Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια μιας «Συννεφιασμένης Κυριακής» 25/02/2018, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Θα το τραγουδήσουμε το
«..Συννεφιασμένη Κυριακή, μοιάζεις με την καρδιά μου που έχει πάντα συννεφιά..» πω πω στίχος βαρύς και ασήκωτος πρωί-πρωί.. αλλά φταίει η Θεά Αφροδίτη που για κάποιο λόγο έχει τσαντίσει τον Άρη, έναν Θεό άντρα με τα όλα του, ζόρικη η μέρα ερωτικά!

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, προσπαθούν να φτιάξουν κατάσταση πιο ανάλαφρη και ρομαντική, περιπλέκουν τα πράγματα και ξαφνικά ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο..





Όμορφο παραμυθάκι, έτσι γλυκό και τσαχπινογαργαλιάρικο, ότι πρέπει για πρωί Κυριακής.. Και κάπως έτσι η μέρα μας θα είναι πολύ μυστήρια. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις πολύ ξαφνικές, μπουρίνια και ξεσπάσματα, παράλογες συμπεριφορές και να βρεθούμε αλλού για αλλού.

Ας μη προκαλέσουμε λοιπόν τις καταστάσεις και αν προκύψει το κουλό, βλέποντας και κάνοντας.. Οι Συννεφιασμένες Κυριακές, θέλουν ξάπλες, τζάκι και χουχούλιασμα, καλό φαγητό και ηρεμία………

φιλάκια..


Κριός
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε! Μέσα στη γκρίνια θα είστε, τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού παράπονο, στο παράπονο, θα γίνει ένα μπουμ και ότι προκύψει! Λόγια θα ειπωθούν, έχω την εντύπωση πως θα το στάξετε το φαρμάκι σας και με το παραπάνω! Το να σωπάσετε δε το βλέπω, μπορεί να έχετε όλα τα δίκια του κόσμου, όμως ξεφεύγετε εντελώς, γυαλίζει το ματάκι σας και να το ξέρετε οι συνέπειες παίζει να είναι τραγικές! Μη φτάνετε στα άκρα, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Απλά συμβιβαζόμαστε..

Ταύρος
Είναι τέλος του μήνα, το ταμείο είναι άδειο και δε φτάνει μόνο αυτό ως τη πιο βασανιστική ιδέα ever, έχετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους, που ζητούν τα απίστευτα, σα να είστε τράπεζα ένα πράγμα! Και κάπως έτσι μπορεί να ξεσπάσει μια μπόρα πάνω από το οικογενειακό το τραπέζι και να γίνετε όχι Ταύροι εν υαλοπωλείο, αλλά μια νέα έκδοση, ακυκλοφόρητη! Για αυτό προτιμήστε την εξαφάνιση από τα κοινά. Να το παίξετε άρρωστοι.. Χαλαρώστε σπιτάκι σας, ταξιδέψτε με τις σκέψεις σας, μη πιάσετε τιμόνι!

Δίδυμος
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, όλα στα κόκκινα και σας φταίνε οι πάντες! Μέχρι τώρα μπορεί να κάνατε τους χαζούς σε διάφορα γεγονότα, όμως σήμερα δε θα αντέξετε και θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και ω ναι θα στάξετε και εσείς το φαρμάκι σας και ότι προκύψει! Δε ξέρω αν θα τα βάλετε με το σύντροφό σας, ή ένα πρόσωπο από τη δουλειά, πάντως παίζει πολύ αν δε συγκρατηθείτε, αύριο να είναι μια πολύ διαφορετική μέρα για εσάς! Είστε σίγουροι πως θέλετε τους αέρηδες μέσα στη ζωή σας..;;;

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας, τα λουριά να πάρετε μαζί σας, για να σας δέσουν κάποια στιγμή! Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις διαθέσεις των άλλων και με τη παραμικρή αφορμή θα κάνετε την έκπληξη! Επιθετική η συμπεριφορά σας, σα κακομαθημένου μικρού παιδιού. Ευτυχώς που υπάρχει και η πυροσβεστική κάπου κοντά για να σβήνει τη φωτιά που σας καίει.. Να πω την αλήθεια μου σας φαντάζομαι.. και όχι δε θα σας κάνω παρέα σήμερα!

Λέων
Έτσι πάει το παραμύθι. Στην αρχή είναι όλα ωραία, αλλά όταν μια σχέση δένει, έχει ξαφνικά τις απαιτήσεις της. Συνεπώς, να ξέρετε πως σήμερα θα έχετε θέματα τύπου, πού πήγαν τα λεφτά σας, γιατί είστε τόσο πολύ έξοδοι, τι θα γίνει με τη περίπτωσή σας και τέτοια σπαστικά.. Σας μαλώνουν χρυσά μου Λιονταράκια, τι κρίμα να μην είστε όλοι Λόρδοι και Βασιλιάδες.. χαχα! Και κάπως έτσι θα σας χαλάσουν το κέφι και θα είστε μούγκα στη στρούγκα και με κάτι μούτρα ίσα με τα πατώματα. Καλέ πώς κάνετε έτσι; Πρώτη φορά είναι;;;

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, από άποψη συναισθηματική. Κάτι που είχατε στο μυαλό σας, που το θέλατε πολύ, δε μπορεί να συμβεί και απογοητεύεστε. Σας βλέπω να πηγαινοέρχεστε μέσα στο σπίτι, πέρα-δώθε μονάχοι σας και να μιλάτε στον εαυτό σας και να τσακώνεστε κιόλας μαζί του. Όχι δε τρελαθήκατε ακόμα, η μέρα αστρολογικά είναι παράξενη πολύ από μόνη της, συνεπώς σας πιάνει και εσάς μια σχετική παράνοια! Πάντως είναι προτιμότερο να προτιμήσετε τη μοναξιά σας.

Ζυγός
Μέρα σχετικά μυστήρια αφού μπορεί ξαφνικά να σας ζητήσουν να βοηθήσετε στο σπίτι και εσείς να έχετε άλλα σχέδια και να πως χαλούν τα κέφια και τα πλάνα. Είναι προτιμότερο να πείτε ένα ναι, να τα πασπαλίσετε εκεί πέρα και να κάνετε μετά ότι σας αρέσει, παρά να ξεκινήσετε έναν καβγά. Έχετε όρεξη για γκρίνιες πρωινιάτικο; Ότι βλέπει η πεθερά.. που λένε, ξεπετάξτε εκεί το οτιδήποτε και μετά εξαφανιζόλ. Κάντε εσείς την έκπληξη, έτσι επειδή μπορείτε! Ξεγλιστρήστε αεράτα!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια κάτι που περιμένετε πολύ, με αγωνία και λαχτάρα μεγάλη, δε θα σας κάτσει και μπορεί να ακούσετε και ηρωικό όχι και να πάρετε μεγάλη στεναχώρια. Πάρτε το απόφαση, κάθε εμπόδιο για καλό. Αποδεχτείτε την αλήθεια, είτε σας αρέσει, είτε όχι και προχωρήστε παρακάτω. Και κάπως έτσι, με ένα μαγικό τρόπο, ένα πρόσωπο να φανεί, να σας δείξει ενδιαφέρον και να νιώσετε φανταστικά! Παράξενη η μέρα σας πολύ! Ζήστε τις στιγμές, μην αντιστέκεστε στο Κάρμα!

Τοξότης
Μια επιθυμία να τα πείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους θα την έχετε. Μπορεί ακόμα από νωρίς το πρωί να πάτε μονότερμα το σύντροφό σας, δίχως καν να ρωτήσετε. Όπως και να έχει η διάθεση που έχετε είναι μονόπλευρη, αφού βρήκατε και εσείς τη μέρα να ξεδώσετε συναισθηματικά και ιδεολογικά. Αφήστε το καλύτερα, βάλτε δυνατά μουσική και τραγουδήστε. Και έτσι μπορείτε να νιώσετε ωραία και να διώξετε μακριά την αρνητική την ενέργεια. Χορέψτε κιόλας, είναι ψυχοθεραπευτικό!

Αιγόκερως
Μπορεί η μέρα σας να ξεκινήσει γλυκά και όμορφα, όμως στη πορεία θα χαλάσει το κέφι σας από κάτι που θα δείτε ή θα ακούσετε και ξαφνικά να γίνετε γκρινιάρηδες και επιθετικοί! Και κάπως έτσι θα θυμηθείτε διάφορα από το παρελθόν και θα σας βγει το παράπονο και θα αρχίσετε να τα λέτε ένα προς ένα και καταλαβαίνετε τώρα. Πιο κουραστικοί από ποτέ. Αρκετοί μπορεί να αποζητήσετε ένα μυστήριο ραντεβού έτσι για να ξεδώσετε. Δε μας τα λέτε καλά!

Υδροχόος
Μπάχαλο η κατάσταση και μέσα σας και έξω σας! Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε μια φλόγα μέσα στη καρδιά για ένα πρόσωπο που μέχρι χθες δε δίνατε καμία σημασία! Και κάπως έτσι να ξεκινήσετε έναν παραλογισμό, να μη μπορείτε να το διαχειριστείτε και να γκρινιάζετε όλη μέρα. Ξεσπάτε στους δικούς σας τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις ανησυχίες σας, τρελαίνεστε κανονικά και παραφέρεστε. Προτείνω να μείνετε μόνοι, παρέα με τον εαυτό σας, μπροστά από έναν καθρέπτη και να τα πείτε ένα χεράκι. Την αλήθεια, έτσι;;;

Ιχθύς
Μια ένταση τη νιώθετε αυτό είναι το σίγουρο. Ή θα κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας και θα το λάμψετε ή θα χρησιμοποιήσετε το καλλιτεχνικό σας το ταπεραμέντο. Δημιουργικά θα ξεδώσετε σε όλες τις περιπτώσεις, αφού ποιος ο λόγος να βγαίνετε από τα ρούχα σας, κάθε λίγο και λιγάκι.. Βέβαια μπορεί να βράζετε με το ζουμί σας όλη μέρα και να μονολογείτε, είναι οι συνήθειες ενός ψυχασθενή.. και ο γιατρός έχει πει να δείχνουμε κατανόηση..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos