Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια: Ο Ποσειδώνας, είναι το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό τώρα θέλω να γράψω για τον Ποσειδώνα! Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, εκείνος όχι και τόσο, αλλά και τι με νοιάζει;; χαχα! Είναι πολύ μυστήριος χαρακτήρας και πάλι καλά που βρίσκεται στο σπίτι του στους Ιχθύες! Να θυμίσω πως 14 ολόκληρα χρόνια θα μείνει εκεί, μέχρι τον Γενάρη του 2026, οπότε έχει μέλλον ακόμα η υπόθεση! 



Ο Ποσειδώνας με συναρπάζει, γιατί έχει δυο πρόσωπα! Από τη μια είναι καλλιτέχνης, η φαντασία του καλπάζει, παθιάζεται με οτιδήποτε κάνει, είναι η πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω! Ένα αληθινό παράδειγμα είναι η θάλασσα! Όταν είναι ήρεμη, πόσο όμορφα λαμποκοπά; Πόσες εικόνες διαφορετικές, γεμάτες από χρώματα και διαφορετικά τοπία; Η θάλασσα είναι ίδια παντού! Όμως ομοιότητες δεν υπάρχουν! Πόσο φανταστικό είναι αυτό; Η όμορφη πλευρά του Ποσειδώνα! Είναι τόσο μαγική, που ενεργοποιεί τα τηλεπαθητικά χαρίσματα, οι σκέψεις ανταμώνουν.. όπως και να έχει!

Όταν όμως είναι ανάδρομος, αλλάζουν όλες οι εικόνες! Σκοτεινιάζει το τοπίο και οι ενέργειες μπλοκάρουν! Στερεύει η πηγή της έμπνευσης! Ο συγγραφέας βλέπει το κενό! Ο ζωγράφος χάνει τα χρώματα! Η θάλασσα αγριεύει! Γκριζάρει! Τα νερά από τα κύματα θολώνουν, όπως και οι σκέψεις μας! Ο διακόπτης των συναισθημάτων έπεσε στο off! Βραχυκύκλωσε! Ο μοντιέ.. Η άγρια, πολύ σκληρή πλευρά του! Εκδικητικός, ότι χαρίζει, όταν δεν εκτιμάται το παίρνει πάλι πίσω! Εγωιστής και πεισματάρης! Και δυστυχώς τον Ιούνιο ξανά θα τον συναντήσουμε έτσι.. Μη χαρούμε καλοκαιράκι.. χαχα! 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όπως καταλαβαίνετε έχετε τη τιμητική σας!

Το φινάλε του Δεκέμβρη, στις 30/12 η Αφροδίτη από τον Τοξότη, τσακώνεται άγρια με τον Ποσειδώνα! Συνδυασμός που «σκοτώνει» θα έλεγα, γιατί έχουν τόσο μεγάλη επιρροή τα ζώδια αυτά μεταξύ τους, που μπορώ να εξομολογηθώ πως θα μας τη χαλάσουν λίγο τη μαγιά σε συναισθηματικό επίπεδο! Ερωτικές απογοητεύσεις, δυστυχώς κορίτσια ο Ιππότης δε θα έρθει πάνω στο άλογο, έπεσε σε χαντάκι! Τα αγόρια περνούν καλά και μόνα τους, παιχνίδια να έχουν και φαγητό και όλα μια χαρά.. χαχα! Δεν έχει φιλί κάτω από το γκι! Ας το πάρουμε απόφαση!

Ο Ποσειδώνας κάνει ποδαρικό στον Γενάρη! Είναι το πρόσωπο πίσω από τη μάσκα!

φιλάκια..


Κριός
Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης, που θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με τον εαυτό σας, πάνω από όλα και μετά με τους άλλους, αλλά μόνο με εκείνους που πραγματικά το αξίζουν! Πολλές φορές θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, την οικογένειά σας, γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και περνάει τόσο γρήγορα, που τελικά διαπιστώνετε πως τσάμπα τόσο καιρό γίνεστε χίλια κομμάτια προκειμένου να σας συμπαθήσουν μερικοί και να σας κάνουν παρέα! Τα επιφανειακά τέλος, τα ουσιαστικά είναι το ζητούμενο! Το φινάλε του Δεκέμβρη, κρύβει απίστευτη συναισθηματική ένταση, ο «τσακωμός» του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη! Συνεπώς μη κάνετε σχέδια δίχως τον ξενοδόχο! Το Γενάρη όμως, σας δίνει μια απίστευτη δύναμη, καταφέρνετε να διεκπεραιώσετε ακατόρθωτες αποστολές με μεγάλη επιτυχία!

Ταύρος
Ο Ποσειδώνας είναι αυτός που σας επιτρέπει να δώσετε μια δεύτερη και τρίτη ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπάτε πολύ και που συνεχώς σας απογοητεύουν, με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο! Όλη η συμπόνια του έπεσε πάνω σας, τρομάρα μου! Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, γιατί δε σας ταιριάζουν ούτε τα αθώα τα ψεματάκια, οπότε ποιος ο λόγος να παίξετε το παιχνιδάκι του;;; Τις ημέρες του Δεκέμβρη ξετυλίγονται τα ταλέντα σας, τα χαρίσματά σας και βρίσκετε ανταπόκριση από το μέτωπο! Το «καβγαδάκι» της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στις 30/12 είναι η αιτία, που θα ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, που ποτέ δεν έρχεται! Οι προσδοκίες πληγώνουν, οπότε ας είναι έκπληξη ο έρωτας για εσάς! Τον Γενάρη σας προσφέρει τις λύσεις έτοιμες στο πιάτο! Μμμ ύποπτο!

Δίδυμος
Ο Ποσειδώνας φταίει που ξαφνικά θέλετε να αποκτήσετε μια θέση κύρους, μια καλύτερη δουλειά, να ανεβείτε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας! Αυτός σας φουσκώνει τα μυαλά και δε μπορούμε να σας συμμαζέψουμε με τίποτα! Βασικά το διάστημα αυτό, δεν αφήνετε τίποτα στη τύχη του, είστε φουλ μέσα στις δημόσιες τις σχέσεις, κρίμα που δε μπορείτε να κυκλοφορήσετε έτσι όπως θα θέλατε, όμως μεταξύ μας τώρα, όλο και κάποια ζαβολιά τη κάνετε, γιατί αλλιώς είναι από κοντά και αλλιώς μέσα από μια οθόνη! Σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και τσιμπάτε κανονικότατα και εμφανίζεται η Αφροδίτη στις 30/12, φουρτουνιασμένη, να σας πει το γνωστό, ενοχλητικό, «Πρόσεχε»! Αν αποφύγετε τις κακοτοπιές, τότε το Γενάρη σας αποκαλύπτει μαγικά το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε!

Καρκίνος
Ο Ποσειδώνας που λέτε, σας έχει ήδη φτιάξει τη βαλιτσούλα και σας πηγαίνει σιγά-σιγά προς το αεροδρόμιο, γιατί όπου φύγει – φύγει! Ο Δεκέμβρης συνήθως είναι ένας ωραίος μήνας για να ταξιδέψετε, να όμως που φέτος το σενάριο αυτό, δεν είναι και τόσο εφικτό, όμως με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, θα σας βάλει μέσα στο μεταφορικό και άντε γεια! «Η Θεία από το Σικάγο» η πιο τέλεια αφορμή για να οργανώσετε το σχέδιο διαφυγής σας, ακόμα και από τη πραγματικότητα! Η «θυμωμένη» με τον Ποσειδώνα Αφροδίτη στις 30/12, σας θυμώνει και εσάς, γιατί ενώ κάνετε όνειρα για οικογενειακά, ρομαντικά, ερωτικά ρεβεγιόν, πάνε κάποια στράφι και άντε να σας συνεφέρουμε! Μην ανοίγετε μόνοι σας τον λάκκο, αφήστε να εξελιχθεί το έργο αυθόρμητα! Τον Γενάρη πετάτε προς Σικάγο..!

Λέων
Ο Ποσειδώνας επιτέλους σας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσετε ένα παρελθόν, που ουσιαστικά σας βάραινε τη καρδιά πολύ καιρό τώρα! Ερωτικό το ζητούμενο; Οικονομικό; Οικογενειακό; Μπαίνει μια τελεία και παύλα πολύ μεγάλη και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Το γεγονός πως έχετε ξεσηκωθεί για μια νέα δουλειά, οφείλεται επίσης στον Ποσειδώνα, αφού ότι ονειρεύεστε μπορεί να πραγματοποιηθεί και να απογειωθείτε από το πουθενά! Συνεργασίες προτείνει και νέες ιδέες! Είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες; Με την Αφροδίτη «μουτρωμένη» στις 30/12 μη προσμένετε σαμπάνιες, κεριά και ρομαντικές στιγμές, γιατί η άλλη πλευρά μπορεί να μην έχει τα κέφια της και τόσο! Τον Γενάρη βλέπετε τις υποθέσεις σας με γυμνό μάτι και επιβεβαιώνεστε για τις επιλογές σας!

Παρθένος
Ο Ποσειδώνας φταίει που τα ερωτικά σας τα ζητήματα, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Σας έχει μονίμως ζαλισμένους και εκεί που πάτε να βρείτε την άκρη, τη χάνετε κιόλας και ξανά από την αρχή! Σας δείχνει πώς είναι ο έρωτας, μπορεί να τον τελειοποιεί στα μάτια σας, όμως με το που συνέρχεστε λιγουλάκι, βλέπετε τη πραγματικότητα και τρέχετε μακριά να σωθείτε! Θέματα σχέσεων γενικότερα, να τις βελτιώσετε μεν, πάντα όμως να κρατάτε μικρό καλάθι! Η «πληγωμένη» Αφροδίτη στις 30/12, τα βάζει με τον Ποσειδώνα, του τη λέει, γιατί δε μπορεί να μοιράζει ελπίδα και μετά να την εξαφανίζει! Και όχι, τούτη τη φορά μη κάνετε εσείς το πρώτο βήμα! Τον Γενάρη σας κάνει γλύκες και αρκετοί ονειρεύεστε τον ιδανικό σύντροφο! Είστε έτοιμοι για νέες ερωτικές εμπειρίες!

Ζυγός
Ο Ποσειδώνας σας βοηθά να εστιάσετε στη δουλειά σας, με αγάπη, με πάθος, με όλο σας το είναι και ας το πάρετε από την αρχή. Κάθε φορά υπάρχουν τόσα νέα πράγματα να μάθετε, που γιατί όχι, εμπειρίες έτσι αποκτώνται! Ότι εκκρεμότητες έχετε αφήσει στην άκρη, θα τις τακτοποιήσετε το διάστημα αυτό, θα μπει το νερό στο αυλάκι και επιτέλους θα βγάλετε άκρη με το τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε στο τέλος! Σας φουσκώνουν λίγο τα μυαλά με αυτά που σας λένε, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, γιατί τα μάτια βλέπουν. Η Αφροδίτη «στραβωμένη» εντελώς με τον Ποσειδώνα στις 30/12, αναβάλει σχέδια για σουαρέ και ρεβεγιόν και σας αφήνει λίγο παγωτό! Κάθε εμπόδιο για καλό! Τον Γενάρη ζητήστε αυτά που θέλετε, όμως μη προσμένετε πως θα τα λάβετε.. άμεσα κιόλας!

Σκορπιός
Ο Ποσειδώνας χρυσά μου, σας θέλει φουλ ερωτευμένους, με σκοτούρες συντροφικότητας! Απίστευτο και όμως αληθινό! Άλλαξε η ζωή και σας έδειξε πως τελικά, είναι ωραίο να βρίσκεται μια καλή παρέα δίπλα σας, είναι υπέροχο να είστε και τρελά ερωτευμένοι, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με παλιά ύπαρξη, είτε με μια νέα! Πάντως οι μέρες του Δεκέμβρη, είναι εκπληκτικά ερωτικές, αρκεί φυσικά να ανάψετε το πράσινο το φως και να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, αν χρειάζεται! Η δημιουργικότητά σας είναι ένα χάρισμα που καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε δεόντως! Η «θυμωμένη» Αφροδίτη, στις 30/12 εμποδίζει τα ραντεβουδάκια, δε θέλει με τίποτα να προκύψουν! Τον Γενάρη ο Ποσειδώνας σας ταξιδεύει κάπου μακριά, γιατί έχετε ανάγκη από μια απόδραση! Καλό ταξίδι!

Τοξότης
Ο Ποσειδώνας χρυσά μου σας βάζει στον ίσιο τον δρόμο! Αρκετοί δίνετε ιδιαίτερη σημασία στη προσωπική σας τη ζωή, στα οικογενειακά σας τα ζητήματα, διαπιστώνετε μετά από καιρό, το πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι, οπότε σα να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο level! Το τι εννοεί ο ποιητής; Εσείς το γνωρίζετε καλύτερα! Ρίχνετε μπόλικο νερό στο κρασί σας, επιτέλους και ξεπερνάτε τα παράξενα που προέκυψαν μια φορά και έναν καιρό, γιατί και τι έγινε, πάντα υπάρχουν κακές στιγμές! Σα να πέφτετε με τα μούτρα στον σύντροφό σας, ένα βάρος γίνεστε, γλυκό βέβαια, είναι ωραίο και αυτό, πού και πού! Η «δολοπλόκα» Αφροδίτη, βάζει στο μάτι τους ελεύθερους Τοξότες στις 30/12, οπότε αφήστε το φλερτ για μια άλλη φορά! Μια ζαλάδα σας τη φέρνει τον Γενάρη!

Αιγόκερως
Ο Ποσειδώνας σας κάνει τέρμα δημιουργικούς και κάθε μέρα σκέφτεστε, τι να φτιάξετε, πώς, πιο το αποτέλεσμα και θα μπορούσε να είναι από φαγητό, μέχρι το οτιδήποτε! Τα χέρια σας πιάνουν γενικότερα, είστε και χαρισματικοί, οπότε αφήστε το συναίσθημα να σας οδηγήσει σε αγαπημένα γνώριμα μέρη! Ωραίες μέρες για να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, με το γάντι φυσικά, με μεταξωτές κορδέλες επίσης, ένα στόλισμα κάντε το γενικώς! Έχετε και θαυμαστές, για αυτό το νου σας, μπορεί να προκύψει ακόμα και νέα επαγγελματική πρόταση! Η «εκνευρισμένη» Αφροδίτη στις 30/12 μεταφέρει όλη την ένταση επάνω σας, μπλοκάρετε ενεργειακά, να είστε πονηροί, δε πρέπει να σας πάρουν χαμπάρι! Τον Γενάρη κάνετε βουτιά πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι και ο Ποσειδώνας σας βολτάρει γλυκά!

Υδροχόος
Μόνο σε εσάς συμβαίνει αυτό, ο Ποσειδώνας κάνει τα μαγικά τους και γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Ξαφνικά ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, αλλάζει μηδενικά, γιατί φροντίσατε να εισπράξετε τα πάντα όλα! Οπότε τώρα που είναι όλα στη θέση τους, τρώγεστε για το πώς θα τα ξοδέψετε! Καλά, βαστάτε τα άλογα, γιατί αν δεν υπάρχουν αληθινές ανάγκες, ποιος ο λόγος; Σα να σας τεστάρει ο Ποσειδώνας, ρίχνει ιδέες στο τραπέζι σας, που σας ξεσηκώνουν, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, ίσως και να μην αξίζουν το ρίσκο! Φρόνιμα λοιπόν! Το νου σας πού μπλέκετε ερωτικά, γιατί η «πονηρή και πολύ θυμωμένη» Αφροδίτη στις 30/12 φέρνει στο διάβα σας υπάρξεις που μόνο το καλό σας δε θέλουν! Τον Γενάρη σας στέλνει, τον φύλακα άγγελό σας! Αποδεχτείτε τη βοήθεια!

Ιχθύες
Να θυμίσω πως, ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σας καιρό τώρα, ότι πιο ωραίο, ότι πιο ταιριαστό! Είναι σπίτι του ο Θεούλης! Τώρα πια που γύρισε στα ίσα του και μέχρι τον Ιούνη που μας έρχεται, σας επιτρέπει να νιώσετε σα παιδιά, να ενθουσιαστείτε, να ξεσηκωθείτε, να κάνετε πράγματα μέσα από τη καρδιά σας και ότι προκύψει! Εσείς που ψάχνεστε και βρίσκεστε πρώτο μέτωπο στα γεγονότα της ζωής, μη κρύβεστε, κάνει καλό να εκφράζετε τις απόψεις και τις ανησυχίες σας! Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω, που έχουν τα ίδια όνειρα με εσάς. Είναι ιδανική περίοδος για να βελτιώσετε και τα ερωτικά σας! Να πείτε ένα Σ’Αγαπώ! Η «εξαγριωμένη» Αφροδίτη στις 30/12 σας στέλνει σε λάθος σπίτι! Τον Γενάρη γραπώνεστε από τη φαντασία σας και η δημιουργικότητα στα ύψη! Βουτιά στο όνειρο!

magicfariel

Φωτογραφία από lounis production από το Pixabay