Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/01/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνα τα πρωινά, που το τζάκι σιγοκαίει από νωρίς το πρωί, ρίχνει χιονόνερο, πού και πού και καμιά άσπρη νιφάδα, χειμώνας, πόσο μου αρέσει! Άλλη φάση.. Τα δαχτυλάκια και η μυτούλα μπούζι.. θα πέσουν σε λίγο.. αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.. χαχα! 







Αστρολογικά γίνεται ο πανικός ο ίδιος στο σύμπαν, κάτι συνδυασμοί που μας στέλνουν, δηλαδή η χαρά γίνεται θυμός, η αισιοδοξία γίνεται μελαγχολία και ξαφνικά αντίθετα συναισθήματα μας παρασύρουν σε παράξενες σκέψεις και πράξεις φυσικά!
Αναφέρω τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η οποία συνεργάζεται μαγικά με τον Πλούτωνα και ως ενέργεια είναι μεν άκρως ανανεωτική, όμως και πολύ σκοτεινή επίσης! Συνέβη στις 13/01, το φεγγάρι δηλαδή ξεκίνησε να γεμίζει, για να φτάσει στη Πανσέληνο.. οπότε η επιρροή θεωρώ πως κρατά όλες τις ημέρες αυτές!
Για να ανοίξει ένας νέος κύκλος, πρέπει να κλείσει κάποιος άλλος! Το να κρατάμε δεμένα συναισθήματα και σκέψεις που στο σήμερα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, είναι άδικο και ανούσιο! Ο Πλούτωνας αποκαλύπτει αλήθειες που πονούν, καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτό! Διάβασα κάπου σήμερα, «..όπως φεύγει η αγάπη, φεύγει και ο πόνος..» θα περάσει, πού θα πάει!

Το φανταστικό της υπόθεσης είναι πως μες στο καταχείμωνο ο έρωτας έχει βάλει κάποια ζώδια στο μάτι! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ο Άρης από τον Ταύρο, είναι ένα κοκτέιλ πολύ μοναδικό, που ξυπνάει τα άγρια πάθη, σε ζώδια που δε πιστεύουν και τόσο στον έρωτα, που είναι σκληρά με τον εαυτό τους και τους άλλους επίσης! Μπορεί αυτές τις ημέρες να συμβούν θαύματα! Φτιάχνουμε ένοχα μυστικά, που είναι άκρως απολαυστικά σε αρκετές περιπτώσεις.. Για να δούμε.. τι θα δούμε..

φιλάκια.. 


Κριός 
Η αλήθεια είναι πως με οτιδήποτε και αν ασχολείστε τις μέρες αυτές, το μυαλό σας είναι συνεχώς στις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες! Μιλάτε μόνοι σας, τα λέτε λίγο με τη πάρτη σας, το χάνουμε το κορμί.. Σαββατιάτικο! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που ξεκίνησε πριν τρεις μερούλες, στρέφει όλη σας τη προσοχή σε θέματα καριέρας! Όσο γεμίζει το φεγγάρι, παθιάζεστε όλο και πιο πολύ! Που λέτε σήμερα θα προσπαθήστε να οργανώσετε το σπίτι σας και τη προσωπική σας τη ζωή, λυπάμαι οι όμορφες στιγμές δε μπαίνουν σε καλούπια! Απλά προκύπτουν! Το τέλειο δεν υπάρχει, για αυτό χαλαρώστε και λίγο..!

Ταύρος 
Πάτε κάπου και μας το κρατάτε κρυφό;;; Μεταξύ σοβαρού και αστείου μήπως βρίσκεστε ήδη στη Χαβάη; Να, κάτι τέτοια σας πιάνουν τις μέρες αυτές, θέλετε να αποδράσετε σε ένα τροπικό μέρος που να μην έχει wi-fi! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας ξεσηκώνει για νέες περιπέτειες, τύπου να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι διαφορετικό και ότι προκύψει! Σίγουρα έχετε πυρετό, βάλτε γρήγορα θερμόμετρο! Χαχα.. Προς το παρόν Σάββατο, ωραία μέρα για δημόσιες σχέσεις, για να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω, να φλερτάρετε ίσως; Βρείτε τρόπο να ηρεμήσουν οι σκέψεις σας, γιατί τα extreme έχουν απίστευτες συνέπειες! 

Δίδυμος
Αφού ανακαλύψατε πράματα και θάματα τις μέρες αυτές για πολύ κόσμο που βρίσκεται τριγύρω σας, πλέον γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα κινηθείτε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, έχει σκοπό να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία! Που σημαίνει πως είστε μέσα στο παιχνίδι, μόλις ξεκινήσει το έργο ξανά! Σε κάθε περίπτωση να είστε πονηροί και οι συμφωνίες σας να είναι γραπτές και με σφραγίδες και υπογραφές! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δώσετε τα χέρια ας πούμε! Πολύ στο παρελθόν ταξιδεύει το μυαλό σας και δε ξέρω αν είναι για καλό ή κακό! Τι γυρεύετε εκεί πέρα;;;

Καρκίνος
Παίζει πολύ το κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, έφτασε ο καιρός εσείς να ρίξετε άκυρο σε κάποιες ψυχές εκεί έξω, γιατί διαπιστώνετε πως κάποιες σχέσεις είναι μονόπλευρες και αυτό εσάς σας αδειάζει κατά κάποιο τρόπο! Πιο το νόημα άλλωστε; Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι η αιτία που γίνεστε τόσο σκληροί και επιλεκτικοί επίσης! Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, που να σας κάνει ένα μαγικό κλικ και μετά ήρθε ο έρωτας! Όμως κρύο, καιρός για δυο, να ωραία μέρα για να γλυκοκοιτάξετε λίγο παραπάνω τον σύντροφό σας! Να θυμηθείτε εκείνα τα παλιά, να φουντώσει το πάθος για ακόμα μια φορά!

Λέων 
Μια ανησυχία την έχετε, σα να κάνετε σκέψεις παράξενες, πάντως κάτι σας τρώει τα σωθικά! Ας αρχίσουμε από τον καιρό, από εκεί ξεκινά η ζοχάδα σας! Το νου σας γιατί πάνω στα νεύρα σας, μπορεί να γλιστρήσετε και να βρεθείτε ξάπλα όλη την ημέρα! Αλλάξτε τα πλάνα για σήμερα, τόσο απλά και στη τελική αν κάτι μπορεί να γίνει από βδομάδα, γιατί όχι; Μη ψυχανεμίζεστε με ανούσια πράγματα! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, φταίει για τα νευράκια που έχετε, γιατί σας θυμίζει πως κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά για να έρθουν καλύτερες ημέρες! Που σημαίνει πως εσείς θα βγάλετε το φίδι από τη τρύπα, για ακόμα μια φορά! 

Παρθένος 
Κρύο καιρός για δυο και ο έρωτας συμφωνεί απόλυτα με εσάς! Είναι πολύ μαγικές οι μέρες αυτές, ακόμα και οι μοναχικοί της παρέας, να βρείτε σύντροφο από το πουθενά! Να πέσει μέσα στο σπίτι σας ακόμα και από τη καμινάδα! Είναι το σύμπαν τέτοιο, που φέρνει μια ύπαρξη μέσα στη ζωή σας, για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα! Μια ονειρική σχέση, που μπορεί να προκύψει και σε όσους έχετε ταίρι, γιατί απλά είστε πολύ αισθησιακοί, γοητευτικοί, σαγηνευτικοί.. εκπέμπετε μια ενέργεια μοναδική! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σα να άνοιξε έναν νέο κύκλο στα αισθηματικά σας! Καιρός για χαμόγελα! 

Ζυγός
Φτάσαμε στη μέρα που διαπιστώνετε πως τελικά οτιδήποτε συμβαίνει έχει τον λόγο του! Νιώθετε μια απίστευτη ανακούφιση και ξέρετε προς τα πού βαδίζετε! Όποτε η οικογένεια επεμβαίνει μαγικά στη ζωή σας, ναι μεν σας πνίγει σα γεγονός, όμως σας ανοίγει τα μάτια, σας ξυπνάει, σας δείχνει πως υπάρχει και άλλος τρόπος ή δρόμος! Κερδισμένοι αρκετοί και με λεφτά στη τσέπη από το πουθενά.. λέμε τώρα! Το παρελθόν δεν αλλάζει, αλλά το μέλλον εσείς το φτιάχνετε όπως και να έχει! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας ταξιδεύει όμως για λίγο σε μια εποχή που κρύβει ένα μαγικό κλειδί, χρήσιμο πολύ για το μέλλον. Βρείτε το! 

Σκορπιός
Μεταξύ μας τώρα, θέλετε να πάρετε τα βουνά, να εξαφανιστείτε από παντού, να σας γυρεύουν! Μια βόλτα σε ένα χιονισμένο τοπίο, δεν είναι και άσχημη ιδέα για σήμερα, οπότε καλύτερα χιονοπόλεμος, παρά εντάσεις και καβγαδάκια! Η Νέα Σελήνη που έγινε στον Αιγόκερω, κατά βάθος είναι πολύ μαγική στη περίπτωση τη δική σας! Ο έρωτας και η συντροφικότητα παίζουν τώρα πια πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, οπότε αρκετοί σκέφτεστε σοβαρά να το δοκιμάστε ξανά! Βέβαια οι δεσμευμένοι, φτιάξτε όμορφες στιγμές, χουχουλιάστε στα ζεστά, αγαπήστε φανερά! Βελτιώστε τις σχέσεις σας!

Τοξότης 
Και εκεί που αδιαφορούσατε για κάτι χωραφάκια, τώρα ξαφνικά το μυαλό σας πηγαίνει, στο τι μπορείτε να πουλήσετε, άμεσα κιόλας! Ξαφνιάζουν οι συζητήσεις που κάνετε σήμερα, γιατί ζητάτε τα απίστευτα, ξεθάβετε χαρτούρα, άντε καλή αρχή! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας κάνει φιλοχρήματους και όχι μόνο! Πιάνετε τεφτέρι κανονικά, το ταμείο πρέπει να γεμίζει παρέα με το Φεγγάρι! Αν βάλετε τα δυνατά σας κάτι μπορεί να γίνει! Σας βλέπω όλη την ημέρα σε έναν καναπέ, με το τηλέφωνο στο χέρι! Σα να αλλάζετε ιδεολογία, τύπου από εδώ και πέρα η πάρτη σας και μόνο! Ο καθένας παρέα με τις επιλογές του! 

Αιγόκερως
Σα να τα θέλετε όλα δικά σας και αυτό από τη μια είναι καλό, από την άλλη άκρως εγωιστικό! Η αλήθεια είναι πως σα να έχει ξεμπλοκάρει κάπως το σύμπαν σας, δηλαδή και ευκαιρίες στον έρωτα υπάρχουν και στη δουλειά, αλλά θέλουν τρέξιμο και χρόνο και καλή διάθεση! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι σκληρή σα το χαρακτήρα σας, για όλα τα ζώδια, ακόμα και για εσάς τους ίδιους! Και ο έρωτας έχει φάει κόλλημα με τη πάρτη σας, θέλει οπωσδήποτε να σας δει να φλέγεστε, είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δείτε το ως μια καλή ευκαιρία για ρομαντικές αποδράσεις εντός σπιτιού! Κρύο καιρός για δυο! 

Υδροχόος
Έχετε ακούσει πολλά κουτσομπολιά τις μέρες αυτές και γνωρίζετε πολύ καλά το τι είναι αλήθεια και τι όχι, πιο πολύ απογοητεύεστε, αλλά θυμώνετε και πεισμώνετε και αν σας οφείλουν χρήματα, σήμερα τα ζητάτε με πολύ μπόσικο τρόπο! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έφερε τις αποκαλύψεις, γιατί πώς θα αποφασίσετε για το μέλλον; Αρκετοί όμως προτιμάτε τις μοναξιές σας, την ησυχία, να σκεφτείτε με ψυχραιμία τις επόμενες κινήσεις σας! Ναι μεν να διεκδικήσετε με πάθος, ότι σας ανήκει, όμως πάντα με καλή συμπεριφορά! Πολύ σημαντικό αυτό! Η Αφροδίτη σας επιφυλάσσει μια ερωτική έκπληξη!

Ιχθύες
Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα και σήμερα ειδικά σας βλέπω όλη την ημέρα στο κρεβάτι να ρεμβάζετε το ταβάνι; Το παράθυρο; Χιονίζει εκεί που είστε; Έχετε μια διάθεση πολύ χουχουλιάρικη και ρομαντική επίσης! Καμία σχέση με το περιβάλλον, ωραίο και αυτό πού και πού! Στο κόσμο σας με λίγα λόγια! Καλό είναι τις μέρες αυτές να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να αλλάξετε παρέες, όταν πρόκειται κιόλας, να υπάρχουν κοινά που σας δένουν! Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποζητά να ανανεωθείτε, να δραστηριοποιηθείτε, να προβάλετε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω!

magicfariel

Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay