Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 28/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήριο πολύ το δικό μου το ξημέρωμα, μέσα στο παράπονο και στη θλίψη, γιατί εμένα δε με πιάνει ούτε ο Ήλιος, ούτε ο Ουρανός, αλλά ο Ποσειδώνας όπως φαίνεται.. με ρίχνει στα βράχια για ακόμα μια φορά! 
Χαρωπή ημέρα αστρολογικά.. ουουουουου γιούπι!!! Γεμίζει και το Φεγγάρι, σε δυο μέρες έχουμε Πανσέληνο στον Καρκίνο! Το τραγούδι που μου ήρθε στο μυαλό.. είναι «..και με πιάνουν τα κλάματα..» δε ξέρω καμία άλλη λέξη.. αλλά η σφήνα – σφήνα! 

Δυο εποχές υπέρ λατρεύω, τα Χριστούγεννα και τα γενέθλιά μου! Δυο εποχές, που μου έχουν αφήσει τις καλύτερες, τις πιο όμορφες, τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις και το πιο σπουδαίο από όλα, είναι πως σχεδόν πάντα .. «ήσουν και Εσύ εκεί..»! Αυτό είναι το πιο μαγικό στοιχείο από όλα! Το πιο ανεξήγητο κομμάτι της ζωής μου.. 




Αχ και βαχ.. τα χρόνια φεύγουν, μεγαλώνουμε και αναρωτιέμαι.. πιο το νόημα; Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα τις μέρες αυτές, το σύμπαν κάνει πολύ μαγικούς συνδυασμούς, από τη μια μας ξεσηκώνει, μας ενθουσιάζει, μας παρασύρει σε έναν κόσμο γεμάτο από πολύχρωμα συναισθήματα και ξαφνικά.. σκοτάδι, κάρβουνο! Η Αφροδίτη μας τα κάνει μούτι.. ε αμα πια λέει το κορίτσι.. 

φιλάκια.. 


Κριός
Ιδανική ημέρα για shopping therapy! Δε ξέρω πώς θα το καταφέρετε αυτό, πάντως βρίσκετε την άκρη σας, το δεντράκι του σπιτιού σας, θα γεμίσει από διάφορα καλά! Ως μια συντηρητική ύπαρξη, προτείνω το δώσε – πάρε, άμεσα πράγματα, γιατί όλα τα άλλα μέρες που είναι, όλο και μια έκπληξη σας κρύβουν! Το γεγονός πως οι επιλογές σας είναι κάπως περιορισμένες, δε σημαίνει πως πρέπει να αγοράσετε τα πάντα όλα και να ξεπαραδιαστείτε! Λίγα και καλά!

Ταύρος 
Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν, σας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια ο Ποσειδώνας, χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος! Από τη μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, από την άλλη ζείτε ένα δράμα και πέφτετε στα πατώματα! Του λωλού δηλαδή, οπότε για να συνέλθετε παρακαλώ πολύ! Να θυμίσω πως οι προσδοκίες πληγώνουν, οπότε αφήστε να το πάρει το ποτάμι! Μη φαντάζεστε δράκους, ούτε τον ιππότη πάνω στο άλογο, γιατί φέτος τα παραμύθια δεν έχουν όλα εκείνο το “happy end”!

Δίδυμος
Έχετε λυσσάξει να ξοδέψετε ότι χρήματα έχετε, για έναν καλό σκοπό; Για να πραγματοποιήσετε κάποιο από τα όνειρά σας; Μήπως να ηρεμήσετε και να περιμένετε να τελειώσει το έτος; Ο ενθουσιασμός σας, ας καταλαγιάσει, γιατί πηγαίνει ολοταχώς να συναντήσει την απογοήτευση! Τι σας λέω; Σήμερα ειδικά απογειώνεστε και είστε έτοιμοι για όλα! Καλά τα όνειρα δε κοστίζουν τίποτα, ούτε τα πλάνα, αλλά σε καμία περίπτωση μη βάλετε το χέρι στη τσέπη! Οικονομία λέμε..! 

Καρκίνος
Ξυπνάτε μέσα στη τρελή τη χαρά και είστε όλο γλύκες! Μη πω πως θα φτιάξετε και πρωινό στο κρεβάτι, είτε είστε μονάχοι, είτε όχι! Έχετε μια επιθυμία να κάνετε δωράκια σε όλους, να βοηθήστε εκείνους που δυσκολεύονται, να γίνετε χίλια κομμάτια! Ωραίο αυτό, όμως μη ξεφύγετε με ανούσιες σχέσεις, που ποτέ δεν ανταποδίδουν τίποτα! Και εννοώ κυρίως από συμπεριφορές, αφού τους έχετε μάθει έτσι! Εσείς να προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε και εκείνοι απλά να λαμβάνουν! Το νου σας! 

Λέων
Μέρα που θα σας τη πέσουν από παντού, φίλοι, συγγενείς, δημόσιες σχέσεις με το ζόρι και τα σχετικά! Ανεξάρτητα του τι σας συμβαίνει, καλό είναι να μη πείτε σε κανέναν για τις αποφάσεις που έχετε πάρει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν! Αποφύγετε συζητήσεις που τραβάνε πέρα μακριά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ανατρέχετε σε ένα παρελθόν, που πια έχει τελειώσει! Μη βιαστείτε να αφήσετε τη δουλειά σας για κάποια άλλη! Πόσο σίγουροι είστε πως το έργο θα πετύχει; Ψαχτείτε λίγο ακόμα! 

Παρθένος
Αφηρημένοι μέχρι εκεί που δε πάει, είστε σήμερα και δε σας ταιριάζει καθόλου αυτό! Ναι μεν βρίσκεστε σε πολύ χαρωπό mood, όμως το νου σας αν εργάζεστε, γιατί μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος και να σας το κλέψουν το χαμόγελο! Ξεχωρίστε τις ώρες, τις στιγμές, τους ανθρώπους και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε οτιδήποτε κάνετε! Σα να αγαπάτε όλο τον κόσμο, ο Ποσειδώνας φταίει για αυτό, διώχνετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις και γίνεστε ασυνήθιστα εκφραστικοί! 

Ζυγός
Τι λέει; Θα σηκώσετε τη μπάνκα στον αέρα; Τι βάλατε πάλι στο μάτι; Κάτι επιθυμίες που έχετε τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη! Μήπως να περιμένετε τις εκπτώσεις, αύριο-μεθαύριο; Μη δημιουργείτε ανάγκες που ουσιαστικά δεν υπάρχουν, έτσι επειδή θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό δώρο σε εσάς ή στον σύντροφό σας! Βασικά η μέρα είναι ιδανική, για να ξεχάσετε το πορτοφόλι στο σπίτι, τις κάρτες σας, τους κωδικούς σας, να αποφύγετε συναλλαγές τέτοιου τύπου.. για σήμερα μόνο! 

Σκορπιός
Κάτι πολύ μυστήριο σας έχει βρει, νιώθετε παράξενα, γιατί ξαφνικά οι επιθυμίες σας αλλάζουν μέρα με τη μέρα και φοβάστε ακόμα και οι ίδιοι με τις σκέψεις που κάνετε! Θέματα συντροφικότητας λοιπόν σε πρώτο πλάνο! Πάνω στην αγωνία σας, μην επιλέξετε ότι να’ναι, από καπρίτσιο, αλλά παλέψτε για εκείνο το πρόσωπο που σας λέει η καρδιά σας! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή! Λάθη στον έρωτα δεν υπάρχουν, αρκεί να γνωρίζουν και οι δυο πλευρές τα αληθινά τα συναισθήματα..! 

Τοξότης
Τα κέφια σήμερα σας χτυπούν τη πόρτα και ξαφνικά έχω την εντύπωση πως θα πάρετε τις ρούγιες, να πάτε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να τους πάτε και ένα μικρό συμβολικό δωράκι! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως θα ξεχάσετε να γυρίσετε στο σπίτι σας, οπότε σας βλέπω ή να σας φιλοξενούν, ή να παρανομείτε.. χαχα! Ωραία ημέρα λοιπόν για κουτσομπολιό και περιπέτειες! Προτιμήστε τα ποδαράκια σας και τις κοντινές τις αποστάσεις, για καλού – κακού! 

Αιγόκερως
Κάτι τρελό έχει μπει μέσα στο μυαλουδάκι σας και αν δε το πετύχετε θα σκάσετε ένα πράγμα! Η φαντασία σας τρέχει και δε φτάνει και σας παρασύρει σε μια κατάσταση που δε σας ταιριάζει καθόλου, να όμως που ο Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια! Σας πετάει εκτός τόπου και χρόνου και εκτιμάτε τις καταστάσεις πολύ λανθασμένα! Τσάμπα ο ενθουσιασμός; Τσάμπα η απογοήτευση; Τσάμπα τα κλάματα που ρίξατε πρωινιάτικο;;; Μια πρόσκληση προσμένετε και βουτιά στη περιπέτεια! 

Υδροχόος
Κοιμάστε ακόμα στο κρεβάτι σας, ή το έχετε προσφέρει στους μουσαφίρηδες που έχουν σκάσει από το πουθενά; Λογικά το σπίτι σας έχει γεμίσει από κόσμο, δε σας αφήνουν να ησυχάσετε, ούτε να πέσετε στα πατώματα, οπότε να πείτε ένα ευχαριστώ στο σύμπαν λίγο αργότερα! Κατά βάθος είστε πολύ συγκινημένοι από την αγάπη που σας δείχνουν και το ανταποδίδετε με κάθε τρόπο! Δε χρειάζεται να κερδίσετε τις εντυπώσεις με extreme ιδέες, αρκεί να είστε ο εαυτός σας.. είστε η ίδια η έκπληξη!

Ιχθύες
Σα τα μικρά τα παιδιά, μέσα στη τρελή τη χαρά, πειράζετε όλο τον κόσμο, έτσι επειδή έχετε τα κέφια σας! Καλά το νου σας, γιατί κάποιος μπορεί να σας το ανταποδώσει και να εκνευριστείτε, γιατί κατά βάθος δε σηκώνετε και πολλά-πολλά! Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις, σας δείχνει θάλασσες ήρεμες και καταγάλανες, αλλά από μέσα, γίνεται ο κακός ο χαμός! Οι καρχαρίες καραδοκούν στο λάθος το δικό σας! Για αυτό, αφήστε λίγο το ανέμελο το ύφος, μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις..!

magicfariel

Φωτογραφία από gene1970 από το Pixabay