Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Το Μαγικό Κρεβάτι..!


..όταν οδηγώ σκέφτομαι διάφορα.. ονειρεύομαι κιόλας.. αν χρειαστεί θα κλάψω επίσης.. γυναίκες.. εεε;;; χαχα..

 ..και κάπως έτσι μου ήρθε στο μυαλό μια ιστορία. Αληθινή μάλιστα.. εξωπραγματική για κάποιους, όμως όχι για όλους έτσι;;

Το Μαγικό Κρεβάτι, δεν είναι παρά ένα έπιπλο. Ένα διπλό κρεβάτι που αγκαλιάζει κάθε βράδυ το ζευγάρι. Τη βρίσκω πολύ ιερή τη στιγμή, άρα το έπιπλο αυτό, αλλάζει μορφή, αποκτά ενέργεια. Τη δική μου και τη δική σου. Τρέφεται από αυτήν. Μας την επιστρέφει πάλι πίσω, με έναν καλό ύπνο, με ωραία όνειρα, ξεκουράζει και θεραπεύει τη ψυχή, το νου και το σώμα. Είναι μέρος της ζωής μας, της καθημερινότητάς μας, αγαπά τα καθαρά, μοσχομυριστά σεντόνια και λατρεύει τη ζεστασιά, τα χάδια, τα γλυκόλογα και τον ατελείωτο τον ύπνο.. Πωωωωω ευτυχία..

Μπορεί να μην είναι διπλό να είναι μονό και πάλι να κοιμάται ένα ζευγάρι, αγκαλιά, ο ένας πάνω στον άλλον, χαχα.. πνίγομαι ήδη, αλλά παίζει και αυτό.. Ωραία μέχρι στιγμής.. σας τα είπα μια χαρά.

Και έρχονται οι σκοτεινές οι σκέψεις περί του θέματος.. γιατί πάντα υπάρχουν. Λένε πως κρατούν τις ισορροπίες, λέω πως μου αρρωσταίνουν το μυαλό..

Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται και ξεκινά μια νέα ζωή μαζί, πρέπει το κρεβάτι να είναι καινούριο. Το έπιπλο, το στρώμα, τα μαξιλάρια, τα σεντόνια, όλα φρέσκα και αχρησιμοποίητα. Τότε γίνεται μαγικό. Απορροφά την ενέργεια του ζευγαριού, τον έρωτά τους, το πάθος τους, τις πρώτες ονειρεμένες στιγμές, υπάρχει ωραία ενέργεια στο σύμπαν .. φανταστική!

..και λέω, πες πως το κρεβάτι δεν είναι νέο, πως έχουν κοιμηθεί αμέτρητοι εραστές και ερωμένες, είναι μεν διπλό, πολύ ωραίο, έτοιμο για νέες περιπέτειες, αλλά από τη συνέχεια μιας άλλης ή ενός άλλου;;;; συγχυσμένες ενέργειες.. μπουρδουκλωμένες, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μέλλον;; δε το νομίζω.. δεισιδαιμονίες θα πείτε .. ok πείτε ότι θέλετε.. αλλά εμένα δε μου βγαίνει αυτό από το μυαλό.. το κρεβάτι του ζευγαριού είναι ένας μικρός ναός.. για μένα τη παραδοσιακή τη Ταυρίνα.. ο καθένας με τα κολλήματά του!

«..και να ρωτήσω έτσι από περιέργεια, εκεί που κοιμόμαστε στο παλιό σου το κρεβάτι, ξυπνάς και με περνάς για μια άλλη ή κάποιον άλλο, ίσως που ποτέ δε ξεπέρασες..»

..τραγικό;;; είδατε τι κάνουν οι συγχυσμένες οι ρημαδο.. ενέργειες.. ;;; μα τίποτα δεν έχει αλλάξει.. είναι όλα ίδια. Μόνο το πρόσωπο είναι διαφορετικό. Άρα γιατί να μη συμβεί και αυτό;;; Υπερβολική;; Καθόλου! Τρελή;; Ίσως..

Θέλω να πω πως όταν κάνεις μια νέα αρχή με έναν άνθρωπο, όταν αποζητάς ένα κοινό όμορφο μέλλον, δεν έχει σημασία η λέξη γάμος, η σχέση μετράει και η αγάπη.. τότε καλό είναι το κρεβάτι να είναι καινούριο. Το δωμάτιο να έχει άλλο ντεκόρ. Όλα πρέπει να είναι φρέσκα. Ο χώρος αυτός ανήκει εξολοκλήρου στο ζευγάρι. Να έχει μόνο την ενέργειά τους. Η κάθε λεπτομέρεια να είναι μέρος του εαυτού τους. Οι εικόνες και τα συναισθήματα να είναι μοναδικά.. Ιδιωτικός χώρος, μυστικός. Τότε έχουμε και το Μαγικό Κρεβάτι..

Θα μου πείτε.. αν χωρίσει το ζευγάρι, τι θα γίνει; Θα αγοράζουμε κρεβάτια;;;

Και σας ρωτώ.. κάθε μέρα συναντάς τον άντρα της ζωής σου ή τη γυναίκα των ονείρων σου..;; συνήθως 1 ή 2 φορές μπορεί να συμβεί αυτό.. στα 100 χρόνια.. και είναι αρκετό..!

Άρα 2 κρεβάτια θα τα αγοράσεις.. 

και επειδή μεσημέριασε.. αποχωρώ.. με σκέψεις εγώ πότε θα αποκτήσω ένα τέτοιο Μαγικό Κρεβάτι;;; Θα συμβεί ποτέ..;; Ή μπαρμπούτσαλα.. 

τρελά φιλάκια..

magicfariel