Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 25/12/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Merry Christmas, Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, σε όλο τον κόσμο εκεί έξω! Ημέρα αγάπης, ζεστασιάς, γεμάτη από όμορφες στιγμές, που εμείς συνήθως τις φτιάχνουμε παρέα με τους ανθρώπους της ζωής μας! Είναι η οικογένεια; Είναι οι φίλοι; Είναι ένας καλός γείτονας; 





Όποιος και αν είναι, βρίσκω την ημέρα ιδανική, για να ανταλλάξουμε όμορφες, γλυκές κουβέντες, που γιατρεύουν τις καρδιές, που χρωματίζουν ξανά εκείνες τις ανεκτίμητες αναμνήσεις, που επιβεβαιώνουν την ύπαρξή μας στη ζωή αυτή!

Είναι Χριστούγεννα, πόσο μαγικό είναι αυτό;;; 🌟

Εντάξει φέτος πολύ διαφορετικά τα πράγματα, από κάθε άλλη φορά, όμως προσωπικά το βρίσκω ως μια καλή ευκαιρία, μιας που πατήσαμε φρένο τρελό και αλλοπαρμένο, από συνήθειες ετών, από καριέρες που χρόνο δεν άφηναν σχεδόν ποτέ, να δούμε τελικά ποιοι άνθρωποι είναι πάντα δίπλα μας, μας υπομένουν, μας αγαπούν, μας στηρίζουν! Γιατί συνήθως αγνοούμε όσους θεωρούμε δεδομένους και σπαταλάμε άδικα το χρόνο μας με εκείνους που ίσως και να μη το αξίζουν τόσο! Μήπως να δούμε την αλήθεια κατάματα;;;

Το δώρο του Αϊ Βασίλη, για εμένα, είναι οι όμορφες συμπεριφορές! Οι καλές οι σκέψεις! Ο σεβασμός! Η ειλικρίνεια! Το ήθος! Η αξιοπρέπεια! Ο άνθρωπος ελεύθερος…! 

Να έχετε μια υπέροχη Christmas day.. 🎄

φιλάκια..


Κριός
Έφτασε η μέρα των Χριστουγέννων και αρκετοί ακόμα δεν έχετε καταλάβει πώς έγινε αυτό! Δε πειράζει, το ζητούμενο είναι να απολαύσετε τη μέρα με την οικογένειά σας, ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι λιγοστός και πολύτιμος! Μέρα που το τηλέφωνο δε θα σταματά να χτυπά, αρκετοί θα σας θυμηθούν και θα σας κολακέψουν κιόλας! Τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα σε πρώτο πλάνο, εκεί βρίσκεται το μυαλό σας, η καριέρα πάνω από όλα, όμως δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεστε μέρα που είναι! Μια πρόσκληση, σας τιμά! Θα πάτε; Δράστε αυθόρμητα και ας σας πιέζει ο χρόνος!

Ταύρος 
Χριστούγεννα, η αγαπημένη σας μέρα ever! Σπιτικά, οικογενειακά, ζεστασιά και καλό φαγητό! Υπάρχει πιο τέλειο από αυτό; Η μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Πέρα από αυτά, φροντίστε να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα που αγαπάτε, να είστε καλή παρέα σήμερα, χαρωπή! Ο Ερμής φέρνει κάτι μαντάτα πολύ απρόβλεπτα, ξεσηκώνεστε, αναστατώνεστε, απογειώνεστε;;; Μια ευχή σας, ίσως και να ακούστηκε λίγο πιο δυνατά και τσουπ ένα μαγικό πεσκέσι! Επαγγελματικό; Συναισθηματικό; Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους! Να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις και όλα καλά θα πάνε..!

Δίδυμος
Χριστούγεννα, ωραία ημέρα, αλλά δε τρελαίνεστε και τόσο, όταν ειδικά πρέπει να προκύψει οικογενειακό τραπέζι με τη Σάρα τη Μάρα και το κακό το συναπάντημα! Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να μην είστε μονάχοι τέτοια μέρα, δεχτείτε προτάσεις από παρέες που σας αρέσουν πιο πολύ και καλύτερα να μιλάτε ακατάπαυστα, παρά να μη λέτε λέξη! Σπουδαία ημέρα για ανταλλαγή πληροφοριών, με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Σε κάποιο σουαρέ ίσως να γνωρίσετε και μια γοητευτική ύπαρξη, φλερτ, πονηρές ματιές, χαμόγελα, να και μια έκπληξη μαγική! Λεφτά θα λάβετε από το πουθενά! 

Καρκίνος 
Είστε από τις υπάρξεις που σήμερα πρέπει να λάμψετε με τη παρουσία σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Βρήκατε τον τρόπο εσείς και τις αγορές σας να τις κάνετε και τα beaute σας και φυσικά θα φορέσετε τα καλά σας και θα τους γοητέψετε όλους κανονικά! Χριστούγεννα ναι μεν οικογενειακή ημέρα, όμως αν σας έχουν προσκαλέσει τα φιλαράκια σας σε ένα σουαρέ, να πάτε, γιατί έτσι προκύπτουν και τα τυχερά! Μπορεί η προσωπική σας κατάσταση να είναι “complicated”, να το έχουν προσέξει κάποιες ψυχές και να βρεθείτε από τη μια να φλερτάρετε και από την άλλη να απολογείστε για αυτό! Παράξενο;

Λέων
Χριστούγεννα χρυσά μου, μια ωραία ημέρα για να χαρείτε και να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές! Το μυαλό σας φυσικά είναι αλλού για αλλού, αρκετοί αναρωτιέστε αν πρέπει να αλλάξετε δουλειά, κάτι το οποίο σκοτεινιάζει τις σκέψεις σας και δε πρέπει! Ο Ερμής φέρνει απρόβλεπτα μαντάτα και μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά που θα σας ενθουσιάσει από τη μια, από την άλλη όμως θα σας προβληματίσει πολύ! Φάτε κανά μελομακάρονο ακόμα, δείτε καμία ταινία από αυτές τις ρομαντικές, επιτρέπεται σήμερα να βγάλετε το παιδί από μέσα σας και ξεχάστε τα πάντα όλα! Εύκολο αυτό για εσάς.. 

Παρθένος
Έφτασαν τα Χριστούγεννα, ημέρα χαρωπή και άκρως οικογενειακή! Κάποιοι δεν ενθουσιάζεστε και τόσο, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στη παρέα εκείνοι με τις αδιάκριτες τις ερωτήσεις! Το θέμα είναι πως παίζει να σας σώσει κάποια ψυχή, ένα τηλεφώνημα, μια πρόσκληση για κάπου αλλού, να είναι η πιο τέλεια αφορμή για να δραπετεύσετε! Φροντίστε να απολαύσετε τη κάθε στιγμή και να μην είστε μέσα στη μίρλα και τη γκρίνια. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και κάθε φορά τα μαθήματα είναι νέα! Δεδομένα δεν υπάρχουν, γκρεμίζονται και χτίζονται και προσαρμόζονται στο λεπτό! 

Ζυγός 
Μέρα που θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποφύγετε τα οικογενειακά τα σουαρέ! Αρκετοί θα προτιμήσετε τη παρέα των φίλων σας, πιο ξένοιαστα πράγματα! Χριστούγεννα μην είστε τόσο ξινοί με τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα, όποιες και αν είναι οι διαφορές, μια καλή κουβέντα είναι πολύτιμη για τον οποιονδήποτε! Το παράξενο είναι πως κάποιος σας προσφέρει χρήματα για να ξελασπώσετε και η παγίδα φυσικά είναι, θέλετε να ανοίξετε παρτίδες;;; ναι ή όχι;;; Το κερασάκι στη τούρτα είναι οι εμφανίσεις προσώπων από το παρελθόν! Τα παράθυρα είναι κλειστά ή κάποιο ξεχάσατε να κλείστε;;

Σκορπιός
Μια Χριστουγεννιάτικη ημέρα, πέρα για πέρα μαγική, στη περίπτωση τη δική σας! Ο Έρωτας σας έχει βάλει στο μάτι καιρό τώρα και θέλει οπωσδήποτε να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας, οπότε είναι το πεσκέσι του σύμπαντος! Ναι μεν μέρα οικογενειακή, όμως με τα φιλαράκια σας, περνάτε ακόμα καλύτερα! Κάτι σας προσφέρουν και απογειώνεστε από τη χαρά σας, ίσως το πιο όμορφο δώρο ever! Ξεχάστε λοιπόν για λίγο τα σκοτάδια σας και φροντίστε να λάμψετε με τη παρουσία σας! Αρκετοί έχετε αναθεωρήσει τις απόψεις σας για θέματα σχέσεων, οπότε ένας σύντροφος ζωής σε περιτύλιγμα και κόκκινη κορδέλα! 

Τοξότης
Σε ένα δίλημμα θα βρεθεί σήμερα Χριστουγεννιάτικο, θα περάσετε το χρόνο σας με τα φιλαράκια σας ή με τα οικογενειακά σας τα πρόσωπα; Όλα περιορισμένα, οπότε διαλέξτε και πάρτε! Το ζητούμενο είναι να περάσετε εσείς ωραία και όχι μόνο οι άλλοι! Θα μπορούσατε να φτιάξετε επίσης μια άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα και να την αφιερώσετε στον σύντροφό σας! Σε κάθε περίπτωση ας μείνει αξέχαστη η μέρα αυτή, από όλες τις απόψεις! Βέβαια, δε σας αφήνουν σε ησυχία, μια αλήθεια είναι και αυτή, όλοι οι καλοί χωρούν, για αυτό μαγειρέψτε αυτό το κάτι της το παραπάνω! Δε θέλω τσιγκουνιές!

Αιγόκερως
Χριστούγεννα, βρίσκεστε ήδη στη κουζίνα, μοσχομυρίζει το σπίτι σας από όλα τα καλά! Οικογενειακή ημέρα, ανήκετε και στους πολύ παραδοσιακούς τύπους, οπότε έχετε φροντίσει ακόμα και για τα δώρα κάτω από το δέντρο! Είστε μπροστά εσείς, από όλους! Μέχρι να φτάσει η ώρα που θα καθίσει ο κόσμος στο τραπέζι, θα τα έχετε παίξει εντελώς, όμως θα σας ανταμείψει το σύμπαν για τον κόπο σας! Τα μαντάτα τρέχουν, ο Ερμής στο ζώδιό σας, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί τις μέρες αυτές και κουτσομπόληδες επίσης! Φτάνουν στα αυτιά σας χαρμόσυνα μαντάτα! Τι αφορούν; Μμμμ για πείτε μας και εμάς!

Υδροχόος
Τα φετινά Χριστούγεννα δε ταιριάζουν καθόλου με τον χαρακτήρα σας, με τη ψυχή σας, με όσα σας αρέσει να κάνετε συνήθως μέρες που είναι! Οπότε σας βλέπω να κάνετε παρέα με τη μοναξιά σας, από επιλογή επίσης, γιατί ποιος ο λόγος να προσποιηθείτε την ευτυχία, όταν δε τη νιώθετε καθόλου! Γλυκά μου πλασματάκια, σας κάνουν ντου από παντού, εννοείται πως δε θα σας αφήσουν οι φίλοι να περάσετε μονάχοι και ας είστε γκρινιάρηδες, πού θα πάει θα σας περάσει! Σας αγαπούν και σας το δείχνουν και το πνεύμα των Χριστουγέννων μπαίνει έστω για λίγο μέσα στο σπίτι σας και στη καρδιά σας επίσης!

Ιχθύες
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια Χριστουγεννιάτικο, γιατί δε τα έχετε υπολογίσει σωστά και ξαφνικά πάλι τσακώνεστε με το πορτοφόλι σας! Εντάξει έχετε θεματάκια, δε κάνετε για λογιστάδες, αλλά δε σας φταίνε οι άλλοι μέρα που είναι! Φέτος ξεχάστε τα δωράκια, κρατήστε κανά φράγκο στην άκρη, γιατί άγνωστο πολύ το αύριο! Κάτι μαγικό συμβαίνει στα ξαφνικά, μια παρουσία, μια κουβέντα, ένα όνειρο, ένα σημάδι έντονο πολύ, σας υπενθυμίζει πως σήμερα είναι Χριστούγεννα, μέρα αγάπης, πάντα με καλή παρέα και καλό κρασί! Τι λέτε, θα ξεπεράσετε το σοκ με την ύπαρξή σας, να ασχοληθείτε με τους άλλους;; 

magicfariel

Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay