Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τι έχω κάνει από το πρωί, μέχρι τούτη τη στιγμή, δε το φαντάζεστε! Γράφω, με διακόπτουν, κάνω πρωινό στο πατέρα μου, ξανά γράφω, πετάω σκουπίδια, ξανά γράφω, πηγαίνω στο συνεργείο να πάρω τον πατέρα μου, ξανά γράφω, τρώω πρωινό, ξανά γράφω και βουαλά! Μας έπιασε μεσημέρι! 



Έλεος μου λέω και μου το ξανά λέω, γιατί εκεί που μου έρχεται η έμπνευση, εκεί τη χάνω και ξανά μανά από την αρχή! Αλλά έτσι είναι άμα ζεις με την οικογένειά σου! Σάββατο σήμερα, αισθητές οι παρουσίες στο σπίτι.. Αχ και να ήμουν ένα φαντασματάκι.. χαχα!

Που λέτε, ναι έχει βουίξει ο τόπος, ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο! Είναι φοβερό αστρολογικό γεγονός, γιατί νιώθω πως μια νέα εποχή μόλις έχει ξεκινήσει για όλους εμάς! Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δε το βλέπουμε ακόμα, όμως σε ένα χρόνο από τώρα, είμαι σίγουρη πως πολλά θα έχουν αλλάξει, η καθημερινότητά μας πλέον σε άλλη διάσταση! Η εποχή του Υδροχόου.. Είναι σόκιν από κάθε άποψη!

Οι τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη είναι γεμάτες από ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον! Ο Δίας μοιράζει απίστευτες ιδέες, πρωτότυπες πολύ και ο κόσμος σήμερα έχει όρεξη για συζητήσεις, για όνειρα που ελπίζουν να γίνουν άμεσα πραγματικότητα! Ωραίο είναι αυτό, ο Κρόνος βέβαια, ακούει και κλαίει από τα γέλια! Χτυπιέται λέμε! Ούτε καν είναι η απάντησή του, προς το παρόν, ούτε καν.. Για αυτό μια χαρά και οι αμπελοσοφίες..

φιλάκια..

Κριός 
Ξεχάστε τις ρούχλες, τις ξάπλες εννοώ, είναι από εκείνα τα ΣΚ, που γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δημοφιλείς, οπότε οι προσκλήσεις θα πέσουν βροχή, κάντε τα beaute σας καλύτερα, για να είστε έτοιμοι από μια άποψη! Έχει πολύ εργασία και χαρά για αρκετά Κριάρια, γιατί είναι μια περίοδος γεμάτη από ευκαιρίες, η καριέρα πάνω από όλα και λίγα λέω! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, χρήσιμες πολύ για τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Κρατήστε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα από τη θετική και αισιόδοξη στάση που έχετε! Τώρα, αν είστε σε mood, μουτράκια, κλειστό τηλέφωνο και ύπνος.. τι να ειπώ; Καλά να περάσετε!

Ταύρος
Μπορεί να μην έχετε κανονίσει κάτι το ιδιαίτερο για σήμερα, τίποτα δεν υπάρχει στην ατζέντα σας, πόσο τραγικό το βρίσκετε αυτό; Όπως φαίνεται το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς, οπότε ας έχετε κοντά το τηλέφωνο, δε ξέρετε ποτέ ποιος μπορεί να εμφανιστεί έτσι ξαφνικά! Σα να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, κάτι καλό συμβαίνει στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα ερωτικά! Μέχρι το τέλος της χρονιάς, φροντίστε οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, μη πετάτε στα σύννεφα, γιατί δε θα σας βγει και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ένα ραντεβουδάκι λίγο πονηρό, είναι ότι πρέπει για να σας φτιάξει το κέφι!

Δίδυμος
Χρυσά μου με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχω την εντύπωση πως από εδώ και πέρα κάθε μέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη! Σα να άκουσε κάποιος τις ευχές σας και το σύμπαν σας κάνει δώρα φοβερά και τρομερά, ευκαιρίες που θεωρούσατε πως πια δεν υπάρχουν! Επαγγελματικά ανοίγουν οι ουρανοί, κάτι που καιρό το επιθυμούσατε, ξαφνικά μπορεί να γίνει δικό σας, μια νέα θέση, ένα πρωτότυπο project, ένας τίτλος; Ακόμα και σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι και να χορεύετε όλη την ημέρα στο σαλόνι σας, από χαρά! Καιρός ήταν να λάμψει και λίγο το δικό σας το άστρο, δε λέτε; Η αισιοδοξία στα κόκκινα!

Καρκίνος
Σα μια διχασμένη προσωπικότητα θα είστε από εδώ και πέρα! Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα, που από τη μια σας ενθουσιάζουν και θέλετε οπωσδήποτε να είστε μέσα στο παιχνίδι και από την άλλη εμπόδια προκύπτουν που σας τρομάζουν και κάνετε δέκα βήματα πίσω! Του λωλού! Σήμερα βέβαια, είναι μια αισιόδοξη και πολύ χαρωπή ημέρα, επιτρέπεται να κάνετε όνειρα, να σχεδιάζετε το μέλλον, όμως να ξέρετε πως σας βλέπει το σύμπαν και γελά! Πάλι με τα λεφτουδάκια σας ασχολείστε, μια διαχείριση τύπου έσοδα – έξοδα, ναι εντάξει μας πείσατε! Τι είναι αυτό που θέλετε να αγοράσετε οπωσδήποτε;;;

Λέων 
Πολλά έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, οπότε σήμερα κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν, παίζει να σας φουντώσουν στο λεπτό, να πάρετε το αυστηρό σας το ύφος και να κάνετε ανακοινώσεις πολύ φοβερές και τρομερές! Το αγριεμένο Λιοντάρι παίζει μπάλα σήμερα και σα να είστε έτοιμοι να τη παλέψετε και από μόνοι σας τη δουλειά, να ξεφύγετε από δεσμά αιώνων, να κάνετε στροφή προς το άγνωστο και ότι προκύψει! Μια μετακόμιση μυρίζομαι, μια αλλαγή που θα ξεβολέψει πολύ κόσμο! Ευτυχώς που ο Κρόνος σας συμμαζεύει και δε τα τινάζετε όλα στον αέρα! Υπάρχει κάποιος δίπλα σας, έτσι;;;

Παρθένος
Κάποια ιδέα έχει τρυπώσει μέσα στο μυαλό σας, ολίγον ακατόρθωτη, αλλά προς το παρόν νιώθετε έναν απίστευτο ενθουσιασμό, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Ωραία ημέρα για να συναντήσετε εκείνα τα άτομα, που έχουν όμοια όνειρα με τα δικά σας, που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας κατανοήσουν επίσης! Το κάθε εμπόδιο για καλό, το προκαλεί ο Κρόνος, γιατί σας προστατεύει από κακοτοπιές παντός τύπου! Βρείτε χρόνο τις μέρες αυτές, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε καλά, να φροντίσετε το σώμα σας, να ηρεμήσει η ύπαρξή σας! Μη πιέζετε τις καταστάσεις, ακόμα και το σύμπαν φωνάζει να πατήσετε φρένο!

Ζυγός
Σας βλέπω όλη την ημέρα στα τηλέφωνα, κάτι σας έχει ξεσηκώσει, είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Ο κλήρος για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι έπεσε επάνω σας;;; Θα ταξιδέψετε κάπου μακριά μετά από πολύ καιρό; Έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να στηρίξετε το έργο, όποιο και αν είναι αυτό και σίγουρα δε θα βαρεθείτε καθόλου! Ιδέες πέφτουν στο τραπέζι σας για το μέλλον, οι οποίες σας αρέσουν τόσο πολύ, που ξαφνικά το ζείτε! Φαντασμένοι και ονειροπαρμένοι, επιτρέπεται σήμερα να είστε κάπως έτσι, αλλά να ξέρετε πως ο Κρόνος, άμα δε θέλει, που δε θέλει, θα σας αφήσει να φτάσετε μέχρι εκεί που πρέπει! Omg! 

Σκορπιός
Κάτι σας έχει βρει εσάς, ξαφνικά αποζητάτε αλλαγές μεγάλες και τρανές και σα να βιάζεστε ένα πράγμα! Το να αποκατασταθείτε συναισθηματικά, είναι μια κουβέντα, το ζητούμενο είναι να υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος να σας αγαπάει και τον αγαπάτε, δίχως πολλά-πολλά! Κάποιοι αναζητάτε ένα νέο σπίτι, μια νέα δουλειά, περισσότερα λεφτά, όμως το θέμα είναι τι κάνετε για αυτό;;; Σάββατο σήμερα, καλύτερα να βρεθείτε με τα φιλαράκια σας και να συζητήσετε για τις ανησυχίες σας, γιατί λογικές μεν, κατά πόσο είναι εφικτές τέτοια περίοδο, δε ξέρω! Ο Κρόνος φέρνει εμπόδια που σας εκνευρίζουν αφάνταστα! 

Τοξότης
Τη πιτζάμα δε παίζει να τη βγάλετε σήμερα από επάνω σας, άμα νιώθετε ωραία έτσι, γιατί όχι;;; Τεμπελιές έχει το πρόγραμμα και πολύ καναπέ! Να όμως που το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που έχετε κοινές δραστηριότητες! Κάτι θέλετε να κάνετε εσείς και όπως έχει η κατάσταση είναι δεμένα τα χέρια σας, να όμως που θα λυθούν ως δια μαγείας και εσείς θα πρέπει να βρεθείτε σε πρώτο πλάνο! Μήπως να φορούσατε κάτι πιο όμορφο;;; Μπορεί κάποιος να σας χτυπήσει τη πόρτα! Βήμα-βήμα λοιπόν, όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Ας είστε εσείς οι ψύχραιμοι και λογικοί της παρέας!

Αιγόκερως 
Λεφτά έρχονται με ρυθμούς χελώνας! Το ζητούμενο είναι να φτάσουν στο πορτοφόλι σας, αγάλι- αγάλι γεμίζει το σακούλι, οπότε με λίγη υπομονή, θα δείτε πως ο κόπος σας έπιασε τόπο και πως άξιζε να εξελιχτεί το έργο κάπως έτσι! Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν τίποτα, πως κρατάτε χαρές τέτοιου τύπου για τον εαυτό σας, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια εκεί έξω! Εντάξει όποιος το παλεύει κάποια στιγμή ανταμείβεται για αυτό, όποιος τεμπελιάζει.. τι προσδοκίες μπορεί να έχει;;; Να πάτε να δείτε κανά γνωστό, να πείτε τα κάλαντα με τον δικό σας τον τρόπο, δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να σας έρθει μποναμάς και από εκεί!

Υδροχόος 
Εννοείται πως με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σας, τα θέλετε όλα δικά σας, πρέπει να είναι τα καλύτερα και φυσικά κανείς άλλος να μην έχει, ότι έχετε και εσείς! Τέρμα εγωιστές, για οτιδήποτε έχετε παλέψει, είναι δικό σας, τελεία και παύλα! Ξαφνικά αρκετοί Υδροχόοι, θέλετε να ερωτευτείτε, να δείτε αστεράκια και πεταλουδίτσες, να αποκτήσετε έναν σύντροφο ζωής! Ακόμα και να ανοίξετε μια επιχείρηση στο όνομά σας! Είστε ήδη στο διάστημα και το καλό είναι πως έχετε παρασύρει και τους ανθρώπους σας σε αυτό το όνειρο! Ευτυχώς που ο Κρόνος βάζει στα μονοπάτια dead end.. και στρίβετε στο σωστό στενό!

Ιχθύες 
Δε ξέρω από πού θα σας έρθουν λεφτά, πάντως όλο και κάτι της το παραπάνω μπαίνει στο πορτοφόλι σας τις μέρες αυτές και νιώθετε μια απίστευτη ανακούφιση μετά από καιρό! Καλά μη λέτε από εδώ και από εκεί, το καλό που σας ήρθε, γιατί ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσουν τίποτα παράλογες απαιτήσεις και πάει το δωράκι! Σάββατο σήμερα, ωραία ημέρα για shopping therapy! Το πώς θα εκπληρώσετε τέτοιου είδους επιθυμίες, είναι δικό σας το θέμα! Πριν όμως ξεκινήσετε τις σπατάλες, για κάντε ερώτηση υπολοίπου, γιατί ξεχνιέστε και μετά ξεσηκώνετε τον κόσμο πως σας έκλεψαν! Αστείο, τι αγοράσατε πάλι;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay