Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια: Το αστρο..«φλας» της ημέρας.. 11/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι μέρες μου ως συνήθως είναι κάπως μυστήριες, ο χρόνος μου λιγοστός και από διάθεση «πατάτα»! Οπότε δεν υπάρχει ιδανική στιγμή για να στρωθώ ακόμα να γράψω αυτό το κάτι της το παραπάνω, που πόσο το θέλω, πόσο!
Επειδή όμως έχουμε και μια σχέση, αγαπιόμαστε εμείς τα ξωτικά, σας έχω στο νου μου και με μαλώνω κάθε μέρα! Οπότε όπως έρθουν και όπως πάνε τα πράγματα και ότι προκύψει! Μια φιλία; Ή ένας έρωτας;; ο καθένας με τον πόνο του.. σας ακούωωω!!! 


Η αλήθεια είναι πως αστρολογικά είναι από τις σπάνιες ημέρες, υπάρχει όραμα, αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά, αρκεί να αποδεχτούμε κάποια πράγματα και να πάρουμε αποφάσεις δραστικές, διαφορετικές και να ακολουθήσουμε προφανώς μια πρωτότυπη ιδέα, ίσως και λίγο φανταστική, αλλά γιατί όχι;;; Το σύμπαν λοιπόν, ευνοεί του γενναίους, τους θαρραλέους, εκείνους που γυρεύουν την ευκαιρία σε εποχές δύσκολες, αλλά μέσα από το σκοτάδι, βγαίνει το φως και λάμπει ο τόπος όλος ξανά!
Ο Ήλιος από τον Τοξότη και ο Άρης από τον Κριό, είναι η αιτία, που αρκετοί από εμάς εκεί έξω, ή θα φτιάξουμε τη πρόκληση, ή θα εμφανιστεί μαγικά μπροστά μας και εμείς.. απλά να τη δούμε αλλιώς τη δουλειά! Κριοί, Δίδυμοι, Λιοντάρια και Τοξότες σας βλέπω να γίνεστε οι αρχηγοί της παρέας! Ανάβετε φωτιές, για να δούμε ποιος θα τις σβήσει.. χαχα!

Όπως και να έχει έφτασε Παρασκευή, οπότε let’s dance..! 

φιλάκια.. 


Κριός
Μην αφήσετε θέματα προσωπικά να σας αποσπάσουν τη προσοχή από τη δουλειά σας! Έχετε έναν στόχο και πρέπει να τον πετύχετε άμεσα!

Ταύρος 
Δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας εξηγήσουν το τι και το πώς! Μην αρπάζεστε με το παραμικρό! Μια επιτυχία επαγγελματική προκύπτει στα ξαφνικά!

Δίδυμος
Τα χαρούμενα και αισιόδοξα παιδιά της παρέας! Ένα χέρι βοηθείας έρχεται εξ ουρανού και σας σώζει τη τελευταία τη στιγμή! Δώστε βάση στα σημάδια!

Καρκίνος
Σκαρφιστείτε έναν τρόπο να σας λένε τα πάντα όλα, να γνωρίζετε το πώς να συμπεριφερθείτε στη κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Διαλέξτε στρατόπεδο όμως! 

Λέων
Αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα και λάμπετε από χαρά, μια υπερηφάνεια τη νιώθετε, το χρόνο να δούμε, πού θα τον βρείτε; Χαρωπά, χαμογελαστά παιδιά!

Παρθένος 
Βομβαρδισμένο το τοπίο Παρασκευιάτικο! Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα σας ζορίζουν και νιώθετε ξαφνικά ένα με το χώμα! Ζουρλή ημέρα εντελώς! 

Ζυγός
Ξεπαραδιάζεστε, σας μαλώνουν και έχουμε δυο περιπτώσεις, ή που σας αγαπούν περισσότερο για τα νάζια σας ή σας βάζουν τιμωρία! Για να δούμε..

Σκορπιός 
Ή που ζείτε τον έρωτά σας εσείς, ή που μεταμορφώνεστε σε δράκο και καίτε με τις φωτιές σας, οτιδήποτε σας χαλά! Danger σε κάθε περίπτωση! Για εσάς μιλώ..! 

Τοξότης
Οι τυχεροί της ημέρας! Λάβατε αποφάσεις, που φάνηκες σωστές, οπότε τώρα που είστε απολύτως σίγουροι, ποια τα επόμενα βήματά σας; Αισιοδοξία.. έτσι;; 

Αιγόκερως
Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί πολλά τα λαμόγια δίπλα σας! Όλο και κάποιος θα σας ψιθυρίσει κάτι, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Ξέρετε εσείς!!!

Υδροχόος
Μέρα που αγαπάτε πολύ κόσμο! Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και είστε έτοιμοι να «ξεβρακωθείτε»! Με μέτρο και όπου χρειάζεται! Και αν αξίζει!

Ιχθύες
Αν περιμένετε λεφτά από κάπου, τα είχατε και ξεχασμένα, πέφτουν από τον ουρανό και απογειώνεστε από χαρά! Για δείξτε ενδιαφέρον σε τέτοια ζητήματα!

magicfariel

Φωτογραφία από marcelkessler από το Pixabay