Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Ο Άρης στον Ταύρο τις ημέρες του Γενάρη 2021! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρες το παλεύω, εκτέθηκα φρόντισε ο Άρης για αυτό, μια που μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου και μια που το έχασα το μυαλό μου! Θα μείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου, οπότε ας προσδεθούμε στις θέσεις μας, οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, γιατί πολλά τα κενά αέρος.. 

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο με πολύ καλά χαρακτηριστικά, όμως άμα στραβώσει, γίνεται ανυπόφορος! Να λέμε αλήθειες εδώ πέρα! Το πείσμα του είναι ανεπανάληπτο, οπότε ο Άρης του το φουντώνει ένα πράγμα, γιατί ο ένας θέλει άμεσα αποτελέσματα και ο άλλος είναι αργοκίνητο καράβι! Ταράζεται ο εγκέφαλος των Ταύρων, το διάστημα αυτό και κυρίως από τις 13/01 και μετά! 

Ο Άρης έχει πολλά ραντεβουδάκια μέσα στον Γενάρη, με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Δία! Με όλους «τσακώνεται» πλην της Αφροδίτης και του Δία, όμως η ζημιά γίνεται! Τα μαντάτα γίνονται εξοργιστικά, το δίκαιο και το σωστό πρέπει να υπερισχύσουν και τα αποτελέσματα απρόβλεπτα!
Ο Άρης και η Αφροδίτη αγαπιούνται αιώνια.. γνωρίζουν από εμπόδια, διατηρούν το πάθος τους έτσι..! Όσο πιο δύσκολο τους το κάνουν οι λοιποί.. «Θεοί» άλλο τόσο γουστάρονται μεταξύ τους..! Αιώνια, παντοτινή, αγάπη! Ένα πάθος που δε σβήνει ποτέ! Οπότε θα έχουμε και εκπλήξεις τέτοιου τύπου..

Ο Άρης και ο Δίας, σχεδιάζουν μια έξοδο φαντασμαγορική! Κάποιοι θα πάρουν τα βουνά, κάποιοι θα μπουν σε αεροπλάνο και όπου τους βγάλει, η φυγή, προσωρινή λύση, ίσως όμως και απαραίτητη..

Με μόνιμο πονοκέφαλο οι Ταύροι.. ! 

φιλάκια.. 


Κριός
Εύχομαι να έχετε μαζέψει πέντε φράγκα στην άκρη, γιατί με τον Άρη στον Ταύρο, κατά πάσα πιθανότητα να τα ξοδέψετε όλα, στο πι και φι! Πολύ σπάταλους σας κάνει, προφανώς παρασύρεστε σε ένα απίστευτο shopping therapy, σαν να μην υπάρχει αύριο! Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, μέσα στον Γενάρη, σε συνδυασμό με τον Άρη, σας παρασύρουν σε σπατάλες άνευ προηγουμένου! Από αντίδραση, όπως φαίνεται, φτάνετε στα άκρα, προφανώς για να δείξετε σε μερικές ψυχές, πως και εσείς μπορείτε! Πριν σας πιάσει η μούρλια λοιπόν, φροντίστε τουλάχιστον να έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας!
*Πάντα να κρατάτε χρήματα στην άκρη, σε περίπτωση που προκύψει κάτι έκτακτο!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως ο Άρης στο ζώδιό σας, δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς! Νευράκια έχει το μενού, εντάσεις, έλλειψη ψυχραιμίας και τα γνωστά! Σας διαπερνά μια ενέργεια πολύ έντονη, οπότε με το παραμικρό στα κόκκινα! Που σημαίνει πως μπορεί να χάσετε τον ύπνο σας για μερικές ημέρες, ακόμα και την όρεξη για φαγητό! Απίστευτο;;; Ας δούμε τη θετική πλευρά, έφτασε η εποχή να σουλουπωθείτε για ακόμα μια φορά! Όμως, ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, έχουν σκοπό να σας πατήσουν τον κάλλο! Τσακωμοί, κουβέντες, βγαίνετε εκτός εαυτού, σε αρκετές περιπτώσεις! Προσοχή στο τιμόνι και στις σκάλες!
*Επιμείνετε σε έναν έρωτα! Να αποκαλύπτετε πιο συχνά τον αισθησιασμό σας!

Δίδυμος
Ο Άρης σας δείχνει ξεκάθαρα το ποιος σας έχει βάλει στο μάτι, ποιος σας κακολογεί και σαμποτάρει το μέλλον σας γενικώς! Κακό πράγμα η ζήλεια, να όμως που υπάρχει! Όμως δεν έχετε τη διάθεση να μπείτε σε διαδικασία μάχης! Όσο βλέπετε και ακούτε διάφορα, διαπιστώνετε αλήθειες που σας ξενερώνουν και σας στεναχωρούν! Η φυγή είναι εύκολη, όμως δεν είναι η λύση, εκτός αν βρείτε κάπου καλύτερα! Ο Γενάρης είναι πολύ ζόρικος για εσάς, καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, ακόμα και αν σας προκαλέσουν! Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, ναι μεν σας βοηθούν, όμως σας σαμποτάρουν κιόλας! Φρόνιμα!
*Να δίνετε σημασία σε διάφορα σημάδια που σας λένε να προσέχετε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! 

Καρκίνος
Και που λέτε, ο Άρης από τον Ταύρο έχει σκοπό να σας κάνει να πάρετε τις ρούγες μέσα στις ημέρες του Γενάρη! Βρίσκετε αφορμές, να ξεπορτίσετε, να πάτε από εδώ και από εκεί, γιατί το σπίτι σας έχει κουράσει πολύ! Ως δια μαγείας ξεχνάτε τις οικογενειακές σας τις υποχρεώσεις, σα να είστε μικρά παιδιά και εννοείται πως θα σας μαλώσουν και θα σας βάλουν τιμωρία! Όσο ανέμελη και χαρωπή διάθεση έχετε εσείς, άλλο τόσο δε την έχουν οι άλλοι! Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, βάζουν εμπόδια στις επιθυμίες σας τα οποία δε σας αρέσουν καθόλου! Οι προσωπικές σας οι σχέσεις σε τεντωμένο σχοινί! Το νου σας!
*Αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας και μη κοιτάζετε πίσω! Πρώτα το τέλος και μετά μια νέα αρχή!

Λέων
Ζόρικο πολύ το γεγονός! Όλα στα κόκκινα με τον Άρη από τον Ταύρο! Βάζει στο μάτι τη δουλειά σας και ξαφνικά ενώ ήταν όλα δρομολογημένα και στη θέση τους, δεν είναι! Το ενδεχόμενο να σας φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες παίζει πολύ και εσείς σα να μη τις θέλετε! Μέσα στη γκρίνια λοιπόν οι ημέρες του Γενάρη και όχι μόνο! Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, σας φτάνουν στα άκρα, ξεπερνιούνται σε αρκετές περιπτώσεις και εσείς διάθεση καμιά! Εντάσεις, τσακωμοί, λόγια, από κάπου θα φύγετε άρον – άρον! Ο Άρης σας δείχνει τον δρόμο, γιατί αν κάτι έπρεπε να είχε τελειώσει τότε, απλά θα τελειώσει τώρα!
*Προσοχή στο τιμόνι! Και να θυμάστε όποιος βιάζεται σκοντάφτει! 

Παρθένος
Μια μάχη θα τη δώσετε ακόμα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να παίξετε ξιφομαχία τις ημέρες του Γενάρη! Ο Άρης από τον Ταύρο σας κάνει πολύ νευρικούς και όπου διακρίνετε αδικίες, γίνεστε πυρ και μανία και κατευθείαν στην επίθεση! Ο Ερμής σας φέρνει τα νέα, ο Κρόνος σας κάνει αυστηρούς και δίκαιους πολύ και ο Ουρανός τέλος του μήνα, μπορεί να σας οδηγήσει στα βουνά ή ακόμα σε μια άλλη χώρα! Το ταξιδάκι μπορεί να είναι και η έκπληξη του Άρη, αφού αυτός σας βγάζει το εισιτήριο! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στη δουλειά και να μην αφήνετε μισοτελειωμένες συζητήσεις! 
*Να ενημερώνεστε για τα δρώμενα μη σας κόψουν κάποιο ραβασάκι στα ξαφνικά! 

Ζυγός
Τι Γενάρης είναι αυτός, από αστρολογικής άποψης, δε μπορώ να καταλάβω! Ο Άρης από τον Ταύρο σας χαλά πολύ τη διάθεση και σας τσιτώνει για οικονομικά ζητήματα όλων των ειδών! Αν σας οφείλουν χρήματα, πρέπει να τα εισπράξετε όπως και να έχει! Γίνεστε δύστροποι και θυμωμένοι με εκείνους που δε κατανοούν τις ανάγκες σας. Από την άλλη όμως σε μια δύσκολη περίοδο, ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε με κάποια διαθήκη στα χέρια, να μοιράζετε περιουσίες, που σημαίνει έξοδα και τρέξιμο! Όλα τα είχε η Μαργιορή.. όμως αύριο, μεθαύριο δε ξέρετε τι καλό μπορεί να βγει από αυτό! Γκρινιάζετε για τα λεφτά non-stop!
*Να τακτοποιείτε τις οφειλές σας και να έχετε το νου σας σε κοινά ταμεία!

Σκορπιός 
Βασικά λυπάμαι τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες! Το νευρικό σας σύστημα γίνεται σμπαράλια, τσακώνεστε με το παραμικρό και ο Άρης σας κάνει πολύ κακά και επιθετικά παιδιά! Φιτίλι που λέμε.. ανάβετε στο δευτερόλεπτο! Ο Ερμής προκαλεί τις παρεξηγήσεις, ο Κρόνος σας κάνει πολύ σκληρούς και πικρόχολους και ο Ουρανός απρόβλεπτους σε συμπεριφορά και σκέψη! Οπότε ο Γενάρης δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα, ψυχολογικό; Συναισθηματικό; Αυτό που σας βασανίζει κάθε μέρα έντονο πολύ! Πάρτε τις αποφάσεις σας και μη πετάτε στα σύννεφα!
*Μετατρέψτε το θυμό σε πάθος και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα! 

Τοξότης
Ο Άρης από τον Ταύρο σας κάνει εργασιομανείς και δε παλεύεστε με τίποτα! Το ζητούμενο είναι να έχετε δουλειά και να είστε μέσα στο παιχνίδι, αυτό δε μπορεί να το καταλάβει κάποιος που είναι έξω από το χορό! Οπότε ανοίγουν οι Ασκοί του Αιόλου, αναλαμβάνετε νέα project, επιπλέον αρμοδιότητες και αφιερώνετε το χρόνο σας στη καριέρα σας! Δεν έχετε καμία όρεξη για να δίνετε εξηγήσεις για το τι και το πώς και σηκώνετε ένα μπαϊράκι σε προσωπικό επίπεδο! Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Ουρανός, τις ημέρες του Γενάρη συναντούν τον Άρη και νιώθετε θυμό και γίνεστε επαναστάτες δίχως αιτία! Ψυχραιμία!
*Να φτάνετε στον στόχο σας άμεσα και δίχως δεύτερες σκέψεις! Μια και έξω!

Αιγόκερως 
Η αλήθεια είναι πως ο φετινός Γενάρης είναι ίσως και ο πιο ερωτικός του έτους! Ο Άρης ναι μεν σας στρεσάρει και σας κάνει νευρικούς πολύ, όμως μέσα στο κακό το χαμό, προκύπτει έρωτας τρελός και αλλοπαρμένος, είναι η έκπληξη του μήνα! Θα σας έλεγα να μη τζογάρετε, γιατί πάνε τα φράγκα, να ήταν και άλλα! Συνεπώς να προσέχετε τις συναλλαγές σας και να μη ξανοίγεστε δεξιά και αριστερά, γιατί κάτι να πάει λάθος, ποιος σας ακούει να μουρμουράτε. Μείνετε λίγο φρόνιμοι.! Ο Κρόνος θέλει απεγνωσμένα να τη πατήσετε για να μάθετε! Όμως ο Ουρανός, αποκαλύπτει τον Ιππότη πάνω στο άλογο, έξω από το σπίτι σας! 
*Ζήστε έναν έρωτα μεγάλο, σα να μην υπάρχει αύριο! Οι άμυνες πέφτουν..!

Υδροχόος
Μπορεί να ζείτε κάπου μακριά, για να αποφεύγετε τα πάρε δώσε τα με τους συγγενείς, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, να όμως που ο Άρης από τον Ταύρο σας πηγαίνει σε εκείνους! Για κάποιο λόγο σας ενοχλούν, για διάφορα θέματα, σας πιέζουν, ίσως να σας ζητούν και τα παράλογα, οπότε μια καλή ιδέα είναι απλά να τους ακούτε και μόλις χτυπάει κόκκινο καμπανάκι στο μυαλό σας, να εξαφανίζεστε! Οι τσακωμοί και τα λόγια τις μέρες του Γενάρη δε βγάζουν κάπου, γιατί όλοι θέλουν να μιλήσουν και κανείς να ακούσει! Πρόβλημα! Μη τρέχετε όταν οδηγείτε! Ο Ουρανός τέλος του μήνα, βάζει τα πράγματα στη θέση τους με άσχημο τρόπο! Εκτός εαυτού.. και λίγα λέω!
*Συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας, με τις αναμνήσεις σας. Κρύβουν τις απαντήσεις που γυρεύετε..!

Ιχθύες
Θα σας τρελάνει ο Άρης από τον Ταύρο, τις ημέρες του Γενάρη! Από τη μια σας θέλει «τραυματίες» και από την άλλη στις βόλτες και στους δρόμους. Νιώθετε μια υπερένταση, έναν εκνευρισμό, όμως δε φταίει κανείς για αυτό, οπότε εξήγηση καμιά! Το νου σας, γιατί ένα στραβοπάτημα είναι αρκετό για να σας χαλάσει τα πλάνα! Μην είστε αφηρημένοι όταν ασχολείστε με κάτι που μπορεί να σας κάνει κακό! Από τη μια οι εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, από την άλλη οι συναντήσεις που κανονίζετε, θα το ξεχάσετε το σπιτάκι σας κυρίως προς τα τέλη του μήνα! Ο Δίας σας κάνει τέλειους θεατρίνους! Δώστε πόνο!
*Να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά με αγνώστους! Και να συμβιβάζεστε με τους γνωστούς!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay