Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής, 10/01/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ειλικρινά λατρεύω τα συννεφιασμένα πρωινά της Κυριακής, βρίσκω τόσο ρομαντικό το τοπίο! Γαλήνη, ησυχία, ηρεμία!

Είναι πολύ ωραίο να έχεις χρόνο στη διάθεσή σου, να μη σε κυνηγά κανείς, η δημιουργικότητα θέλει άλλες ταχύτητες, ο καλλιτέχνης δε βιάζεται.. αποτυπώνει όμορφα το «είναι» του πάνω σε έναν καμβά! 



Πόσο αντίθετη είναι η καθημερινότητά μου; Πόση ένταση και άγχος βιώνω; Πόση περιπέτεια, από την ώρα που θα φύγω από το σπίτι, μέχρι που θα μπω! Δυο αντίθετες προσωπικότητες, σε ένα σώμα και ένα μυαλό! Χάος, από τη μια η καλλιτεχνική φευγάτη φύση μου, από την άλλη η τετράγωνη η λογική, 1+1 κάνουν 2! That’s it! Χάος.. είναι πανέμορφο, δε βρίσκετε;

Ας αφήσουμε τα τρελά μου και ας πιάσουμε το αστρολογικό, που είναι άστα βράστα! Ο Ερμής και ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο! Ο ένας είναι μες στη τρελή τη χαρά και ο άλλος αν του κλείσεις τη μύτη θα κάνει μπουμ! Οπότε αντιλαμβάνεστε πως τα νέα τρέχουν, τρώνε πόρτα, πω πω ζοχάδα Κυριακάτικο! 

Άρα εμείς τι κάνουμε;;; Τη πάπια! Δε πιστεύω να έχετε όρεξη για εντάσεις;; 

φιλάκια.. 


Κριός
Σας ξεσηκώνουν σήμερα, για συναντήσεις, σουαρέ και διάφορες συζητήσεις, οπότε σα να εξαφανίζεστε από το σπίτι ένα πράγμα! Έστω και για λίγο χρειάζονται οι δημόσιες σχέσεις, γιατί πώς θα ευοδωθούν τα επαγγελματικά σας τα σχέδια; Οπότε ποιοι θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού; Η οικογένειά σας, ο σύντροφός, όποιος μείνει πίσω! Βρείτε τον τρόπο να τους το ανακοινώσετε και να γίνετε μπουχός στο δευτερόλεπτο! Κρύβει μια μικρή απόλαυση η «τιμωρία» αυτή!

Ταύρος
Συμμαζευτείτε σήμερα, κλειστείτε πάλι στο καβούκι σας, αρκετά κάνατε εντύπωση, αρκετά επικοινωνήσατε με διάφορες ψυχές εκεί έξω, δώστε τους το χρόνο να κατανοήσουν τις απόψεις σας και να χωνέψουν τα λόγια σας, γιατί over load εσείς.. too much για τους άλλους! Με πιάνετε τι σας λέω; Σήμερα παίζει μπάλα ο αέρας του Υδροχόου, οπότε απρόβλεπτη η μέρα από όλες τις απόψεις! Τα νέα τρέχουν, είναι συγκλονιστικά, μπορεί να σας απογειώσουν απότομα, ίσως και να σας προσγειώσουν ανώμαλα!

Δίδυμος
Μπορεί η μέρα σας να ξεκινήσει ομαλά, αλλά κουβέντα στη κουβέντα να φουντώσετε και ξαφνικά για να ξεσπάσετε, να σας πιάσει μια μούρλια να σηκώσετε το σπίτι στον αέρα! Γενική καθαριότητα, πόσο δε σας ταιριάζει! Ο Κρόνος σας βάζει εμπόδια, γιατί θέλει να δει τι εναλλακτικές έχετε! Καλά δε θα κρατήσει για πάντα αυτό, αύριο είναι σαφώς μια πιο θετική και αισιόδοξη ημέρα! Θυμώστε δε πειράζει, αν είναι το σπίτι σας να αστράψει Κυριακάτικο και να μοσχομυρίσει, γιατί όχι;;;

Καρκίνος
Τι είναι αυτό που θέλετε τόσο πολύ και δε σας το δίνουν; Τι προσφέρετε απλόχερα προκειμένου να γίνει δικό σας; Καλά, μη τρελαίνεστε, υπάρχει λόγος, κάποιες μάσκες πρέπει να πέσουν και να φανούν οι αληθινές οι προθέσεις! Δεν έχετε παράπονο μερικοί, οι τσέπες σας είναι σχετικά γεμάτες, οπότε η μια σας ευχή σα να πραγματοποιήθηκε! Μην ασχοληθείτε σήμερα με κοινά ταμεία και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν γιατί άδικα θα φέρετε τα μουτράκια στο προσωπάκι σας! 

Λέων 
Πω πω στράβωμα, σήμερα δεν έχετε όρεξη να δείτε κανέναν μπροστά σας, ούτε να πιάσετε κουβεντούλα φυσικά! Καλέ, τι όνειρο είδατε; Ρίξατε εκεί δα πέρα τις ιδέες σας, αφήσατε πόσο κόσμο με το στόμα ανοιχτό και ξαφνικά ζητάτε και τα ρέστα, γιατί καμία ανταπόκριση από το μέτωπο! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, με πονοκέφαλο ο σύντροφός σας ή όποιος βρίσκεται δίπλα σας! Ο Κρόνος είναι φουλ θυμωμένος και δε το κάνει εύκολο σε κανέναν! Οπότε πείσμα αυτός, πείσμα και εσείς.. Ποιος θα νικήσει στο τέλος;

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που καλύτερα να είναι το στόμα σας κλειστό! Λιγομίλητοι και πιο μυστήριοι. Γιατί όχι; Ανεξάρτητα από την ένταση που κρύβετε μέσα σας, από το αν διαφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, αφήστε να το πάρει το ποτάμι, γιατί η Θεά Αφροδίτη έχει άλλα σχέδια για εσάς! Ας πούμε πως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, ο έρωτας σας έχει επιλέξει και δε θα σας αφήσει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει! Οπότε δείτε την αλλιώς τη δουλειά, επιλέξτε το πάθος, από τη λογική! Και τι έγινε;;;

Ζυγός
Κάτι έχετε ανακαλύψει εσείς, μια ευκαιρία, σίγουρα σαν ιδέα είναι ολίγον τρελή, αλλά όχι ακατόρθωτη! Ε λοιπόν, σήμερα καλό είναι να αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις, γιατί όλοι έχουν και από ένα αρνητικό σενάριο να σας πουν! Εσείς αποζητάτε την αισιοδοξία και εκείνο το go for it! Ο Κρόνος το προκαλεί όλο αυτό, όμως ο επιμένων νικά! Βρείτε τρόπο να πλασάρετε μαγικά τα επιχειρήματά σας και δώστε χρόνο στους άλλους να σκεφτούν! Πιάστε χαρτί και μολύβι και γράψτε τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης. Η ζυγαριά προς το πού πέφτει; Βουαλά, οι απαντήσεις εμφανίστηκαν μπροστά σας!

Σκορπιός
Προτείνω να κλειδωθείτε στο δωμάτιό σας και να βγείτε αύριο το πρωί, αλλά πόσο παράλογο είναι αυτό; Γίνομαι υπερβολική για να καταλάβετε πως σήμερα δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, καμία όρεξη για κουβέντες και ακόμα και η ανάσα των τριγύρω είναι άκρως ενοχλητική! Πυρ και μανία σας θέλει το σύμπαν, οπότε βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε extreme καταστάσεις, τσάμπα η σύγχυση! Παίζει πολύ σήμερα να σας κατσαδιάσουν, να σας τη πουν και από επάνω και εκεί, εντάξει ο πανικός ο ίδιος! Πριν ξεφύγει η κατάσταση, αφήστε να μάθουμε γιατί σας μαλώνουν; Τι έγινε; Στα αλήθεια! 

