Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια: Χριστούγεννα με Αφροδίτη στον Τοξότη by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που η βραδιά μου περνά τόσο μοναχικά και αδιάφορα, σκέφτηκα να γράψω, η καλύτερη αφορμή, για να μην είμαι μόνη! Τόσες λέξεις, τόσες σκέψεις, η καλύτερη παρέα, έτσι λέω πως τα βρίσκω με τον εαυτό μου.. Μου μιλάω, μου απαντάω, προβληματίζομαι και άμα γράφω κιόλας, βρίσκω ένα λόγο παραπάνω να ξεδώσω μέσα από τις λέξεις.. Μήπως τα λέω παράξενα; 

Που λέτε η Αφροδίτη στον Τοξότη! Μέχρι και το τέλος του Δεκέμβρη θα είναι σίγουρα εκεί, άντε και λίγες μερούλες οχτώ συγκεκριμένα και από τον Γενάρη και τσουπ έφυγε! Και μιας που πέφτουν Χριστούγεννα γιατί όχι να μην αναφερθώ σε αυτό το γεγονός;;; Έχει παιχνιδιάρικη διάθεση η Αφροδίτη, όρεξη για περιπέτειες, για μυστικά ραντεβού, για ξεσηκώματα και μετά ο κακός ο χαμός! Δεν έχει πρόθεση να ενοχλήσει, εκείνη προτείνει και ο καθένας από εμάς επιλέγει. Άρα ποιος φταίει κατά βάθος;;; 


Πονηρή η Θεά, γνωστό αυτό, ο έρωτας είναι πονηρός, ύπουλος, εξωφρενικός, φανταστικός, μοναδικός και αξεπέραστος.. Στοιχεία από τη προσωπικότητα της Αφροδίτης.. Ένας Τοξότης της άναψε φωτιές, τις θύμισε κεραυνοβόλους έρωτες, πάθη φλογερά, οπότε φαντάζομαι πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά από τα άλλα!

Όλο αυτό που μας έχει συμβεί, βοήθησε να δούμε το ποιοι πραγματικά είμαστε, το ποιους θέλουμε να έχουμε δίπλα μας και πως ο θυμός και η μοναξιά είναι ότι χειρότερο υπάρχει.. Οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και πολύ καιρό, φάνηκε ο καθένας από εμάς, το στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί, είναι κάτι που αφορά όλες τις σχέσεις. Κάποιος πάντα φεύγει και κάποιος πάντα μένει! Βάση αυτού πρέπει να γίνει η αξιολόγηση.. Όμορφα, ζεστά Χριστούγεννα, ο κόσμος πιο κοντά από ποτέ! Όλα τα καλά, κρατούνε λίγο, για αυτό απολαύστε τη κάθε στιγμή και πώς να το πω.. Let it flow.. 🎄

φιλάκια.. 


Κριός 
Η Αφροδίτη σας μαγεύει τις ημέρες αυτές, σας κάνει να αναπολείτε τις εποχές που μπαίνατε στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητο και εξαφανιζόσασταν για μερικές μερούλες! Μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό, να ταξιδέψετε, περιπέτειες είναι στοιχείο του Τοξότη! Τις ημέρες των εορτών όμως σας μεταμορφώνει σε φλογερά, ερωτικά, πλασματάκια και ή που αγαπάτε πιο πολύ το ταίρι σας, ή που αφήνεστε σε ένα φλερτ, να σας παρασύρει σε στιγμές πολύ όμορφες και ξεχωριστές! Απολαύστε τη στιγμή, οτιδήποτε καλό σας συμβαίνει, γιατί το φινάλε του Δεκέμβρη, σα να τσακώνεται η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και ξαφνικά οι μαγικές χρυσόσκονες να γίνουν κάρβουνο! Όλα τα καλά, κρατούνε λίγο! 

Ταύρος 
Η Αφροδίτη γεμίζει τις τσέπες σας από λεφτά μέρες που είναι και νιώθετε πολύ ωραία! Ασφάλεια! Με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θα έρθει το χρήμα, οπότε αν κάποιοι δε το περιμένετε καν, η έκπληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη! Τις ημέρες των Χριστουγέννων, σας πιάνουν τα συναισθηματικά σας, αλλού το μυαλό σας, αλλού το σώμα σας, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα! Αστρολογικά είναι μυστήριες ημέρες, γιατί μπορεί να φανούν ποιοι σας αγαπούν και σας θέλουν στη παρέα τους και ποιοι όχι! Η ένταση μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα στα τέλη του Δεκέμβρη, είναι το κερασάκι στη τούρτα! Ναι μεν θα σας στεναχωρήσουν, όμως ένα μήνυμα, σίγουρα θα σας απογειώσει.. το δώρο του Αϊ Βασίλη!

Δίδυμος 
Στα νύχια σας θέλει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, μη συμβεί κάτι στα επαγγελματικά σας και δε το μάθετε πρώτοι! Κάτι περιμένετε εσείς και δε μας το λέτε με τίποτα! Φροντίστε να κάνετε όμορφες δημόσιες σχέσεις με εκείνους που κρατούν το κλειδί της πόρτας που θέλετε να ανοίξετε! Και ξαφνικά εκεί που όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη μόνο στη καριέρα σας, θυμάστε πως έχετε και σύντροφο στη ζωή αυτή! Η Αφροδίτη τις γιορτινές ημέρες σας κάνει θερμούς, γλυκούς, στάζετε μέλι, να όμως που δε θα σας βγει και τόσο, οπότε έχετε κατά νου, πως κάποιος μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί σας! Τελευταία στιγμή όποιος αποζητήσει αγάπες και λουλούδια, ο Ποσειδώνας φουρτούνες θα του φέρει..

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σας κάνει τέρμα αποφασιστικούς σε ζητήματα που καιρό τώρα σας βασανίζουν το μυαλό και τη ψυχή! Αν πήρατε το μάθημά σας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Ξέρετε πολύ καλά το πώς θα χειριστείτε από εδώ και πέρα τα προσωπικά σας τα ζητήματα, ακόμα και τα επαγγελματικά! Αποφασισμένοι λοιπόν και δίχως συναισθηματισμούς, παρακαλώ πολύ! Ορθά, κοφτά! Χριστουγεννιάτικο όμως η Αφροδίτη σας μεταμορφώνει σε έφηβους μπορώ να ειπώ, από φαντασία φουλ, από πράξεις, μμμ χλωμό το βλέπω! Περιπέτειες και πολύ φλερτ αποζητά η επιρροή του Τοξότη! Ο Ποσειδώνας τέλος του χρόνου, αρνείται να πραγματοποιήσει τις υπερβολικές επιθυμίες σας!

Λέων
Μέσα στις γλύκες είστε τις ημέρες αυτές, η Αφροδίτη σας έχει κάνει γατούλες! Ανήκετε και στους σπιτόγατους της παρέας, ότι πρέπει να κουρνιάσετε στην αγκαλιά των αγαπημένων σας και να φτιάξετε όμορφες και αξέχαστες στιγμές! Πολύ φλερτ έχει τις ημέρες αυτές, το ερωτικό σας το θερμόμετρο στα ύψη! Φλέγεστε χρυσά μου, φλέγεστε! Όσο οι μέρες περνούν τη βλέπετε πολύ Δον Ζουάν τη φάση και όπως και να έχει τα φετινά Χριστούγεννα πρέπει να μείνουν αξέχαστα από όλες τις απόψεις! Και εντάξει αν υπάρχει σύντροφος, τυχερός είναι, αλλά αν είστε μονάχοι, εκεί σας θέλω! Παίξτε άφοβα, από απόσταση και με επιφύλαξη γιατί ο Ποσειδώνας τέλος του Δεκέμβρη σας πονοκεφαλιάζει στα ξαφνικά! 

Παρθένος
Λογικά έχετε φτιάξει ένα φρούριο στο σπίτι σας, τόσος καιρός έχει περάσει, προστατεύεστε με κάθε τρόπο, από τις κακοτοπιές της εποχής! Ελπίζω να το στολίσετε κιόλας, γιατί ακόμα και τα κάστρα, φωτισμένα, έκρυβαν ζωή! Οικογενειακές μέρες, αγαπησιάρηκες και πολύ κλειστές! Η Αφροδίτη τις γιορτινές ημέρες, σας τις κάνει κάπως μυστήριες, γιατί αλλιώς τις φαντάζεστε και αλλιώς θα είναι, οπότε μια μικρή απογοήτευση θα τη νιώσετε! Μη τρελαίνεστε κιόλας, μια πρόσκληση για μια περιπέτεια, είναι ότι πρέπει για να σας φτιάξει το κέφι! Και στη τελική τα απρόβλεπτα είναι και τα πιο ωραία! Αλλάζουν οι σχέσεις και τα δεδομένα, οπότε φέτος τραβήξτε το δικό σας το μονοπάτι, δε ξέρετε ποτέ πού θα σας βγάλει; 

Ζυγός 
Η Αφροδίτη σας μεταμορφώνει σε πολύ γλυκά, υπέροχα πλασματάκια! Είστε μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων τόσο πολύ, που μόνο επάνω σας δεν έχετε βάλει γιρλάντες και λαμπάκια! Ως δια μαγείας τις γιορτινές ημέρες, θα ξεχάσετε όλες τις κακές τις παλιές τις στιγμές και θα μονιάσετε ακόμα και με τους εχθρούς σας, για τόσο πολύ λέμε! Απλά η Αφροδίτη διώχνει μακριά τις κακές τις σκέψεις, τα μια φορά και έναν καιρό και σας επιτρέπει να περάσετε όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που χρόνια γνωρίζετε και εντάξει μπορεί να έχετε και τις διαφορές σας και τι πειράζει; Ο Ποσειδώνας όμως τέλος του μήνα, φανερώνει τις αληθινές προθέσεις κάποιων και μια ενόχληση θα τη νιώσετε! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη χρυσά μου σας κάνει σπάταλα πολύ! Θέλετε φέτος να κάνετε πολύ ξεχωριστά δώρα στους δικούς σας τους ανθρώπους, δεν έχει σημασία το αν θα είναι φτηνό ή ακριβό, ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει, όμως σε κάθε περίπτωση ξεπερνάτε τα όρια της λογικής και ας πούμε πως φέτος ο Αϊ Βασίλης έχει τα κέφια του! Τις ημέρες των Χριστουγέννων παίζει πολύ να κάνετε τους οικοδεσπότες, να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε! Πολύ ωραίο σα σκέψη, όμως να ξέρετε πως ο Ποσειδώνας κάνει μια φου.. και πέφτουν οι μάσκες και τελικά, αναρωτιέστε, μήπως τσάμπα ο κόπος; Αλλού αγαπάτε, αλλού κοιμάστε; Πώς έγινε αυτό; Ερωτικά μπερδέματα! 

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πώς σας βλέπω; Να τρέχετε στους αγρούς από χαρά και έρωτα! Βασικά βοηθά να φύγουν μακριά όλες οι αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και φέρνει την ελπίδα και τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στο σπίτι σας, μπαίνετε στο κλίμα όπως και να έχει! Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη, τυχεροί όσοι έχετε έναν σύντροφο, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες αξέχαστες στιγμές! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ναι έχει πολύ φλερτ της τελευταίας της στιγμής, μπορεί να υπάρξει κάποια ανταπόκριση από το μέτωπο, όμως τα κύματα του Ποσειδώνα τέλος του χρόνου, τα εξαφανίζουν, σα να μη συνέβη ποτέ! Βελτιώστε τις σχέσεις σας με αγαπημένους ανθρώπους δίχως να προσδοκάτε για το αμοιβαίο! 

Αιγόκερως 
Συγκλονίζομαι που τα γράφω, όμως η Αφροδίτη ένα ζώδιο πριν το δικό σας, σα να σας έχει βάλει στο μάτι και δε το γνωρίζετε καν! Ε λοιπόν, έχει πολύ έρωτα η δουλειά, φλερτ, κάποιος σας φλερτάρει επίμονα και δε το λέτε πουθενά! Έτσι φουντώνουν και τα πάθη! Καιρός ο Τοξότης να δικαιωθεί, σας μπλέκει σε περιπέτειες που ούτε καν τις φαντάζεστε! Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι πάντα πολύ όμορφες για εσάς, δωράκια, ωραία φαγητά, γλυκά, παραδοσιακές οικογενειακές στιγμές! Και εκεί που θα είστε εντελώς χαλαροί, μπορεί να έρθει ένα μήνυμα και να απογειωθείτε στο διάστημα στο λεπτό! Μια ύπαρξη επιμένει να σας φλερτάρει, να σας διεκδικεί, να σας ποθεί! Ακόμα ένα ένοχο μυστικό!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σας κάνει και πολύ γλύκες, αφού τις μέρες αυτές θέλετε οπωσδήποτε να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε, με τα φιλαράκια σας, με τους πολύ στενούς σας, τέλος πάντων! Όμως φέτος μπορεί να επιθυμήσετε και κάποιον ακόμα, αν το πάρετε επιτέλους απόφαση.. Θέματα συντροφικότητας σας ενοχλούν από το πουθενά! Χαρωπά τα φετινά Χριστούγεννα η Αφροδίτη έχει ήδη κανονίσει διάφορα σουαρέ, νέες γνωριμίες, περιπέτειες πικάντικες και λίγα λέω! Ο σκοπός σας φυσικά είναι να γοητέψετε και να προσεγγίσετε εκείνα τα πρόσωπα που ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές σας τις προσδοκίες! Το νου σας γιατί άλλο ο έρωτας και άλλο το συμφέρον! Αφήστε τη καρδιά σας να επιλέξει τούτη τη φορά!

Ιχθύες 
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει εργασία και χαρά για αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Ενώ όλοι σκέφτονται το τι θα κάνουν στις γιορτές, εσείς φτιάχνετε νέα project! Κερδίζετε τις εντυπώσεις και πάλι καλά! Το νου σας όμως, γιατί σας ξεγελά η άτακτη η διάθεση της Αφροδίτης, χαλαρώνετε και δε γίνεται από τη μια να σκούζετε και από την άλλη να γελάτε! Του λωλού και ενώ όλοι τρέχουν να προλάβουν μέρες που είναι, εσείς είστε αλλού για αλλού! Ένα γεγονός απρόβλεπτο, σας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, γιατί έτσι θυμόμαστε το πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η οικογένειά μας. Αφοσιωθείτε στους ανθρώπους σας και μη μπλέκετε σε περιπέτειες, μέρες που είναι..

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay