Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Το Ζώδιο του Υδροχόου, η Θεά Αφροδίτη & οι Έρωτες των ημερών! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα ξωτικά μου! Μπορεί να υποσχέθηκα κάτι άλλο, όμως προτιμώ να πραγματοποιώ τις απρόβλεπτες τις σκέψεις μου, έτσι επειδή..
τις βρίσκω δημιουργικές και πιο τσαχπινογαργαλιάρες!

Ο Υδροχόος έχει τη τιμητική του τις μέρες αυτές, ξεκινούν γενέθλια, γλέντια και χαρές και κάθε χρόνο λες και είναι η πρώτη η φορά!




Το κερασάκι στη τούρτα είναι η Θεά Αφροδίτη, η οποία από τις 18/01 – 11/02 κάνει τη μαγική επίσκεψή της που τούτη τη φορά έχει σκοπό, να φέρει αγάπη στη καρδιά των Υδροχόων και όχι μόνο!

Αλλάζω ύφος και προχωρώ..

Οι δεσμευμένοι της παρέας προσγειώνεστε στη γη, αναγνωρίζετε πως οι παραξενιές σας είναι η αιτία για όλα τα κακά που σας συμβαίνουν, συνεπώς βρίσκετε τον τρόπο, κάνετε τις γλύκες σας, αποζητάτε ξεκάθαρες κουβέντες, ένα συγγνώμη το ζητάτε πολύ διακριτικά, πάντως τη προσπάθεια να αγαπήσετε και να φύγουν τα μαύρα τα σύννεφα τη κάνετε!
Το σύμπαν φωνάζει, εκφραστείτε ελεύθερα, μη ντρέπεστε, μιλήστε για όσα σας ενοχλούν, μην αφήνετε να αιωρούνται στη ατμόσφαιρα απορίες και αναπάντητα ερωτήματα. Προτιμήστε την αλήθεια, μη την αποφεύγετε!

Οι ελεύθεροι και ωραίοι , έχετε όλο το χρόνο, θα βρείτε και τη διάθεση, να κάνετε μια προεπισκόπηση της ερωτικής σας της ζωής. Από τη μια αποζητάτε μια σχέση, γλυκιά και όμορφη και από την άλλη τρέμετε στην ιδέα της δέσμευσης. Αποφασίστε γιατί κουράζετε πολύ έτσι, τα πρόσωπα που σας αγαπούν! Ναι ή όχι;;; Ιδού η απορία!

Ένα όνειρο λοιπόν, μια συνάντηση, ένα σημάδι του σύμπαντος, θα σας βάλει σε τρελές διαδικασίες. Έφτασε η εποχή που θα νιώσετε μυστήρια συναισθήματα για ένα πρόσωπο που μια μπαίνει στη ζωή σας και μια φεύγει, γιατί αυτό που ξεκίνησε κάποτε, πρέπει να κάνει το κύκλο του και πρέπει να τελειώσει. Θα το κάνετε το βήμα ή τρέμετε και πάλι στη ιδέα, τύπου να σας αρέσει όλο αυτό πολύ;;; Αν δε δοκιμάσετε, δε θα μάθετε ποτέ!
Η Αφροδίτη λοιπόν σας κάνει τζογαδόρους ερωτικά, θα παίξετε και ή θα χάσετε ή θα βγείτε νικητές. Το έπαθλο; Στιγμές αχαλίνωτου πάθους, ίσως ακόμα και την αληθινή την αγάπη..

Οι τελευταίες μέρες του Γενάρη φέρνουν μαντάτα μυστήρια στο κατώφλι σας, αφού μαθαίνετε διάφορα μυστικά και συγκλονίζεστε. Μπορεί να απογοητευτείτε, μικρά αθώα ψεματάκια που έγιναν μεγάλα. Μήπως εσείς τα προκαλέσατε; Απρόβλεπτη η συμπεριφορά σας, των άκρων, άγνωστη η κατάληξη.. Η έκλειψη Σελήνης στα Λιοντάρια στις 31 προκαλεί νευράκια και αντιδράσεις πολύ παράξενες. Μπορεί ακόμα να βάλετε και ένα τέλος σε μια σχέση από το πουθενά! Έχετε χρόνο για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα, για αυτό προετοιμαστείτε για να ξεπεράσετε τις εκπλήξεις, κυρίως τις δυσάρεστες. Ίσως το αστρολογικό αυτό γεγονός να σταθεί αφορμή για το οτιδήποτε. Συνεπώς, αγωνιούμε για το απρόβλεπτο! Ως συνήθως..

Και κάπως έτσι θα είναι οι μέρες σας ακόμα και μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη! Μια κρύο και μια ζέστη, όμως τις αποφάσεις σας θα τις πάρετε. Ναι ή Όχι; Ξανά ρωτώ!

Τυχερές ημέρες από τις 02/02 – 09/02! Κάντε τα μαγικά σας!

Μετά τις 15/2 θα φτιάξει η ερωτική σας η ζωή, είτε βελτιώνοντας τη σχέση σας με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Εκείνη την ημέρα έχει έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας! Ένα φοβερό αστρολογικό γεγονός, το οποίο σας ξεσηκώνει, σας ενθουσιάζει, σας απογειώνει και γίνεστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ! Πώς λέει και το τραγούδι.. “My dream is to fly over the rainbow, so high..” κάτι τέτοιο θα πάθετε!
Την αμέσως επόμενη ημέρα όμως, κλείνεστε στον εαυτό σας.. τόσο πολύ.. πω πω πω.. παρά εκτεθήκατε συναισθηματικά, δε λέτε..;;;

Ερωτικά λοιπόν υπάρχει ελπίδα με τα παρακάτω τα ζώδια. Ας πούμε να διώξετε μακριά τα μαύρα τα σύννεφα, οι εντάσεις για να γίνουν πάθος και να αποκτήσετε αναμνήσεις πολύ μοναδικές. Νιώθετε εκείνη τη φλόγα μέσα στη καρδιά με έναν Καρκίνο, ένα Σκορπιό ή με έναν Τοξότη! Το χάος το ίδιο..! Το Φλεβάρη λοιπόν, το σύμπαν σας κάνει το χατίρι.

Μόλις πατήσει ο Άρης στο Τοξότη, θα ξεχάσετε το σπιτάκι σας και θα ξεκινήσουν οι βόλτες και τα ταξιδάκια από εδώ και από εκεί. Μες στο καταχείμωνο, τι πειράζει;;; Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας κάνει λαμπερούς, χαρωπούς, γοητευτικούς και πολύ σέξι. Η Αφροδίτη όμως σας το χαλάει κάπως το έργο, αφού μια με τον Άρη, μια με το Δια, μια με τον Ουρανό, μη ξεχάσω και το Κρόνο, έχω την εντύπωση πως θα γυαλίσει το ματάκι σας!
Η αλήθεια είναι πως εκεί που θα είστε τρυφεροί και λογικοί, εκεί ξαφνικά θα γίνεστε απρόβλεπτοι και πολύ αντιπαθής! Ανισόρροπους σας βρίσκω.. προσπαθήστε να μη καβαλήσετε το καλάμι, ναι μεν σας αγαπούν και σας εκτιμούν, όμως η συμπεριφορά παίζει σημαντικό ρόλο στις ανθρώπινες τις σχέσεις.

Η Αφροδίτη έχει άγριες διαθέσεις προφανώς.. Απαιτεί ξεκαθαρίσματα, για να ηρεμήσετε και εσείς, να ηρεμήσουν και οι άλλοι. Ναι ή όχι;;;

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos