Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19/02/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω την εντύπωση πως σήμερα το κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο, σα να
έφυγαν τα μαύρα τα σύννεφα, υπάρχει μια μυστήρια γαλήνη παντού..
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως κάθε φορά που ένα ζώδιο έχει γενέθλια, συγκεντρώνονται αρκετοί πλανήτες σε αυτό, σα να έχουν meeting ένα πράγμα..




Ο Ήλιος κάνει σήμερα επίσκεψη εκεί στους Ιχθύες και τους φωτίζει τη ψυχή και το νου και ξαφνικά η μέρα αποκτά ρομαντικό χαρακτήρα.. Κρατά όμορφα δώρα στα χέρια του, ηρεμεί τα γλυκά μας τα ψαράκια, μας κάνει σχετικά ονειροπαρμένους το γεγονός!
Ο Ερμής που βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο, φέρνει γλυκά μαντάτα σε αρκετούς από εμάς και τα χαμόγελα επιστρέφουν για τα καλά! Συναντούν τη Θεά Αφροδίτη, βολτάρουν όλοι μαζί αμέριμνοι στους αγρούς.. Έχει και ένα αεράκι πολύ μαγικό η ατμόσφαιρα. Δε συμφωνείτε;

Για αυτό χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές..

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ μυστήρια ημέρα σας ξημέρωσε και κάπως έτσι θα είναι και οι επόμενες! Μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω, αφού τα μαντάτα τρέχουν, είναι σίγουρα υπόγεια και αυτά που θα μάθετε παίζει να σας συγκλονίσουν κιόλας! Το τι είναι αλήθεια και το τι ψέματα, θα δείξει στη πορεία! Ακούστε με προσοχή, όμως μη πάρετε καμία θέση, ούτε βέβαια να αποκαλύψετε πληροφορίες που μόνο εσείς γνωρίζετε. Μπορεί όλο αυτό που θα διαδραματιστεί μπροστά σας να κρύβει παγίδες! Να είστε διπλά πονηροί και καχύποπτοι..!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Οι άνθρωποί σας θα σας βοηθήσουν σε αυτό, αφού ως δια μαγείας, βελτιώνονται οι σχέσεις σας, επικοινωνείτε καλύτερα και γίνεστε κατανοητοί σε θέματα που σας βασανίζουν. Το σύμπαν όμως τις μέρες αυτές, σας θέλει ρομαντικούς και ονειροπαρμένους, συνεπώς, καλό είναι να κανονίσετε ένα ταξιδάκι, είτε με το σύντροφό σας, είτε με φιλικά πρόσωπα προκειμένου να ανανεωθείτε. Μπορεί ακόμα να κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας. Λέτε αντίο σε οποιονδήποτε σας χαλά το κέφι..!

Δίδυμος
Είστε έτοιμοι για όλα ένα πράγμα! Επιθυμείτε έντονες και ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας και θα το δείξετε με κάθε τρόπο. Μπορεί σχεδόν όλο το πλανητικό σκηνικό να διαδραματίζεται στους Ιχθύες, όμως αυτό σας μαγεύει και σας στέλνει πολύ θετική ενέργεια. Ένα ταξιδάκι; Μια νέα δουλειά; Θα αποδείξετε με κάθε τρόπο πως εννοείτε ότι φωνάζετε καιρό τώρα; Τις μέρες αυτές θα είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και αποφασισμένοι για να προχωρήσετε στο επόμενο level. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, μπορείτε να βάλετε ένα νέο στόχο πιο δύσκολο, να το παλέψετε και να πετύχετε! Για να σας δω..

Καρκίνος
Με ρομαντική διάθεση ξεκινά η μέρα σας. Μπορεί να τη βγάλετε στο καναπέ, ή στο κρεβάτι και να ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ή ακόμα κάτι πιο δύσκολο, την ιδανική εργασία για εσάς! Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, μιλήστε στους δικούς σας τους ανθρώπους για τα όνειρά σας, σήμερα γίνεστε κατανοητοί και αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Επιτρέπεται ακόμα να γίνετε και υπερβολικοί, αφού και από τα σύννεφα να πέσετε, θα βρεθείτε και πάλι στο καναπέ του σπιτιού σας. Αν όμως έχετε σύντροφο, φροντίστε για λίγο ρομανς παραπάνω..

Λέων
Μέρα που θα την αφιερώσετε στους φίλους σας. Μια επιθυμία να πάτε μια και δυο και τρεις βόλτες θα την έχετε, συνεπώς από το πρωί, κάντε τα τηλεφωνήματά σας, κανονίστε οτιδήποτε σας αρέσει. Και ως δια μαγείας διαπιστώνετε τις μέρες αυτές, πως ενώ τελειώνει ο μήνας σιγά-σιγά, σας έχουν περισσέψει μερικά φράγκα στη τσέπη, συνεπώς θα φροντίσετε να ικανοποιήσετε τις μικρές επιθυμίες του συντρόφου σας, ή των δικών σας των ανθρώπων. Λεφτά παίρνετε από το πουθενά, έτσι ξαφνικά που λέμε και απογειώνεστε από χαρά!

Παρθένος
Οι σχέσεις σας είναι ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα τις μέρες αυτές. Σήμερα σίγουρα θα βγει ο γλυκός και ο ρομαντικός σας ο εαυτός, γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και μπορεί παράπονο στο παράπονο, να ξεφύγετε και να πείτε πράγματα που δε τα εννοείτε. Οτιδήποτε σας ενοχλεί, σας δυσαρεστεί, θα το δείξετε και θα προβληματιστείτε για τη πορεία των φιλικών σας σχέσεων, των ερωτικών σας, ακόμα και των επαγγελματικών. Είτε έχετε δίκιο, είτε άδικο, θα χρειαστεί να γίνετε ξεκάθαροι, απόλυτοι και να είστε αποφασισμένοι για να συμβούν τα πάντα όλα!

Ζυγός
Καλύτερα να μη κανονίσετε κάτι για σήμερα, να προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, να χουχουλιάσετε, γιατί μια ξεκούραση τη χρειάζεστε οπωσδήποτε! Θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας άλλωστε, ξεκινά μια βδομάδα πολύ απαιτητική και το ευχάριστο είναι πως θα λυθεί το κουβάρι που έχετε μέσα στο μυαλό σας, οι σκέψεις δηλαδή θα ξεκαθαρίσουν και το κάθε σας βήμα θα είναι σωστά μελετημένο. Να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις, θα σας κάνουν καλό, γιατί οι απαντήσεις που θα λάβετε, απλά θα επιβεβαιώσουν τον τρόπο που θα κινηθείτε από εδώ και πέρα!

Σκορπιός
Καλέ σήμερα παίζει να σας πάρει τηλέφωνο εκείνο το μαναράκι και να ξετρελαθείτε από χαρά! Σα να έφυγαν τα μαύρα τα σύννεφα και τις μέρες αυτές θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας, να ξανά βρείτε τον ερωτισμό σας, μέσα στις γλύκες και στα σορόπια σας βλέπω ένα πράγμα! Συνεπώς ας είστε προετοιμασμένοι για την έκπληξη που έρχεται, ξέρετε τι εννοώ.. Ξεκινήστε τα beaute σας από τώρα! Η τύχη είναι με το μέρος σας και μια νέα επαγγελματική πρόταση, μπορεί να σας απογειώσει στους ουρανούς έτσι ξαφνικά! Φτου φτου μη σας ματιάσω, αλλά δείχνει το σύμπαν, πως μπαίνει το νερό στο αυλάκι..

Τοξότης
Οικογενειακή μέρα η σημερινή, να ξέρετε θα τους δείτε όλους και θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Το κλου της υπόθεσης είναι, πως οι δικοί σας οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο, να σταθείτε στα πόδια σας είτε επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά. Συνεπώς, οι συζητήσεις τις ημέρας είναι τύπου, να ανοίξετε κάτι δικό σας, ή πότε θα παντρευτείτε, να νοικοκυρευτείτε. Πυρετό θα ανεβάσετε στα σίγουρα, γιατί η μέρα από μόνη της απαιτείτε βόλτες στη φύση και relax. Τοξοτάκια μου, κάντε την από τη πίσω πόρτα. Όμως να ξέρετε η μουρμούρα θα έχει και συνέχεια..!

Αιγόκερως
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, βέβαια τριήμερο ποιος τη χάρη σας, φροντίσατε να απολαύσετε τη στιγμή με κάθε τρόπο. Οι σημερινές οι λιχουδιές όμως, σας απογειώνουν μόνο με τη σκέψη! Τις μέρες αυτές θα είστε πολύ γοητευτικοί, ακαταμάχητοι προσθέτω, για αυτό να ξέρετε πως θα μαγέψετε αρκετές ψυχές μόνο με το βλέμμα. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί τις μέρες αυτές, θα μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάτε και να τους βοηθήσετε όπου το χρειάζονται. Καλά μη γίνετε και χαλί να σας πατήσουν, γιατί μετά θα σκούζετε και θα ζητάτε τα απίστευτα. Με μέτρο διχασμένες μου προσωπικότητες.. χαχα!

Υδροχόος
Καλέ τι έχετε πάθει με τα λεφτά σας; Τι ψυχασθένεια είναι αυτή που βγάζετε τις μέρες αυτές; Εντάξει είπαμε είστε εργασιομανείς, θέλετε να είστε οι καλύτεροι και το διάστημα αυτό επιθυμείτε να είναι και το πορτοφόλι σας γεμάτο πολύ! Εντάξει όμως, χαλαρώστε λιγάκι και απολαύστε τις στιγμές, σε ανθρώπινο και συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί το αστρολογικό τοπίο να σας έχει ανάψει φωτιές, να είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ, αλλά δε χρειάζεται να χάνετε κάποιες στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής.. ξέρετε τι εννοώ..! Θα πείτε αντίο στο παρελθόν ή θα το αφήσετε να σας βασανίζει;

Ιχθύς
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω, φτου μη σας ματιάσω, σπάνιο πολύ το φαινόμενο αυτό στη περίπτωση τη δική σας. Ε λοιπόν, ο Ήλιος ρίχνει μπόλικο φως επάνω σας, σας ξυπνάει γλυκά και επανέρχονται τα κέφια σας και η όρεξη για φλερτ και βόλτες και κοινωνικές συναναστροφές. Οπότε μέχρι να τελειώσει ο Φλεβάρης θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, χαρωποί και αισιόδοξοι. Αν αφεθείτε κάπως ελεύθεροι, ανάψετε εκείνο το πράσινο το φως, τότε μπορεί να βρεθείτε καταγοητευμένοι από μια προσωπικότητα πολύ ξεχωριστή. Καιρός για νέες γνωριμίες λοιπόν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos