Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια: Η Αφροδίτη στους Ιχθύες.. καιρός να τη δούμε ρομαντικά! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από σήμερα που λέτε, βρίσκεται επίσημα η Αφροδίτη στο σπίτι των Ιχθύων,
έχει φτιάξει τα πράγματά της και είναι έτοιμη να βολτάρει κοντά στη λίμνη και να παίξει λίγο με τα νερά. Έβγαλε ήλιο, η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, χειμωνιάτικο το πρωινό, είναι όμως γλυκό. Αξίζει να παίξουμε με τα χρώματα της φύσης..




Το διάστημα αυτό θα μας κυριεύσει ο ρομαντισμός και οι φαντασιόπληκτοι της παρέας, θα φτιάξουν απίστευτα σενάρια, που ειλικρινά εύχομαι κάποια από αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Γιατί και ιππότες υπάρχουν εκεί έξω και πριγκίπισσες που τους προσμένουν πάνω στο λευκό το άλογο. Και μαύρο να είναι θα γοητευτώ ακόμα περισσότερο! Έχω ήδη ξεφύγει καθώς βλέπετε.. χαχα!

Τα πρωταγωνιστικά ζώδια των ημερών είναι τα γλυκά μας τα Καρκινάκια, οι μυστήριοι Σκορπιοί και φυσικά τα ψαράκια μας, τα εκ φύσεως πιο ονειροπαρμένα πλάσματα όλους του κόσμου..

Εύχομαι σε όλους.. να νιώσετε λίγο ρομαντισμό, έτσι να φτιάξετε ένα γλυκό παραμύθι και ας κρατήσει έτσι 10 λεπτά.. Μετά; Σοκολατίνα.. για τη συγκίνηση..

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κλείνει στο καβούκι σας! Μέρα με τη μέρα, θα νιώθετε έντονα την ανάγκη του να μείνετε μονάχοι σας, παρέα με τις σκέψεις σας. Διαπιστώνετε πως δεν αφιερώνετε και τόσο χρόνο για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, συνεπώς λογικό να σας λείπουν οι αγάπες, τα λουλούδια και οι συναισθηματισμοί. Στο χέρι σας είναι να βελτιωθεί η κατάσταση, είτε έχετε μόνιμο σύντροφο, είτε όχι..! Καλό είναι να δείξετε πρώτοι εσείς ενδιαφέρον, να ανάψετε το πράσινο το φως.. ακόμα και να το φωνάξετε.. αν χρειαστεί..!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας ξεσπιτώνει για τα καλά! Οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή και ξαφνικά μες στο καταχείμωνο, οι βόλτες και η διασκέδαση έρχονται σε πρώτο πλάνο! Να είστε θετικοί όταν σας προσκαλούν, γιατί έτσι θα βελτιωθεί η διάθεσή σας, θα επανέλθουν τα χαμόγελα και μπορεί με ένα μαγικό τρόπο κάποιοι Ταύροι εκεί έξω, να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Επίσης η δημιουργικότητα στα ύψη, αφού όσο να’ναι μια καλλιτεχνική ανησυχία την έχετε.. Κάτι πολύ καλό μπορεί να συμβεί από το πουθενά!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, στρέφει τη προσοχή σας εξολοκλήρου στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Η φιλοδοξία σας χτυπάει κόκκινο, μπορεί να έχετε ανακαλύψει και κάμποσες ευκαιρίες, ένα σημάδι σας ξεσήκωσε, πάντως βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο, μετά από αρκετά χρόνια. Βέβαια θα πρέπει να έχετε κατά νου, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως τα φαινόμενα απατούν. Δηλαδή, δε λοξοδρομείτε σε καμία περίπτωση. Θα έλεγα να αφήσετε να περάσει το διάστημα αυτό και μετά να πάρετε αποφάσεις για τα ερωτικά σας τη ζητήματα..!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πολύ ρομαντικούς και ονειροπαρμένους. Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας και οι σκέψεις σας γίνονται πολύ φευγάτες, ένα ταξίδι στο χρόνο με το μυαλό είναι κάτι που θα συμβεί αρκετές φορές τις μέρες αυτές. Και έτσι ξαφνικά να φτιάξετε βαλίτσα και να κάνετε ένα ταξιδάκι έτσι κάπου μακριά. Είτε για να συναντήσετε οικογενειακά πρόσωπα, είτε φιλικά, είτε έναν έρωτα μεγάλο! Ακολουθήστε το συναίσθημα και σίγουρα θα καταλήξετε εκεί που σας αγαπούν περισσότερο!

Λέων
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, έχω την εντύπωση πως φέρνει όλα τα καλά του κόσμου στη ζωή σας! Καταρχήν μπορεί να πάρετε αύξηση στη δουλειά σας και αυτό και μόνο να σας απογειώσει κανονικά! Σιγά-σιγά παίρνετε τα πάνω σας, μπαίνετε μέσα στο παιχνίδι ξανά και παίζει να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που θα υπάρξει μεγάλη έλξη και μπορεί να ζήσετε το όνειρο έτσι ξαφνικά! Όχι επειδή σας αρέσει τόσο να ξεκινήσετε να φαντάζεστε διάφορα, απολαύστε τις στιγμές και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας αναστατώνει ένα πράγμα, φέρνει τα πάνω-κάτω, γιατί θέλει να σας δείξει πως είναι καιρός να πάρετε τις αποφάσεις σας πάνω σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά! Ευκαιρίες θα σας δοθούν με έντονο τρόπο, στο χέρι σας είναι να επιλέξετε το τι σας ταιριάζει καλύτερα. Θα βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή θα βάλετε ένα τέλος; Θα τα βρείτε με το αφεντικό σας ή θα αποζητήσετε μια νέα εργασία; Ο Άρης κάποια στιγμή φέρνει την αναστάτωση και εσείς παίζετε στο ρυθμό του!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα! Μπορεί τόσο καιρό να μη σας έδιναν τη σημασία που αποζητούσατε, το διάστημα αυτό όμως, θα αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα, θα τα φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και ως δια μαγείας, θα σας κάνουν παρέα και πάλι. Ξεχάστε για λίγο τη προσωπική σας τη ζωή, δώστε τα όλα στη δουλειά σας, γιατί μπορεί να πάρετε και προαγωγή και αύξηση! Ο έρωτας ας περιμένει..! Ή ας σας διεκδικήσει καλύτερα..!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει τον έρωτα στη ζωή σας! Το διάστημα αυτό, ανοίγουν οι ουρανοί και είτε σνομπάρετε το φτερωτό τον άγγελο, είτε όχι, θα τον λατρέψετε, γιατί οι μοναχικοί της παρέας, ως δια μαγείας διώχνετε το τίτλο αυτόν μακριά και μονιάζετε με μια ψυχή πολύ μαγικά! Το να σας χτυπήσει τη πόρτα είναι ένα θαύμα, όμως το να ντύνεστε ωραία και να βγαίνετε έξω βόλτα, να συναναστρέφεστε με κόσμο, να λέτε ναι στις προτάσεις τους, είναι μια καλή ιδέα, για να ανακαλύψετε τις εκπλήξεις του σύμπαντος! Επαγγελματικές επιτυχίες για τους πολύ δυνατούς παίχτες!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πολύ γλυκούς, ρομαντικούς και σπιτόγατους! Το διάστημα αυτό, θα προτιμήσετε να αράξετε μέσα, να επικοινωνήσετε σε βάθος με τους ανθρώπους σας, να ηρεμήσει η ψυχή σας, να ξεκουραστεί το σώμα σας. Συνεπώς είναι μια καλή εποχή για να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας. Μπορεί εσείς να έχετε τόσο καλή διάθεση, δε θα ρωτήσετε κιόλας, μη περιμένετε να βρείτε εύκολα ανταπόκριση, γιατί κατά βάθος ο καθένας με τα βάσανά του.. Όμως κάτι καλό μπορεί να προκύψει από το ξαφνικό σας το ενδιαφέρον..!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, γεμίζει τη καθημερινότητά σας με διάφορες δραστηριότητες και κάπως έτσι ανανεώνεστε! Όχι δε φέρνει αγάπες και λουλούδια, περισσότερο τον εαυτό σας θα φροντίσετε, να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, για να φτιάξει το ψυχολογικό. Ιδιαίτερα αγαπητοί από το περιβάλλον σας, σας προσκαλούν σε διάφορα event, να είστε θετικοί σε εξόδους γιατί το ένα φέρνει το άλλο και δε ξέρετε ποτέ τι καλό μπορεί να συμβεί.. Ένα ταξιδάκι μπορεί να το κάνετε έτσι ξαφνικά! Φλας που λέμε.. αλλιώς..!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πολύ φιλόδοξους και φιλοχρήματους επίσης! Κάτι θα ξυπνήσει μέσα σας, θα σας ξεσηκώσει και θα θελήσετε πολλά περισσότερα για τον εαυτό σας! Συνεπώς η καριέρα σας έχει την ύψιστη προτεραιότητα και αν έχετε και έναν καλό σύντροφο στο πλάι σας, όλα μια χαρά. Αν όχι, τότε δε θα δώσετε καμία σημασία στον έρωτα. Δουλειά και πάλι δουλειά, αφού εσείς έχετε τις ιδέες, εσείς τις δημιουργείτε, εσείς ανάβετε το πράσινο το φως! Φτου μη σας ματιάσω, ακόμα και στη γιορτή του έρωτα, λεφτά θα βγάζετε!

Ιχθύς
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, να πω την αλήθεια μου, σας κάνει μαναράκια! Καιρός για δίαιτα λοιπόν, γυμναστική, ξεκούραση, ύπνο πολύ, γιατί πώς θα μεταμορφωθείτε σε πανέμορφα πλασματάκια; Για λίγες μέρες, γιατί μετά όσο η Αφροδίτη κάνει βόλτες στο σύμπαν σας, άλλο τόσο θα έχετε όρεξη για φλερτ, χαμόγελα, πειράγματα και μες στο νάζι! Καιρό έχετε να νιώσετε τόσο όμορφα με τον εαυτό σας, να ντύνεστε κομψά, να περιποιείστε και να χαμογελάτε πιο συχνά. Δε λέω θα εμφανιστούν εκείνα τα κουλά, αλλά προσπεράστε τα, δεν αξίζει το κόπο..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos