Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 03/01/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι φοβερή μέρα μας ξημέρωσε! Δε ξέρω αν οφείλεται στη καλή διάθεση του Ερμή, ή της Αφροδίτης, πάντως
ακόμα και ο Κρόνος σα να ηρέμησε.. Το σύμπαν τραγουδά και εμείς χορεύουμε..

Η μέρα των Κατασκόπων. Έτσι τη χαρακτηρίζω. Εννοείται πως όταν όλα δείχνουν ιδανικά, τρομερά και φοβερά, από πίσω γίνεται ο χαμός. Πάντα υπάρχει παρασκήνιο, μερικά μάτια που παρακολουθούν, κάποιες ψυχές που αποζητούν, εκείνο το παράνομο..!

Ερωτικά μυστικά ραντεβουδάκια έχει το μενού της ημέρας..

Όποιος ακολουθήσει τη καρδιά του.. θα ικανοποιήσει κάποιες από τις επιθυμίες του..

Όποιος το παίξει ιστορία.. (όχι δε θα βρίσω..χαχα) .. θα απολαύσει τη μοναξιά του.. κρύο μου ακούγεται..
Διαλέξτε και πάρτε..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, να τους εξηγήσετε το τι σας συμβαίνει, για να δείξουν τη κατανόηση που αποζητάτε μέρες τώρα. Ζητήστε και βοήθεια αν χρειαστεί, με όμορφο τρόπο και θα σας τη προσφέρουν.

Ταύρος
Το σύμπαν λέει πως η μέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και στις ρομαντικές τις στιγμές. Αν έχετε σύντροφο πολύ καλά να περάσετε, αν όχι ας τον φανταστούμε παρέα! Η αλήθεια είναι πως κάποιος μπορεί να σας φλερτάρει και ξαφνικά να νιώσετε πολύ ωραία. Ανταποδώστε..!

Δίδυμος
Ιδανική μέρα για να διεκδικήσετε το κομμάτι σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής από το Τοξότη, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, παίζετε με τις λέξεις, θα βρείτε τον τρόπο να ζητήσετε, για να λάβετε πάλι πίσω. Και ένα ραντεβουδάκι, δε θα ήταν άσχημη ιδέα.. Ντυθείτε ωραία!

Καρκίνος
Ευτυχώς που είστε μέσα στις γλύκες τις μέρες αυτές, έχετε μια απίστευτα ρομαντική διάθεση, ερωτοτροπείτε με το σύντροφό σας φουλ! Είδατε τι κάνουν το Φεγγάρι και η Θεά Αφροδίτη;; Σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να φλερτάρετε μέχρι θανάτου.. Πάντως απαρατήρητοι, δε περνάτε..!

Λέων
Ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να προκύψει και να φτιάξει πολύ η διάθεσή σας μέσα στην ημέρα. Εντάξει χαμογελάστε, αλλά μην εκτεθείτε πάνω στον ενθουσιασμό. Παιχνιδιάρικη πολύ η διάθεσή σας, οτιδήποτε και αν συμβεί το αντιμετωπίζετε με ένα μαγικό τρόπο..!

Παρθένος
Αρκετοί από εσάς ζείτε έναν έρωτα μεγάλο το διάστημα αυτό! Ακόμα και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Το δώρο του σύμπαντος για ότι σας έχει συμβεί. Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή και βελτιώνεται η σχέση σας, αν υπάρχει. Απολαύστε τα όμορφα τα συναισθήματα. Είναι μοναδικά!

Ζυγός
Και εκεί που νομίζατε πως δε σας καταλαβαίνει κανείς, ξαφνικά θα διαπιστώσετε από τις πράξεις κάποιων πως δεν είναι έτσι και πως δεν είστε μονάχοι στο κόσμο αυτόν. Μια ανακούφιση τη παίρνετε, ηρεμείτε κατά κάποιο τρόπο και βρίσκετε την άκρη σε θέματα που σας καίνε..!

Σκορπιός
Και ξαφνικά μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και να βρεθείτε αλλού για αλλού. Ιδανική μέρα για τσάρκες, για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, ή να κλείσετε εκείνο το μυστήριο ερωτικό ραντεβού. Δε πρέπει να μάθει κανείς τίποτα για αυτό, μπορεί να κρύβει και ένοχα μυστικά. Μέσα στο πάθος σας βρίσκω..!!!

Τοξότης
Βρε τι έχετε πάθει με αυτό το χρήμα. Ο φτερωτός Ερμής επειδή έχει τα κέφια του σήμερα, παίζει να σας φέρει ένα δεματάκι, γεμάτο από λεφτά. Αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη. Συνεπώς αν έχετε βρει την άκρη του νήματος, να επιμείνετε, να το παλέψετε, γιατί το δωράκι έρχεται..! Σε καλή μεριά!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας επιφυλάσσει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, για αυτό ντυθείτε ωραία, δε ξέρετε ποτέ πού μπορεί να βρεθείτε και με πιο πρόσωπο. Ακόμα και ένα τηλεφώνημα μπορεί να σας απογειώσει στα ουράνια. Οι δεσμευμένοι ερωτοτροπήστε με το σύντροφό σας, φτιάξτε τρελή ατμόσφαιρα!

Υδροχόος
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, είστε και δύσκολοι χαρακτήρες εσείς, πάντως τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε και δε θα σας πάρει χαμπάρι κανείς! Θέλετε οπωσδήποτε να συναντήσετε ένα πρόσωπο, ή να επικοινωνήσετε και θα το κάνετε, σε ανύποπτο χρόνο. Ακολουθήστε τη καρδιά σας, εκείνη ξέρει καλύτερα..

Ιχθύς
Πολύ καλή ημέρα για να κανονίσετε μια βολτούλα με τα φιλαράκια σας. Να πάτε για ένα καφέ ή φαγητό κάπου ωραία. Είναι το συναίσθημα τέτοιο που το σπίτι δε σας κρατάει με τίποτα. Ζαβά ξωτικά μου, περιμένατε τις βροχές για να νιώσετε ωραία; Περπατήστε, φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos