Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 12/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε το αγαπημένο μας το Σάββατο, βροχερό, χειμωνιάτικο, νοσταλγικό πολύ θα έλεγα, το μυαλό μου ταξιδεύει συνέχεια, σε μέρη που έχω αφήσει τη καρδιά μου, τα χαμόγελά μου, την ύπαρξή μου την ίδια! 





Πόσο μου λείπουν εκείνες οι στιγμές.. Ένα παρελθόν λαμπερό, γεμάτο από μαγικές χρυσόσκονες, τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ever.. Να τις πάρω τις χρονιές με τη σειρά; Πόσο πίσω να πάω; Μια 20ετία την έχουμε.. στο νερό!

Αστρολογικά τώρα ο Κρόνος παίζει μπάλα, γιατί είναι οι τελευταίες του ημέρες στον Αιγόκερω, δόξα να έχει, μπας και ηρεμήσουμε και εμείς οι Ταύροι.. και έχει σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, πριν αποχωρήσει! Δώρα θα μοιράσει σε αρκετούς, σε όσους το αξίζουν αληθινά, δώρα θα μοιράσει και σε εκείνους που πήγαν να τον ξεγελάσουν! Το ξανά από την αρχή ίσως; Πάντως βαστάει τα λουριά πολύ γερά και δε μας αφήνει να παρεκτραπούμε.. Ότι και αν σημαίνει αυτό! Κατά βάση νιώθω πως μας προστατεύει από τις κακοτοπιές, γιατί έχει τις καλές του! Θέλει το φινάλε να είναι όμορφο για όλους Πολλές γλύκες ο Κρόνος και ειλικρινά ανησυχώ! 

Τέλος πάντων, μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο;;;

φιλάκια.. 


Κριός
Μια η κλεισούρα, μια ο καιρός, ο χρόνος σας περιορισμένος, για κοιτάξτε λίγο το πορτοφόλι σας. Μήπως έχει φράγκα μέσα; Λεφτά σας μένουν, γιατί σπατάλες τέλος, θα με κράξετε τώρα, αλλά να πως γεμίζει το σακούλι! Πολύ εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών, οπότε ίσως να χρειαστεί να εργαστείτε και σήμερα, δε πειράζει που είναι Σάββατο, ο Κρόνος όπου να’ναι θα σας ανταμείψει και πολύ δίκαια μάλιστα! Πολλές οι συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν, ίσως να ακούσετε κάτι υπέροχο, που θα σας λύσει τα χέρια! Πετάξτε τις παρωπίδες σας κάνουν κακό!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να χουχουλιάσετε στο κρεβατάκι σας, είτε μονάχοι, είτε παρέα με τον σύντροφό σας! Να ξεχάσετε τα ρολόγια, τις υποχρεώσεις σας, τα βάσανά σας και να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας! Τα νευράκια έξω από το σπίτι, τα χαμόγελα εντός! Απολαύστε στιγμές όμορφες με εκείνους που συμβιώνετε και στη τελική εμείς φέρνουμε τη γιορτή μέσα στο σπίτι και τον Αι Βασίλη επίσης! Βέβαια, κάποιοι θα προτιμήσετε να βάλετε το κάθε πράγμα στη θέση του, πόσο ψυχοφθόρο! Ο Κρόνος λίγο πριν φύγει από τον Αιγόκερω, σας θέλει έτοιμους για «μάχη»!

Δίδυμος
Χρυσά μου θα σας το αποκαλύψω γιατί δε μπορώ, να ξέρετε πως ο Ποσειδώνας σας έχει κυριεύσει και αυτά που συμβαίνουν, ή που θα συμβούν, φέρνουν χαρά και πολύ ενθουσιασμό στη καρδούλα σας! Κάτι πολύ καλό προκύπτει στη δουλειά σας! Μια πρόταση εξ ουρανού, μια συνεργασία, που φαντάζει ονειρική πέρα για πέρα! Αν και Σάββατο, ψαχτείτε εσείς, βρείτε τρόπο να κάνετε αισθητή τη παρουσία σας! Γοητευτικοί, φλερτάρετε με τις λέξεις, ακόμα και με υπάρξεις που κρατούν το κλειδί της ευτυχίας σας! Να πείτε ένα ευχαριστώ στον Κρόνο, που δε σας αφήνει να χαλάτε το χρήμα άσκοπα!

Καρκίνος
Άλλα έχετε κατά νου για σήμερα, άλλα θα προκύψουν και φαντάζομαι πως μια αναστάτωση θα τη νιώσετε! Ανεξάρτητα του τι θα σας «επιβάλλουν» γλυκά να κάνετε, θα περάσετε όμορφες στιγμές, μπορεί να ζοριστείτε λιγουλάκι, αλλά δε πειράζει! Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση, είναι να βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους πολύ στενούς! Χώσιμο μυρίζομαι Σαββατιάτικο, ξεχάστε τις ρούχλες! Ο Κρόνος γλυκά μου, έχει σκοπό να σας αφήσει να χαλαρώσετε τις επόμενες ημέρες! Ζόρι τέλος! 

Λέων 
Άκυρα τα πλάνα, θα γίνουν αεροπλάνα, σας το λέω, να ξέρετε! Πάει σας κάνουν τούρμπο Σαββατιάτικο, ένα τηλεφώνημα, είναι αρκετό, για να σας χαλάσει τα σχέδια της ημέρας! Πριν βγει το αγριεμένο Λιοντάρι προς τα έξω, πάρτε βαθιές ανάσες, σκεφτείτε αν σας χρωστά κανείς καμιά χάρη, ανακαλύψετε τον τρόπο για να μπουν όλα στη θέση τους μαγικά! Δε χρειάζεται να ξεφύγετε, γιατί ο χρόνος τρέχει! Ας ρίξουμε το φταίξιμο στον Κρόνο, που νομίζω σας έχει βάλει στο μάτι και θέλει να δει τις αντιδράσεις σας, σε ζόρικες στιγμές! Όπου να’ναι θα μπει το νερό στο αυλάκι! Υπομονή..

Παρθένος
Όσο πιο ζόρικη είστε, άλλο τόσο σας ερωτεύονται και σας θέλουν στη παρέα τους! Δράση – αντίδραση, κλασική περίπτωση, που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα σας! Βασανίζεστε αρκετοί για τη προσωπική σας τη ζωή, που μια φτιάχνει για λίγο και μετά χαλά για πολύ και άντε πάλι από την αρχή! Σήμερα ωστόσο έχετε πολύ ρομαντική διάθεση και μπόλικη όρεξη να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, ή ακόμα και με μια άγνωστη ύπαρξη, μέσα από το διαδίκτυο φυσικά, έτσι για το ψυχολογικό! Το από μακριά και αγαπημένοι είναι σταθερή αξία για εσάς! Μη ρίχνετε τον εγωισμό σας σε σχέσεις που δεν αξίζουν!

Ζυγός
Είναι ένα ωραίο Σάββατο, ίσως too good to be true! Θα σας έλεγα να κρατήσετε μικρό καλάθι σε προτάσεις και ιδέες που φαντάζουν ιδανικές, κυρίως στον επαγγελματικό τον τομέα! Μη δεχτείτε ούτε προκαταβολή να πάρετε, για τόσο πολύ λέμε! Εκτός αν είστε απολύτως σίγουροι πως θα σας πετύχετε τον σκοπό σας δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες! Πολλές αρλούμπες πλανώνται στον αέρα, μη δώσετε καμία σημασία σε κουτσομπολιά που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση! Ο Κρόνος σας χαλά το έργο, όμως μεθαύριο θα τον ευγνωμονείτε! Σας επιτρέπει να ενθουσιαστείτε, όμως στα καπάκια σας ρίχνει άκυρο!

Σκορπιός
Μέρα που παίζει να κάνετε κινήσεις που δε τις συνηθίζετε και τόσο, όμως μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει! Αισιόδοξες σκέψεις, πόσο σας ταιριάζουν χαχα! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ταξιδεύει συνεχώς μέσα στο μυαλό σας, συνήθως είναι αμοιβαία όλα αυτά, οπότε προκειμένου να ηρεμήσετε, ας στείλετε ένα μήνυμα να δείτε τι κάνει;;; Και κάπως έτσι μπορεί να βρεθείτε σε άλλη γη και άλλα μέρη, από εκεί που δε το περιμένετε με τίποτα! Το ευχάριστο σενάριο! Κρατάμε αυτό! Ο Κρόνος για λίγες μέρες ακόμα θα σας έχει δεμένους χειροπόδαρα, σε θέματα επαγγελματικά! Λέγεται προστασία!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι, που κανείς δε θα μάθει ποτέ τίποτα, γιατί το προτιμάτε έτσι! Ο Άρης σας έχει ξανάψει, σας έχει κάνει μάχιμους πολύ, ότι σας ενδιαφέρει, το πολεμάτε, το διεκδικείτε, μπρος στη δόξα τραβά.. κτλ κτλ! Ερωτικό; Επαγγελματικό; Κάτι άλλο; Βρίσκετε τα κατάλληλα τα πρόσωπα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν! Από τις λίγες φορές που βρίσκετε λεφτά στο πορτοφόλι σας, γιατί δεν έχετε πού να τα χαλάσετε! Τόσο απλά! Βέβαια, ο Κρόνος έχει βάλει το χεράκι του, σας έχει κάνει τέρμα τσιγκούνηδες, αλλά είναι για καλό σκοπό! Μετά βλέπουμε.. 

Αιγόκερως
Έχετε πολλά και διάφορα μέσα στο μυαλό σας, παραδοσιακοί Σκρουτζ, είναι τέτοια η φάση που φέτος νομίζω πως θα αποφύγετε τα δώρα, γιατί πού να τρέχετε τώρα;;; Έχετε και τις καλύτερες δικαιολογίες, οπότε καμία παρεξήγηση! Το πιο όμορφο δώρο που μπορείτε να κάνετε φέτος στους ανθρώπους σας, είναι τη παρουσία σας, αφού σπανίζουν τέτοιες περιστάσεις! Ωραία μέρα λοιπόν, για να αγαπήσετε και να μοιραστείτε τις δουλειές, ίσως; Σας καλομαθαίνουν όμως, γιατί το αξίζετε σε κάθε περίπτωση! Ο Κρόνος στρέφει τη προσοχή σας σε σχέδια που αφορούν το μέλλον! Προετοιμαστείτε!

Υδροχόος
Έχετε μπλοκάρει, γιατί ίσως να είναι και η πρώτη φορά στη ζωή σας, που θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα και δε σας αφήνουν! Αδιανόητη η εποχή που ζούμε, οι περιορισμοί σας τρελαίνουν το μυαλό! Ως μάγοι της παρέας, βλέπετε πράγματα, έχετε ένα μυστήριο συναίσθημα, πολλές ενέργειες παίζουν και καλές και κακές! Συνήθως εκείνη η φωνή σας μιλά και σας προειδοποιεί για διάφορα, για αυτό δώστε λίγη σημασία! Ο Κρόνος φυσικά, σας έχει αλυσοδεμένους, ότι χειρότερο για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Προστασία από το σύμπαν λέγεται αυτό, γιατί είστε πολύ τολμηροί για τα σημερινά τα δεδομένα!

Ιχθύες
Έχετε μια κακιά συνήθεια να βάζετε από μόνοι σας τρικλοποδιές στον εαυτό σας, γιατί σας αρέσει να βασανίζεστε και να ζείτε ένα δράμα γενικώς! Καλά, το νου σας, γιατί το σύμπαν δίνει ευκαιρίες, αλλά αν δε τις εκτιμάτε έτσι όπως πρέπει, τις παίρνει πάλι πίσω! Εκεί να δείτε το δράμα, του αιώνα! Ερωτικό το Σάββατο αυτό, να γίνετε γατούλες, να χαμηλώσετε το τόνο της φωνής σας, να σταματήσετε τις ιδιοτροπίες, γιατί λίγη ηρεμία και ρομαντισμός, είναι ότι πρέπει, για να γλυκάνουν οι ημέρες σας! Βάλτε τα κάτω και δείτε μεθαύριο τι θα κάνετε; Ο Κρόνος θέλει οπωσδήποτε να διώξετε το παλιό για να έρθει κάτι καινούριο!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay