Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια: Το «Αντίο» της Αφροδίτης από τον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

09/12 – 15/12/2020

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά, σκέφτηκα να γράψω λίγο για τα συναισθηματικά μας, γιατί οι μέρες φεύγουν, τσουπ και φτάσαμε στα γιορτινά, πανέμορφα Χριστούγεννα!
Μια ιδέα για το τι σκαρώνει το σύμπαν για εμάς.. εδώ κάτω, ας την έχουμε στην άκρη του μυαλού μας.. just in case!


Λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, παίζει επικίνδυνα με τον Ποσειδώνα! Το γεγονός από μόνο του προκαλεί αθώα ερωτικά ψεματάκια, που αποκαλύπτονται και εκθέτουν τα άτακτα παιδιά της παρέας! Πάθος, πολύ πάθος, για μια στιγμή μόνο! Αξίζει η εμπειρία; Ναι ή όχι; 

Μετά συναντά τον Πλούτωνα, τα πάθη κορυφώνονται, όμως τερματίζουν και σχέσεις που ποτέ δεν είχαν τα φόντα να ευοδωθούν! Είναι πολύ μυστήριες οι επόμενες δυο μέρες, πολλά μπορεί να συμβούν, μπορεί ακόμα να προκύψει μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που κανείς ποτέ δε θα το περίμενε! Μοιραία ραντεβού, συναντήσεις που κρύβουν ένα Σ’Αγαπώ.. τόσο αξεπέραστα δυνατό, που οι ψυχές θα τρέξουν για να ανταμώσουν.. ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Follow your heart, όμως αν υπάρξουν συνέπειες.. don’t cry my love! Ήταν απλά τέλεια! 💖

Και μετά το πιο μαγικό ραντεβού, το έχει με τον Δία! Αριστοκρατικό χαρακτήρα, τη γοητεύει με το κύρος του, την εξυπνάδα του, την εμπειρία του, η Αφροδίτη πλέον μια γατούλα, υπνωτισμένη, καταγοητευμένη, από τον καλύτερο και τον πιο σπουδαίο Θεό ever! Μμμμ δε πάμε καλά λέω, αλλά εντάξει.. και ποια δε θα έκανε νιάου νιάου για τον Δία;;; Ο Κρόνος τι θέλει εδώ πέρα; Ήρθε και αυτός να τη διεκδικήσει;

⭐ Ιπποτισμούς διακρίνω κάπου στον ξάστερο ουρανό.. Πόσο φανταστικά ωραίο θα ήταν να βλέπαμε τα άστρα, να χορεύουν, κάθε νύχτα; Να ξιφομαχούν για έναν έρωτα; Να τραγουδούν για μια αγάπη;⭐

ok.. παρασύρθηκα.. το φτιάξαμε το σενάριο και πάλι..

βραδινά φιλάκια.. 💋


Κριός
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικό το σκηνικό τις ημέρες αυτές για εσάς, η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από τον Σκορπιό, σα να γκρεμίζει τα τείχη που έχετε υψώσει καιρό τώρα, κυρίως οι δεσμευμένοι προς τον σύντροφό σας, σα να πέφτουν οι αντιστάσεις, γιατί όμως; Ίσως σε μια ανασκαφή, καιρός που πετάτε ότι δε σας είναι απαραίτητο και πιάνει τσάμπα τόπο, εκεί να δείτε φωτογραφίες, κάποιο παλιό παιχνίδι, κάτι τέλος πάντων που θα σας θυμίσει τις παλιές όμορφες εποχές! Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν, ίσως εκεί να κρύβεται η σπίθα του έρωτα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, όλο και κάπου κυκλοφορείτε, όλο και κάτι βλέμματα τραβάτε κατά επάνω σας, στο χέρι σας είναι το τι και το πώς! Γεύση χαράς και γοητείας!

Ταύρος
Μυστήρια η διάθεση της Αφροδίτης στη περίπτωση τη δική σας και ένοχη από μια άποψη, ολίγον ενοχλητική! Αν έχετε κάνει τις αταξίες σας, οι δεσμευμένοι της παρέας, ναι μεν με την ευχή της Θεάς, να όμως που οι λοιποί πλανήτες έχουν στήσει παγίδες και σας πιάνουν κανονικά! Είστε και απαίσιοι ψεύτες, οπότε το νου σας και ντροπή! Τα νέα τρέχουν και εκτίθεστε σε μάτια που δε πρέπει! Καλέ κάνουν οι Ταύροι αταξίες;;; Τη τιμητική σας την έχετε οι ελεύθεροι και ωραίοι, αφού εμφανίζεται μια ύπαρξη σα κομήτης και σας αναστατώνει ευχάριστα πολύ! Σας φλερτάρουν, σας διεκδικούν, σα να γίνεται ένα όνειρό σας πραγματικότητα! Για αυτό ξεκινήστε τα beaute από τώρα, μη σας βρει με τα μπικουτί!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς τις ημέρες αυτές, σας φλερτάρουν, σας κακομαθαίνουν, σας κανακεύουν και όλα ωραία ως εδώ, αλλά αν υπάρχει σύντροφος στο πλάι σας, υπάρχει πρόβλημα, δε λέτε; Κάποιο πουλάκι του σφυρίζει τα νέα και ένας χαμούλης ίσως και να συμβεί, έτσι ξαφνικά! Η έκλειψη Ηλίου στο Τοξότη στις 14/12 ρίχνει λάδι στη φωτιά, οπότε δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, για να τα πείτε ώξω από τα δόντια! Λόγια σταράτα, όμορφα και ωραία γιατί άνθρωποι είμαστε, υπάρχουν και στιγμές αδυναμίας! Τα ελεύθερα τα Διδυμάκια, ποιος ο λόγος ανησυχίας, αφού φλερτ από εδώ, φλερτ από εκεί, όλο και με κάποια ύπαρξη θα φτιάξετε το ψυχολογικό! Ready to play?

Καρκίνος
Στο σύμπαν γίνεται της μουρλής! Δυστυχώς όλα σας πιάνουν, έρχονται οι εκπλήξεις από παντού.. οπότε λογικό να νιώθετε μια ένταση, μια φούντωση, ένα πάθος, νεύρα πολλά, σκέψεις αμέτρητες, ποιος θέλει να δραπετεύσει;;; Χαοτικές οι σκέψεις σας, αφού ξαφνικά θέλετε η σχέση σας να πάει στο επόμενο level.. ότι και αν σημαίνει αυτό! Ακόμα και ένα αντίο! Να και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις λίγο πριν τις εορτές! Μήπως σας έχει ξελογιάσει μια άλλη ύπαρξη; Νέες γνωριμίες προκύπτουν για τα Καρκινάκια και πολύ φλερτ! Μερικές φορές μικρές απλές κινήσεις, ή μια γλυκιά κουβέντα, θυμίζουν το νόημα της ζωής! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για λίγο αργότερα! Είπαμε.. Christmas spirit! 

Λέων
Έχετε ήδη μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι σχεσάκηδες, επιστρατεύετε όλη σας τη γοητεία, κάνετε νάζια τρελά, προκειμένου το ταίρι σας να λιώσει, να σας αγαπήσει, να σας νταντέψει, γιατί είναι μέρες αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής! Γατούλες γίνεστε σας λέω! Ξεπαραδιάζεστε κιόλας, τα δώρα κάτω από το δέντρο να μπουν το συντομότερο, σα τα μικρά τα παιδιά! Ωραίο όλο αυτό, αλλά μη βάλετε φωτιά στο σπίτι, από τα κεριά και τις ρομαντζάδες σας! Η έκλειψη Ηλίου στις 14/12 σας κάνει άτακτα πλασματάκια και ίσως, αναφέρομαι στους ελεύθερους της παρέας, να δοκιμάσετε τη τύχη σας με διάφορες υπάρξεις! Ψεματάκια και ζαβολιές μυρίζομαι και μοναξιές στο τέλος! Απαπαπαπα..

Παρθένος
Μια απορία τύπου να παντρευτείτε, ή να μη παντρευτείτε θα την έχετε όλες τις ημέρες αυτές, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Μπορεί να σας πιέσουν κιόλας, πως έφτασε ο καιρός να αποκατασταθείτε, να φτιάξετε και εσείς την οικογένειά σας και να πάθετε σοκ! Δράση – αντίδραση! Μπερδεμένη η Αφροδίτη για τη περίπτωση τη δική σας, οπότε φτιάχνει ένα φίλτρο ιδιαίτερα ερωτικό και τεστάρει τη σχέση σας, κατά πόσο είναι δυνατή, κατά πόσο μπορεί να ξεφύγει από τα παλιά τα στερεότυπα, κατά πόσο θα επιβιώσει στις αόρατες κακοτοπιές! Ερωτισμός και φουλ πάθος, αλλά με πολλά αλλά! Ακόμα και ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σας πει ένα «καλησπέρα»! Ωχ αμάν..!

Ζυγός
Έχω την εντύπωση πως σας αναστατώνει τα μυαλά η Αφροδίτη παρέα με τους λοιπούς πλανήτες τις μέρες αυτές! Πειρασμοί προκύπτουν, αταξίες και ζαβολιές και λόγια, πολλά λόγια! Τα μάτια βλέπουν, ανεξάρτητα από την αναμπουμπούλα των ημερών, για αυτό άλλο το ένα αθώο φλερτ και άλλο οι ματιές που καίνε! Τσιλημπουρδήματα για τους δεσμευμένους και αποκαλύψεις επίσης! Όποιος παίζει με τη φωτιά, απλά καίγεται! Το νου σας λοιπόν, παλικάρια.. και κοπελιές! Καλά εσείς που δεν έχετε υποχρεώσεις τέτοιου τύπου, εννοείται πως είναι η ιδανική περίοδος για έρωτες κάτω από το Christmas tree! Φλερτ, γλυκόλογα, πειράγματα, εντυπωσιακό το από μακριά.. Για το από κοντά όμως..;;; 

Σκορπιός
Φλέγεστε χρυσά μου, από ερωτισμό, από πάθος, από συναισθήματα πολύ βαθιά, που θέλετε να τα προσφέρετε όλα αυτά στο αγαπημένο σας το πρόσωπο, είτε έχετε σχέση μαζί του, είτε όχι! Στο χέρι σας είναι να δώσετε αγάπη και να τη λάβετε πάλι πίσω, ίσως εις διπλούν μάλιστα! Οπότε ανάψτε όχι απλά το πράσινο το φως, όλα τα φωτάκια του δέντρου.. γιατί αξίζει, να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες, αφού χρόνος υπάρχει! Μια ανησυχία τύπου να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο, ότι και αν σημαίνει αυτό θα την έχετε! Σκορπιοί μου, Δον Ζουάν, έφτασε η εποχή που θα χρειαστεί να επιλέξετε, το πρόσωπο, που θα περάσετε τον χρόνο σας μαζί του.. και όπου πάει!

Τοξότης
Μου φαίνεται πως θα κάνετε τον κατάσκοπο τις μέρες αυτές, γιατί λίγο η διαίσθησή σας, λίγο το πλανητικό το σκηνικό, σας μπαίνουν υποψίες πολλές και διάφορες και πρέπει να μάθετε! Πάει αυτό ήταν, το χάνουμε το κορμί και απαγορεύονται και οι άσκοπες μετακινήσεις! Οπότε η Αφροδίτη λίγο πριν έρθει στο ζώδιο το δικό σας, σας αφήνει μια γεύση πικρή, για να τη θυμάστε τούτη την εποχή! Το τι παίζει στα αλήθεια, μόνο εσείς το ξέρετε, κανείς άλλος! Τα κουτσομπολιά πάντως πάνε και έρχονται και τραγική η κατάσταση! Οπότε είτε έχετε σχέση, είτε απλά φλερτάρετε με κάποιο πρόσωπο, ένα τυχαίο γεγονός, σας αναστατώνει και σας αποκαλύπτει μικρά, αθώα, ένοχα μυστικά.. χαχα!

Αιγόκερως 
Πονηρή η Αφροδίτη στη περίπτωση τη δική σας! Ναι μεν έχετε μάτια μόνο για τον σύντροφό σας, είστε πιστοί, ειλικρινείς, βαστάτε γερά σε θέματα ηθικής, να όμως που υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να σας τραβήξει τη προσοχή και να νιώσετε ένα σκίρτημα μέσα στη καρδιά και να έχουμε ατυχήματα λίγο πριν το γιορτινό το τραπέζι! Ο Έρωτας μπουκάρει με το έτσι θέλω και σας αναστατώνει, δίχως φυσικά να κοιτά αν συνοδεύεστε! Ενοχλητικό το ξέρω και σόκιν, απαπαπαπα.. καλά μη φάτε μεγάλη μπουκιά, εδώ κοτζάμ αστέρι θα εμφανιστεί στον ουρανό μετά από 800 χρόνια! Κρατήστε τα μπόσικα πάραυτα και απολαύστε τη στιγμή φρόνιμα οι μεν, άτακτα οι δε! Έτσι πάνε αυτά, χρόνια τώρα!

Υδροχόος
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως δεν έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια τις μέρες αυτές! Ίσως να είναι και η 1η φορά στη ζωή σας, που μένετε με σταυρωμένα τα χέρια, στη πιο ιδανική γιορτινή περίοδο ever! Join to the club, δεν είστε οι μόνοι που έχετε σοκαριστεί από τα γεγονότα, όμως η ζωή συνεχίζεται και ο έρωτας και η συντροφικότητα αποτελούν ένα μέρος από αυτή! Απαραίτητο στοιχείο της ύπαρξής μας! Δυστυχώς, η Αφροδίτη κάνει πίσω στη περίπτωση τη δική σας, γιατί σας την πέφτουν οι λοιποί πλανήτες.. και νομίζω πως κάποιος πάει να σας τη φέρει πισώπλατα σε επαγγελματικά θέματα και να έχουμε δράματα! Πετυχαίνετε τον σκοπό σας στις 14/12 και 15/12! Είστε οι νικητές του παιχνιδιού! 

Ιχθύες
Η Αφροδίτη σας ωθεί σε ένα ερωτικό ξέσπασμα, κυρίως σε εσάς που έχετε έναν σύντροφο δίπλα σας.. με πιάνετε τι σας λέω! Παραπονάκια εσείς, παραπονάκια ο άλλος, ωραίο το νιάου-νιάου, αρκεί να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να υπάρξει μια πρόοδος! Το να μάθετε πως το ταίρι σας πηγαίνει μπαλέτο μετά τη δουλειά ας πούμε, να είναι ένα αθώο μυστικό, αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε και θέμα! Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό! Ψαράκια μου μοναχικά, αν γυρεύετε παρέα, έναν ώμο για να πείτε τον πόνο σας, το μόνο που έχετε είναι να το ζητήσετε! Βέβαια, μπορεί να προσφερθεί και κάποιος από μόνος του! Μμμμ πόσο φιλικό είναι καλέ;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Yatheesh Gowda από το Pixabay