Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια & Πανσέληνος, σήμερα Τετάρτη 30/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος μιας πολύ παράξενης χρονιάς και έχουμε Πανσέληνο στον Καρκίνο! Ένα φινάλε μελοδραματικό, ίσως και λίγο μελαγχολικό, συννεφιασμένος και ο ουρανός, γκρίζο το τοπίο! Το Φεγγάρι είναι δυνατό, χτυπάει κατευθείαν στις ευαισθησίες μας, μας «μαλακώνει» συναισθηματικά μπορώ να πω, κάθε πέρσι και καλύτερα; Αρκετοί από εμάς, απλά θα κάνουμε παρέα με τις αναμνήσεις μας.. όπως φαίνεται! Πιτζάμα με στρας αγοράσατε; Άλλη φάση..!!! 

Εντάξει δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα, απλά το Φεγγάρι αυτό, στο φινάλε τούτης της χρονιάς, θέλει να μας πει με τον πιο απλό τρόπο, πως ωραία τα πλούτη, ωραίες οι δουλειές, ωραία είναι το πρόγραμμα να είναι φουλ στις δραστηριότητες, ωραία τα μεγάλα τα σπίτια, ωραία και τα μεγάλα τα αυτοκίνητα, καταπληκτικά τα όνειρα όλου του κόσμου, αλλά πόσο ανούσια τελικά! 

Σημασία έχει, ποιος άνθρωπος είναι δίπλα σου! Ποιος είναι εκείνος που σε αγαπάει, με τις φόρμες, άβαφτη, με μερικά κιλά παραπάνω, ατημέλητη. Ποια είναι εκείνη που σου πιάνει το χέρι, σε κοιτάζει στα μάτια και σου λέει, πως όλα θα πάνε καλά! Που σε φιλάει για καληνύχτα, γιατί σε νοιάζεται. Που σου μαγειρεύει λιχουδιές και ας ξέρει πως μετά έχει σκληρή γυμναστική.. 

Άλλαξαν οι εποχές μέσα σε ένα χρόνο! Πολλές ανάγκες μας έγιναν δεύτερες και τρίτες, όμως φανερώθηκαν οι πιο σημαντικές. Η συντροφικότητα! Το καλημέρα και το καληνύχτα! Ο διάλογος. Η επικοινωνία. Η φροντίδα. Οι πιο δυνατοί άνθρωποι, ένιωσαν αδύνατοι μπροστά στη μοναξιά. Απίστευτο; Οπότε τώρα που ξέρουμε.. τι θα κάνουμε για αυτό;;; Τέρμα οι επιφανειακές οι σχέσεις! Στην ουσία μπορούμε να μείνουμε;;; 

φιλάκια..


Κριός
Είναι μια μέρα δύσκολη, αφού διαπιστώνετε πως ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος και φέτος ίσως να αποφύγετε το ρεβεγιόν με κάθε τρόπο! Για πρώτη φορά στη ζωή σας, ο νέος χρόνος παίζει να σας βρει με πιτζάμες! Και εντάξει αν δεν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά αν υπάρχουν, φροντίστε να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας, για να προλάβετε να βάλετε τουλάχιστον τσουκάλι! Ναι μεν η καριέρα σας πάνω από όλα, στη παρούσα φάση, όμως τη δύναμη την αντλείτε από εκείνους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Σας πονοκεφαλιάζει η Πανσέληνος αυτή, θέλετε να μοιραστείτε σε χίλια κομμάτια, προκειμένου να τους ικανοποιήσετε όλους! Αυτό δε γίνεται, για αυτό βάλτε τα δυνατά σας και ότι προκύψει! Η Αφροδίτη σιγοντάρει στο να αποφύγετε τα σουαρέ και τα σούρτα φέρτα, άνευ λόγου και αιτίας!

Ταύρος 
Μια πολύ μυστήρια ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών, ειλικρινά δε ξέρω από πού να το πρώτο πιάσω! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σας ξεσηκώνει για εργασία και χαρά! Παίζει να σας προτείνουν κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ και θα σας ανεβάσει μερικά σκαλοπάτια! Προτιμότερη η ανηφόρα, παρά η κατηφόρα, δε λέτε;;; Ωραία ως εδώ;;; Όμως η Αφροδίτη κάνει κουμάντο σήμερα και ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να έχετε μια ρομαντική, ίσως και ερωτική ημέρα, με τον σύντροφό σας, ή μια ύπαρξη, ξαφνικά το σκηνικό να γυρίσει τούμπα και πιο καλή η μοναξιά! Προτείνω λοιπόν, να κρατήσουμε τα μπόσικα στα χαρμόσυνα μαντάτα, να αποφύγουμε τα φανταστικά σενάρια, τύπου μιας ερωτικής εξομολόγησης, δε πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε δύσπιστοι εσείς, διεκδικητικοί οι άλλοι!

Δίδυμος 
Χρυσά μου θα σας το πω ώξω από τα δόντια γιατί δε μπορώ! Κάποιος σας σκάβει τον λάκκο, σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιος βάζει φρένο στα σχέδιά σας, είναι κάπου γύρω από εσάς, το Φεγγάρι έχει σκοπό να σας δείξει πολλά σημάδια! Κάτι διαισθάνεστε εσείς, δε γίνεται από τη μια να είναι όλα τέλεια και από την άλλη να μην είναι! Εντάξει τον κάνετε σήμερα τον κατάσκοπο, με διακριτικό τρόπο, όμως απογοητεύεστε, γιατί δε φανταζόσασταν ποτέ πως θα φτάνατε σε αυτό το σημείο! Η Αφροδίτη σας χαλά τα σχέδια, γιατί θέλει να σας δείξει, πως δεν είναι όλοι εμπιστοσύνης εκεί έξω, υπάρχουν και φίδια, που απλά προσμένουν ένα στραβοπάτημα δικό σας! Πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, όσο μεγάλα σχέδια και αν έχετε! Νομίζω, δε θα σας καλέσουν σε εκείνο το σουαρέ και θα τα βάψετε μαύρα! Επιφανειακές αρλούμπες.. σπίτι είναι πιο ωραία!

Καρκίνος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Τι να περιγράψω εδώ πέρα; Έχει πολύ κλάμα η κυρία σήμερα, νευράκια, παραπονάκια, μέσα στη γκρίνια και στη μουρμούρα είστε! Εννοείται πως τα βάζετε με τον σύντροφό σας, με την οικογένειά σας, με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας καθημερινά, συναισθήματα ενός έτους, πω πω πω, ζόρικη η φάση! Εσείς που έχετε μια όμορφη σχέση, δε χρειάζεται να την πετάξετε στα βράχια! Εσείς που τρώγεστε καιρό με τα ρούχα σας και ανταπόκριση δε λαμβάνετε από πουθενά, σας βρίσκω ιδιαίτερα «επικίνδυνους»! Μερικές φορές αυτά που φαντάζεστε δε μπορούν να πραγματοποιηθούν και το γνωρίζετε πολύ καλά! Οπότε εμφανίζεται σήμερα η Αφροδίτη, για να σας θυμίσει πως οι προσδοκίες πληγώνουν και πως ο κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει όσα θέλει και όσα μπορεί! Άρα τσάμπα τη ζαχαρένια σας θα χαλάσετε, για εκείνους που είναι πέρα βρέχει! 

Λέων 
Καλέ τι σας βρήκε εσάς σήμερα; Δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι με τίποτα; Μήπως νιώθετε και λίγο κρυωμένοι; Μήπως ξεγυμνωθήκατε επειδή είχε ήλιο δυο μέρες;; Κλασικά Λιοντάρια, στο οικογενειακό τραπέζι, ένα ράκος, ως συνήθως! Κάποτε είχατε τα νυχτοπερπατήματα, τώρα το συνάχι σας! Η Πανσέληνος αυτή, σα να απορροφά όλη σας την υπερένταση, την ενέργεια, σας στεγνώνει λέμε, γιατί προφανώς χρειάζεστε ξεκούραση και κάποιοι προσμένετε την αφορμή! Ωραία ημέρα για χουχούλιασμα, δίχως γκρίνιες όμως! Σταματήστε να φαντάζεστε δράκους, γιατί η Αφροδίτη σας προσγειώνει ανώμαλα! Εννοώ, πως εσείς μπορεί να έχετε όρεξη για χουχουλιάσματα, αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά την έχετε μόνο εσείς! Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες σε συναισθηματικό επίπεδο, γιατί οι ακραίες σας διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν πανικό! 

Παρθένος
Με τη σημερινή Πανσέληνο, να ξέρετε πως θα σας γυρέψουν αρκετές ψυχές και θα ξαφνιαστείτε πολύ! Τηλέφωνα από εδώ, μηνύματα από εκεί, σας θυμάται πολύς κόσμος, όμως όχι το πρόσωπο που θα θέλατε τόσο! Εντάξει μια μελαγχολία τη νιώθετε, γιατί συνήθως οι ερωτικές απογοητεύσεις, αφήνουν μια πίκρα για καιρό, μήπως όμως να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά; Φροντίστε να ξεδώσετε επικοινωνιακά, ανάλαφρες καταστάσεις, όμως γιατί όχι; Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και δε ξέρετε ποτέ, ποιος αληθινά μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα πρόσωπο; Μη κλαίγεστε σε καμία περίπτωση, αντιθέτως είστε μια χαρά και δυο τρομάρες.. λέμε τώρα! Ακούστε το πόνο του άλλου, αποφύγετε να δώσετε λεφτά, αν σας τα ζητήσουν.! Ένα κακοπροαίρετο μαντάτο, σας αναστατώνει πιο πολύ. Σκεφτείτε πονηρά, αυτός ήταν ο σκοπός του άλλωστε!

Ζυγός
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς, σε μια δέσμευση που κάνατε, που πια δεν ακυρώνεται με τίποτα! Η Πανσέληνος αυτή, σας κάνει να δυσανασχετείτε με τα πάντα όλα, γιατί θα προτιμούσατε να είχατε φτιάξει διαφορετικά τα πλάνα σας! Το μενού των ημερών, έχει εργασία και χαρά, έτσι καλό είναι να το δείτε και να φροντίστε και να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και να είστε φιλικοί στο περιβάλλον σας! Δε πειράζει αν φέτος το ρεβεγιόν γίνει σε ένα άλλο σπίτι! Δε πειράζει αν δε μπορέσετε να παρευρεθείτε. Να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε, γιατί οι ενοχές, οι σκέψεις και η φαντασία, προκαλούν λάθη και νευράκια επίσης! Και ενώ έχετε τα βάσανά σας, διαπιστώνετε πως κάποιος αμέλησε να σας προσκαλέσει! Πως σας έχουν στην απέξω! Καλά μη βάλετε τα κλάματα, η Αφροδίτη σας θέλει κάπου αλλού..! Κάπου ίσως πολύ καλύτερα;;;

Σκορπιός
Όλα για τον έρωτα χρυσά μου, αυτή είναι η ιστορία! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σκαλίζει τη καρδιά σας και σας δείχνει πού κατοικεί μόνιμα! Δε σας ρωτά, σας επιβάλλει να δείτε την αλήθεια κατάματα! Αρκετοί βλέπω να τη κάνετε, για κάπου εκτός βάσης, δε ξέρω πού θα πάτε, πάντως οι μοιραίες συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Άλλωστε φέτος, έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα, ίσως και για πρώτη φορά στη ζωή σας, να έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε το τι θα κάνετε στη προσωπική σας τη ζωή! Θέματα συντροφικότητας επιμένουν, οπότε μήπως να ξεκολλούσατε από τον καναπέ; Μήπως να στέλνατε ένα μήνυμα, τύπου, «Πού είσαι; Έρχομαι να σε δω»; Τώρα που σας ήρθε η όρεξη, μπορεί να την έχουν χάσει οι άλλοι, όμως τρώγοντας έρχεται και η όρεξη, άρα τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό; Η Αφροδίτη θέλει να επιλέξετε. Τη κουρτίνα Νο1 ή Νο2;

Τοξότης
Μέσα στα νευράκια σας βρίσκω, η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας κάνει ευαίσθητους πολύ, κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Σας λείπουν λεφτά; Έγιναν σπατάλες από το κοινό το ταμείο; Δεν υπάρχει κοινό ταμείο; Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς σας βγαίνουν και γίνεστε πυρ και μανία με τους ανθρώπους σας, ακόμα και με τον εαυτό σας τον ίδιο! Ανεξάρτητα της κατάστασης, μη κάνετε τίποτα για αυτό, αφήστε να περάσει η μούρλια του Φεγγαριού και μετά βλέπουμε! Θολωμένο το τοπίο, από όλες τις απόψεις! Νευράκια, είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι και ξεσπάσματα με το παραμικρό έχει το μενού των ημερών! Οπότε φέτος ρεβεγιόν στο σπίτι, με λίγους και καλούς. Η Αφροδίτη σα να απαγορεύει τις ανούσιες δημόσιες σχέσεις, τα χαζά σούρτα-φέρτα, γιατί αν σας απομένει λίγος χρόνος για ξεκούραση, να τον εκμεταλλευτείτε καταλλήλως! Η νέα χρονιά σας θέλει πολύ power!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σήμερα, σας κάνει πολύ γατούλες! Απίστευτα ρομαντική η διάθεσή σας, θέλετε να αγαπήσετε με όλον τον κόσμο! Μυστήριο το φαινόμενο, μόνο σε εσάς συμβαίνει αυτό, να είστε μες στις γλύκες και στα νάζια! Και έτσι να μην είναι, μια ύπαρξη μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να σας εντυπωσιάσει τόσο πολύ, που να σας κάνει να αναθεωρήσετε απόψεις στο λεπτό! Το Φεγγάρι αυτό, σας θέλει μονιασμένους με τον σύντροφό σας. Θέλει όμως και οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, να νιώσουν όμορφα, λίγη ζεστασιά, ένα φλερτ έστω για το ψυχολογικό! Ωραία ημέρα για ευχές, δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί! Σε κάθε περίπτωση να κρατάτε μικρό καλάθι, να μη πιστέψετε και τα πάντα όλα, γιατί ναι μεν ωραία τα επικοινωνιακά τα παιχνίδια, κρύβουν και παγίδες όμως! Η Αφροδίτη από τη μια σας ηρεμεί από την άλλη σας εξαγριώνει!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σας ρίχνει λίγο στα πατώματα, τύπου δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Θα αργήσετε πολύ να ανοίξετε τα παντζούρια στο σπίτι, σε τρεις μέρες από τώρα και βλέπουμε! Αστειεύομαι φυσικά, αλλά εντάξει ένα Φεγγάρι πολύ ευαίσθητο είναι, που εισβάλλει στη καρδιά σας και σας τη κάνει άνω-κάτω, γιατί μετά από πολλά χρόνια έρχεστε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό! Φέτος δεν έχει αστερόσκονες, που συνήθως κρύβεστε από πίσω! Φέτος έχει την αλήθεια, τη βρίσκετε άκρως ενοχλητική, έτσι δεν είναι; Για να συνέλθετε λέω εγώ, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που σας αγαπούν, που σας θέλουν παρέα τους και ας είστε παράξενοι! Να συναναστρέφεστε με εκείνους που εμπιστεύεστε μόνο! Ξεχάστε τις ανούσιες, άγνωστες παρέες, γιατί η Αφροδίτη θέλει να σας μπλέξει σε περιπέτειες!

Ιχθύες
Είστε που είστε ευαίσθητοι από μόνοι σας, έρχεται και το Φεγγάρι αυτό, να σας το κάνει λίγο μελοδραματικό το σκηνικό, μπορεί να δακρύσετε κιόλας από συγκίνηση για το κάθε τι! Καλύτερα έτσι παρά γιουβέτσι, δηλαδή ποιος ο λόγος να τρελαίνεστε επειδή έχουμε Πανσέληνο; Σα να κανονίζετε να πάτε σε πολλά μέρη, να συναντήσετε και τους μεν και τους δε και σας ενημερώνω πως δε γίνεται αυτό! Δώστε το λόγο σας εκεί που αληθινά επιθυμείτε και αφήστε τις ταρζανιές μέρες που είναι! Αποζητάτε οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά, όμορφες στιγμές, αλλά για να συμβούν όλα αυτά, χρειάζεται και η παρουσία σας! Μη τους μαζέψετε όλους και σηκωθείτε και φύγετε! Αφηρημένοι πολύ τις μέρες αυτές, φταίει σίγουρα η Αφροδίτη που σας δείχνει σταυροδρόμια, μονοπάτια, κατευθύνσεις και εσείς στη μέση να αναρωτιέστε, από εδώ πάει για Λαμία;;; χαχα! 

magicfariel

Φωτογραφία από Syaibatul Hamdi από το Pixabay