Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άγιος Βαλεντίνος φλερτάρει με τα Ζώδια! by MagicF’Ariel..

14/2/2018
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή μας έχω ολίγον
στη πίκρα ερωτικά, τι να κάνουμε διανύω μόνιμη περίοδο μελαγχολίας, είπα να προσαρμοστώ στην εποχή, στην ημέρα και να γράψω για τον Άγιο Βαλεντίνο! Μια ξενόφερτη γιορτή, που απλά υπάρχει για να μας θυμίζει πως ο έρωτας ζει και βασιλεύει, είναι αναγκαίος, είναι μοναδικός, είναι επίσης και πολύ καταστροφικώς!

Και η απόδειξη είναι πως όλες οι καρδούλες, έχουν και ένα βέλος, είναι τρυπημένες και σε κάποιες στάζουν κόκκινα δάκρυα, σε κάποιες ακόμα τίποτα! Ο καθένας από εμάς βλέπει το θέμα του έρωτα διαφορετικά. Άλλοι τον αποζητούν με πάθος και λατρεία και άλλοι τον αποφεύγουν γιατί τον φοβούνται!
Τα στάδια του έρωτα είναι ο ενθουσιασμός, η χαρά, το πάθος, η απογοήτευση, η λύπη, το σκοτάδι! Καταπληκτικό το βρίσκω, αφού σπάνια ένας έρωτας να διατηρήσει ένα από τα αυτά τα συναισθήματα μέχρι τέλος! Υπάρχει τέλος; Όχι! Μόνο ποικιλία. Μόλις ζήσαμε ένα δράμα!

Και μιας που είμαι ένα ρομαντικό ξωτικό, λέω σε εσάς εκεί έξω, βρείτε την αφορμή σήμερα και κάντε τα μαγικά σας.. Μια γλυκιά κουβέντα.. όλο το χρυσάφι του κόσμου..

φιλάκια..


Κριός
Μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει σήμερα! Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, ακόμα και να σας κάνουν ερωτική εξομολόγηση ή και μια καντάδα! Η Θεά Αφροδίτη μπορεί να μην είναι και τόσο θερμή, όμως το σύμπαν έχει κέφια και στη περίπτωσή σας, γουστάρει το απρόβλεπτο! Το νου σας οι άπιστοι της παρέας, γιατί οι κινήσεις του σώματος σας μαρτυρούν!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Δίδυμος, Λιοντάρι, Ζυγός

Ταύρος
Ναι μεν ρομαντική η διάθεσή σας, ναι μεν ελπίζετε σε λουλούδια και σοκολατάκια, να που το σύμπαν χλωμό να σας κάνει τη χάρη. Αν βρείτε το χρόνο λοιπόν και έρθουν οι ορέξεις στη πορεία, τότε μπορείτε να ονειρεύεστε για λίγο ρομάνς! Η Θεά Αφροδίτη επιμένει, να προτιμήσετε τη παρέα των φίλων σας! Καθόλου ερωτικό το σκηνικό, τι να κάνουμε τώρα;
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Καρκίνος, Ζυγός, Ιχθύς

Δίδυμος
Γλυκά μου αεράτα πλασματάκια μια έκπληξη σας περιμένει, τύπου ερωτική εξομολόγηση από ένα οικείο πρόσωπο! Μπορεί να σας φλερτάρει ακόμα και με το πιο διακριτικό τρόπο και εσείς να νιώσετε μυστήρια! Αν ντυθείτε ωραία και κυκλοφορήσετε, πολλά μπορούν να συμβούν.. Όμως και τα μηνυματάκια θα πέσουν βροχή! Σας βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτικούς!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Λιοντάρι, Ζυγός, Υδροχόος

Καρκίνος
Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε άλλα ζητήματα, προκύπτουν και διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα, μόνο τον φτερωτό άγγελο του έρωτα δε θα σκέφτεστε! Όμως αν επιμείνετε στη ρομαντική τη διάθεση των ημερών, λόγω της Αφροδίτης στους Ιχθύες, τότε πολλά μπορείτε να πετύχετε μέχρι να βραδιάσει. Και τα καλύτερα έρχονται αυτό να θυμάστε!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Σκορπιό, Υδροχόο, Ιχθύ!

Λέων
Ετοιμαστείτε για ένα ταξιδάκι, σύντομο μεν, που θα το απολαύσετε με το σύντροφό σας και παίζει οι μέρες του Άγιου Βαλεντίνου να κρατήσουν λίγο παραπάνω! Με γεμάτη τη τσέπη ως δια μαγείας, ξεσηκώνεστε δίχως φυσικά να σημαίνει πως πηγαίνετε και για γάμο! Μεγάλες κουβέντες μη λέτε, γιατί οι μέρες είναι πονηρές και μπορεί να σας στριμώξουν.. συναισθηματικά!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Κριός, Δίδυμος, Ζυγός

Παρθένος
Ζόρικες πολύ οι μέρες αυτές για το ψυχικό σας τον κόσμο, είστε αγχωμένοι πολύ και όλα στα κόκκινα! Βέβαια, είστε από τους τυχερούς, αφού μπορεί να λάβετε μια ανθοδέσμη ή ένα λουλούδι. Σοκολατάκια, ή κάτι σημαδιακό. Σίγουρα κάποιος θα σας κάνει να χαμογελάσετε, γιατί οι δύσκολες υπάρξεις σα και εσάς, αξίζει να χαμογελούν πού και πού..
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Σκορπιός, Αιγόκερως, Υδροχόος!

Ζυγός
Κάτι απρόβλεπτα ευχάριστο θα συμβεί, κυρίως στη δουλειά σας! Αυτό είναι αρκετό, για να φτιάξει το κέφι σας και να βρείτε το χρόνο να φλερτάρετε και να ασχοληθείτε με τον έρωτα! Ποια γιορτή των ερωτευμένων, εσείς κάθε μέρα νιώθετε έτσι, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Το νου σας στο τι λέτε και σε ποιον, γιατί ένα πικρόχολο σχόλιο μπορεί να σας καταστρέψει τη βραδιά!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Δίδυμος, Λιοντάρι, Υδροχόος

Σκορπιός
Εσείς γλυκά μου, είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά σας! Είναι και οι μέρες τέτοιες, πολλές οι αλλαγές, πολλά τα νέα, ενθουσιασμένοι μέχρι εκεί που δε φτάνει! Σίγουρα υπάρχει κάποιο μαναράκι στη ζωή σας, αν δώσετε τη σημασία που πρέπει, θα σας το ανταποδώσει και μπορεί να τα πείτε διαφορετικά κάτω από το φως του φεγγαριού! Στείλτε το μήνυμα. Τι περιμένετε;
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Καρκίνος, Ιχθύς

Τοξότης
Και εκεί που θα είστε έξω στη βόλτα, ανέμελοι και ωραίοι, εκεί θα εμφανιστεί το πρόσωπο, εκείνο που σας κάνει να φλέγεστε κρυφά, θα σκάσει ένα χαμόγελο και σας βλέπω να παίρνετε φωτιά ολόκληροι. Μπορεί ακόμα να σας θυμηθεί και μια ψυχή από τα παλιά και να μείνετε σύξυλοι με το κινητό στο χέρι και το στόμα ανοιχτό. Ταξιδεύει το μυαλό σας, ταξιδεύουν τα συναισθήματά σας!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Κριός, Λιοντάρι

Αιγόκερως
Αν και δε πιστεύετε στη γιορτή των ερωτευμένων, το σύμπαν μπορεί να σας κάνει μια απίστευτη έκπληξη. Μια πρόταση γάμου; Καιρός για συγκατοίκηση; Μήπως σας δώσουν και το κλειδί από το σπίτι του συντρόφου σας; Υπάρχει και το σενάριο τύπου, να ακούσετε ερωτικά παραπονάκια με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο και να βγείτε από τα ρούχα σας. Προσαρμοστείτε επιτέλους!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς

Υδροχόος
Ποιοι έρωτες και κουραφέξαλα! Εσείς τη γιορτή αυτή τη βλέπετε καθαρά εμπορικά και φυσικά δε χάνετε την ευκαιρία, να βγάλετε μερικά λεφτά παραπάνω! Συναντάτε πολύ κόσμο, σας δίνουν καταπληκτικές ιδέες, είστε έτοιμοι να βάλετε το χέρι στη τσέπη και να φάτε τα μούτρα σας! Γιορτάστε παρέα με φίλους, ή απολαύστε καλύτερα ένα κουτί σοκολατάκια. Τα γλυκανάλατα άλλωστε δε σας ταιριάζουν!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης

Ιχθύς
Οι τυχεροί της παρέας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Άγιο Βαλεντίνο, τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί; Ναι μεν το μυαλό σας είναι σε οικονομικά ζητήματα, όμως βρίσκετε το χρόνο για να είστε ρομαντικοί και τρυφεροί με το σύντροφό σας! Μπορεί να μη λέτε το Σ’Αγαπώ έξω φωναχτά, όμως οι πράξεις σας δείχνουν κάτι το διαφορετικό. Λεφτά μπαίνουν στη τσέπη σας και απογειώνεστε!
💘Το ζώδιο του Βαλεντίνου σας; Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos