Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής, 17/01/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω ξυπνήσει από τα άγρια τα αξημέρωτα, γιατί από ύπνο χορτάσαμε! Καλά το κρύο είναι τσουχτερό και τα σχετικά, χιονάκι δεν έχω δει ακόμα, ντάξει κάτι νιφάδες, αλλά where is the snow? 






Μου αρέσει να κάνω καφέ στο σκοτάδι, να ανάβω τη λάμπα του γραφείου, να βάζω φωτιά στο κερί, να ρίχνω από επάνω την εσάρπα μου.. και να γράφω ζωδιάκια..! Τσουπ ξημέρωσε, βγήκε ο ήλιος, η λάμπα θα σβήσει, το κερί.. θα το αφήσω λίγο ακόμα.. εκπέμπει μια πολύ ωραία, θετική ενέργεια, βουαλά έτοιμο το κείμενο..
Ρομαντική η διάθεση της Ταυρίνας, σχεδόν κάθε Κυριακή πρωί, γιατί είμαι ο εαυτός μου.. Κάνω αυτά που μου αρέσουν, δίχως να κοιτάζω το ρολόι, δίχως να με νοιάζει κάτι πέρα, από τούτη τη στιγμή!

Ο Ουρανός που λέτε, έχει πολύ άγριες διαθέσεις και μπαίνει σφήνα στον Δία και γίνεται της μουρλής στο σύμπαν! Ναι, σήμερα Κυριακάτικο, που είμαστε εμείς χαλαρά εδώ κάτω, να μας έρθει η κατραπακιά και περάσουμε ωραία! Γελάω, γιατί αναρωτιέμαι πόσο τραγικό μπορεί να είναι το γεγονός;;;
Πάντως η ημέρα κρύβει ευχάριστες και λίγο ενοχλητικές εκπλήξεις, δε θα το τερματίσω, απλά κρατώ ως πληροφορία το απρόβλεπτο! Καλοδεχούμενο και το χάος είναι όμορφο..

Θέλετε να το πάρουμε και λίγο αλλιώς; Φανταστείτε πώς τσακώνεται ένας Ταύρος με έναν Υδροχόο;;; Όταν ο Ταύρος φτάσει στο αμήν και τα δει όλα κόκκινα; Πώς αντιδράει μετά ο Υδροχόος;; Να κάτι τέτοιο ίσως να βιώσουμε σήμερα ως επιρροή.. μμμμ μισό να κρύψω τα βάζα.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Συνεχίζετε να βασανίζετε το μυαλουδάκι σας, με τα ίδια και τα ίδια και ποια η έκπληξη της ημέρας; Ξαφνικά διαπιστώνετε πως θα μπορούσατε να είχατε χειριστεί ένα θέμα σας, με άλλον τρόπο, πολύ καλύτερο! Καλά μην ανεβάσετε πυρετό Κυριακάτικο! Πολλές φορές το μυαλό και το σώμα χρειάζονται ξεκούραση, για να ξεμπλοκάρουν και να δώσουν λύσεις μαγικές! Από το να σας πιάσει πανικός, σημειώστε τις σκέψεις σας σε ένα χαρτί και αύριο μέρα είναι! Ο Ουρανός έχει ακεφιές και το απρόβλεπτο τη τιμητική του! Ψυχραιμία!

Ταύρος
Ζόρικη μέρα, δε σηκώνετε και πολλά, είστε έτοιμοι να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, έτσι για το καθαρό το οξυγόνο! Ωραίος τρόπος για να διώξετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις, να καθαρίσει το μυαλό σας! Από τη μια ο Άρης στο ζώδιό σας, από την άλλη ο Ουρανός, σήμερα μπαίνει σφήνα και ο Δίας, σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκω, είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι! Αποκτάτε και ύφος, τύπου ποιος είσαι εσύ και τι θες από εμένα! Νιώθετε πως έφτασε ο καιρός να σας νταντέψουν, κάτι που το κάνετε συχνά στους άλλους!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δε κλείσατε μάτι όλη τη νύχτα, το μυαλό σας παντού, του λωλού θα έλεγα! Γυρεύετε απαντήσεις, που δεν έρχονται, μήπως να κάνετε μια παύση σε αυτό; Είστε πολύ αφηρημένοι, οπότε καλό είναι να έχετε το νου σας, μακριά από το τιμόνι, προσοχή στους χιονισμένους δρόμους και στα σκαλοπάτια, φορέστε παπούτσια, ακόμα και η παντόλφα είναι επικίνδυνη! Η εβδομάδα που έρχεται είναι ζόρικη πολύ, όμως έχει καλό φινάλε! Οπότε φρόνιμα, μέσα στο σπίτι, στα ζεστά, γιατί πρέπει να είστε γεροί και δυνατοί!

Καρκίνος
Μέρα πολύ μυστήρια, ξαφνικά φτάνουν μαντάτα άκρως ενοχλητικά στα αυτιά σας και εκνευρίζεστε πολύ! Έχει να κάνει με το χρήμα φυσικά, ή δε σας δίνουν αυτά που σας οφείλουν, ή σας κάνουν περικοπές με το έτσι θέλω! Σας τα αλλάζουν με λίγα λόγια και εσείς έχετε υπολογίσει σε αυτά, οπότε η μουρμούρα και η γκρίνια πηγαίνουν σύννεφο! Ο Δίας ενώ σας έδειξε το φως, σας έκανε να αισιοδοξείτε για το ταμείο σας, σα να έχει ακεφιές σήμερα, οπότε μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε τέτοια ζητήματα! Ψυχραιμία!

Λέων
Παρατάτε τα όπλα για σήμερα, λέτε το περιβόητο I give up και αράζετε χαλαρά στο καναπέ για ώρες ατελείωτες! Μέσα στο μυαλό σας τριγυρνούν σκέψεις τύπου πόσα πράγματα πρέπει να κάνετε, βγάζετε δουλειές αβέρτα, αλλά δεν είστε σε φάση να ασχοληθείτε και τόσο! Του λωλού, αλλά άμα το κορμί θέλει ύπνο, θέλει και το μυαλό και μετά η δράση! Με πιάνετε τι σας λέω; Άλλωστε κρύο πολύ σήμερα, ωραία αφορμή για να κουρνιάσετε σε μια γωνίτσα στο αθόρυβο και να αφήσετε τον κόσμο στην ησυχία του! Μια ήρεμη Κυριακή!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που η φαντασία σας ξεφεύγει και ονειρεύεστε ιππότες και παλάτια και ωραία παραμυθάκια, αγάπης και έρωτα! Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, γιατί αν τις μοιράσετε σε διάφορες ψυχές, μπορεί να τρομάξουν και να εξαφανιστούν! Ζόρικη η φάση αστρολογικά, είστε έτοιμοι ακόμα και για μια σούπερ ερωτική εξομολόγηση! Αφήστε το καλύτερα για μια άλλη μέρα, γιατί μπορεί να πληγωθείτε και να έχουμε δράματα Κυριακάτικο! Βρήκατε τη μέρα να είστε αυθόρμητοι! Not today!

Ζυγός
Αλλιώς τα έχετε υπολογίσει, αλλιώς εμφανίζονται σήμερα τα γεγονότα, οπότε μια ζοχάδα μπορεί να την αποκτήσετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα! Ο Ουρανός παίζει μπάλα, οπότε το απρόβλεπτο καραδοκεί και φέρνει μαντάτα όλων των ειδών! Ή που εξαφανίζεστε και τα αφήνετε όλα για αύριο, ή που ακούτε με προσοχή, τα φιλτράρετε με ψυχραιμία και σήμερα ειδικά δε δίνετε καμιά απάντηση σε κανέναν! Καλό είναι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, να είστε ευέλικτοι στις εξελίξεις και ο στόχος, στόχος.. αυτό δεν αλλάζει!

Σκορπιός
Ωραία μέρα για να μείνετε ξάπλα στο κρεβάτι, στον καναπέ, όπου σας βολεύει! Οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν, υπάρχει και το αύριο, οπότε πείτε δυνατά τη λέξη Κυριακή, ημέρα αφιερωμένη στη ξεκούραση και relax! Ένταση στην ένταση νιώθετε πως δεν αντέχετε άλλο να είστε πρώτο μέτωπο, ας πάρει κάποιος άλλος τα ηνία! Δε το εννοείται αυτό σε καμία περίπτωση, όμως έχετε και μια περιέργεια τύπου, ποιος θα μπει μπροστά για εσάς! Ο απρόβλεπτος Ουρανός, μπορεί να σας ξεσηκώσει για κάτι πολύ μαγικό.. you never know!

Τοξότης
Σας ξημέρωσε μια πολύ ιδιαίτερη Κυριακή, γεμάτη από εκπλήξεις όλων των ειδών! Είστε έτοιμοι να σηκώσετε το τηλέφωνο όταν χτυπήσει, ή να κάνετε πως δε το ακούσατε, έτσι μπας και γλυτώσετε τη ταραχή! Ο Ουρανός έχει άγριες διαθέσεις σήμερα και έχει σκοπό να σας αναστατώσει με τα μαντάτα του, οπότε με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, θα το λάβετε το μήνυμα! Αναρωτιέστε πόσο πια, είναι μη γίνει η αρχή! Ζυγιάστε τα υπέρ και τα και μετά ζήστε το δράμα σας ελεύθερα! Έφτασε το τέλος σε κάτι, τι δε καταλαβαίνετε;

Αιγόκερως
Ενώ κάνετε απίστευτες προσπάθειες για να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω, δε σας κάθεται με τίποτα και νιώθετε μια απογοήτευση, βρήκατε τη μέρα! Είστε και οι τζογαδόροι της παρέας, πάει το χρήμα, εξαφανίζεται από παντού! Αν βλέπετε πως δε σας πάει με τίποτα, τι επιμένετε; Αφήστε να κάνει η γκαντεμιά τον κύκλο της, να αλλάξει και λίγο το αστρολογικό, γιατί πέφτετε από μόνοι σας σε παγίδες που τις στήνετε οι ίδιοι! Καλά προσωρινό είναι, αλλά σήμερα ειδικά μη προσπαθήσετε να πουλήσετε τίποτα! Λέμε τώρα..

Υδροχόος 
Ακόμα και σήμερα Κυριακή, ασχολείστε με τα λεφτά σας, τα μαζεύετε κιόλας, γιατί δεν είναι εποχές για να είστε ελαστικοί σε τέτοιου είδους θέματα! Ο Δίας ενώ βρίσκεται στο ζώδιό σας, ακόμα δε τον αφήνουν να σας βοηθήσει και τόσο, μια ο Κρόνος και μια ο Ουρανός, λίγο ο ένας και λίγο ο άλλος ο πλανήτης, πρέπει να νιώθετε πολύ διχασμένοι! Σα να βρίσκεστε μέσα σε έναν λαβύρινθο! Αν οι κινήσεις που έχετε κάνει, έχουν σταθερές βάσεις, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.. όμως!

Ιχθύες
Ζόρικη η μέρα σας, σα να σας παίρνει πολύ από κάτω, στα πατώματα ψυχολογικά, όμως και έτοιμοι για καβγά αν χρειαστεί! Σε περίπτωση που σας προκαλέσουν, θα ξεσπάσει το μπουρίνι και ο κακός ο χαμός! Λόγια, ανούσια λόγια, που πληγώνουν και δυσαρεστούν όποιον τα ακούει! Άκρη δε βγάζετε καμιά, σας βλέπω στο κρεβάτι ξάπλα και κλειδωμένη η πόρτα του δωματίου! Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα και αποφύγετε καταστάσεις που σας στρεσάρουν και σας στεναχωρούν! Οι επιλογές σας έχουν συνέπειες! Να τις διαχειριστείτε λοιπόν!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay