορά ερωτικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά! Ο Δίας, ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Υδροχόο, σας ξεσηκώνουν στο να απαιτήσετε κάτι καλύτερο στη δουλειά σας, επιτέλους να κοιτάξετε τη πάρτη σας, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις των άλλων! Ο Κρόνος σας τη χαλάει τη δουλειά, αλλά σας αφήνει το καλύτερο για το τέλος! Να μη πετάτε στα σύννεφα, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει και να φροντίζετε με κάθε τρόπο το έργο σας να φαίνεται! Αν η θεωρία δε συνοδεύεται από τη πράξη, τότε άντε να αποδείξετε το κάθε τι! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας κάνει πολύ ρομαντικούς και στρέφει τη προσοχή σας στην ερωτική σας τη ζωή! Ο Άρης φουντώνει τα πάθη!

Ζυγός 
Ο Γενάρης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας σε συναισθηματικό επίπεδο και οικονομικό! Ναι μεν ο Άρης φεύγει από τον Κριό, που σημαίνει πως ηρεμεί το «είναι» σας, από μια άποψη! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, είναι μια πολύ δυνατή επιρροή, σας ταξιδεύει στο παρελθόν, ίσως και να επιδιώξετε μοιραίες συναντήσεις, με μια ψυχή που μια φορά και έναν καιρό υπήρχε πολύ αγάπη και πάθος εκεί πέρα! Το σύμπαν όλο, ακόμα και ο Πλούτωνας συνηγορούν σε αυτό! Μήπως μια δεύτερη ευκαιρία; Μήπως ένα όμορφο closer? Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι να ανακαλύψετε την αιτία του ταξιδιού και πιο το αποτέλεσμα! Ο Άρης από τον Ταύρο, σας αναστατώνει πάνω σε οικονομικά ζητήματα, ξαφνικά το χάος, ανοιχτά άγνωστα μέτωπα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σας προστατεύει από τις κακοτοπιές! Ψυχραιμία! 

Σκορπιός
Ο Γενάρης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας για εσάς! Εσείς μπορεί να έχετε την ιδέα, μπορεί να είστε έτοιμοι να λάβετε δράση, όμως το σύμπαν δε σας ανάβει το πράσινο το φως με τίποτα! Κάθε βήμα και εμπόδιο! Αυτό είναι πλέον εξοργιστικό για εσάς και δε ξέρετε αν πρέπει να παρατήσετε τα όπλα, ή αν πρέπει να επιμείνετε στη μάχη! Ο Ουρανός και ο Άρης από τον Ταύρο σας ανεβάζουν τρελή θερμοκρασία, χάνετε την υπομονή σας, τη ψυχραιμία σας, οι εντάσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σας καθημερινές! Προφανώς κάτι πρέπει να αλλάξει και ίσως να θέλει με τον άγαρμπο τον τρόπο! Μπαμ και κάτω, μια και έξω! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω προσπαθεί να σώσει λίγο τη κατάσταση, φέρνοντας φίλους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν στο πλάι σας, όμως ο Άρης μέχρι και τα τέλη του Γενάρη, θέλει απάντηση! Η σχέση σας βασίζεται στην αληθινή αγάπη; Ναι ή Όχι;

Τοξότης 
Ο Γενάρης είναι ο μήνας που θα οργανώσετε όλες τις υποθέσεις σας και θα προετοιμαστείτε για ένα ή πολλά νέα project! Ο Δίας από τον Υδροχόο, είναι μια φοβερά μαγική επιρροή στη περίπτωση τη δική σας! Σας ανοίγει νέους ορίζοντες, νέες πόρτες, η φαντασία σας καλπάζει, είστε τέρμα δημιουργικοί! Ακόμα και ο Κρόνος κάνει τα στραβά τα μάτια! Το χέρι στη τσέπη μη το βάλετε ακόμα, αλλά φτιάξτε όλα τα άλλα! Ο Άρης από τον Ταύρο είναι ολίγον ψυχοφθόρος, γιατί θα δοκιμάσει τις αντοχές σας στο φουλ! Ναι μεν έχετε όρεξη να τα δώσετε όλα, όμως στους ρυθμούς σας και όχι κάτω από πίεση και γκρίνια! Από την άλλη η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας κάνει τέρμα ανέραστους, λυπάμαι τον σύντροφό σας, ο καναπές είναι πιο άνετος ένα πράγμα! Το φινάλε του μήνα ίσως και πολύ εντυπωσιακό, αφού το Φεγγάρι σας ανταμείβει για τα πάντα όλα!

Αιγόκερως 
Ο Γενάρης μπαίνει πολύ φορτσάτος, από άποψη ερωτική κυρίως και αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη! Όλο το σύμπαν είναι σε μια φάση απίστευτη, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας σε λίγες μερούλες και ο Ουρανός μαζί με τον Άρη από τον Ταύρο, φέρνουν έναν έρωτα κεραυνοβόλο; Απρόβλεπτο; Χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας; Μεγάλη πολύ η έκπληξη!!! Ο Ποσειδώνας κάνει τη φαντασία σας να καλπάζει και ο Άρης σας δίνει την όρεξη να μεγαλουργήσετε καλλιτεχνικά! Τι είναι αυτό; Μουσική; Συγγραφή; Τι φτιάχνουν τα χεράκια σας καλύτερα; Ο Δίας, ο Ήλιος και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, στρέφουν τη προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, το σακούλι πρέπει να γεμίσει, γιατί έχετε όνειρα εσείς! Ιδανικός μήνας για να βάλετε πέντε φράγκα στην άκρη, γιατί το Φεγγάρι τέλος του μήνα σας βάζει να πληρώσετε τον λογαριασμό, που θα φτάσει από το πουθενά! Έκπληξη! 

Υδροχόος
Εντάξει μπορεί ο Δίας να βρίσκεται επίσημα στο ζώδιό σας, αλλά αυτό ακόμα δε σημαίνει τίποτα! Δυστυχώς ο Κρόνος που είναι επίσης στο ζώδιό σας, είναι ζόρικος πολύ και σας πετσοκόβει τα φτερά, γιατί προφανώς έχετε να αντιμετωπίσετε ορθά εκκρεμότητες που προέρχονται κυρίως από το παρελθόν σας! Ο Γενάρης είναι ένας μήνας, γεμάτος από εντάσεις, στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι και τσακώνεστε με τους πάντες! Γίνεστε ιδιαίτερα ανυπόφοροι θα έλεγα! Ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο, φταίνε για τα νευράκια που έχετε και τούτη τη φορά, θα βάλετε πολύ κόσμο στη θέση του! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν σας, βγάζει απαγορευτικό στον έρωτα, εξαφανίζεστε ακόμα και από τον σύντροφό σας! Όμως σας τσιγκλάει επίσης με μια ύπαρξη που φοβάστε να μπλέξετε, γιατί μετά επιστροφή δεν υπάρχει! Του λωλού!

Ιχθύες
Οι τυχεροί της παρέας, τουλάχιστον για τον μήνα Γενάρη! Ο Ποσειδώνας σας έχει υπό τη προστασία του και τουλάχιστον όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, μπορεί να γίνει και κάποιο θαύμα από το πουθενά! Να είστε επικοινωνιακοί και δεκτικοί σε ιδέες τολμηρές! Είναι ιδανική περίοδος για συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας, σε συνεργασία με αξιόλογες προσωπικότητες! Να βάζετε προτεραιότητες και να μπαίνει τελεία σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε! Ο Άρης από τον Ταύρο φέρνει λίγο το χάος, προφανώς θέλει να δει κατά πόσο μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας σωστά! Προσοχή στο τιμόνι και στα αιχμηρά τα αντικείμενα γιατί πολλά «κουλά» μπορούν να συμβούν! Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σας πιέζουν να αποδεχτείτε τον εαυτό σας, με τα καλά του και τα κακά του! Κανείς δεν είναι τέλειος στη ζωή αυτή! Η Αφροδίτη σας κρατά καλή συντροφιά!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay