Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια: Η Αφροδίτη στέλνει καρδιοχτύπια! by MagicF'Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή η σημερινή ημέρα είναι πολύ μυστήρια, θα γράψω κάτι λίγα, μέχρι να
τελειώσει ο πρωινός μου ο καφές, έτσι επειδή, κάτι με γαργαλάει, δε μπορώ να αφήσω την ημέρα να περάσει τόσο αδιάφορα!
Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, σήμερα κάνουν τα μαγικά τους και μας ζαλίζουν εμάς τους κοινούς θνητούς.. Φανταστείτε το χρώμα κόκκινο, μαζί με το μαύρο! Σε οτι αποχρώσεις και να είναι, ακόμα και αν ξεθωριάσουν, γίνονται ροζ και γκρι! Πάλι ωραίο το βρίσκω!

Η Θεά νιώθει έναν έρωτα μεγάλο και ο Πλούτωνας της τον κάνει σκοτεινό και παθιάρικο! Τι σημαίνει αυτό; Πως σήμερα οι καρδιές θα χτυπήσουν δυνατά, θα θελήσουν κάποιες ψυχές να εκδηλωθούν με πολύ μυστήριο τρόπο και μπορεί να προκύψει και εκείνο το αμοιβαίο! Θα είναι για μια νύχτα, για 9 1/2 εβδομάδες; θα κρατήσει περισσότερο; Τα πάθη όσο απολαυστικά και αν είναι, κρατούν λίγο, αλλά αφήνουν τις πιο αξέχαστες εμπειρίες!

Διάλεξα λοιπόν, τα αγαπημένα μου τα ζώδια και κάπως έτσι σας λέω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

φιλάκια..


Ταύρος
Και ως δια μαγείας, το σύμπαν σας στέλνει έναν έρωτα μεγάλο και τρανό! Δε ξέρω πού θα σας βρει! Στο δρόμο; Στη στάση του λεωφορείου; Στο γραφείο σας μέσα; Άγνωστη η προέλευση, άγνωστος ακόμα και ο τόπος συνάντησης! Μπορεί ακόμα και στο όνειρό σας, να δείτε τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας! Ένα πρόσωπο έρχεται με μεγάλη φόρα, ετοιμαστείτε να τραβήξετε τρελή αναστάτωση, ακόμα να νιώσετε και εκείνες τις πεταλούδες στο στομάχι! Σχέση πάθους λοιπόν για τα Ταυράκια, κάτι πολύ δυνατό, ίσως μοναδικό και ανεπανάληπτο! Ωχ μας βλέπω.. να τραβάμε τις κοτσίδες μας ξαφνικά.. απο όλες τις απόψεις..! Καλοδεχούμενος ο νέος έρωτας και ας είναι χειμώνας ακόμα..! Πειράζει;;;

Λέων
Γλυκά μου πλασματάκια, ετοιμαστείτε να κάνετε τη πατάτα του αιώνα! Και επειδή ο έρωτας χρόνια δε κοιτά, ούτε κοινωνικό status, ούτε τίποτα βασικά, όταν θέλει, κάνει ντου απο παντού και εσείς τρέχετε πανικόβλητοι, να προσμένετε να νιώσετε, έτσι κάτι παράξενο, με ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε καιρό τώρα! Μπορεί να συναναστρέφεστε πάνω σε διάφορα ζητήματα, μπορεί να είναι και ολίγον απαγορευμένος, αλλά όσο πιο δύσκολη η περίπτωση, άλλο τόσο γοητεύεστε εσείς! Μυαλό, δε νομίζω να βάλετε ποτέ, αλλά τι να λέμε τώρα, ποιος μπορεί να αντισταθεί στα τερτίπια της Θεάς Αφροδίτης; Ανεξάρτητα απο τα βάσανα της ζωής, εσείς μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και ας καεί η γούνα σας! Πρώτη φορά είναι;;;

Σκορπιός
Σταματήστε να τραγουδάτε το .."και δε χτυπάει το τηλέφωνο".. γιατί θα παρά χτυπήσει σήμερα και θα συγκλονιστείτε! Μέρα μυστήρια, μπορεί να σας θυμηθεί το παρελθόν, να αποζητήσει τη παρουσία σας, τα λόγια σας, την αγάπη σας! Και εντάξει συμβαίνουν αυτά πού και πού, αλλά αν υπάρχει μαναράκι στο σήμερα,  θα σας θυμηθεί και αυτό και ω ναι παίζει να μπλέξετε τα μπούτια σας, να μπερδέψετε ακόμα και τα ονόματα! Να πάρετε το αίμα σας πίσω, εσείς οι πληγωμένες οι καρδιές, αλλά δίχως να εκτεθείτε και δίχως να χαλάσετε οτιδήποτε έχετε φτιάξει το τελευταίο το καιρό. Η Θεά Αφροδίτη θα σας ανάψει φωτιές, να το ξέρετε αυτό και επειδή είστε και άτακτα παιδιά, βλέπω να τρέχετε στην αγκαλιά εκείνη τη μοναδική, που κάπου, κάπως, κάποτε, υπήρχε έρωτας μεγάλος!

Υδροχόος
Όλοι ερωτεύονται, καρδιοχτυπούν, βλέπουν αστεράκια και εσάς το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι τα λεφτά σας! Καμία σωτηρία με τη περίπτωσή σας! Σας τρώει να βάλετε το χέρι στη τσέπη και να φτιάξετε κάτι δικό σας. Το έχετε, αυτό είναι το σίγουρο, όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά τη κάθε σας κίνηση, γιατί ούτε χρήματα περισσεύουν και βγαίνουν τόσο δύσκολα, με απίστευτο κόπο, άρα μη σας μαζεύουμε απο τα πατώματα ξαφνικά, δεν υπάρχει λόγος! Βάλτε τα κάτω, μη τα λέτε απο εδώ και εκεί και να έχετε υπομονή, γιατί έρχεται ένας ανάδρομος Ερμής και μπορεί ξαφνικά να τα αφήσετε όλα στη μέση και να τραβήξετε τρελή σύγχυση. Οργανωθείτε, φτιάξτε όλα τα σενάρια και περιμένετε.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos