Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 05/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κατόρθωμα η στιγμή, είναι ακόμα πρωί και έχουμε μέλλον.. Τα πρώτα ζωδιάκια του Δεκέμβρη, το ξωτικό πέτυχε τη μέρα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φλέγεται, έχει καψώσει το κορίτσι, ένα πάθος την έχει κυριεύσει, μοιράζει πολύ έρωτα στον κόσμο, σε αφθονία μάλιστα! 
Συγκλονιστικό το βρίσκω, κυρίως για εμάς τις μοναχικές ψυχές, πού, πώς, τι, ποιος;;;; Γελάω, γιατί έχω και κάτι απορίες η έρημη..!!! 



Ο Άρης από τον Κριό έχει κρυφό πρωταγωνιστικό ρόλο, προκαλεί εκείνα τα νευράκια, στα ξαφνικά και τις εντάσεις, που δεν υπάρχει λόγος να προκύπτουν, αλλά κάπως πρέπει να τη σπάσει στην Αφροδίτη! Να τέτοια κάνει ο έρωτας.. Πείσματα, νάζια, ζαβολιές, πάντα ανεβαίνει η θερμοκρασία, είτε για καλό σκοπό, είτε για κακό!

Ο Ποσειδώνας όμως φλερτάρει επίμονα την Αφροδίτη, αύριο έχουν ραντεβού! Οπότε, αντιλαμβάνομαι, πως είναι ένα πολύ ερωτικό ΣΚ αυτό, σχεδόν για όλους, φλερτ, όμορφα λόγια, καλές πράξεις, αγκαλιές, φιλιά και αγάπη.. Το ρεζουμέ είναι πως βελτιώνονται οι σχέσεις, η διάθεσή μας είναι σαφώς καλύτερη και το δείχνουμε με κάθε τρόπο!

φιλάκια..


Κριός
Από τη μια η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας θέλει τέρμα ερωτικούς, από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας, σας τσιτώνει κάπως, για το οτιδήποτε και για το παραμικρό! Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, κλείστε τον διακόπτη της καθημερινότητας και ξεκουραστείτε, ψυχικά και εγκεφαλικά! Εκμεταλλευτείτε τη μαγεία της Αφροδίτης και όσοι έχετε έναν σύντροφο, φτιάξτε όμορφες στιγμές! Οι μοναχικοί της παρέας, να φλερτάρετε, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο και τι έγινε; Ο σκοπός είναι να χαμογελάσετε και να ξενοιάσετε!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να ηρεμήσετε, να κόψετε ταχύτητα, να αφήσετε να σας πλησιάσουν, γιατί είστε πολύ σκληροί και απόλυτοι, τώρα τελευταία! Αρκετά πράγματα μπορείτε να τα κάνετε παρέα, με τους ανθρώπους σας, ή τον σύντροφό σας και να περάσετε πολύ ωραία, γιατί σημασία έχει το όλοι μαζί.. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας κάνει λίγο γατούλες, αποζητάτε λίγη αγάπη, πολύ ζεστασιά, γιατί κάνει κρύο εκεί στα μοναχικά τα μέρη που βρίσκεστε! Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο στη ζωή αυτή! Πάψτε να φαντάζεστε δράκους! 

Δίδυμος
Ατακτούληδες σας βρίσκω σήμερα, θα φορέσετε τα καλά σας, θα εξαφανιστείτε από το σπίτι, ένα σουαρέ μυρίζομαι, τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε! Έχετε καιρό να δείτε κάποιες ψυχές και είναι μια καλή ευκαιρία, να δείξετε ότι υπάρχετε και πως είστε πανέτοιμοι, να αναλάβετε δράση, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Τον έρωτα στα μάτια κάποιου που ήδη γνωρίζετε; Σε μια νέα ύπαρξη; Ο Άρης σας βάζει σε περιπέτειες, σας λέει go for it! Το νου σας χρυσά μου!

Καρκίνος
Έχω την εντύπωση, πως αρκετοί από εσάς, έχετε φορτωθεί στο σβέρκο του συντρόφου σας, ή σε κάποιον πολύ στενό σας άνθρωπο, προκαλείτε μια καταπίεση στο περιβάλλον σας, κάπως ασφυκτική! Μπορεί να έχει προκύψει ένα θέμα σοβαρό και να έχετε τα δίκια σας, όμως καλό είναι να πάρετε μια ανάσα και δυο και τρεις.. και ψυχραιμία.. αλλιώς η λύση δε θα έρθει ποτέ! Παράξενο Σάββατο, στη τσίτα σας βρίσκω, ο Άρης από τον Κριό, σας έχει σε αναμμένα κάρβουνα! Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, βοηθήστε με όμορφο τρόπο!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως ξυπνάτε με ένα χαμόγελο από εδώ ως την Αμερική! Για τόσο ευτυχία και καλή διάθεση λέμε! Είναι το σύμπαν τέτοιο, βάζετε μπροστά το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο και λιώνουν όλοι για πάρτη σας! Ποιες οι επιθυμίες σας είναι το ζητούμενο, γιατί είστε και λίγο εξωπραγματικοί πολλές φορές, προτρέχετε από τα δεδομένα! Έχετε γίνει σπιτόγατοι, έχετε χωθεί μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας, έχετε δεθεί με την οικογένειά σας και νιώθετε πολύ συγκινημένοι και τυχεροί! Και τα φιλαράκια οικογένεια είναι..!

Παρθένος
Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι τα πράγματα στην ερωτική σας τη ζωή! Εννοώ, πως ακόμα και οι δεσμευμένοι τις μέρες αυτές, μπορεί να ονειρεύεστε αγάπες και λουλούδια και να μην ανταποκριθεί ο σύντροφός σας και κλάμα η κυρία μετά! Ιδανική μέρα για εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι, όμως οι προσδοκίες απογοητεύουν πολύ και πληγώνουν επίσης! Αλλιώς βλέπετε έναν άνθρωπο εσείς, αλλιώς εκείνος ή εκείνη και βλέπω σήμερα να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση και να σας λένε ευχαριστώ πολύ! Για να συνέλθετε..!!!

Ζυγός
Για κοιτάξτε καλύτερο το mailbox μήπως έφτασε κάποια πρόσκληση για έξω; Ένα σουαρέ; Φοράτε και εσείς τα καλά σας και δρόμο! Τι και αν είναι σε άλλο σπίτι, σημασία έχει να συναντήσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ας κοιμηθείτε εκεί! Και τι έγινε; Ανέμελους και πολύ γοητευτικούς σας κάνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, οπότε ένα φλερτ μπορεί να προκύψει επίσης και να φτιάξετε ψυχολογικό από το πουθενά! Ο Άρης από τον Κριό θα κάνει τα πάντα για να σας σταματήσει, οπότε για ζυγιάστε τα υπέρ και τα κατά πιο πριν;

Σκορπιός
Με το που θα ανοίξετε το παράθυρο, ο Έρωτας θα μπουκάρει μέσα, με το έτσι θέλω και θα σας ρίξει όλα τα βέλη του! Για τόσο πολύ λέμε! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δίνει ρέστα σήμερα και αύριο, οπότε όσο και αν σας απασχολούν οι δουλειές σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσετε σημασία στο πρόσωπο που αγαπάτε! Είναι ο σύντροφό σας; Είναι μια άγνωστη ύπαρξη που δε γνωρίζει καν για τα συναισθήματά σας; Είναι κάποιος που μπαινοβγαίνει από τη ζωή σας; Κάντε τα beaute σας, δε ξέρετε ποτέ το φινάλε της ημέρας πιο θα είναι!!!

Τοξότης
Και αφού τα κάνατε μπάχαλο μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, σήμερα κάνετε τις γατούλες, γιατί δε γίνεται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι να υπάρχουν στρατόπεδα! Φτιάξτε το κλίμα όπως και να έχει και ξεπεράστε τις μελαγχολικές διαθέσεις που νιώθετε αραιά και πού γιατί έχετε και εσείς ανάγκη από αγάπη, αγκαλιές και φιλιά! Να είναι καλά η Αφροδίτη από τον Σκορπιό που έχει τα κέφια της τις μέρες αυτές! Ακόμα και οι ελεύθεροι Τοξότες, άμα όντως το θέλετε, θα κουρνιάσετε σε εκείνο το μαγικό κρυφό σημείο! Ξέρετε εσείς..

Αιγόκερως
Και εκεί που είστε ήρεμοι, εκεί γίνεστε ξαφνικά εκρηκτικοί και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια στους ανθρώπους σας. Έχετε τα κέφια σας, ναι ή όχι; Σε μια τέτοια φάση είστε, αφού ο Άρης από τον Κριό σας έχει στη τσίτα και σε αναμμένα κάρβουνα, μέρες τώρα! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει στη πόρτα σας φιλαράκια που σας αγαπούν και σας νοιάζονται με το έτσι θέλω! Οπότε πετάξτε τις φόρμες, σουλουπωθείτε να είστε όμορφοι και φτιάξτε και καμιά λιχουδιά! Ο καφές θέλει όμορφη παρέα και το τραπέζι γεμάτο πειρασμούς!

Υδροχόος
Μέσα σε όλα είστε τις μέρες αυτές, πολλές οι συζητήσεις που κάνετε, αισιοδοξείτε για το μέλλον, το χέρι στη τσέπη μη βάλετε σε καμία περίπτωση, κατά τα άλλα όλα καλά! Αποζητάτε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, θέλετε να ασχολείται ο κόσμος με εσάς, έχετε ανάγκη από προσοχή, γιατί αυτό σας δίνει δύναμη και κουράγιο! Είτε αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είτε τα ερωτικά! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας κάνει πολύ γοητευτικούς και ο Άρης από τον Κριό τέρμα απαιτητικούς! Μη καβαλάτε καλάμι!

Ιχθύες
Τον τρόπο να κάνετε ένα shopping therapy θα τον βρείτε όπως και να έχει! Μέσω web? Γιατί όχι;;; Το νου σας γιατί παρασύρεστε και πάλι δε θα βγει ο μήνας και πάλι θα κλαίτε και δε το θέλουμε αυτό! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας βάζει στο παιχνίδι του έρωτα, μια ύπαρξη από το πουθενά μπορεί να φανεί και να συγκλονιστείτε! Φλερτ μέσω διαδικτύου, είναι τέτοιες μέρες αυτές, αλλά μπορεί ακόμα και στο supermarket! Ιδανικό το ΣΚ αυτό για να ερωτοτροπήστε μέχρι τελικής πτώσης με τον σύντροφό σας! Φλέγεστε χρυσά μου..!!!

magicfariel

Φωτογραφία από Felipe Pillpe Hurtado από το Pixabay