Τοξότης
Μέρα που θα κάνετε μια προσπάθεια να γλυκάνετε το τοπίο μέσα στο σπίτι! Βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο θα το πετύχετε, ετοιμαστείτε να νιαουρίσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Ας είναι μια ήρεμη Κυριακή, όμως να ξέρετε πως τα μπουρίνια θα έρθουν ξανά και ξανά, μέχρι να ξεπλύνουν εντελώς το τοπίο! Καλά η αλήθεια είναι πως δε μιλιέστε και τόσο, οπότε χλωμό το βλέπω το νιαούρισμα! Πρέπει να είστε φουλ ερωτευμένοι για να συμβεί αυτό! Ο ένας από εδώ και ο άλλος από την άλλη, αποστάσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Οπότε ψυχραιμία και αναρωτηθείτε, τι το προκάλεσε όλο αυτό;;;

Αιγόκερως
Σας μιλώ για έρωτες και το μυαλό σας είναι στο χρήμα! Κόλλησε η βελόνα πάει και τελείωσε! Ίσως και να θέλετε ξαφνικά να γίνετε πλούσιοι και διάσημοι και έχετε ανακαλύψει μια ευκαιρία, η δημιουργικότητά σας στο φουλ, πάει σας ξεμυάλισε το σύμπαν να το ξέρετε! Απολαύστε αυτό που σας συμβαίνει, τα αυθόρμητα είναι και τα πιο ωραία, λίγη περιπέτεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Κυριακή και εσείς γυρεύετε τον θησαυρό για ακόμα μια φορά! Ωραίο παιχνίδι, αλλά να θυμάστε πως το σεντούκι δε κρύβει πάντα διαμάντια! Μήπως να κάνετε καλύτερα μια ερωτική εξομολόγηση; Πιο safe!

Υδροχόος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, πραγματικά σας έχει κάνει ασυγκράτητους επικοινωνιακά! Εκεί που δε βγάζατε λέξη, που προτιμούσατε τη σιγή, ξαφνικά άλλος άνθρωπος! Αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα κακά του! Και επειδή οι μέρες και οι απαιτήσεις του κόσμου, είναι πολύ περίεργες, δε θέλετε και πολύ για να φουντώσετε και να εκραγείτε σαν ηφαίστειο! Σήμερα λοιπόν μπορεί να βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σας κουνήσει το δαχτυλάκι στη μούρη, εννοείται πως θα το δείτε ως απειλή και μετά ο κακός ο χαμός! Μην αφήνετε κανέναν να περνάει τα όρια, ακόμα περισσότερο όταν έχουν κακές προθέσεις!

Ιχθύες
Κυριακάτικο το σύμπαν έχει σκοπό να σας στεναχωρήσει, γιατί μια φορά και έναν καιρό κάνατε και εσείς κάποια λάθη στη ζωή σας! Θα βρεθεί εκείνο το πρόσωπο, που θα σας πει αλήθειες που πονούν, είτε δώσετε κάποια αφορμή, είτε όχι! Εννοείται πως πέφτουν οι μάσκες, βλέπετε ξεκάθαρα ποιος σας μελετάει και τι λέει για εσάς, δε σηκώνετε και μύγα στο σπαθί σας, τη πανοπλία να φορέσετε, οπωσδήποτε! Μάχιμο το τοπίο, λόγια, πολλά λόγια που πλέον δεν έχουν κανέναν νόημα! Εξαφανιστείτε πριν φουντώσει το πράγμα, ρίξτε νερό στο κρασί σας, μη τους κάνετε τη χάρη! Έλεος.. μήπως;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Angeline 01 από το Pixabay