Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

26/12 – 01/01/2018
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γιορτινές ημέρες οι τελευταίες του χρόνου,
παρέα με τον Άρη και το Ποσειδώνα, να μοιράζουν ρομαντισμό και φανταστικές ιδέες. Οι φιλοδοξίες σε πρώτο πλάνο, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και γιατί όχι η νέα χρονιά να μη μας βρει με χαμόγελα και οράματα χρωματιστά.


Η δημιουργικότητα στο φουλ, ιδανικές μέρες για να σχεδιάσετε ένα μέλλον πολύ λαμπερό.

Σας εύχομαι καλή μαγική Χρονιά, με υγεία και πολύ αγάπη στη καρδιά!

φιλάκια..


Κριός
Μέρες αγάπης και γεμάτες από δώρα! Αφιερώνεις στις 26 και 27 περισσότερο χρόνο στους δικούς σου τους ανθρώπους, γιατί μετά ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Οι υποχρεώσεις σου πολλαπλές, κάποιες ζόρικες και κάποιες χαρωπές. Τραβάς τα βλέμματα στις 31. Χρήματα λαμβάνεις! Στη 1 προτιμάς τη θαλπωρή του σπιτιού σου, παρά οτιδήποτε άλλο!
Επαγγελματικά: Μεγάλη η κούραση από τις 27 ως και τις 29, όμως δε παύεις να είσαι πιο δημιουργική από ποτέ. Σε απασχολούν έντονα θέματα που μπορούν να λυθούν λίγο πιο μετά.

Ταύρος
Ιδανικές μέρες για να βγεις έξω με φίλους, να διασκεδάσεις, να ξεκουραστείς, να αλλάξεις ευχάριστα τη καθημερινότητά σου. Κάθε μέρα και καλύτερη, μια εύνοια ιδιαίτερη υπάρχει στις 29. Γοητεύεις με τη παρουσία σου και ικανοποιείς τις επιθυμίες σου μέχρι τις 31. Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα! Στη 1 αφιέρωσε το χρόνο σου σε εκείνους που σε αγαπούν αληθινά!
Επαγγελματικά: Οι αλλαγές που αποζητάς μπορούν να έρθουν πιο εύκολα τις μέρες αυτές. Τυχερές ημέρες στις 28 και 29, άρπαξε ευκαιρίες και ας είναι μικρές. Ίσως να κρύβουν κάτι μαγικό.

Δίδυμος
Μια νέα γνωριμία προκύπτει τις μέρες αυτές, μέσα από ένα χώρο που κινείσαι καθημερινά. Απολαμβάνεις το φλερτ και ζεις ρομαντικές στιγμές. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τύπους γιατί εκτίθεσαι, εκεί γύρω στις 29. Ορεξάτη πολύ μέχρι τις 31. Διασκέδασε με τη ψυχή σου! Ενώ στη 1 προτιμάς τη μοναξιά σου, σε ξεσηκώνουν οι φίλοι για ακόμα μια βόλτα.
Επαγγελματικά: Αν και μέχρι τις 29 νιώθεις πως σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου, μέχρι και τις 31 μια νέα πρόταση μπορεί να σε απογειώσει στα ουράνιο. Δουλειά ακόμα και στις εορτές.

Καρκίνος
Καλό είναι να ξεκουραστείς τις μέρες αυτές και να διώξεις από το μυαλό σου σκέψεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά. Στις 27 προτείνεις σε φίλους βόλτες και εξόδους, δε γίνονται όλα σε μια μέρα. Μια μελαγχολία σε πιάνει μέχρι τις 31. Φεύγει και αυτός ο χρόνος. Λεφτά σου δίνουν! Με πολύ ρομαντική διάθεση σε βρίσκει η 1η του έτους! Οι ευαισθησίες σου στα κόκκινα!
Επαγγελματικά: Μέχρι τις 29 τα δίνεις όλα. Σου προκαλούν εμπόδια και τα προσπερνάς, σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αντιμετώπισέ τα με καλή διάθεση και απέφυγε τις εντάσεις.

Λέων
Ταξίδεψε, φύγε μακριά τουλάχιστον μέχρι τις 29. Συναντάς φίλους και γνωστούς, βολτάρεις και ξεχνιέσαι από τα καθημερινά σου τα βάσανα. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου στις 30. Φτιάξε το σπίτι σου, ίσως να φιλοξενήσεις κόσμο. Ζήσε κάτι το διαφορετικό! Στη 1 αποζητάς ηρεμία, κάνεις παρέα με τις σκέψεις σου.
Επαγγελματικά: Προσπάθησε με ωραίο τρόπο στις 28 να λύσεις θέματα που για άλλους φαίνονται βουνό. Μάζεψε τις εκκρεμότητες που έχεις, γιατί η νέα χρονιά σε θέλει καλά οργανωμένη.

Παρθένος
Να ξεκουραστείς στις 26 γιατί σκοπεύουν να μη σε αφήσουν σε ησυχία αργότερα. Προσπάθησε μέχρι τις 30 αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου τους ανθρώπους, βοήθησε αν χρειάζεται γιατί από τις 31 και μετά προφανώς ένα ταξιδάκι θα το κάνεις. Απέφυγε αρνητικούς τύπους! Στη 1 έχεις μια απίστευτα ερωτική διάθεση. Αφιερώνεσαι στο σύντροφό σου.
Επαγγελματικά: Διάφορα προβλήματα στις 27 και 28 δε σε αφήνουν να ησυχάσεις. Κλείσε ότι εκκρεμότητες έχεις στις 29 και μη ζητάς βοήθεια από κανέναν. Έχεις την εμπειρία.

Ζυγός
Νιώθεις μια υπερένταση τις μέρες αυτές, ξεσπάς με μυστήριο τρόπο και τα λόγια σου προκαλούν μια δυσαρέσκεια στο κόσμο γύρω σου. Στις 27 προτιμάς τη μοναξιά σου, ξεκουράζεσαι καλύτερα έτσι. Βγες για διασκέδαση στις 31. Φέρε εσύ τις αλλαγές που επιθυμείς. Τα νέα τρέχουν. Άκουσε καλά! Ξεκουράσου στη 1, ρίξε ύπνους τρελούς, κλείσε το κινητό!
Επαγγελματικά: Εντάσεις προκύπτουν τις μέρες αυτές, διαφωνείς με τους πάντες και βασικά δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς άλλο πια με τα ίδια και τα ίδια. Κάνε υπομονή, παροδική η φάση.

Σκορπιός
Ιδιαίτερα γοητευτική και πειστική είσαι από τις 26 μέχρι και τις 28. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, κάνε μια συζήτηση, γιατί καλό είναι να μην είσαι απόλυτη μέρες που είναι. Προσπάθησε να ξεκουραστείς στις 30 και 31. Με πεσμένα τα κέφια σε βρίσκει η νέα χρόνια. Να τρως καλά! Στη 1 αφιερώνεις το χρόνο σου σε αγαπημένους ανθρώπους. Ένας έρωτας έκπληξη παίζει πολύ. Επαγγελματικά: Όταν μελαγχολείς γίνεσαι περισσότερο δημιουργική και βρίσκεις ιδέες μοναδικές. Μην αφήσεις εκκρεμότητες για τις 29, γιατί δυσκολεύεσαι να τις τακτοποιήσεις.

Τοξότης
Οικογενειακές μέρες στις 26 και 27. Μέχρι και τις 29 να είσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, να βοηθάς πολύ, όμως με μέτρο και όπου χρειάζεται, γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, έτσι ξαφνικά! Βγες έξω, με φίλους στις 31, προσπάθησε να περάσεις καλά. Εκτονώσου δημιουργικά! Στη 1 μείνε σπίτι, μη κάνεις άλλες σπατάλες, θα τα χρειαστείς.
Επαγγελματικά: Κράτα χαμηλό προφίλ και λύσε τα θέματά σου, δίχως να ανακατευτούν πολλοί στα πόδια σου. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου από εδώ και εκεί. Φύλαξε τα νώτα σου.

Αιγόκερως
Με όμορφη διάθεση είσαι από τις 26 μέχρι και τις 29. Βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, συναντάς φίλους και χαλαρώνει αρκετά. Μια ευχάριστη είδηση σε απογειώνει τις μέρες αυτές, ένας έρωτας; Μια νέα δουλειά; Συγκράτησε το λόγο σου, μη χαλάσεις το κλίμα των εορτών. Ζήτησε να σε βοηθήσουν! Στη 1 αγκάλιασε το σύντροφό σου, ζήσε στιγμές ρομαντικές.
Επαγγελματικά: Δουλεύεις ομαδικά, έχεις αρκετή ενέργεια για να ασχοληθείς με πολλαπλές δραστηριότητες. Ακούς αρκετά μπράβο, είσαι ικανή και σε θαυμάζουν.

Υδροχόος
Να βάλεις στο πρόγραμμά σου και τη ξεκούραση τουλάχιστον στις 26 και 27, γιατί θα χρειαστείς τις δυνάμεις σου για αυτά που έρχονται. Νιώθεις απίστευτη αισιοδοξία όμως στις 30 θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Συνάντησε φίλους, βγες έξω διασκέδασε. Ζήτα ότι θες στις 29! Στη 1 δε θες να πας πουθενά. Μείνε σπίτι και σκέψου πώς θες να είναι η νέα χρονιά για σένα.
Επαγγελματικά: Γεμίζει η τσέπη σου με λεφτά, αφού οι κινήσεις που έχεις ήδη κάνει, αποφέρουν τους καρπούς τους. Μέχρι και τις 31 έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά αξίζει το κόπο.

Ιχθύες
Ξεκουράσου στις 26 και 27, δες φίλους και γνωστούς, ηρέμησε από τη τρέλα της καθημερινότητας. Μη βάζεις όρια, άσε τα πάντα ανοργάνωτα, για να ξενοιάσεις. Ακολούθησε τη παρέα ότι και αν σου προτείνει μέχρι και τις 31. Άλλαξε το πρόγραμμά σου για την ανανέωση. Ταξίδεψε το έχεις ανάγκη! Στη 1 έχεις ρομαντική διάθεση. Αφιέρωσε το χρόνο σου σε οικογενειακά πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Μπορεί να είσαι γεμάτη από ιδέες, αλλά μερικές φορές επιμένεις σε θέματα που γνωρίζεις πως δεν έχουν μέλλον. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα για να έρθουν λύσεις.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos