Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ιχθύες 2018: Οι μεγάλες αλλαγές σας ανανεώνουν μαγικά! by MagicF’Ariel..

Γλυκά μου ψαράκια, μέρες τώρα προσπαθώ να μπω στο mood, για να γράψω για τη περίπτωση τη δική σας, να που έφτασε η μαγική η στιγμή και βουαλά! Το 2018 είναι μια χρονιά πολύ
ζόρικη για το ψυχικό σας τον κόσμο κυρίως! Οι πλανήτες επιθυμούν να σας κάνουν πιο δυνατούς και ανεξάρτητους, όμως για να συμβεί αυτό θα πέσουν κορμιά!

Μέχρι στιγμής, βολτάρουν η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ο Ερμής, ο Ήλιος, έρχονται και τα γενέθλιά σας, ο Ποσειδώνας δε κουνάει ρούπι! Από όλα τα καλά, δε κατανοώ λοιπόν, γιατί δεν είστε μες στις γλύκες..
Πλησιάζει όμως μια Πανσέληνος στις 2/3 που παίζει να γυαλίσει το ματάκι σας πολύ! Για σβούρες λέμε.. Τι να κάνουμε, θα το υποστούμε και αυτό..
Αυτά είναι τα πολύ άμεσα νέα και ίσως και τα πιο χαρωπά! Μη ξεχνάτε πως μόλις ξεκίνησε η χρονιά και έχει μέλλον η υπόθεση με τη περίπτωση τη δική σας!


Φέτος λοιπόν, θα θελήσετε να μάθετε το ποιοι είναι δίπλα σας πραγματικά! Ποιοι σας αγαπούν και σας στηρίζουν, για αυτό που είστε αληθινά, με τα καλά και τα κακά σας, στα όνειρά σας, στις τρέλες σας, στο μονοπάτι που έχετε διαλέξει για πάρτη σας! Ξεκαθάρισμα γνωριμιών, στις φιλίες σας, ακόμα και στον έρωτα! Και επειδή είστε οι ψυχασθενείς της παρέας, μεταξύ μας τώρα και δεν έχετε και πολύ λεπτούς τρόπους, θα τα κάνετε όλα μπάχαλο, με το πιο άγαρμπο τρόπο φυσικά!
Ο Άρης έχει ήδη φροντίσει για αυτό, που σημαίνει πως τους ανοιξιάτικους μήνες και τους φθινοπωρινούς, θα σας ταράξει πολύ και πίσω δε θα κάνετε με τίποτα! Τρομάζω..!

Αν πράξετε σωστά και όμορφα, θα μπορέσετε να λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας. Αλλά όχι, εσείς γουστάρετε το δράμα.. το πόνο.. τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.. Βρε τι πάθαμε..!

Η συμπεριφορά σας θα γίνει απρόβλεπτη πολύ από το Μάιο και μετά, αφού ο Ουρανός θα κάνει τα μαγικά του και ούτε εσείς οι ίδιοι δε θα πιστεύετε αυτά που κάνετε και αυτά που συμβαίνουν. Θα σας παρασύρει ολότελα, συνεπώς, μην αντισταθείτε, όλο και σε κάποια στεριά θα σας βρούμε, κάτω από ένα φοίνικα, να κοιμάστε.. Σωστά;
Πάντως γίνεστε περίεργοι πολύ, θα αποζητήσετε τη περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και ότι προκύψει. Ιδεολογικά σίγουρα θα ξεφύγετε, το πώς θα το χειριστείτε είναι μια άλλη υπόθεση!

Τα παράξενα θα ξεκινήσουν όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος! Μέσα στο κατακαλόκαιρο εσείς θα τραβάτε τις κοτσίδες σας για τα πάντα όλα! Το παρελθόν ξανά χτυπά σε διάφορους τομείς της ζωής σας και αναστατώνεστε τρελά! Αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες, εννοείται πως θα σας ενοχλήσουν και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα, προκειμένου να απελευθερωθείτε μια και καλή.

Και μόλις πάτε να πάρετε μια ανάσα, τσουπ και η Αφροδίτη ανάδρομη, έχουμε φτάσει Νοέμβριο πια, να ακόμα μια ζόρικη υπόθεση! Μπορεί οι επιθυμίες σας να αλλάξουν στο λεπτό, σε ένα διάστημα που προφανώς δεν επιτρέπεται να νιώσετε έτσι, αφού η χρονιά μπαίνει στο τέλος της και εσείς μετά από τόσες εντάσεις, αλλαγές και πανηγύρια, θα πρέπει να είστε πιστοί στις αποφάσεις σας όσο ποτέ! Για να σας δούμε, η μάχη που δώσατε έπιασε τόπο;;; Αρκετά σας ζάλισα με τις παραξενιές σας..

Να μιλήσουμε και λίγο για τον έρωτα; Λογικά με τη Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε πρέπει να έχετε και κάποιο παράπονο; Εντάξει δε θα μείνει για πάντα σε εσάς, αλλά να που μπορούμε να πούμε πως η νέα χρονιά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ανεξάρτητα αν εσείς γκρινιάζετε μόνιμα! Οι δεσμευμένοι ζείτε στιγμές ρομαντικές με το σύντροφό σας, οι ελεύθεροι αν βγείτε από το σπιτάκι σας και σας δουν, μπορεί να σας φλερτάρουν κιόλας. Ένα δαχτυλάκι να κουνήσετε, τσούπ έγινε το μαγικό.. Δε θέλω ντροπές τώρα! Και να σας πω την αλήθεια μου, οι αγάπες και τα λουλούδια θα κρατήσουν μέχρι τις 10/03! Κάτι θα πάει να γίνει και πιο μετά, αλλά χλωμό το βλέπω, το πλανητικό σκηνικό πάνω από το κεφάλι σας γίνεται ολίγον σκοτεινό! Άλλες οι προτεραιότητές σας!

Από τον Ιούλιο και μετά θα αποζητήσετε τον έρωτα, θα έχετε πολύ καλή διάθεση για φλερτ, όχι κάθε μέρα όλη μέρα, αλλά θα ξεκλέψετε χρόνο, για να νιώσετε όμορφα και εσείς, είτε με το σύντροφό σας, είτε με ένα μαναράκι, νέα γνωριμία..!

Επαγγελματικά τώρα, είναι περίοδος αλλαγών! Αρκετοί θα ασχοληθείτε με κάτι που κάνατε παλιά, να επιστρέψετε στα πρώτα σας τα βήματα. Από ανάγκη βιοποριστική; Συναισθηματική; Επειδή τελικά μόνο αυτό σας φτιάχνει; Τη κάνετε την ανατροπή να το ξέρετε! Ο Άρης, αχ αυτός σας έχει πάρει τα μυαλά, σας έχει κάνει τόσο μάχιμους.. Μέχρι και τέλος Μαρτίου, σίγουρα θα τρέχετε και δε θα φτάνετε και θα σας αρέσει τόσο πολύ.. Βάζετε στόχους και τους πετυχαίνετε, τον έναν μετά τον άλλον. Εντάξει μικρές καθυστερήσεις θα υπάρχουν πάντα, δε χρειάζεται να τρελαίνεστε!

Ο Νοέμβρης πάντως αν και ζαβός μήνας αστρολογικά, θα είναι και ο πιο τυχερός για εσάς. Εκεί θα παιχτούν όλα για όλα!

Να σας τα γράψω και τα μηνιαία τα μαντάτα, μη σας αφήσω παραπονεμένους.. και μου γκρινιάζετε..

💧Γενάρης .. τι να λέμε τώρα;

💧Φλεβάρης.. ιδανικός για φλερτ και τσιλημπουρδήματα!

💧Μάρτης.. γίνεστε πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας και αποζητούν τη παρέα σας! Νέες γνωριμίες προκύπτουν και οι δρόμοι ανοίγουν. Ανάδρομος Ερμής από τις 22/3 και μετά! Τραγικό!

💧Απρίλης.. προτιμήστε να ταξιδέψετε, να βγείτε να διασκεδάσετε, να αποκτήσετε κοινωνική ζωή. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα!

💧Μάης.. έντονος γεμάτος από απρόβλεπτα γεγονότα! Κάνετε αλλαγές, μεγάλες και τρανές! Αποζητάτε τον έρωτα με μυστήριο τρόπο..

💧Ιούνης.. ερωτεύεστε παράφορα! Ζείτε τον έρωτά σας στα πιο απομονωμένα και ήσυχα μέρη! Να πάτε στο γιατρό πριν ξεκινήσετε τις εξορμήσεις!

💧Ιούλης.. θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, τις ξάπλες, ή μια παραλία μακριά από τον κόσμο! Ερωτικά καβγαδάκια και αποφάσεις ζωής!

💧Αύγουστος.. ζόρικα τα πράγματα από συναισθηματικής άποψης! Ηρεμείτε και δίνετε μια ευκαιρία ακόμα για να βελτιωθεί η σχέση σας.

💧Σεπτέμβρης.. αλλαγές μεγάλες και τρανές τόσο στην επαγγελματική σας τη ζωή, όσο και στην ερωτική! Φέρνετε τα πάνω-κάτω! Ένα ταξίδι η φυγή σας!

💧Οκτώβρης.. το παρελθόν επιστρέφει και σας βασανίζει. Κάτι θέλει να σας πει. Μια εκκρεμότητα πρέπει να τακτοποιηθεί. Κανείς δε γνωρίζει το τι πραγματικά σας συμβαίνει!

💧Νοέμβρης.. τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, γίνεστε σκληροί παίχτες, τεστάρετε τις αντοχές σας και παραβλέπετε λεπτομέρειες που μπορεί να σας μπλέξουν!

💧Δεκέμβρης.. ρομαντικοί, ονειροπαρμένοι και άκρως δημιουργικοί. Τα φετινά Χριστούγεννα παίζει να σας μείνουν αξέχαστα!

Τώρα αν θέλετε και άλλες λεπτομέρειες.. υπομονή, σιγά-σιγά, όλο και κάτι θα αποκαλύπτουμε παρέα..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos