Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

31/01 – 06/02/2018
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ευτυχώς όλο και κάτι έχω στο σεντούκι μου το μαγικό, οπότε
γιατί όχι να μη το μοιραστώ μαζί σας! Μα τρέξαμε τόσο πολύ το Γενάρη και έφτασε Πανσέληνος και τι Φεγγάρι είναι αυτό;;;; Τόσο μεγάλο, τόσο φωτεινό, τόσο δυνατό, μας πηγαίνει και μας φέρνει μέρες τώρα, τι έχουμε πάθει εμείς οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι;;;; Σε μόνιμη παραζάλη θαρρώ..!


Ο συνδυασμός βέβαια (η έκλειψη Σελήνης) απίστευτος, αφού ξαφνικά χάνεται το φως, έρχεται το σκοτάδι και είναι αρκετό αυτό, για να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα του κόσμου. Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει!
Ακόμα και οι πιο σκληροί της παρέας, έχω την εντύπωση πως η καρδιά σας χτυπά τόσο δυνατά και ας είναι η πρώτη φορά μετά από χιλιάδες χρόνια! Είναι ένα θαύμα και αυτό!

Αγαπητά μου πλασματάκια, το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας πάνω σε ζητήματα σχέσεων. Ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει, θα συμβεί, ακόμα και με το ζόρι, γιατί ή υπάρχουν βάσεις σταθερές, που στηρίζονται σε αγνά συναισθήματα ή όχι. Τα ενδιάμεσα πάντα έφευγαν και θα φεύγουν απο την ιστορία, γιατί κουράζουν και φθείρουν τις ψυχές μας..

Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν.. ότι και αν σημαίνει αυτό..

Μια αγάπη θα ανθίσει;
Ένας έρωτας θα φουντώσει;
Ένα αντίο θα πληγώσει;

Η επόμενη μέρα που δεν είναι αύριο.. αλλά έχει ακόμα.. θα είναι μια νέα αρχή! Ένα νέο μονοπάτι. Μια ιστορία διαφορετική..

φιλάκια..


Κριός
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου τις μέρες αυτές και τα βάζεις με τον εαυτό σου. Μιλάς με στόμφο έχεις και εκείνο το υφάκι, προκαλείς έναν εκνευρισμό στο περιβάλλον σου. Στις 4 η Αφροδίτη τεντώνει το σχοινί κυρίως αν έχεις κοινό ταμείο με κάποιο πρόσωπο. Οι φίλοι σου είναι ότι καλύτερο για να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις. Μια ευχάριστη έκπληξη σε αναστατώνει πολύ και χάνεις το μυαλό σου μέχρι και τις 6. Προσπάθησε να μη μαρτυρήσεις το μυστικό σου.
*Βελτίωσε τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μια βόλτα κάπου διαφορετικά είναι αρκετή. Ένα φλερτ δίνει νόημα στη ζωή σου. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Τυχερή ημέρα στις 3/2!

Ταύρος
Νιώθεις έναν απίστευτο εκνευρισμό, στη προκαλεί η έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια. Βλέπεις πως τίποτα δε προχωράει και γίνεσαι καχύποπτη πολύ, άνευ λόγου και αιτίας. Στις 4 η Αφροδίτη σου θολώνει το μυαλό. Αλλάζει ευχάριστα το σκηνικό μέχρι και τις 6, ξαφνικά φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα, επιστρέφει το χαμόγελο, κάνεις όμορφες σκέψεις. Ιδανική ημέρα για να αγαπήσεις με το σύντροφό σου. Το να φλερτάρεις επίσης είναι ψυχοθεραπευτικό.
*Αποφάσεις παίρνεις για το μέλλον της σχέση σου. Θέτεις τα όρια και είσαι έτοιμη να ρισκάρεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ένα φλερτ σε προβληματίζει. Τυχερή ημέρα στις 5/2!

Δίδυμος
Με πολύ καλή διάθεση σε βρίσκουν οι πρώτες μέρες του Φλεβάρη! Σου δίνουν τη προσοχή που αποζητάς, νιώθεις έναν απίστευτο ενθουσιασμό, είσαι έτοιμη για περιπέτειες. Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στις 3 και 4, όμως βρίσκεις τον τρόπο να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Η Αφροδίτη από τη μια σε κάνει ανέμελη και πολύ αισιόδοξη, από την άλλη σε σοβαρεύει και βάζεις τα όριά σου. Δώσε σημασία στα μικρά τα πράγματα, κρύβουν τις απαντήσεις που γυρεύεις.
*Αποκάλυψε στο σύντροφό σου, το λόγο που παραφέρθηκες. Θα νιώσεις καλύτερα με τη κατανόηση που σου δείχνει. Με άκρως ερωτική διάθεση να φλερτάρεις δίχως αύριο! Τυχερή ημέρα στις 3/2!

Καρκίνος
Αν και σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου, ο Φλεβάρης ξεκινά με τη Θεά Τύχη στο πλάι σου. Αφιέρωσε χρόνο στο σπίτι και στο σύντροφό σου στη 1 και 2. Η Αφροδίτη στις 4 σε κάνει παράλογη και γίνεσαι πολύ απαιτητική. Οι επιθυμίες σου είναι εξωπραγματικές και προκαλείς εντάσεις. Μέχρι και τις 6 γίνεσαι σκληρή, κυρίως στο χώρο της δουλειά σου. Κάποιος σε μαλώνει και αντιμετωπίζεις τη κατάσταση με επιθετικότητα και σκληρά λόγια.
*Φρόντισε η άσχημή σου η διάθεση μην είναι η αιτία να έρθεις σε ρήξη με το σύντροφό σου. Προτίμησε τους φίλους παρά τις νέες γνωριμίες και τα ανούσια φλερτ. Τυχερές ημέρες στη 1/2 και 2/2!

Λέων
Πεσμένα τα κέφια, φταίει η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στις 31. Και επειδή είσαι πολύ φορτισμένη, αποζητάς λίγη κατανόηση από τους δικούς σου τους ανθρώπους και δε στη δίνουν. Πρόσεχε τι λες και το πώς αντιδράς στις 4! Από τις 5 και μετά βελτιώνεται η διάθεσή σου. Συνεπώς θα προτιμήσεις την εργασιοθεραπεία, δεν έχεις άλλη λύση. Στις 6 οι ιδέες σου αρέσουν, έχεις έναν άλλον αέρα, νιώθεις πιο δυνατή και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.
*Να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση. Ένα φλερτ σε συναρπάζει και μπαίνεις σε σκέψεις να κάνεις σχέση. Τυχερή ημέρα στη 1/2!

Παρθένος
Νιώθεις μια απίστευτη ανασφάλεια τις μέρες αυτές, τη μια είσαι χαρούμενη πολύ, την άλλη όχι και τόσο. Η έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια στις 31 σου το προκαλεί όλο αυτό. Καλό είναι να αποφύγεις τους αρνητικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους. Μια απογοήτευση τη νιώθεις και μέχρι τις 4 ξεσπάς με το χειρότερο τον τρόπο. Κάτι μαθαίνεις μέχρι και τις 6 και επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη. Η χαρά σου είναι πολύ μεγάλη και τη μοιράζεσαι με όλο τον κόσμο!
*Δείξε κατανόηση στο σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει. Μαθαίνεις αλήθειες που σε εκπλήσσουν! Τυχερή ημέρα στις 2/2!

Ζυγός
Έντονα πολύ τα συναισθήματά σου τις μέρες αυτές. Νιώθεις μια ενόχληση, φταίει το σύμπαν για αυτό. Σιγά-σιγά βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά, η διάθεσή σου γίνεται ιδιαίτερα ερωτική και μέχρι και τις 4 φροντίζεις να το δείξεις με κάθε τρόπο. Εκφράζεσαι με μεγάλη άνεση και προκαλείς ερωτηματικά. Η Αφροδίτη παίζει μυστήρια παιχνίδια, αφού μέχρι και τις 6 μπορεί να σου φέρνει έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σου, για να τεστάρει την ακεραιότητά σου.
*Ανακαλύπτεις τι φταίει και το αντιμετωπίζεις άμεσα. Βελτιώνεται η σχέση σου μετά. Μείνε λίγο μόνη, η σχέση θα έρθει όταν θα είσαι έτοιμη ψυχολογικά. Το παρελθόν κρύβει τις λύσεις. Τυχερές ημέρες στις 2/2 και 3/2!

Σκορπιός
Ζόρικα ξεκινά η εβδομάδα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μια θες να μιλήσεις, από την άλλη δε πρέπει, να όμως που είσαι ασυγκράτητη όταν σε πνίγει το δίκιο. Οι φίλοι σου στις 3 και 4 σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και ηρεμούν τις σκέψεις σου. Βέβαια, ότι έχεις να πεις θα το πεις και ότι προκύψει. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 6 σου προκαλεί ερωτικά σκιρτήματα για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις καιρό τώρα. Εκφράζεσαι με ένα πολύ μαγικό τρόπο.
*Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Σου χαλά το χατίρι τούτη τη φορά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις καμία διάθεση ερωτική, ούτε καν για φλερτ. Τυχερή ημέρα στις 6/2!

Τοξότης
Ιδανικές μέρες για να πάρεις μια άδεια από τη δουλειά σου και να πας μια πολύ μεγάλη βόλτα. Έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να δεις φίλους από τα παλιά, για να νιώσεις ωραία. Μια νέα γνωριμία σου φέρνει η Αφροδίτη στις 4 στη ζωή σου. Νιώθεις μια έλξη για ένα πρόσωπο αλλά δε πρέπει να το μάθει κανείς. Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα πολύ δυνατά και μέχρι και τις 6, διαπιστώνεις πως κάθε τι που συμβαίνει, έχει το λόγο του.
*Απέφυγε να πάρεις τις μετρητοίς κάθε τι που σου λέει ο σύντροφός σου. Μη χαλάς τη διάθεσή σου, για χαζά πράγματα. Φλερτάρεις κάνεις το πρώτο βήμα εσύ! Τυχερές ημέρες στις 4/2 και 5/2!

Αιγόκερως
Σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου τις μέρες αυτές και ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ωραία είναι να πας στην αγορά και να ψωνίσεις ότι βρεις μπροστά σου! Τραγικό αυτό για τη τσέπη σου, αφού κάνεις σπατάλες άνευ λόγου και αιτίας. Η Αφροδίτη στις 4 σε προβληματίζει για ένα φιλικό σου πρόσωπο. Πρέπει να το βοηθήσεις. Ναι μεν η οικογένειά σου είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, όμως στις 6 ξεσπάς, γίνεσαι υπερβολική και παράλογη. Πρόσεχε τι λες!
*Υπάρχουν θέματα που σε ενοχλούν και επιβάλλεται να τα συζητήσεις με το σύντροφό σου με λόγια σταράτα! Δείξε το ενδιαφέρον σου, εφόσον είναι αμοιβαίο. Τυχερή ημέρα στις 6/2!

Υδροχόος
Είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό! Κάτι μαθαίνεις ξαφνικά και κάνεις αισιόδοξες σκέψεις. Γίνεσαι όμως εγωίστρια πολύ και παραμελείς τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και σε αγαπούν. Η Αφροδίτη στις 4 σου προκαλεί τάσεις αλαζονείας με αποτέλεσμα να μείνεις μόνη. Ο έρωτας επιμένει, μέχρι και τις 6 μια νέα γνωριμία σε αναστατώνει πολύ, σε ξεσηκώνει, επιθυμείς να ζήσεις όσα σου έχουν λείψει καιρό τώρα. Απόλαυσε αυτό που νιώθεις!
*Προσπάθησε να εξηγήσεις στο σύντροφό σου το τι αισθάνεσαι και απέφυγε να φερθείς παράλογα και να γίνεις υπερβολική. Νιώθεις κάτι παραπάνω για ένα πρόσωπο που έδιωξες μέσα από τη ζωή σου. Δείξε το! Τυχερή ημέρα στις 3/2!

Ιχθύες
Η έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια στις 31, σου προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό και πολύ μεγάλη σύγχυση. Μπορεί ακόμα να σε πιάσουν και τα ψυχοσωματικά σου. Προτίμησε το σπιτάκι σου, παρά τη πολυκοσμία. Μέχρι και τις 4 παίρνεις μεγάλη απογοήτευση από το περιβάλλον σου. Στο μυαλό σου είναι όλα, απέφυγε να δώσεις διαστάσεις σε θέματα ανούσια. Αλλάζει μαγικά το σκηνικό μέχρι και τις 6. Η Αφροδίτη φέρνει λύσεις απρόβλεπτες και παίρνεις μεγάλη ανάσα!
*Βρες χρόνο για το σύντροφό σου, οι δουλειές δεν έχουν ποτέ τέλος. Δείξε το ενδιαφέρον στο πρόσωπο που σου αρέσει και περίμενε να δεις αν είναι αμοιβαίο. Τυχερή ημέρα στις 6/2!

magicfariel

πηγή φωτογραφία pixabay free photos