Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ζυγός 2018: Το Παρελθόν ξανά χτυπά! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό το προσμένει αυτό μια ψυχή,
έβαλα και τίτλο τρανταχτό, ω ναι.. είμαι σίγουρη πως σας έχω ήδη αναστατώσει πολύ!


Η νέα χρονιά έχω την εντύπωση πως δε μπήκε και τόσο καλά! Αρκετοί Ζυγοί, βασανιστήκατε με αναγκαστικούς αποχαιρετισμούς, είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό! Κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να φύγουν μακριά, ή ακόμα καλύτερα εσείς να εξαφανιστείτε από το χάρτη τους, προκειμένου να βρείτε την ησυχία σας, να ηρεμήσει η ψυχή σας και να αλλάξετε σελίδα, μπας και νιώσετε εκείνη τη χαρά που αποζητάτε όλη σας τη ζωή! Κάνατε σωστά; Ιδού η απορία!

Και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και κάπως έτσι σας φταίει καιρό τώρα ακόμα και το σπίτι σας. Οι επιλογές είναι δυο. Ή το αλλάζετε όλο, φτιάχνετε ένα νέο ντεκόρ που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε (προσωρινά) ή φεύγετε, αλλάζετε γειτονιά και κάνετε μια νέα αρχή! (βασικά εξαφανίζεστε από τα γνωστά).. Το τι θα κάνετε είναι καθαρά δικό σας θέμα! Προσωπικά, δε βλέπω να φεύγετε από τη φωλίτσα σας, τόσες αναμνήσεις, τόσα πρόσωπα, τόσα συναισθήματα!

Να το ξέρετε πως ο Άρης σα να σας έχει βάλει στο μάτι και θα σας ζορίζει μέχρι να πάρετε τις αποφάσεις σας και μέχρι να φτάσει στον Υδροχόο. Μετά έρχονται οι ευχάριστες οι εκπλήξεις! Σας ξεσηκώνει για να κάνετε όλα όσα θέλετε, ονειρεύεστε, επιθυμείτε, αλλά μόνο αν διώξετε μακριά ότι σας χαλάει. Πολύ δύσκολο αυτό, αφού δυσκολεύεστε να απαρνηθείτε οτιδήποτε σας έχει αφήσει συναίσθημα ή συνεχίζει να σας το προκαλεί.
Για ένα μεγάλο διάστημα λοιπόν τέρμα τα πισωγυρίσματα, δείχνετε πως είστε πιο σίγουροι από ποτέ, σας ξεγελά ακόμα και η καρδούλα σας!

Και κάπως έτσι τις μέρες αυτές του Φλεβάρη μπορεί να υπάρξει ένα νέο φλερτ στη ζωή σας, να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα σας προσφέρει όσα αποζητάτε και που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Όπου και αν βρίσκεται λοιπόν το μυαλό σας, θα φύγει από εκεί, γιατί κατά βάθος, πρώτα θα χρειαστεί να φτιάξετε το ψυχολογικό, να νιώσετε εσείς ωραία και μετά, μόλις αρχίζετε να ξεπερνάτε τα δυσάρεστα, τσουπ ο πειρασμός! Το παρελθόν ξανά χτυπά! Έτσι δε γίνεται πάντα; Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα; Μη βιάζεστε όμως, θα αργήσει να συμβεί αυτό.. Έχει μέλλον η υπόθεση..

Αν και αναφέρομαι κυρίως στις μοναχικές τις ψυχές, θα γράψω μερικά λογάκια και για εσάς τους ήδη δεσμευμένους. Η άνοιξη που έρχεται θα είναι ταραχώδες αστρολογικά! Αντί να έρθει ο ήλιος, θα κάνουν επίσκεψη τα σύννεφα και ξαφνικά πράγματα που δε σας ενοχλούσαν και τόσο θα σας ενοχλήσουν και δε ξέρω κατά πόσο θα το αντέξετε αυτό.. Ναι μεν αλλά!
Επίσης να σας υπενθυμίσω πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει και σίγουρα αυτός δεν είναι ο σκοπός μιας σχέσης. Ο καθένας με τα ελαττώματά του, με τα χαρίσματά του, με ότι έχει και δεν έχει και ας είναι και μυστήριος χαρακτήρας. Αυτά όλα δεν ερωτευτήκατε εξαρχής;;; Αμοιβαία τα συναισθήματα φυσικά!

Να προσμένετε να ζήσετε ένα καλοκαίρι πολύ παράξενο και να είμαι ειλικρινής μόνο οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις θα επιβιώσουν. Τα χαλαρά και τα αεράτα.. να είχαμε λίγο ακόμα και κάτι πιο διαφορετικό.. Συνεπώς, όπως μια φορά και έναν καιρό οι Σκορπιοί χώριζαν ανελλιπώς, ας έχετε το νου σας γιατί πέρασε η περίοδος αυτή και η καμπάνα χτυπά και ότι προκύψει..!

Αχ αυτή η Θεά Αφροδίτη, κάθε χρόνο μας τα κάνει μούσκεμα! Ε λοιπόν τον Νοέμβριο, φτάσαμε ως εδώ.. θα σας τα κάνει μαντάρα. Εκεί που θα έχετε συνηθίσει τις μοναξιές σας, την ελευθερία σας, της ησυχία σας, τη νέα σας τη ζωή, ξαφνικά και ως δια μαγείας, να και το παρελθόν στη πόρτα σας. Μην αναρωτιέστε παράξενα.. μπορεί να συμβεί και από πλευράς σας και από πλευράς του προσώπου.. Πλησιάζουν και Χριστούγεννα, να και οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα.. Μήπως κάνατε κάποιο λάθος; Αχ αυτές οι δεύτερες οι σκέψεις.. πόσο καταστροφικές που είναι..

Το παρελθόν ξανά χτυπά! Μόλις τα φύλλα κιτρινίσουν και ξεκινούν να πέφτουν, λέγοντας αντίο σε ένα καλοκαίρι πολύ ζόρικο, όμως πολύ αληθινό και μες στη περιπέτεια..

Επαγγελματικά μπορείτε να κάνετε την ανατροπή αλλά πριν φτάσει καλοκαίρι. Μετά αλλάζει το αστρολογικό το σκηνικό και η προσοχή σας στρέφεται τόσο πολύ στα προσωπικά σας, που μια ζαλάδα θα την έχετε! Εννοείται πως όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα εσείς θα γίνεστε πολύ σπάταλοι, γιατί το χούι δε φεύγει ποτέ.. Έχουμε καιρό μέχρι τότε, σιγά μη σκάσετε από τώρα!

Και έτσι μια τελευταία μηνιαία πινελιά.. για να έχετε το νου σας..

Γενάρης.. Τον ξεχάσαμε ήδη!

Φλεβάρης.. Ζήστε στιγμές γεμάτες από πάθος! Είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη!

Μάρτης.. Επαγγελματικές εντάσεις!

Απρίλης.. Απομακρύνεστε από ανθρώπους που σας χαλούν τη διάθεση!

Μάης.. Αγαπάτε περισσότερο τους φίλους σας και το σύντροφό σας!

Ιούνης.. Επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται.

Ιούλης.. Μια νέα δουλειά; Ένα βήμα παραπέρα; Περισσότερα λεφτά; Εσείς αποφασίζετε!

Αύγουστος.. Μια ερωτική απογοήτευση τη νιώθετε. Από τη μια προτιμάτε τις μοναξιές σας, από την άλλη ο Άρης σας ταρακουνά! Ένα καλοκαίρι μες στη περιπέτεια!

Σεπτέμβρης.. Απελευθερώνεστε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας κρατά πίσω στη ζωή! Ανοίγετε τα φτερά σας!

Οκτώβρης.. Μια αγάπη επιστρέφει! Μια νέα αγάπη προκύπτει! Ο έρωτας επιμένει!

Νοέμβρης.. Επενδύετε στους ανθρώπους σας και συναισθηματικά και οικονομικά!

Δεκέμβρης.. Ταξιδεύετε, βοηθάτε τους δικούς σας, το χρήμα φεύγει, όμως ξανά έρχεται!

Εν ολίγοις το 2018 είναι μια χρονιά, που θα ταρακουνήσει τις σχέσεις σας πολύ! Κάποιες θα αντέξουν, κάποιες όχι και τόσο. Ναι μεν θα εξαφανιστείτε από όπου χρειάζεται, όμως θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας και να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία. Θα είναι ερωτικό; Θα είναι επαγγελματικό; Λίγο από όλα; Μερικές φορές ένα διάλειμμα χρειάζεται, όμως το χρόνο αυτόν θα πρέπει να τον αξιολογήσετε αναλόγως! Ποια τα υπέρ και ποια τα κατά; Αξίζει το κόπο; Μέχρι τότε.. έχετε πολλά να ζήσετε! φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos