Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια ενός μυστήριου Σαββάτου 17/02/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα πολύ μυστήριο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, από αστρολογικής άποψης. Ο Ποσειδώνας, έχει
τη τιμητική του, έχει και νευράκια κιόλας, συνεπώς τις θάλασσες τις κάνει σκοτεινές και φουρτουνιασμένες. Φανταστείτε τα κύματα, να σκάνε πάνω στα βράχια, αγριεμένα και με τόση δύναμη.. πω πω τι ήχο βγάζουν..





Τη σκανδαλιά την έκανε ο Άρης.. αυτός κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό, τσαντίστηκε ο Ποσειδώνας και εμείς εδώ στη γη μπορεί να «θαλασσοπνιχτούμε» ακόμα και μέσα σε μια κουταλιά νερό!
Παρθένοι και Ιχθύες το νου σας, γιατί είστε έτοιμοι να χαλάσετε ένα όμορφο τριήμερο.. Όμως ας έχουμε όλοι το νου μας, ωραία τα γλέντια, οι χαρές και τα πανηγύρια, όμως προσοχή στο τιμόνι. Το σύμπαν είναι πολύ στη τσίτα και θολώνει κατά πολύ τις σκέψεις μας.. Φρόνιμα λοιπόν! 

φιλάκια..


Κριός
Και ενώ η μέρα σας θα ξεκινήσει χαρωπά, γεμάτη από προτάσεις για βόλτες και διάφορα σουαρέ, στη πορεία κάτι διαπιστώνετε και χαλάει πολύ η διάθεσή σας. Δε θέλετε να πάτε πουθενά ένα πράγμα. Ναι μεν είναι ιδανική ημέρα για να ξεπορτίσετε, αλλά με παρέες που γνωρίζετε καλά, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Αν προτιμήσετε το άγνωστο, παίζει να μην είναι έτσι όπως το είχατε φανταστεί και να απογοητευτείτε. Να ντυθείτε με ζεστά ρούχα και βάλτε κάποιον άλλον να οδηγήσει καλύτερα!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει πως είναι μια περίοδος γεμάτη από επαγγελματικές ευκαιρίες! Δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει, πάντως αν δεν έχει συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, θα συμβεί μια από αυτές. Καλό είναι σήμερα ειδικά να κρατήσετε μικρό καλάθι, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και καταλαβαίνετε τώρα, μη διαταραχτεί το κομμάτι της ασφάλειας από το πουθενά! Η ένταση που νιώσατε σας οδηγεί σε νυχτοπερπατήματα και στα ποτά και τα ξενύχτια. Να προσέχετε, να φορέσετε ίσια παπούτσια και μακριά από το τιμόνι!

Δίδυμος
Πολύ παράξενη μέρα για εσάς! Μπορεί να έχετε κανονίσει ένα ταξιδάκι, έτσι για το τριήμερο και ξαφνικά να μη μπορέσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Δε ντύνεστε και πολύ ζεστά, να και το κρυολόγημα! Αν νιώθετε εξαντλημένοι, προτιμήστε τον ύπνο, έτσι μπορεί να αποφύγετε τα χειρότερα! Ερωτικά καβγαδάκια μπορούν να προκύψουν στο λεπτό, αφού όσο να είναι κανείς δεν είναι σε φάση ρομαντική σήμερα! Όπως και να έχει το πράγμα, μη ζορίσετε τον εαυτό σας, κάντε ότι σας αρέσει και όσο πιο φρόνιμοι είστε, τόσο το καλύτερο!

Καρκίνος
Να το ξέρετε πως ο Άρης σας έχει κάνει το νευρικό σύστημα σμπαράλια. Μέρα πολύ ζόρικη για το ψυχικό σας τον κόσμο, νιώθετε πολύ πεσμένοι και μπορεί να θελήσετε να μείνετε στο κρεβάτι όλη μέρα. Θέματα υγείας σας βασανίζουν το μυαλό, μπορεί και το κορμί, αν φροντίσετε τον εαυτό σας έτσι όπως πρέπει και ηρεμήσετε λιγάκι, κάτι μπορεί να γίνει! Οι σχέσεις σας στα κόκκινα, αφού νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, το αίσθημα του ανικανοποίητου ζει και βασιλεύει, ακόμα και τα κακομαθημένα τα παιδιά, τα μαλώνουν πού και πού!

Λέων
Μέρα που βρήκατε για να λύσετε τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Τραγικό το βρίσκω, αλλά αφού νιώθετε πως πρέπει να τα βγάλετε από μέσα σας, κάντε το και ο Θεός, βοηθός! Η δική μου η γνώμη είναι να κάνετε τη πάπια, όμως σα Λιοντάρια που είστε, δεν ακούτε κανέναν συνεπώς, ανοίγετε το στοματάκι σας, το ξεκινάτε μια χαρά και στη πορεία, θα βγουν οι χατζάρες και επικίνδυνη η φάση εντελώς! Και πάνω στα νεύρα σας, θα θελήσετε να κάνετε κάτι δημιουργικό, έτσι για να ξεδώσετε και μπορεί να βρεθείτε ακόμα και με λουμπάγκο! Το νου σας…!!!

Παρθένος
Μια πολύ δύσκολη μέρα μόλις ξημέρωσε για εσάς, από αστρολογικής άποψης αρχικά! Τα κουτσομπολιά πάνε και έρχονται και φτάνουν και διάφορα στα αυτιά σας και τραβάτε τρελή σύγχυση. Από τη μια πληγώνεστε, από την άλλη απογοητεύεστε, πάντως σας βλέπω να βρίσκεστε σε έξαλλη κατάσταση γενικώς! Και κάπως έτσι ή θα πέσετε στο κρεβάτι και θα σηκωθείτε όποτε νιώσετε καλύτερα ή θα πιάσετε το δισάκι σας και δρόμο. Η φυγή από τα προβλήματα είναι πάντα μια προσωρινή λύση. Με την επιστροφή τι θα κάνετε;

Ζυγός
Παράξενη μέρα πολύ! Από τη μια το σύμπαν επιμένει στο να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο, όμως σε κάθε περίπτωση δε πρέπει να πιστέψετε λέξη από ότι ακούσετε! Αν έχετε όρεξη να παίξετε μια ωραία θεατρική παράσταση προκειμένου να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να το κάνετε! Προσέξτε τη διατροφή σας, μη ξεφεύγετε λόγω τριημέρου και να είστε μετρημένοι γενικώς! Είναι προτιμότερο να είναι καθαρό το μυαλό σας, παρά θολωμένο και ας ήρθαν τα καρναβάλια. Και τι έγινε;;; Αφήστε να οδηγήσει κανείς άλλος..!

Σκορπιός
Καλά αλλού για αλλού η μέρα σας, αφού ξαφνικά θα θελήσετε να λύσετε ζητήματα οικογενειακά. Αλλιώς τα έχετε εσείς στο μυαλό σας, αλλιώς όμως είναι και όταν το διαπιστώσετε μπορεί να είναι και αργά. Αφήστε το για σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα, ούτε για πολλές κουβέντες, ούτε για μελλοντικά σχέδια. Ονειρευτείτε καλύτερα τι θα ήταν ιδανικό για εσάς και αφήστε να ηρεμήσει λίγο ο Άρης.. ο θεός του πολέμου, γιατί βρίσκεται σε έξαρση και προκαλεί μεγάλες ζημιές! Το χρήμα δεν είναι πάντα το ζητούμενο..

Τοξότης
Έχω την εντύπωση πως σας αρέσουν τα καρναβάλια, γιατί οι μάσκες έχουν τη τιμητική τους, τα γλέντια, οι ωραίες μουσικές και το άφθονο κρασί! Να καθίσετε φρόνιμα, γιατί ναι μεν ωραία τα φαντάζεστε, να όμως που μπορεί να νιώσετε μια αδιαθεσία και να μη πάτε πουθενά. Μια γκρίνια την έχετε, νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και πως γιατί θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις, για τα γνωστά; Ο Ποσειδώνας, δεν είναι σε φάση καλή και αυτό σας επηρεάζει άμεσα! Συνεπώς, μη φαντάζεστε διάφορα και αφήστε τη στιγμή να φτιάξει τη μέρα σας!

Αιγόκερως
Σα του λωλούς σήμερα, σε μια σύγχυση μέσα! Καταρχήν δώστε το τιμόνι σε ένα πιο ήρεμο πρόσωπο, αφήστε τις ταρζανιές και μακριά το πόδι από το γκάζι! Πώς αλλιώς να σας το πω; Καλό θα ήταν επίσης να κλείνατε και το κινητό να μη μπορέσει άνθρωπος να σας βρει, γιατί κουτσομπολιό στο κουτσομπολιό, παίζει να χαλαστείτε περισσότερο και ποιος σας μαζεύει μετά; Μη ξεγελιέστε από τον ήλιο, ντυθείτε ζεστά και ας μη δείξετε το μπούστο σας μια φορά! Τι είναι προτιμότερο; Να κρυολογήσετε ή να είστε μια χαρά; Επίσης ας πληρώσει κάποιος άλλος το λογαριασμό, γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν. Και δε το θέλουμε αυτό;

Υδροχόος
Επιτρέπεται να είστε ονειροπόλοι, να φαντάζεστε όμορφα πράγματα, όμως σε καμία περίπτωση μη δώσετε τα χέρια, ή ξοδέψετε χρήματα άσκοπα και δίχως να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Και επειδή βρίσκεστε σε ανάλαφρη διάθεση, σα πεταλουδίτσες που είστε, θα ανακατευτείτε με τον κόσμο και θα μπλέξετε με τη χειρότερη παρέα. Σκανδαλιές και πάλι σκανδαλιές, αλλά μη ξεγελιέστε, ίσως στο τέλος να μη μπορέσετε να αντεπεξέλθετε για πολλούς και διάφορους λόγους.. Να κάνετε ότι σας αρέσει και να φροντίσετε να μη ξεπερνάτε τα όριά σας. Ωραίος ο πειρασμός, όμως καθόλου αναγκαίος!

Ιχθύς
Μέρα που αρκετοί δε θα θελήσετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Ούτε καν τα παντζούρια δε θα ανοίξετε για να μη μπει ο ήλιος. Τραγική η διάθεσή σας, πολύ σκοτεινή, έχετε ξενερώσει με τα πάντα όλα! Ο Ποσειδώνας φταίει, σα να τα έχει τσουγκρίσει με το σύμπαν εκεί πάνω και εσείς χορεύετε στο ρυθμό του! Προτείνω να φάτε καλά, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γενικώς. Δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε, απλά τα αρνητικά σενάρια σας στοιχειώνουν το μυαλό και κάνετε κακό στην υγεία σας. Φτιάξτε το ψυχολογικό, ξεκουράστε το σώμα σας και αύριο μέρα είναι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos