Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 04/02/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να πω την αλήθεια μου πεσμένα τα κέφια σήμερα, έφυγε ο ήλιος, έχω και εγώ τις κλειστές μου. Πού το κακό; Το σύμπαν μιλά για κάτι μαγικό! Πως σήμερα
η Αφροδίτη και ο Δίας, θα μας τα κάνουν κάπως μαντάρα, αλλά από ποια έννοια;





Κάποιοι μήπως αποφασίσουν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και θα φέρουν απρόβλεπτες εκπλήξεις στις ζωές μας;

Κάποιοι θα εκφράσουν τα παραπονάκια τους και θα βασανίσουν τις ψυχές μας;

Ή μήπως θα προσπαθήσουν να μας εντυπωσιάσουν με υπερβολικό τρόπο;

Εννοείται πως μπορεί και τίποτα να μη συμβεί, γιατί το σύμπαν προσφέρει τα δώρα του, σε όποιον ρισκάρει. Σε εκείνον που θα τσιγκλήσει τη κατάσταση. Στο κυνηγό του ονείρου. Γιατί με σταυρωμένα τα χέρια, δεν έγινε ποτέ κανένα θαύμα!

Τέλος πάντων.. μη ζαλιζόμαστε Κυριακάτικο.. ότι θέλει να προκύψει.. ας προκύψει..

Καλοδεχούμενη η έκπληξη..

φιλάκια..


Κριός
Αρκετοί υποψιάζομαι πως έχετε αφήσει τις πληρωμές του μήνα, να τις τακτοποιήσετε από βδομάδα. Σήμερα λοιπόν με τη βοήθεια του Δια και της Αφροδίτης, θα τα βάλετε κάτω, να δείτε πόσα έχετε, πόσα θα δώσετε και τι σας απομένει! Τραγικό το βρίσκω, παρέα με τα μαύρα τα σύννεφα, να σκοτεινιάσει και το προσωπάκι σας! Ανεβάζετε πίεση, ταράζεστε πολύ, διαπιστώνετε πως πρέπει να κάνετε καλύτερο κουμάντο και γυρεύετε τον φταίχτη! Πάρτε βαθιές ανάσες, να πάτε μια βόλτα με τα πόδια, σε καμία περίπτωση μη ξεσπάσετε στο σύντροφό σας και την οικογένειά σας!

Ταύρος
Μια μέρα που καλό είναι να κλειστείτε στο καβούκι σας, να απομακρυνθείτε από τα κοινά, να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και φυσικά αν καταφέρετε να γίνετε και αόρατοι, ακόμα καλύτερα! Η Αφροδίτη θέλει να φέρει μια νέα γνωριμία στη ζωή σας, ο Δίας από ερωτική προτιμά να τη μεταμορφώσει σε επαγγελματική. Μέχρι να αποφασίσουν, εσείς προτιμήστε τη σιγή. Και επειδή η Κυριακή αυτή είναι πολύ μυστήρια, ακόμα να σας προκαλέσει ο έρωτας, εσείς θα πρέπει να μην ανταποκριθείτε με τίποτα. Αν είναι ξεκάθαρες οι κινήσεις του, τότε ναι, αν όμως το παίζει πλαγιομετωπικά, κάντε τη πάπια!

Δίδυμος
Πολύ μυστήρια η μέρα σας σήμερα, των άκρων θα έλεγα, αφού ή δε θα σηκωθείτε καθόλου από το κρεβάτι, ή που θα τα κάνετε όλα μαζί και παίζει και να βογκάτε μέχρι να νυχτώσει! Ο Δίας σας ξεσηκώνει για να εργαστείτε περισσότερο, ή ακόμα και να διασκεδάσετε απόψε, σα να μην υπάρχει αύριο! Η Αφροδίτη από την άλλη σας γεμίζει από διάφορα συναισθήματα, τύπου τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο που σας αρέσει, συνεπώς ή ικανοποιούν τις επιθυμίες σας σε μεγάλο βαθμό, ή εξάπτεστε γεμάτοι από παράπονα! Μη φάτε πολύ, μη πιείτε πολύ, μη κάνετε τίποτα που να επιβαρύνει την υγεία σας!

Καρκίνος
Σήμερα που λέτε θα σας πιάσει μια μίρλα άνευ προηγουμένου. Ξαφνικά θα θυμηθείτε τα πάντα όλα και παίζει να γκρινιάζετε όλη μέρα. Ο Δίας και η Αφροδίτη σας κάνουν υπερβολικά ευαίσθητους και το τόσο δα μικρούλι, το κάνετε τόσο δα μεγάλο, λυπάμαι τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας! Και εντάξει αν έχετε υπηρετικό προσωπικό, αλλά αν δεν υπάρχει, ποιος θα κάνει όλες τις δουλειές που έχετε κατά νου; Γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, οι παραξενιές σας σε πρώτο πλάνο και να είμαι ειλικρινής γίνεστε αντιπαθέστατοι ακόμα και σε εκείνους που σας αγαπούν!

Λέων
Και ενώ θέλετε να τα βρείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να μονιάσετε δηλαδή, όλο ανοίγετε το στοματάκι σας, λέτε διάφορα, ρίχνετε λάδι στη φωτιά και ο κακός ο χαμός! Μια τέτοια μέρα είναι σήμερα, ο Δίας σας κάνει πεισματάρηδες, εγωιστές και πολύ άγαρμπους. Η Αφροδίτη τι να κάνει η έρημη, μένει στην άκρη, σε μια γωνιά και κλαίει. Συνεπώς, εντάσεις οικογενειακές προκύπτουν, επιρρίπτετε ευθύνες σε όλους εκτός από εσάς, φταίνε που η ζωή σας δεν έχει στρώσει ακόμα σε διάφορα επίπεδα! Αποφύγετε το τιμόνι σε κάθε περίπτωση!

Παρθένος
Κάποιος σας έχει πατήσει το κάλλο και έχετε πάρει ανάποδες! Προφανώς κρίνουν τη ζωή σας, τις επιλογές σας, τον τρόπο που διαχειρίζεστε διάφορες καταστάσεις και εσείς από αντίδραση παίζει να κάνετε κάτι το εξωπραγματικό! Ο Δίας που λέτε σας βάζει σε σκέψεις μυστήριες. Σήμερα λοιπόν, μιας που είναι Κυριακή, θα πείτε ναι σε μια νέα γνωριμία και θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης! Θα προτιμήσετε ένα πολύ καλό εστιατόριο; Μια εκδρομή λίγο πιο μακριά και ας είναι αυθημερόν; Θα κλείσετε τα στόματα απότομα; Θα τα ανοίξετε μήπως από έκπληξη; Τη κάνετε την ανατροπή όπως και να έχει!

Ζυγός
Καλά η Κυριακή σας είναι υπερβολικά μαγική, τι να σας γράψω, τι να σας προτείνω; Καταρχήν η διάθεσή σας είναι άκρως ερωτική, έχει και συννεφιά, ότι πρέπει για να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, διαρκείας όμως! Για αυτό, δείξτε από νωρίς τις προθέσεις σας, φροντίστε να γίνετε κατανοητοί και απολαύστε το σκηνικό. Βέβαια υπάρχουν και οι ερωτευμένοι Ζυγοί εκεί έξω, που θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με κάθε τρόπο. Ωραίο το παιχνίδι αυτό, αλλά πολυέξοδο. Συνεπώς η Αφροδίτη σας παρασέρνει γλυκά, ρομαντικά και ονειροπαρμένα και ο Δίας σας ξεπαραδιάζει!

Σκορπιός
Πω πω μέρα που σας ξημέρωσε! Το ξέρετε πως ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, καιρό τώρα, αυτό είναι πολύ καλό, αφού σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς, αποφασιστικούς και έτοιμους για όλα, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα συναισθηματικά. Σήμερα που λέτε, είναι μια πολύ μυστήρια ημέρα. Νιώθετε πως έχετε την ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχά σας, να δείξετε το πόσο αγαπάτε κάποιους ανθρώπους και μόλις διαπιστώσετε τι πάτε να κάνετε, παίζει να μπλοκάρετε και να τα κάνετε μαντάρα! Μπορεί ακόμα και να ξαφνιάσετε μερικές ψυχές, αφού εσείς, γλυκόλογα; Ποτέ!

Τοξότης
Ειλικρινά δε ξέρω τι σας συμβαίνει πάντως η Κυριακή σας είναι πολύ super! Μυστήρια όμως πολύ, γιατί μπορεί ξαφνικά να χάσετε την ηρεμία σας και να σας ψάχνουμε. Ε λοιπόν το σύμπαν σήμερα θα σας τεστάρει. Να δει πόσο φρόνιμα παιδιά είστε. Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στη παρέα σας μια ύπαρξη πολύ γοητευτική και άκρως σαγηνευτική. Ο Δίας θα σας πει go for it, μήπως όμως είναι παγίδα μεγάλη; Και κάπως έτσι η μέρα σας μπορεί να γίνει συναρπαστική, αφού το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και εσείς να βρεθείτε σε ένα τόπο μαγικό, αγναντεύοντας τα άστρα και τον ουρανό!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να δείτε τα φιλαράκια σας, να πάτε βόλτες μεγάλες ή να τους προσκαλέσετε στο σπίτι σας για λιχουδιές. Ότι σας αρέσει, αν έχετε και τόσο μεγάλη όρεξη, κάντε και τα δυο. Προτιμήστε οι συζητήσεις σας να είναι ανάλαφρες, όχι τίποτα άλλο, μπορεί κάποιος να βρει την ευκαιρία να σας φορτώσει με βάσανα από το πουθενά. Όπου μυρίζεστε πρόβλημα, μείνετε μακριά, γιατί το ζητούμενο είναι να χαλαρώσετε και όχι να πέσετε στη λούμπα της καθημερινότητας. Αν κάποιο πρόσωπο σας προσκαλέσει για πρώτη φορά κάπου, να πάτε, γιατί οι νέες γνωριμίες ανανεώνουν σε όλα τα επίπεδα!

Υδροχόος
Εντάξει όλοι το ξέρουμε πως είστε εργασιομανείς, πως εργασία και χαρά και όλα τα σχετικά! Κυριακή σήμερα, δε ξέρω αν σας λέει κάτι η μέρα, πάντως καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε, να οργανωθείτε, να δείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και μετά να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για νέα μονοπάτια! Ναι τα θέλετε όλα δικά σας, αλλά δεν είστε υπεράνθρωποι και οι ώρες της ημέρας σίγουρα δε φτάνουν. Ο Δίας σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους, αλλά η Αφροδίτη σας υπενθυμίζει τις ανθρώπινες αδυναμίες σας. Το νου σας στο τι λέτε σήμερα, γιατί ξεφεύγετε ως συνήθως!

Ιχθύς
Καλή ημέρα για να αποφύγετε κάθε είδους κοινωνικές επαφές. Δε το έχετε με τίποτα σήμερα, οπότε μείνετε στο σπιτάκι σας, με το σύντροφό σας και διαβάστε ένα βιβλίο ή δείτε μερικές ταινίες. Σε καμία περίπτωση μη ξεσπάσετε στο σύντροφό σας, μη ξεκινήσετε εκείνο το θέατρο του παραλόγου γιατί θα γίνετε κουραστικοί και θα σας αφήσει μονάχους σα τη καλαμιά στο κάμπο! Η Αφροδίτη από τη μια σας κάνει ευαίσθητους πολύ και ο Δίας σας τσιτώνει τον εγωισμό και γίνεστε πολύ κακά παιδιά! Επίσης να ξέρετε πως δεν είστε καλοί ψεύτες. Συνεπώς ξεχάστε τις λαμογιές είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos