Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 28/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, καταγάλανος ο ουρανός, φοβερή μέρα για τσάρκες, τι λέτε;
Σήμερα πρωταγωνιστεί ο απρόβλεπτος Ουρανός! Κάθε φορά ο πλανήτης αυτός, μας αναστατώνει τρελά, ανεξάρτητα αν θα κάνει συνδυασμό, με την Αφροδίτη ή τον Ερμή, ή το Πλούτωνα και τα σχετικά!



Που λέτε, ας προσμένουμε την έκπληξη, ας τη θεωρήσουμε δεδομένη, αφού τα μαντάτα βρίσκονται στα χέρια του Ερμή και όπου να’ναι θα σκάσουν μύτη και αρκετοί από εμάς θα ανεβάσουμε πίεση στο λεπτό!

Φοβάμαι, πως θα υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις, μπορεί εκεί ξαφνικά στο ταβερνάκι ή στο café να εμφανιστεί μια ύπαρξη από τα παλιά και η καρδούλα μας να χτυπήσει τόσο δυνατά, που πάει η όρεξη για το μεζέ. Θα χαθεί και μετά έχει πείνα.. και πόνο και μπορεί να κυλήσει και εκείνο το δάκρυ.
Από την άλλη όπως λέει και το τραγούδι, «όταν το τηλέφωνο χτυπήσει..» για να δούμε ποιος θα το απαντήσει;;; Να τραγουδήσουμε επίσης το «μην αντιστέκεσαι.. κάνε ένα βήμα και εσύ..».. ή «θα βάψω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες;;;»

Αγωνιώ για το ρεπερτόριο..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα ολίγον ζόρικη αφού θα σας βάλουν κάτω και θα σας τα ψάλουν ένα χεράκι. Μπορεί να ξεκινήσει μια συζήτηση χαλαρή στην αρχή, αλλά στη πορεία αυτά που θα σας πουν, θα σας ενοχλήσουν, μπορεί και να σας στεναχωρήσουν. Μη γυρέψετε τρόπο για να τα αποφύγετε, γιατί χρειάζεται να ακούσετε τις απόψεις τους, επιβάλλεται να πείτε τη δική σας, βάλτε ένα τέλος όπου χρειάζεται! Ο Ουρανός σας ανατρέπει τα δεδομένα!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, αφού τα μαντάτα τρέχουν και έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας! Θα είναι ευχάριστα; Κάπως στενάχωρα; Θα δείξει! Πάντως το γεγονός σίγουρα θα είναι απρόβλεπτο και παίζει να σας πιάσει και στον ύπνο! Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα; Ένα μήνυμα; Πάντως η έκπληξη αστρολογικά θεωρείται δεδομένη! Το νου σας, στο πώς θα αντιδράσετε και στο τι θα πείτε. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε, πάρτε βαθιές ανάσες πρώτα!

Δίδυμος
Σήμερα γλυκά μου παίζει να σας εξαπατήσουν με όμορφο τρόπο φυσικά! Λεφτά σίγουρα δε θα σας κλέψουν, όμως μπορεί κάποιο πρόσωπο να θελήσει να σας κλέψει τη καρδιά! Να σας εντυπωσιάσει προκειμένου να το ακολουθήσετε είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά. Μπορεί επίσης να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Ένα έντονο φλερτ μπορεί ακόμα και να σας ενοχλήσει.

Καρκίνος
Μπορεί να νιώθετε μια χαρά, όμως μια ζαλάδα την έχετε. Θολωμένες οι σκέψεις σας, ασχολείστε με τόσα πράγματα, που τι να σας κάνει μια Κυριακή; Άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε και κάπως έτσι μπορεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο να προκαλέσετε δυσαρέσκεια και αντιπάθειες. Πριν ανοίξετε το στοματάκι σας, σκεφτείτε καλά τι σας ρώτησαν, το γιατί και μετά αφού φιλτράρετε τα πάντα όλα, πείτε την άποψή σας.. Να είστε σίγουροι όμως!

Λέων
Καταρχήν ξεχάστε το τιμόνι για σήμερα. Προτιμήστε να είστε συνοδηγοί γιατί έτσι είναι πιο ασφαλής. Όσο να είναι το σύμπαν σας είναι στα κόκκινα, αφού η έκλειψη σελήνης που έρχεται γίνεται στο ζώδιό σας! Ακόμα και αν σας προκαλέσουν λεκτικά, ανοίξτε τη πόρτα και φύγετε, ή κλειδαμπαρωθείτε στο δωμάτιό σας και μη βγάλετε λέξη Και επειδή είστε ασυγκράτητοι, παίζει να φτιάξετε έναν κακό χαμό, γιατί όλο και κάτι σας ενόχλησε! Αξίζει;;;

Παρθένος
Υπάρχει και συνέχεια από χθες! Θέματα οικονομικά σας στρεσάρουν πολύ, χρήματα που έχετε κοινά με άλλους. Μήπως να αποφύγετε να μιλήσετε για κληρονομικά ζητήματα; Πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας σε μερικές ψυχές, μπορεί να χρειαστεί να λογοδοτήσετε επίσης, γεγονός που σας ενοχλεί αφάνταστα! Τι ξαφνικά δε σας έχουν εμπιστοσύνη; Αυτό και μόνο σας αναστατώνει όλο σας το είναι. Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε αναλόγως!

Ζυγός
Κάτι έχει συμβεί πολύ ξαφνικά και δε μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με τίποτα! Ναι μεν έχετε υποχρεώσεις, αλλά έχετε και δικαιώματα και αυτό μερικές ψυχές πρέπει να το σεβαστούν! Η αλήθεια όμως είναι πως δε δέχεστε κουβέντα πάνω στα προσωπικά σας τα ζητήματα και ο τρόπος που θα το δείξετε αυτό, δε θα είναι και τόσο καλός! Προσπαθήστε να μη φτάσετε στα άκρα, ούτε να διαταράξετε τις σχέσεις σας. Με ηρεμία όλα λύνονται!

Σκορπιός
Δύσκολη η μέρα σας, αφού παίζει να σας χαλάσουν το κέφι έτσι ξαφνικά! Και εκεί που περιμένετε να σας δώσουν κάτι, ξαφνικά μπορεί να μη συμβεί ποτέ αυτό, ή ακόμα χειρότερα κάτι που σας έδωσαν να θελήσουν να το πάρουν πίσω! Τα δώρα δεν επιστρέφονται, θα το δείξετε αυτό με έντονο τρόπο! Μπορεί ακόμα να τσακωθείτε και με τους φίλους σας, αφού η βόλτα που σας υποσχέθηκαν να μη γίνει ποτέ! Μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους.

Τοξότης
Κάτι μαθαίνετε σήμερα πολύ ξαφνικά και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Είναι η μέρα τέτοια απρόβλεπτη πολύ για αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά, για να αντιμετωπίσετε την έκπληξη όσο πιο νορμάλ γίνεται. Αλλαγές προκύπτουν, μπορεί να σας ζητήσουν τα απίστευτα και εσείς να μην είστε και τόσο έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Όταν το σύμπαν δείχνει έναν άλλον δρόμο, τότε καλό είναι να τον ακολουθήσετε. Είναι ένα σημάδι και αυτό!

Αιγόκερως
Είστε μες στη γκρίνια από χθες και το κακό συνεχίζεται! Διάφορα παράξενα φτάνουν στα αυτιά σας και τραβάτε τρελή σύγχυση. Μπορεί ένα τηλεφώνημα να σας αναστατώσει, μπορεί και μια απρόσμενη συνάντηση. Ωραία μέρα έχει έξω, ντυθείτε, πάρτε το σύντροφό σας ή τη παρέα σας αγκαζέ και εξαφανιστείτε. Βέβαια το μοιραίο μπορεί να συμβεί ακόμα και στο ταβερνάκι. Εσείς αποφασίζετε αν θα δώσετε συνέχεια στο μαντάτο ή όχι!

Υδροχόος
Ευτυχώς που η διάθεσή σας είναι χαρωπή, όχι τίποτα άλλο για να αντιδράσετε σχετικά φυσιολογικά σε αυτά που θα ακούσετε. Μη τα παίρνετε όλα ελαφρά γιατί μπορεί για εσάς κάποια θέματα να είναι ασόβαρα, όμως για κάποιους άλλους δεν είναι! Και μια που θα σκάσει το μαντάτο και μια που θα χάσετε για λίγο το χαμόγελό σας. Αποφύγετε να μπείτε σε διαδικασία διαλόγου με λάθος ανθρώπους. Αντιμετωπίστε τη κατάσταση πώς να το πω.. face to face, για να λύσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση!

Ιχθύς
Είναι πολύ ωραίο να κάνετε όνειρα, όμως ακόμα πιο ωραίο είναι όταν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ωραίο το τζιπ ας πούμε, αλλά αν δε βγάζετε τόσα λεφτά, πώς να το αποκτήσετε και γιατί; Προσγειώνεστε κάπως ανώμαλα, αφού τα σχέδια που κάνετε τις μέρες αυτές είναι κάπως εξωπραγματικά! Ιδανική μέρα για να κλείσετε το κινητό και να απομακρυνθείτε από τα κοινά. Ότι και αν σας πουν, απλά δε σας αρέσει! Κάνετε πείσματα στο σύμπαν;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos