Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Υδροχόος 2018: Απελευθερωθείτε μέσα από το παρελθόν σας! by MagicF’Ariel..

Υδροχόοι μου, αν και πέρασαν τα γενέθλιά σας, αν και αναφέρομαι συχνά στη περίπτωση τη δική σας, πάντα υπάρχει εκείνο το παραπάνω που
το φυλάω για έκπληξη, έτσι επειδή σας αρέσουν τα απρόβλεπτα κατά βάθος! Ζείτε για τα ξαφνικά, που ταράζουν τη ψυχή σας. Είτε αυτά είναι ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Το σασπένς της ζωής!


Τι χρονιά θα είναι αυτή; Οεο..

Να αρχίσω από τα ερωτικά ή τα επαγγελματικά; Όλα σας ενδιαφέρουν σωστά; Αν και γνωρίζω τη σειρά προτεραιότητας, θα κάνω του κεφαλιού μου η Ταυρίνα.. χαχα..! Διακρίνω ένα χαμόγελο πονηρό; Μήπως ανάψατε θερμοκρασία; Μια βόλτα στο μπαλκόνι και θα στρώσετε στο τσακ μπαμ..


Ερωτικά λοιπόν δε ξέρω σε τι φάση είστε, αρκετοί εκεί έξω μπορεί να τα έχετε τσουγκρίσει με το σύντροφό σας, να δώσατε ένα τέλος, γιατί στον έρωτα εσείς θέτετε τα όρια και ή ικανοποιούν τις λοξές επιθυμίες σας, ή έρχεται το τέλος! Και να πω την αλήθεια μου σιγοντάρει πολύ το αστρολογικό τοπίο στο να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας, γιατί ή περνάτε όμορφα ή όχι.

Θέλετε, δε θέλετε φέτος θα μπείτε σε μια πολύ μυστήρια διαδικασία, τύπου να βολτάρετε στο παρελθόν σας και να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, κυρίως σε θέματα αισθηματικά. Οτιδήποτε σας βασανίζει, σας τρώει το σαράκι, καλό είναι να το αντιμετωπίσετε, γιατί μόνο τότε θα απελευθερωθείτε από εκείνο το χθες. Όσο το αποφεύγετε, άλλο τόσο εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας και δε σας αφήνει να προχωρήσετε παρακάτω.
Βέβαια, δεν είναι αρνητικό το γεγονός, γιατί αν νιώθετε κάτι για ένα πρόσωπο, θα πρέπει να το γνωρίζει, να το μάθει. Ωραίες οι ταμπέλες, οι περιορισμοί, όμως αν η καρδιά σας μιλά, θα πρέπει να την ακούσετε για ακόμα μια φορά. Σωστό και λάθος δεν υπάρχει. Μόνο το θέλω. Το επιθυμώ. Μέχρι το Μάιο λογικά, το σύμπαν λέει πως θα το κάνετε το θαύμα σας! Για να σας δω! Το Φθινόπωρο έτσι όπως λένε, θα είστε άλλοι άνθρωποι! Αγνώριστοι!

Καλά μη ξετρελαίνεστε και σας μπαίνουν ιδέες, γιατί πλησιάζει ένας ανάδρομος Ερμής από 23/03 – 15/04, που θα ταράξει κάπως τα νερά, που σημαίνει πως ή το παίρνετε απόφαση και κινείστε άμεσα ή από τις 16/04 μη πω λίγο πιο πέρα.. μαζί με τις πεταλουδίτσες και τις πασχαλίτσες.. και τους ήλιους τους ζεστούς.. αλλά μετά μήπως πάλι πέρασε ο καιρός και σας έφυγε το θέμα;;;

Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν, γιατί σας αρέσουν αυτά, να λέμε την αλήθεια και θα πέσετε πάνω σε μια πολύ χρήσιμη πληροφορία, κάτι ξεχασμένο, αλλά τόσο απαραίτητο για εκείνο το αύριο που σκέφτεστε με έντονο τρόπο! Κρατήστε τα πάντα για τον εαυτό σας, μη ξεσηκώνεστε, επεξεργαστείτε με τα σημερινά δεδομένα, το πώς θα αξιοποιήσετε τη πληροφορία αυτή, δουλέψτε την, για πάρτη σας και μόνο!

Το καλοκαίρι το σύμπαν θα περάσει τη σχέση σας από κόσκινο! Ζόρικο πολύ το αστρολογικό τοπίο, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, που σημαίνει πως ενώ εσείς μπορεί να περνάτε έναν Γολγοθά με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, να δέχεστε χτυπήματα το ένα μετά το άλλο, ο σύντροφός σας, να σας γυρίσει τη πλάτη και φυσικά να μη δείξει καμία κατανόηση. Να βιώσετε έντονα, αυτό που λέμε, στα καλά μαζί, στα κακά χώρια! Να ξέρετε, πως η συμπεριφορά σας, θα φταίει για όλα και ας μη το παραδέχεστε!
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, με τις εκλείψεις, διώχνει έναν έρωτα μακριά, φέρνει έναν πίσω από τα παλιά. Και μέσα στο κακό το χαμό, εσείς και οι σκανδαλιές σας, φτιάχνετε ατμόσφαιρα καλοκαιρινή..!

Επαγγελματικά σας έχει μπει με το δεξί, ότι έχετε θελήσει μέχρι τώρα έχει γίνει, το έχετε πραγματοποιήσει, δε σας λέει και κανείς όχι. Είστε απαραίτητοι, δημιουργικοί, έξυπνοι, εργασιομανείς και πολύ πετυχημένοι. Και αν κάποιοι σας αδίκησαν μια φορά και έναν καιρό, θα κατανοήσουν το τι και το πώς και θα φροντίσουν να σας δείξουν με τον τρόπο τους, πως έχουν μετανιώσει. Το παίρνετε το αίμα σας πίσω, αυτό είναι το σίγουρο. Σκληρή δουλειά; Πάντα! Τίποτα δε χαρίζεται έτσι απλόχερα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, φροντίστε να μην έχετε τις απίστευτες τις δεσμεύσεις και φυσικά να ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει και σας γεμίζει. Γιατί μόνο τότε είστε ελεύθεροι και ευτυχισμένοι.

Δε ξέρω αν το σύμπαν θα σας κάνει τη χάρη.. Θα δείξει..

Ο Άρης και ο Δίας σας κάνουν δυνατούς, εγωιστές και πεισματάρηδες άντε και πολύ νευρικούς, αλλά ότι στόχο βάλετε, θα τον πετύχετε, γιατί έτσι έχετε μάθει, έτσι νιώθετε ικανοποίηση μεγάλη. Οι μήνες που θα δείτε τα αποτελέσματα είναι από το Σεπτέμβριο και μετά! Ναι μεν θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε άλλο level!
Εννοείται πως γεμίζουν οι τσέπες σας με χρήμα, εννοείται όμως πως πιο πριν ίσως να έχετε κάνει και το όνειρό σας πραγματικότητα. Θα φτάσετε στο φεγγάρι ή όχι, να το ξέρουμε.. Πολλά δε σας έγραψα;

Πάμε και στους μήνες.. έτσι από περιέργεια;

💧Γενάρης.. περσινά, ξινά σταφύλια!

💧Φλεβάρης.. κάνετε αλλαγές μεγάλες και τρανές!

💧Μάρτης.. μέχρι και τις 21 να αγαπήσετε με την οικογένειά σας. Μετά ξεκινά ανάδρομος Ερμής.. αφήστε το!

💧Απρίλης.. κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Κάτι ή κάποιος σας λείπει πολύ!

💧Μάης.. απρόβλεπτοι έρωτες προκύπτουν, έντονα πάθη, χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας!

💧Ιούνης.. αν δε προσέξετε μπορεί να πάθετε υπερκόπωση και να πέσετε τέζα. Ο Άρης σας έχει στη τσίτα!

💧Ιούλης.. τραγικός μήνας για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Οι εκλείψεις σας στέλνουν αδιάβαστους!

💧Αύγουστος.. νιώθετε πως καταρρέει το σύμπαν σας. Ο επιμένων νικά, μη το βάλετε κάτω με τίποτα! 

💧Σεπτέμβρης.. θυσιάζετε τη προσωπική σας τη ζωή, για μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.!

💧Οκτώβρης.. το σύμπαν σας τιμωρεί με έναν παράξενο τρόπο. Η συμπεριφορά σας θα οδηγήσει τις καταστάσεις.

💧Νοέμβρης.. ξεχνάτε τα ταξίδια, τα νέα σχέδια, αναβάλλονται για αργότερα. Θυμάστε τον έρωτα ξανά.

💧Δεκέμβρης.. Επιτέλους ο Άρης σας αφήνει στην ησυχία σας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, σιγά-σιγά!

Θα μπορούσα να σας γράψω και άλλα τόσα, αλλά ας κρατήσω μερικά για αργότερα.. Έτσι για το σασπένς.. σωστά;

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos