Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Ταύρος & Παρθένος, ένα διασκεδαστικό ζευγάρι! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα, πριν κάτι μέρες μια ψυχή μου ζήτησε να γράψω για το πόσο ταιριάζει μια γυναίκα Ταύρος με έναν άντρα Παρθένο! Με αφορμή λοιπόν το γλυκό αυτό μηνυματάκι που έλαβα, θα ανακαλύψουμε γιατί το ζευγάρι αυτό, ταιριάζει τόσο πολύ! Σε πρώτη φάση να αναφέρω ξανά, πως ο ωροσκόπος και οι λοιποί πλανήτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, από μόνα τους δυο ζώδια δε λένε και πολλά, αλλά ας το πάρουμε επιφανειακά το θέμα, να φτιάξουμε την αφρόκρεμα και μετά ας προκύψει το οτιδήποτε! 


Ο Ταύρος και ο Παρθένος, ως ζώδια της Γης έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους! Αγαπούν τη σταθερότητα, είναι πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αν και αγαπούν περισσότερο την εργασία τους, αλλά αυτό είναι ένα θέμα από μόνο του! Εφόσον υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, πολλά καθημερινά πράγματα αντιμετωπίζονται από κοινού, ένα στόμα, μια φωνή και το διασκεδαστικό της υπόθεσης είναι, το ποιος θα βρει τη λύση πιο γρήγορα όχι μόνο σε λόγια, αλλά σε πράξεις επίσης. Ποιος θα βάλει τη τελεία; Ο Ταύρος ή ο Παρθένος;

Ενώ και η δυο αποζητούν σταθερότητα, ο Ταύρος το δείχνει με κάθε τρόπο, είναι άλλωστε ο συναισθηματικός της παρέας και ο Παρθένος δε το δείχνει καθόλου! Ο ένας είναι ξεκάθαρος και ο άλλος παραπλανητικός και δύσπιστος! Κόκκινο πανί για έναν Ταύρο τέτοιες συμπεριφορές, όταν υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη, άρα εδώ είναι που φουντώνει το πάθος, ξεκινούν οι ζήλιες και η κτητικές συμπεριφορές! Τα λόγια πρέπει να είναι σταράτα και ο Παρθένος προτιμά να σου αγοράσει ένα ακριβό κόσμημα, παρά να μιλήσει.. Έρωτας..!!!

Η γυναίκα Ταύρος, όταν είναι ερωτευμένη, θέλει να το δείχνει όλη μέρα κάθε μέρα! Λάμπουν τα μάτια της, εκπέμπει ζεστασιά, η δημιουργικότητά της απογειώνεται, θέλει οπωσδήποτε να σε φροντίσει.. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από ένα γευστικότητα φαγητό και γλυκό, φτιαγμένα όλα από τα χεράκια της; Εκεί φαίνεται το μέγεθος της αγάπης της. Όσο υπάρχουν από όλα τα καλά στο τραπέζι της, άλλο τόσο αγαπάει και νοιάζεται, γιατί όντως ο έρωτας ξεκινά από το στομάχι! Εκεί η Ταυρίνα έχει κερδίσει το 90% του οποιουδήποτε άντρα, ανεξαρτήτου ζωδίου! 

Ο άντρας Παρθένος, όταν είναι ερωτευμένος, μπλοκάρει συναισθηματικά, γιατί έχει ένα θέμα εκφραστικότητας! Δε λέει κουβέντα σε κανέναν, απλά παρατηρεί τα πάντα όλα! Τις κινήσεις της, τα μάτια της, τι φοράει, τι εκπέμπει, θέλει να είναι σίγουρος, πως είναι όλα αυτά αληθινά! Έρωτας, δύσκολο πράγμα! Είναι τόσο ντροπαλός που όταν είναι ερωτευμένος, αντί να πει Σε αγαπώ, μπορεί απλά να σου χαϊδέψει τα μαλλιά και να χαμογελάσει! Ο άντρας Παρθένος, έχει μεγάλες προσδοκίες από τον σύντροφό του! Δε θα ζητήσει τίποτα, θεωρεί πολλά πράγματα δεδομένα και καταγράφει τα πάντα όλα! Αποζητά το τέλειο, δίχως να το δείχνει καν! Είναι ένα αίνιγμα, που μόνο μια ερωτευμένη ψυχή μπορεί να λύσει και όχι δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό!

Μια Ταυρίνα λοιπόν, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο χαρακτήρα, κατά πάσα πιθανότητα είναι να δαγκώσει τη λαμαρίνα μέχρι εκεί που δε φτάνει! Με την αγάπη της και την τρυφερότητά της και με τον ενθουσιασμό της μπορεί να κερδίσει τη προσοχή ενός Παρθένου άντρα! Τα λόγια αγάπης της μπορούν να καλύψουν και τους δυο, οπότε κάπως έτσι να ξεμπλοκάρει ο δύσπιστος Παρθένος και να ενδώσει πάντα όμως με τον τρόπο τον δικό του και στη πιο απρόβλεπτη στιγμή!
Αν η Ταυρίνα το πάρει χαλαρά το θέμα, ο έρωτας θέλει δουλειά, τότε το παιχνίδι όντως μπορεί να προκύψει άκρως διασκεδαστικό! Η Ταυρίνα ρίχνει το τυράκι και ο Παρθένος τσιμπά! Σε μια τέτοια σχέση, δεν έχει σημασία το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, όσο η συνέχεια, που είναι συναρπαστική! Οπότε τα πείσματα και οι εγωισμοί, ας μην υπάρχουν πουθενά! Αν ο άντρας Παρθένος είναι εκεί δίπλα σας, τότε έχετε λάβει όλες τις απαντήσεις, μια και έξω! Αν είναι κάπου μακριά με όλη την έννοια της λέξης, τότε χλωμό το βλέπω να πλησιάσει.. 

Η γυναίκα Ταύρος δουλεύει, γιατί θέλει μέσα στο σπίτι της να υπάρχουν όλα τα καλά, να έχει τις ανέσεις της και φυσικά ο τραπεζικός της λογαριασμός να είναι σταθερά ανηφορικός! Δε συνηθίζει να μοιράζετε τα λεφτά της, όμως δε τσιγκουνεύεται να τα προσφέρει στον καλό της και στο σπίτι της! 

Ο άντρας Παρθένος δουλεύει, γιατί είναι δημιουργικός, εκφράζεται μέσα από τη δουλειά του, ναι μεν η ανοδική πορεία τον γοητεύει, γιατί επιβεβαιώνεται για το έργο του, αλλά τα λεφτά του, θα προτιμήσει να τα επενδύσει στη δουλειά του, παρά στο σπίτι του! Ναι μεν αλλά! Αυτό είναι ένα θέμα που φέρνει γκρίνια μεταξύ ενός Ταύρου και ενός Παρθένου και ίσως και τη ρήξη λίγο αργότερα, γιατί υπάρχει αδικία και πού να βρεις το δίκιο σου; 

Ας αναφερθώ και στο ερωτικό το κομμάτι! Ο Παρθένος άντρας είναι κατά βάθος ένας σκοτεινός χαρακτήρας! Επειδή δεν εκφράζεται εύκολα συναισθηματικά, μέσα από το ... θα προτιμήσει να δείξει πολλά, είναι όλα θέμα ενέργειας! Η γυναίκα Ταύρος, εφόσον τον αγαπά θα αντιληφτεί την ενέργεια αυτή και τότε το ... είναι εκπληκτικό! Υπάρχει κάτι σκοτεινό που την συναρπάζει, υπάρχει μυστήριο, είναι η ώρα των μαγικών αποκαλύψεων! Οι ρομαντικές στιγμές μπορεί να γίνουν wild στο λεπτό και το αντίστροφο!
Τα ηνία σε μια τέτοια σχέση τα έχει η γυναίκα Ταύρος! Αν τον αγαπά πολύ τον άντρα Παρθένο, θα ακολουθήσει χαλαρά τη τακτική του, βόλεμα και χαλαρότητα σε μια τέτοια σχέση δεν υπάρχουν! Θα πρέπει να τον εξιτάρει με έξυπνες κινήσεις, τα λόγια της να είναι αινιγματικά μεν, αλλά αποκαλυπτικά δε! Κάθε μέρα και μια νέα αρχή! Είναι τρόπος ζωής και αυτός, αλλά και πάλι ο άντρας Παρθένος θα πρέπει να ανταποδίδει, να υπάρχει το αμοιβαίο, γιατί έτσι τρέφεται μια σχέση.. Και 40% - 60% να είναι, μεγάλη επιτυχία! Μόνο έτσι δε θα βαρεθεί η Ταυρίνα! Άμα συμβεί κάτι τέτοιο, goodbye my love! Εκείνη ενδιαφέρον και αγάπη και εκείνος απρόβλεπτες εκπλήξεις όλων των ειδών! Το παιχνίδι του έρωτα! Είναι όντως πολύ διασκεδαστικό! 

Ξαφνικά μου ήρθε η επιθυμία να αναφερθώ στο ντεκόρ του σπιτιού! Ένα τόσο γήινο ζευγάρι ή που θα είναι τέρμα παραδοσιακό με πολλά κοινά στοιχεία, ή εντελώς αντίθετο! Ναι μεν η τεχνολογία αναπόσπαστο στοιχείο, όμως ο Ταύρος προτιμά το ξύλο και τη πέτρα και ο Παρθένος πιο μίνιμαλ φάση! Οπότε μια μικρή διαμάχη τύπου αν το σπίτι θα δείχνει σα τη καλύβα του μπαρμπά Θωμά, ή σα το σπίτι του Μίκι Ρούρκ στις 9 ½ εβδομάδες ίσως και να υπάρχει! Πόσο εντύπωση μου είχε κάνει τότε! Όλα γκρι και ασήμι και κρυμμένα στους τοίχους μέσα! Άλλο το σπίτι και άλλο το εργαστήριο! Οπότε καλή επιτυχία σε αυτό!

Αν η Ταυρίνα έχει πλανήτες στους Διδύμους και στους Ιχθύες, τότε η λέξη αρμονία μου έρχεται στο μυαλό. Αν ο Παρθένος έχει πλανήτες στο Σκορπιό, τότε η λέξεις πάθος και ένοχα μυστικά ακολουθούν με δέος!

Γυναίκα Ταύρος και άντρας Παρθένος, ένα όμορφο ζευγάρι, που χτίζει σταθερά τη φωλίτσα του, το μέλλον του, έχει κοινά όνειρα, υπάρχει ισορροπία, οπότε ναι, γιατί όχι; Φαντασία να υπάρχει και καλή διάθεση..

magicfariel

Φωτογραφία από Jackson David από το Pixabay