Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 01/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Και που λέτε μπήκα στο κόπο να γράψω, έτσι για να κάνουμε καλή αρχή και
μένω με το στόμα ανοιχτό! Ο Άρης με τον Ουρανό, σήμερα έχουν γλέντια, όχι χαρές και πανηγύρια, αλλά φανταστείτε τους, με πανοπλία και δόρατα να μάχονται μέσα σε μια αρένα!




Δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, έχουμε και τα αστρολογικά μαντάτα που μας ανάβουν φωτιές. Πλησιάζει επίσης και μια Πανσέληνος, τρελή και αλλοπαρμένη, οπότε το τρεις μέρες πριν, είναι μάχιμο, γεμάτο από εντάσεις και υπερβολές και ειλικρινά αναρωτιέμαι.. να βγω από το σπίτι ή να κάνω τη πάπια;;;;

Προσοχή στο τιμόνι σήμερα, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν.. Φορέστε ίσια παπούτσια εσείς οι μπαλαρίνες.. γιατί ένα στραβοπάτημα, μπορεί να είναι η αιτία για σκηνές άπειρου κάλους!

Oh my God!



Κριός
Νευράκια πολλά σήμερα, με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά! Τα βάζετε με όλο τον κόσμο, στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας και είστε πολύ αφηρημένοι. Προσοχή στο τιμόνι και ακόμα και στο πώς κατεβαίνετε τις σκάλες. Παίζει αν δεν ηρεμήσετε να βρεθείτε ή τέζα στο κρεβάτι, ή εκτεθειμένοι..!

Ταύρος
Υπάρχει ένταση κυρίως στη δουλειά σας και σήμερα θα κάνετε το μπουμ! Η βαβούρα που υπάρχει δε σας αφήνει να ηρεμήσετε, με αποτέλεσμα και να εκνευριστείτε, αλλά και να κάνετε κάποιο λάθος. Ξεσπάτε κατά ένα παράξενο τρόπο, βάζετε αρκετούς στη θέση τους, γίνεστε Ταύροι κανονικοί! Μη ξεχνάτε πλησιάζει και πανσέληνος στις 3/12.. !

Δίδυμος
Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί φεύγετε! Επαγγελματικό ταξίδι; Αναψυχής; Δε θα είναι για πάντα, όμως και αυτό το λίγο είναι αρκετό για να ανανεωθείτε. Και εκεί που θα είναι πεσμένα τα κέφια σας, ντριν το τηλέφωνο και απογειώνεστε στο λεπτό! Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, αλλά να πατάτε γερά και με τα δυο πόδια στη γη.. Μη γκρεμοτσακιστείτε έτσι ξαφνικά!

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα να μην έχετε καμία όρεξη για να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα! Το σώμα σας πονά, το κεφάλι σας, νιώθετε πως ένα κρυολόγημα σας περιτριγυρίζει. Τη προσπάθειά σας θα τη κάνετε, νευράκια πολλά επίσης, που σημαίνει πως η ώρα περνά και εσείς στάσιμοι στο ίδιο το σημείο! Προσοχή στο τιμόνι, δεν είναι η μέρα σας!

Λέων
Φορέστε τη πανοπλία σας σήμερα, γιατί από νωρίς το πρωί θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Από το σπίτι, στο δρόμο, στη δουλειά, σας βρίσκω πολύ μάχιμους και υπερβολικούς ως συνήθως! Κάτι θα συμβεί που θα σας εξοργίσει και δε θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε με τίποτα! Το νου σας, γιατί μπορεί να στουκάρετε πουθενά και μετά άντε να σας μαζέψουμε..!

Παρθένος
Ζόρικη και η δική σας η μέρα, κυρίως στη δουλειά! Κουρασμένοι και φορτωμένοι με ένα κάρο υποχρεώσεις και αντί να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας, ζητούν να αναλάβετε λίγα ακόμα και εκεί ξεσπάτε και παραλογίζεστε σε σημείο απίστευτο! Οι απαντήσεις που περιμένετε δεν έρχονται με τίποτα και νιώθετε πως ο κόπος σας πήγε στράφι. Υπομονή!

Ζυγός
Καλέ τι λέει το σύμπαν; Είστε έτοιμοι να βάλετε τέλος στη σχέση σας; Στο γάμο σας; Είστε σίγουροι; Και εκείνο το ταξίδι με ποιον θα το κάνετε; Δύσκολη η μέρα σας, τα νεύρα σας κοτσίδες, σας ενοχλούν τα πάντα όλα και κανείς δεν υπάρχει να σας δείξει λίγη κατανόηση. Βρήκατε και εσείς τη μέρα. Προτείνω να μείνετε μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας και να αφήσετε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα!

Σκορπιός
Και ως συνήθως κάποιος σας έθαψε και εσείς σήμερα θα πρέπει να λύσετε το αίνιγμα. Θα είναι επαγγελματικό; Ερωτικό; Πάντως αν μπορούσαν να σας βγάλουν και το μάτι, θα ήταν ιδανικό για μερικές ψυχές. Οτιδήποτε και αν συμβεί, αφήστε το να περάσει, μη δώσετε σημασία, κάντε τους χαζούς γιατί η μέρα δεν είναι καθόλου καλή αστρολογικά! Λέμε ναι στους τρελούς..!

Τοξότης
Και ξαφνικά θα ανακατευτούν οι φίλοι μέσα στα πόδια σας και αντί να σας ηρεμήσουν θα σας εκνευρίσουν απίστευτα. Διαπιστώνετε πως μέχρι τώρα τους κάνετε τα χατίρια και σήμερα που τους έχετε ανάγκη, σας κριτικάρουν και σας ενοχλούν! Παίζει να τσακωθείτε λοιπόν, να τους βάλετε στη θέση τους και φυσικά να ανοίξετε τη πόρτα και να τους δείξετε το δρόμο.. προς τα έξω!

Αιγόκερως
Να σας πω να μείνετε στο σπίτι; Να εξαφανιστείτε από τα κοινά; Ζόρικη η μέρα από όλες τις απόψεις. Οι δικοί σας άνθρωποι μέσα στη γκρίνια, στη δουλειά πολλές οι αλλαγές και οι ανακατωσούρες και εσείς κάπου στη μέση να προσπαθείτε να διαχειριστείτε καταστάσεις κωμικοτραγικές! Αρκετοί μπορεί να πιάσετε το δισάκι σας και να πάρετε τους δρόμους..!

Υδροχόος
Δε το πιστεύω, αλλά συμβαίνει.. Ο κόσμος χάνεται και εσείς τη σκαπουλάρετε μια χαρά! Δύσκολη η μέρα, μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε, αλλά εσείς έχετε εναλλακτικές και θα τη κάνετε από τη πίσω πόρτα. Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες επαγγελματικές, γιατί μέχρι αύριο πολλά θα ξεχαστούν και δεν υπάρχει λόγος να κουράζετε το μυαλό σας άδικα!

Ιχθύς
Πάλι με τα λεφτουδάκια σας ασχολείστε, από τη μια τα θέλετε περισσότερα, από την άλλη είστε πολύ σπάταλοι, πώς θα βγάλετε άκρη κανείς δε ξέρει. Το θέμα είναι πως προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις σας, να είναι όλα τακτοποιημένα και από εκεί και πέρα έχετε τον τρόπο να περάσετε. Και με τα λίγα και με τα πολλά και με μπόλικη θετική σκέψη.. κάτι γίνεται..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos