Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια & η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, by MagicF’Ariel!

14/12/2020 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πείσμωσα τόσο πολύ για αυτό το κείμενο, πολλά τα εμπόδια του σύμπαντος, όμως κάλιο αργά παρά ποτέ! Η σημερινή Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, γίνεται παρέα με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο! Οπότε μέχρι να γεμίσει το Φεγγάρι, η επιρροή αυτή, θα είναι έντονη πολύ, κυρίως στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες! 


Ένα συναισθηματικό ξέσπασμα μυρίζομαι, ένα μπουρίνι πολύ τρελό και αλλοπαρμένο, όμως πόση ανακούφιση μπορεί να φέρει την επόμενη ημέρα;;; Είναι μια περίοδος που μας επιβάλλει με το ζόρι να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη καθημερινότητά μας, που σημαίνει νέες γνώσεις για αρκετούς, νέα δεδομένα, κάποιοι θα τα καταφέρουν και κάποιοι όχι! Είναι καθαρά θέμα αντίληψης και δυστυχώς η εποχή τρέχει πολύ μπροστά σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά!
Σιγοντάρει λοιπόν, η Έκλειψη Ηλίου που έγινε σήμερα στον Τοξότη, κάνουμε μια προσευχή και ότι προκύψει! Το γεγονός προετοιμάζει το έδαφος για αυτά που θα έρθουν, τα οποία φαντάζομαι πως θα είναι πολύ άγνωστα για αρκετούς από εμάς εκεί έξω! Ή φοράμε τη στολή του διαστημάνθρωπου και είμαστε μέσα στο παιχνίδι, ή βγαίνουμε εκτός! Από άποψη ταχύτητας εννοώ..

Ο Άρης από τον Κριό έχει καταχαρεί με το γεγονός και φαίνεται ιδιαίτερα συνεργάσιμος με το σύμπαν και σχεδόν όλα τα ζώδια! Θέλει να δει δράση, νέες ιδέες, νέες τακτικές, κάτι που δείχνει πως το μυαλό δουλεύει, πως το πείσμα υπάρχει, πως τα όνειρα παραμένουν πιστά σε πρώτο πλάνο! Δύσκολο παιχνίδι, όμως αναγκαίο! 

Ο Ποσειδώνας λίγο κουνιέται και ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια μας, όμως η Έκλειψη Ηλίου ρίχνει τόσο φώς που δεν υπάρχει περίπτωση να μη φανεί η αλήθεια!

φιλάκια..


Κριός
Ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, να και μια φορά που ο Άρης θα κάνει καλό, μετά από πολύ καιρό! Τον αναφέρω, γιατί σε συνδυασμό με την Έκλειψη, κάτι αλλάζει στην επαγγελματική σας τη ζωή, προς το καλύτερο, μη πω, πως έχει διάβασμα από εδώ και πέρα, νέες προκλήσεις, τις αποδέχεστε, όμως κάθε βουτιά στα βαθιά, έχει περιπέτειες! Καιρός να μάθετε νέα πράγματα, να αποκαλύψετε μια διαφορετική οπτική γωνία για πολλά ζητήματα που προκύπτουν στη καθημερινότητά σας, να βελτιωθείτε οι ίδιοι προσωπικά και οι γύρω σας φυσικά! Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μια καλή ιδέα είναι να κάνετε τον πυροσβέστη, να λέτε όμως την άποψή σας φωναχτά, δε ξέρετε ποτέ! Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να λάμψει το άστρο σας! Τρέχουμε..

Ταύρος
Με την Έκλειψη αυτή, κάτι μαγικό συμβαίνει στη τσέπη σας! Λεφτά μπαίνουν, όμως βγαίνουν επίσης για καλό σκοπό! Δηλαδή, αν χρωστάτε από εδώ και από εκεί, κλείνετε τις τρύπες και ξενοιάζετε! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως ένα συμβάν, θα σας δώσει μια μαγική λύση σε ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα που έχετε, σα να φεύγει ένας τόνος βάρος! Κάτι που το θεωρούσατε τελειωμένη υπόθεση, σας ανατρέπει τα δεδομένα και σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Μια ακόμα έκπληξη που μπορεί να προκύψει, είναι στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, μια ευκαιρία από το πουθενά, που θα σας δώσει μεγάλη ανάσα επίσης! Ας γεμίσει το σακούλι, ας μπουν νέοι στόχοι, παιχνίδι να γίνεται και τι στο κόσμο όλον! Ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα.. πειράζει;;; 

Δίδυμος
Πολύ φως μαγικά ρίχνει η Έκλειψη Ηλίου σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν έντονα, αν υπάρχουν μυστικά, αν είστε ένοχοι, αν έχετε αποκρύψει το οτιδήποτε από το ταίρι σας, τότε προετοιμαστείτε να πείτε την αλήθεια! Ακόμα και αν έχετε μιλήσει άσχημα για κάποιον φίλο ή συνεργάτη, ίσως να μαθευτεί και να χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις! Να είστε ειλικρινείς σε κάθε περίπτωση! Βέβαια, όσο άτακτη και αν είναι η προσωπική σας η ζωή, είναι το σύμπαν τέτοιο, που νέες επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν για εσάς, η έκπληξη των ημερών! Μια νέα δουλειά; Ένα νέο project; Δε σας αφήνουν σε ησυχία, αποζητούν τη παρέα σας, θα δείτε και πέντε φράγκα στη τσέπη σας. Η δημιουργικότητά σας στα κόκκινα! 

Καρκίνος
Σας κλέβει τον χρόνο η Έκλειψη από τη προσωπική σας τη ζωή! Η προσοχή σας στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, μπορεί ξαφνικά να σας έχουν αναθέσει ένα σκασμό πράγματα και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Εντάξει, αξίζει τον κόπο και η μέρες σας δε περνούν αδιάφορα! Ως δια μαγείας λύνονται διάφορες υποθέσεις που έχετε, ένας βραχνάς εξαφανίζεται και νιώθετε απίστευτη ανακούφιση! Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, είναι μέρες γιορτινές και η παρουσία σας είναι απαραίτητη και στο σπίτι! Η ζωντάνια που έχετε, είναι άκρως γοητευτική και δε ξέρετε ποτέ, ακόμα και σε ένα meeting, μπορεί να προκύψει σκηνικό από ταινία του Χόλυγουντ! Ο έρωτας είναι ύπουλος..! Να ντύνεστε γερά, ένα κρυολόγημα, είναι πολύ πιθανό! Είστε σέξι και με πουλόβερ!

Λέων
Τις μέρες αυτές φτιάχνει τόσο πολύ η διάθεσή σας, που λάμπετε ολόκληροι, σα τα μικρά τα παιδιά, αγωνιάτε για τα Χριστούγεννα, για τα δώρα, για το οικογενειακό τραπέζι, μέσα στον ενθουσιασμό και στη τρελή τη χαρά είστε! Η Έκλειψη φωτίζει την όμορφη ψυχή σας, σας ξεσηκώνει για πολύ ωραίες, ζεστές, οικογενειακές καταστάσεις! Ακόμα και οι μοναχικοί της παρέας, τις μέρες αυτές, φλερτ από εδώ, πονηρές ματιές από εκεί, όλο και κάτι καλό θα προκύψει, αγαπησιάρικο πολύ το φετινό το γιορτινό το κλίμα! Κάτι έχετε στο μυαλό σας εσείς, ίσως και ένα επιχειρηματικό βήμα, είστε έτοιμοι για ρίσκο, πολύ ωραίο αυτό, όμως μήπως να κοιτάζατε όλες τις περιπτώσεις πιο ψύχραιμα και πιο λογικά; A second thought..!

Παρθένος
Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, ρίχνει μπόλικο φως στις οικογενειακές τις υποθέσεις, ίσως να μάθετε πράγματα και θάματα, τι λένε πίσω από τη πλάτη σας ας πούμε και να νιώσετε μια απίστευτη απογοήτευση! Ακόμα και ένα απρόβλεπτο γεγονός, μπορεί να ανατρέψει τη καθημερινότητά σας και να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα και εμπειρίες! Ξημερώνουν πολύ διαφορετικές ημέρες για εσάς, οι μάσκες πέφτουν και αρκετοί μπορεί να νιώσετε πιο μόνοι από ποτέ! Ευτυχώς που όλο αυτό διαδραματίζεται πριν τα Χριστούγεννα, οπότε το γιορτινό τραπέζι θα είναι σαφώς πιο χαρωπό και με ευχάριστες παρουσίες! Μη στάξετε πολύ φαρμάκι, όσο και αν σας προκαλέσουν!

Ζυγός
Σα να σας πιάνει πολύ το Christmas spirit με την Έκλειψη αυτή και αποζητάτε τις γιορτινές ημέρες, να τις περάσετε με τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα! Όπως φαίνεται όλο και κάτι σας περισσεύει για δωράκια, για να σας δω πώς θα το καταφέρετε αυτό;;; Αρκετοί τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε, μυρίζομαι ταξιδάκι εδώ κοντά, ή κάπου τριγύρω, να κάτι χιλιόμετρα παραπέρα, έχετε μούρλια εσείς και άμα μπει στο μυαλό σας, πάει και τελείωσε! Καλά μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί σας βλέπω να μπλέκετε τα μπούτια σας και να έχουμε μουτράκια στα ξαφνικά! Το λίγοι και καλοί, είναι μια πολύ καλή ιδέα, ξεχάστε τα φαντασμαγορικά τα γλέντια, τα στρας, τα φτερά και τα πούπουλα! Ήρεμα φέτος..

Σκορπιός
Νευράκια πολλά φέρνει η Έκλειψη αυτή κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα! Αλλιώς τα έχετε υπολογίσει, αλλιώς σας τα λένε και εννοείται πως ενοχλείστε και βγαίνετε εκτός εαυτού κυρίως για τα κεκτημένα σας! Αρκετοί θα βγάζατε λεφτά μέρες που είναι και αντί αυτού βρίσκεστε σε αναμονή, σε αναμμένα κάρβουνα και με τα όνειρά σας τσαλαπατημένα! Αντί να τσακώνεστε με το αφεντικό σας, ή τους συναδέλφους σας, εξαφανιστείτε, γιατί στα δύσκολα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου, οπότε αν είναι το Σκορπίσιο σας ταλέντο να μεγαλουργήσει, αφήστε το καλύτερα! Ξεχάστε τα δώρα φέτος και τις σπατάλες, γιατί το αύριο παίζει να είναι ζόρικο πολύ! Βρείτε τα με τον εαυτό σας πρώτα!

Τοξότης
Μαγική η Έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιό σας, σε συνδυασμό με τον Άρη που είναι στον Κριό, φανταστικό το γεγονός, που σας κάνει πιο δυνατούς και αποφασισμένους για όλα, από ποτέ! Για τουλάχιστον τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, σας βλέπω να κάνετε τον superman, δηλαδή να πιάνετε τα ηνία και να κάνετε κουμάντο σε όλες τις υποθέσεις που σας αφορούν άμεσα! Δε σας προλαβαίνουν ένα πράγμα και παίζει πολύ το ή τώρα ή ποτέ! Μπορεί ακόμα να φτιάξετε γράμμα στον Αϊ Βασίλη, μια λίστα τεράστια, να τη βγάλετε σε κόπιες και να τη μοιράσετε από εδώ και από εκεί! Καιρός να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, ακόμα και με το έτσι θέλω! Άμα σας αξίζει χαλάλι.. Έτσι δεν είναι;;;

Αιγόκερως
Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν είναι και τόσο καλή η επιρροή της Έκλειψης αυτής για το ζώδιό σας! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναγκάζεστε να κάνετε τον κατάσκοπο, υποψιάζεστε διάφορα, κάνετε πολύ κακά σενάρια για κάποιους ανθρώπους, οπότε άντε να το ξανά ειπώ, ο Σκρούτζ πρέπει να ήταν Αιγόκερως! Καλός ήταν, αλλά πολύ σκληρός! Βιώνετε όλο το concept, μπορεί να είναι στο μυαλό σας όλο αυτό, μπορεί όντως κάποιος να θέλει να σας φάει λάχανο, αλλά κάντε άκρη να περάσει, έχει έναν βούρκο παραπέρα! Μια επιστροφή από το παρελθόν ενός προσώπου, πώς τη βλέπετε; Να σας χτυπήσει τη πόρτα ένας ξεχασμένος έρωτας, που μπορεί να ανάψει φλόγες στη καρδιά σας, στο λεπτό..!?

Υδροχόος
Χρυσά μου παιδιά, όσο οι μέρες περνούν, είστε και γίνεστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Η Έκλειψη αυτή, ρίχνει μπόλικο φώς στις σχέσεις σας, θέλει να δείτε την αλήθεια και σας προστατεύει από κακοτοπιές! Μπορεί να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά μερικών ανθρώπων, όμως καλύτερα να γνωρίζετε την αλήθεια από νωρίς, γιατί δίπλα σας, στα όνειρά σας, πρέπει να είναι όσοι πραγματικά σας αγαπούν! Σήμερα σας λατρεύουν, σας απογειώνουν στους ουρανούς, όμως αύριο όλο και κάποιος από αυτούς θα θελήσει να σας προσγειώσει πολύ ανώμαλα! Να είστε πονηροί στις καλοσύνες του κόσμου, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και με τον καλό λόγο για όλους!

Ιχθύες
Η Έκλειψη αυτή σας χτυπάει κατευθείαν πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Αρκετοί αντιλαμβάνεστε πως ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε διάφορα ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες μεθόδους, ίσως και άλλα μονοπάτια! Όσοι ρίχνατε στάχτη στα μάτια όλο αυτό το διάστημα, έχει λίγο τρεχάτε ποδαράκια μου, πρέπει να το συμμαζέψετε το έργο, όπως και να έχει! Εξαρτάται λοιπόν από τους τίτλους και τις αρμοδιότητες, όμως το ξεκαθάρισμα θα γίνει και οι ευθύνες θα αποδοθούν όπως και να έχει! Μια Έκλειψη που ρίχνει φως στην αλήθεια, κάποιοι το γλεντάνε και κάποιοι όχι και τόσο! Μη τα βάψετε μαύρα, όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή αυτή!

magicfariel

Φωτογραφία από S. Hermann & F. Richter από το Pixabay