Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 03/02/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα συννεφιασμένο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, έτσι επειδή μπήκε Φλεβάρης, για να
μας θυμίσει πως έχουμε χειμώνα. Ευτυχώς τα πουλάκια ακόμα κελαηδούν, πόσο με φτιάχνει το τραγούδι τους.. Ηρεμούν οι σκέψεις μου.. Νιώθω πως εντάξει μπορεί να ζούμε σε μυστήριες εποχές, όμως αν δώσουμε λίγη σημασία τριγύρω, υπάρχουν παντού νότες αισιοδοξίας και χαράς.. 




Η μέρα δείχνει χαρωπή αστρολογικά, όμως δεν είναι και τόσο. Ο καθένας με τα βάσανά του, με τις ιδιοτροπίες του, με τα πάθη του, με οτιδήποτε κρύβει η ψυχή.. Τα χαμόγελα μπορεί να είναι ζεστά, κρύβουν όμως πόνο. Να κοιτάζετε στα μάτια όταν σας χαμογελούν, γιατί αυτά λένε πάντα την αλήθεια. Κλαίνε πολλές φορές, όμως ποιος είναι εκεί, πραγματικά εκεί, για να κατανοήσει τη γλώσσα του σώματος. Μια γλώσσα που ουρλιάζει καθημερινά, που παραπονιέται, που αποζητά αγάπη και ενδιαφέρον..

Όλοι ζητάμε από κάτι, τι προσφέρουμε όμως για να το αποκτήσουμε;

Δίνεις αγάπη.. παίρνεις αγάπη.. λέμε τώρα..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε, αφού έχετε κατά νου να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας! Οι φίλοι σας ξεσηκώνουν είτε για να πάτε ένα γυμναστήριο, είτε για να ξεκινήσετε χορό, πάντως σας παρασέρνουν σε μια δραστηριότητα που θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Αρκετοί έχετε ένα ταξιδάκι στα σκαριά, μιας που μια ή δυο φορές το χρόνο, το έχετε ανάγκη πολύ! Ερωτικά βέβαια, είστε κάπως προβληματισμένοι. Υπάρχει το αύριο ή να βάλετε ένα τέλος;;; Ιδού η απορία! Ο Κρόνος βέβαια γνωρίζει τις απαντήσεις και θα σας αναγκάσει να τις δώσετε απο μόνοι σας!

Ταύρος
Χρυσά μου δε ξέρω τι σας έχει βρει, πάντως ότι μέρα και αν είναι σήμερα, το μυαλό σας είναι στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Είναι τέτοιο το σύμπαν, που στρέφει τη προσοχή σας, σε θέματα καριέρας, στο πώς να οργανωθείτε καλύτερα, στο πώς να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα και στο πώς θα φανεί το έργο σας εκεί που πρέπει! Ναι μεν Σάββατο, να όμως που οι σκέψεις δε ξεχωρίζουν τις μέρες! Βάλτε το χέρι στη τσέπη και πληρώστε τα χρέη σας, για να ξενοιάσετε.. Φροντίστε όμως την εξωτερική σας εμφάνιση. Επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί..

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι αλλού για αλλού και αυτό ίσως να προκαλέσει ερωτικά καβγαδάκια σήμερα! Ή του ύψους ή του βάθους, αντί να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι με το σύντροφό σας, εσείς και πάλι ασχολείστε με τις δουλειές σας. Από τη μια καλό, από την άλλη άκρως εκνευριστικό! Το νου σας γιατί μπορεί ξαφνικά να σας κάνουν σκηνή, κάποιος μπορεί να ζηλέψει επειδή δε δείχνετε το ενδιαφέρον που πρέπει. Ο σκοπός ο δικός σας όμως, είναι να γοητεύσετε με τη παρουσία σας άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν κάποιους δρόμους! Ελπίζω να επιλέξετε σωστά!

Καρκίνος
Ως δια μαγείας διαπιστώνετε πως δε σας φτάνουν τα λεφτά που έχετε, για αυτά που θέλετε να κάνετε και τρελαίνεστε κανονικά! Ένα κομμωτήριο σίγουρα θα πάτε, ανεξάρτητα από τις προτεραιότητες που έχετε, για αυτό χαμογελάστε, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ο Κρόνος χρυσά μου σας έχει βάλει στο μάτι, που σημαίνει πως η ερωτική σας ζωή αλλάζει από εδώ και πέρα ριζικά! Από τη μια προκαλεί φουρτούνες, από την άλλη μπορεί και ένα γάμο! Αποφάσεις ζωής που ή φέρνουν τη μοναξιά ή ενώνουν το ζευγάρι! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Άμεσα!

Λέων
Όλο ζητάτε από τους δικούς σας τους ανθρώπους διάφορα και όλο απαιτήσεις έχετε. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να επιμείνετε, γιατί κανείς δε θα σας κάνει το χατίρι. Ερωτικές ανησυχίες τις έχετε, αφού ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και διαπιστώνετε πως κάπου έχει χαθεί το έργο. Το πονηρό σας το μυαλό, όλο και κάτι σκαρφίζεται, θα κάνετε το πρώτο βήμα εσείς και ότι προκύψει. Αρκετοί μπαίνετε σε πρόγραμμα, διατροφή, γυμναστήριο, τα κιλά των εορτών πρέπει να φύγουν άμεσα! Πω πω βάσανα! Και όχι απο Δευτέρα, έτσι; Ξεχάστε τους μεζέδες!

Παρθένος
Καλό είναι σήμερα να καθίσετε φρόνιμα για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Μπορεί οι δικοί σας οι άνθρωποι να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζουν, όμως κάθε μέρα δεν είναι ίδια και σήμερα σίγουρα δε θα έχουν καμία διάθεση για να το κάνουν. Μια μικρή στεναχώρια μπορεί να τη πάρετε. Ο Άρης φταίει για αυτό, προκαλεί εντάσεις, γιατί προφανώς κάποια λόγια πρέπει να ειπωθούν είτε από εσάς, είτε από τους άλλους. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει, μόνο αν υπάρχει αύριο..! Μην είστε απόλυτοι. Δώστε καμιά ευκαιρία παραπάνω..

Ζυγός
Μια χαρά και δυο τρομάρες, αλλά να ξέρετε είναι προσωρινό αυτό! Ναι μεν δείχνετε πως έχετε πολύ καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τους φίλους σας, τις δραστηριότητες που έχετε, αλλά αν κάποιος σας κλείσει τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Όσο περνάει η μέρα οι σκέψεις που κάνετε θα σας βυθίσουν σε σκοτεινά νερά και ξαφνικά θα πάρετε αποφάσεις που βάζουν τέρμα σε ότι κάνατε μέχρι σήμερα! Αρκετοί θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας και το να εξαφανιστείτε από τα κοινά, προκειμένου να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας δυσαρεστεί. Είστε σίγουροι;;;

Σκορπιός
Σας βλέπω να φτιάχνετε καφέ, μια τσανάκα για να είμαι ειλικρινής και να πιάνετε το τηλέφωνο και να βγάζετε τα εσώψυχά σας! Τα φιλαράκια είναι παντός καιρού και κάνουν και το ψυχολόγο αν χρειαστεί! Το διάστημα αυτό θα κάνετε πάλι ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας, όποιος σας νοιάζεται και σας αγαπά παραμένει, όποιος όμως το παίζει σε διπλό ταμπλό θα φάει πόρτα και πολύ σκληρή μάλιστα! Κρόνος είναι αυτός, έχει το ρόλο του στις ζωές μας! Σήμερα παίζει να πάτε στα μαγαζιά και να κάνετε ένα shopping therapy, έτσι επειδή σας αξίζει! Ξεπαραδιάζεστε, το νου σας!

Τοξότης
Πιο καλή η μοναξιά, έτσι νιώθετε, αυτό θα φροντίσετε να κάνετε! Δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο. Μια βόλτα στο πατρικό σας το σπίτι είναι ότι πρέπει για να νιώσετε λίγο παιδιά, για να σας φροντίσουν, γιατί όσο να είναι η οικογενειακή θαλπωρή είναι ότι πρέπει για να γιατρέψει τη καρδιά! Οικονομικά βάσανα σας ταλαιπωρούν καιρό τώρα, ο δρόμος είναι ένας. Πρέπει να σταματήσετε τις σπατάλες, να μαζευτείτε και να εστιάσετε στην αξιοπιστία σας. Δηλαδή πληρώστε τους λογαριασμούς σας, να έχετε καθαρό κούτελο και στη τελική πάρτε δανεικά για μερικές ημέρες.

Αιγόκερως
Σήμερα που λέτε, θα απλώσετε τα κουκιά σας στο τραπέζι και θα οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας. Έντονα τα συναισθήματα, αφού διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πως έχετε αμέτρητα έξοδα και πως τα έσοδά σας, παραμένουν τα ίδια. Τραγικό; Κρίμα το σεντούκι να μη παράγει χρυσές λίρες στο λεπτό! Η αλήθεια είναι πως οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε, δε θα τα καταφέρετε γιατί ο Κρόνος σας προστατεύει μαγικά και δε θέλει να τη πατήσετε για ακόμα μια φορά. Προτιμήστε το κρεβατάκι σας, το καναπέ, την ηρεμία σας και αφήστε τις διαταγές για μια άλλη μέρα!

Υδροχόος
Εγωιστές ως συνήθως, φροντίζετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας τις επιθυμίες, αδιαφορώντας για το τι θέλουν και οι άλλοι! Αυτό το παρελθόν σας, δε σας αφήνει να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Ότι έγινε-έγινε, ότι αισθανθήκατε-αισθανθήκατε, επιβάλλεται να ξεπεράσετε εκείνα τα ζόρια, για να έρθει ένα όμορφο αύριο. Θα ξεκολλήσετε επιτέλους ή θα βασανίζετε τον κόσμο άδικα; Εκμεταλλευτείτε τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να τους γοητέψετε με τη παρουσία σας και το λόγο σας. Είστε απρόβλεπτοι και αρέσει αυτό πολύ!

Ιχθύς
Για ακόμα μια φορά σας έχουν πιάσει τα ψυχοσωματικά σας και σας φταίνε όλοι! Είτε το παλέψετε από εδώ, είτε από εκεί, μια τρύπα στο νερό, γιατί προσμένετε και εκείνο το θαύμα, αλλά η αλήθεια είναι πως δε κάνετε και τίποτα για αυτό! Και έτσι μπερδεμένοι όπως είστε, κάνετε παρέα με άτομα που μπορεί τελικά να μη σας κάνουν και τόσο καλό. Προσέξτε τις παρέες σας, κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα και περπατήστε το φωτεινό το μονοπάτι, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Βέβαια θα κάνετε το αντίθετο, γιατί λατρεύετε να δημιουργείτε παρασκήνιο.. και λίγα λέω!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos