Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 09/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια υπέροχη ημέρα αστρολογικά, μόλις μας ξημέρωσε! Έρωτας και
ξερό ψωμί, μες στο καταχείμωνο! Φοβερό; Ο φτερωτός ο άγγελος, φόρεσε τα χειμερινά του τα φτερά και τα πούπουλα και έχει βγει για σεργιάνι, παρέα με τη Θεά την Αφροδίτη! Θα μας βγει σε καλό; Ή θα πλαντάξουμε στο κλάμα; Ιδού η απορία!



Πάντως για να είμαι ειλικρινής, ο έρωτας όση χαρά φέρνει στην αρχή, άλλη τόση πίκρα φέρνει στη πορεία και στο τέλος. Κάποιος πάντα θέλει περισσότερο και κάποιος λιγότερο και εκεί χαλάει η συνταγή. Πού πήγε εκείνο το αμοιβαίο;;;;
Προτείνω ο καθένας από εμάς, να ακολουθήσει τη καρδιά του, να κάνει και εκείνη τη ρημαδό .. ερωτική εξομολόγηση, ας μάθει η άλλη πλευρά τι συναισθήματα παίζουν στον αέρα και αν προκύψει το θαύμα καλώς. Αν όχι, τουλάχιστον θα υπάρξει η πληροφορία, τύπου πάμε για άλλα!

Η ειλικρίνεια πάνω από όλα.. και ω ναι ο χρόνος θεραπεύει όλες τις καρδιές.. ..ακόμα και τις πιο πονεμένες.. 

φιλάκια..


Κριός
Να ντυθείτε ωραία σήμερα, γιατί ίσως να συναντήσετε ανθρώπους που θα πρέπει να τους εντυπωσιάσετε όχι μόνο με τη παρουσία σας, αλλά και με την εξυπνάδα σας! Η μέρα είναι πολύ τυχερή για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, μπορείτε άνετα να ζητήσετε οτιδήποτε θελήσετε και να σας το προσφέρουν. Λεφτά έρχονται με ένα τρόπο πολύ μαγικό!

Ταύρος
Η μέρα από μόνη της είναι άκρως ερωτική και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε! Κάποια ψυχή σας φλερτάρει επίμονα και δε θα το βάλει κάτω, αφού σας ποθεί τρελά και όχι μόνο..! Ακόμα και ο σύντροφός σας αν υπάρχει, μπορεί να φτιάξει ατμόσφαιρα στο σπίτι, κεριά, μουσικές και ιστορίες, προκειμένου να σας αποπλανήσει και να σας προσφέρει στιγμές φοβερές και τρομερές..

Δίδυμος
Επιτέλους φεύγει για λίγο το μυαλό σας από το χρήμα, αφού κάποιο μαναράκι σας έχει ξελογιάσει και θα θελήσετε να παίξετε λίγο περισσότερο μαζί του. Ερωτοτροπείτε, φλερτάρετε, μέσα στα πονηρά χαμόγελα σας βρίσκω, πάντως σας αρέσει η φωτιά και θα καείτε μέχρι να βραδιάσει γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας.. Θα σας μαγέψει..!

Καρκίνος
Μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας! Μπορεί να μοιράζει σήμερα έρωτες και καρδούλες, αλλά εσείς δε ξέρω πώς θα αντιδράσετε. Ακραία η συμπεριφορά σας, ή ερωτοτροπείτε μέχρι θανάτου, ή χωρίζετε! Μα είναι δυνατόν; Περισσότερο μοιάζετε με σίφουνα, που στο πέρασμά του, σαρώνει τα πάντα όλα. Συγκεντρωθείτε.. βαθιές ανάσες..!

Λέων
Μέρα που παίζει να σας ανακοινώσουν διάφορα στη δουλειά και να αγχωθείτε πολύ! Νέες αρμοδιότητες, περισσότερες υποχρεώσεις, όχι δε θέλω πείσματα, αρπάζετε την ευκαιρία, γιατί σίγουρα θα βρεθείτε κάπου καλύτερα. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά μήπως αξίζει το κόπο; Να μαζευτείτε νωρίς στο σπίτι, να συζητήσετε με τους ανθρώπους σας και να κοιμηθείτε όσο πιο πολύ γίνεται!

Παρθένος
Πώς να σας το πω. Μπορεί σήμερα να σας κάνουν και πρόταση γάμου! Άντε μη γίνομαι και υπερβολική, πάντως το θέμα της συγκατοίκησης θα το συζητήσετε και ετοιμαστείτε ή να δώσετε κλειδί ή να σας δώσουν! Μέσα στο πάθος και τον ερωτισμό σας βρίσκω, κάποιος έχει μπει στη ζωή σας και δε σκοπεύει να φύγει με τίποτα. Ακόμα και ο σύντροφός σας, σας λατρεύει!!!

Ζυγός
Μπορεί η μέρα να μην είναι και από τις καλύτερες της ζωής σας, όμως θα έχετε ηρεμία και θα μπορέσετε να συζητήσετε διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Λύστε τα θέματά σας με τα πρόσωπα που μοιράζεστε την ίδια στέγη. Από την άλλη, κάποια χρήματα λαμβάνετε, ξεχασμένα; Δανεικά; Ένα μπόνους; Γεμίζει το πορτοφόλι, αν και ξέρω.. στο λεπτό θα τα έχετε ξοδέψει..!

Σκορπιός
Ανεξάρτητα από την ηλικία που έχετε, σίγουρα σας αρέσουν τα μαναράκια, τα φρέσκα τα πλάσματα, γιατί σας δίνουν ζωή και όχι μόνο! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις αντοχές σας. Ακόμα και αν έχουν γκριζάρει τα μαλλιά σας, σας βρίσκουν πολύ γοητευτικούς και σέξι. Είναι μαγική η αύρα σας τι να κάνουμε τώρα.. Η νύχτα σας απόψε, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.. Το πάθος ρέει άφθονο..!

Τοξότης
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο χρήμα. Σας λείπει και το χρειάζεστε γιατί πώς αλλιώς θα κινηθείτε. Ιδανική ημέρα για να ζητήσετε βοήθεια, κάποια δανεικά, κάτι τέλος πάντων, για να ολοκληρώσετε το έργο σας, για να υπάρξει εκείνο το αύριο που τόσο επιθυμείτε να έρθει. Μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια, να είστε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Μη δώσετε σε κανέναν χρήματα όμως..!

Αιγόκερως
Από τη μια εργασία και χαρά και όλα στα κόκκινα, από την άλλη ο φτερωτός ο έρωτας έχει κολλήσει τη μούρη του στο τζάμι σας και δε φεύγει με τίποτα. Θα σας βρει το βέλος του πού θα πάει και μετά; το χάνουμε το κορμί.. Αρέσετε σε κάποια ψυχή πάρα πολύ και σήμερα παίζει να σας το δείξει. Συνεπώς δέχεστε ένα έντονο φλερτ, μπορεί να σας στριμώξουν κιόλας, πάντως ξεχάστε τα όχι για λίγες ώρες.. χαχα!

Υδροχόος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Το σύμπαν ερωτοτροπεί σήμερα σχεδόν για όλο τον κόσμο, αλλά εσείς ως συνήθως στο διάστημα! Δεν έχετε και τόσο ερωτική διάθεση, αφού τα έχετε κάνει λίγο μαντάρα και βρίσκεστε συνεχώς με αμέτρητες σκέψεις να βασανίζεστε. Το γουστάρετε το μαναράκι; Ναι ή Όχι; Ιδού η απορία! Θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Δεν ανησυχώ καθόλου!

Ιχθύς
Επιτέλους πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα κάνετε παρέα. Όχι μόνο στο χαβαλέ, αλλά και σε σοβαρά θέματα. Επιλέξτε τους ανθρώπους, που γουστάρουν τη τρέλα σας και θέλουν να στηρίξουν τα όνειρά σας, με όλο τους το είναι. Αλλιώς ξεπαρεού! Και αφού τα κάνετε όλα μπάχαλο, θα σας έρθει και η ερωτική η διάθεση και σας βλέπω να φλερτάρετε το σύντροφό σας επίμονα, ή το μαναράκι απέναντι..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos