Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σα τα χιόνια, να που έρχονται και αυτά! Αστρολογικά η μέρα είναι απρόβλεπτα χαρωπή! Κρύβει εκπλήξεις για
όλα τα ζώδια και ως δια μαγείας ποδοπατάμε και ξεπερνάμε τον ανάδρομο Ερμή, που ειλικρινά θέλω να τον χαστουκίσω! Κακομαθημένο αγγελάκι…







Επαναστατική η διάθεση του κόσμου, με τη καλή την έννοια, συνεπώς δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί μέχρι να βραδιάσει. Αφού τα ήπια χθες το βράδυ, έδιωξα μακριά την αρνητική την ενέργεια, λέω να κουρνιάσω μέσα στο σπίτι, στη φωλίτσα μου, στη γωνίτσα μου, στο κρεβατάκι μου.. και να ξεκουραστώ.. γιατί είμαι και γριά.. μη ξεχνιόμαστε.. χαχα!

καλό ΣΚ!


Κριός
Κάτι επιθυμείτε απεγνωσμένα και αν δε συμβεί μπορεί και να σκάσετε! Ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα, οπότε αν προκύπτουν εμπόδια στα σχέδια που κάνετε, καλό είναι να μη τα βάζετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά να έχετε εναλλακτικές! Όλα μπορούν να γίνουν με διαφορετικό τρόπο. Βόλτες θα κάνετε, όμως από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε! Λίγη περιπέτεια χρειάζεται πού και πού..

Ταύρος
Καλό είναι να αποφύγετε το κόκκινο το χρώμα γενικώς! Και πολύ Ταυρίσια σήμερα η διάθεσή σας, δε νομίζω να χαρίσετε κάστανα σε κανέναν! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως εκεί που θα είστε ήρεμοι και μέσα στη βαρεμάρα, μπορείτε έτσι ξαφνικά να απογειωθείτε από χαρά και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Όλα παίζουν και τίποτα, το σύμπαν είναι απρόβλεπτο και μοιράζει εκπλήξεις.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Θα το έχετε καταλάβει μάλλον πως το διάστημα αυτό, δεν είναι καλό για να πάρετε αποφάσεις. Ότι σκέφτεστε εκεί που βλέπετε πως υπάρχει φως, ξαφνικά το σκοτάδι. Με ανάδρομο Ερμή, πού πάτε;;; Αφήστε τα όλα για αργότερα. Σήμερα παίζει να σας πιάσει η μούρλια σας και να τους κάνετε όλους άνω-κάτω! Χαρωπό το κλίμα; Μυστήριο; Ανάλογα το πώς νιώθετε θα είναι και η κατάσταση.. Είστε άπιαστοι και το δείχνετε!

Καρκίνος
Ένα μπαϊράκι το σηκώνετε σήμερα και σας θαυμάζουν πολύ για αυτό. Το έχετε πώς να σας το πω αλλιώς, είστε καλά μελετημένοι συνεπώς πιάνετε τα ηνία, προχωράτε και όποιος θέλει ας ακολουθήσει! Θέματα οικογενειακά βρίσκουν τη λύση τους, βοηθάτε πολύ σε αυτό και οι αποφάσεις που παίρνετε είναι πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Μπορεί και κάποιοι να τρομάξουν, ή να ξεβολευτούν.. Αγωνιώ να μάθω τα νέα..!

Λέων
Ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα, να ξέρετε πως δε θα συμβεί, για αυτό να πείτε το καφεδάκι σας με ηρεμία. Εννοείται πως θα τα πάρετε στο κρανίο, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Και το φλου.. είναι πολύ ωραίο. Και ξαφνικά θα σας μπει μια ιδέα στο μυαλό και θα κάνετε τα πάντα για να γίνει και πράξη! Ο ενθουσιασμός σας απίστευτα μεγάλος, όμως το απρόβλεπτο καλά κρατεί, που σημαίνει, ας κρατήσει κάποιος τα μπόσικα. Μη γκρεμοτσακιστείτε κιόλας!

Παρθένος
Και όσο περνούν οι μέρες, άλλο τόσο φορτσάρετε, αφού οι εκκρεμότητες που έχετε έχουν γίνει πλέον αμέτρητες. Όλα βαίνουν καλώς, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και προχωρήστε έτσι όπως πρέπει. Άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας, μια από το παρελθόν, μια από το σήμερα, οι προτάσεις για έξω βροχή, εννοείται πως επιβάλλεται να ξεχάσετε το σπιτάκι σας μέσα στο ΣΚ! Λίγη διασκέδαση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Ζυγός
Να τη προσμένετε σήμερα την ανθοδέσμη, ή τα σοκολατάκια, ή ένα μικρό δωράκι, έτσι επειδή το αξίζετε! Αυτό θα σας φτιάξει κατά πολύ το κέφι, αν και είστε κάπως ντεμί! Πάντως μια λευκή σημαία θα παίξει στο χώρο που κινείστε ή που ζείτε, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα. Ένα γλυκό συγγνώμη φτιάχνει πολύ τη ψυχή.. Σκέφτεστε να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι; Να μεταφέρετε καναπέδες; Σάββατο, για χαλαρώστε λιγάκι.. Ταξιδέψτε εγκεφαλικά!

Σκορπιός
Κάτι σας ενοχλεί πολύ και ξεσπάτε με shopping therapy! Ωραίο μου ακούγεται, αλλά αν είναι να ξεπαραδιαστείτε, έτσι άνευ λόγου και αιτίας, ζητήστε από κάποιον να σας μαζέψει. Είδατε πέντε φράγκα παραπάνω και σας έχει πιάσει μια μανία να τα εξαφανίσετε. Κάτι μαθαίνετε λοιπόν, κάποιος σας αναστατώνει και φέρεστε με πολύ περίεργο τρόπο. Καλό είναι να μην εκτεθείτε, αλλά να τη κάνετε τη δουλειά σας. Κινηθείτε Σκορπίσια.. υπογείως δηλαδή.. μη σας πάρει κανείς χαμπάρι..!

Τοξότης
Τόσες μέρες ήσασταν ήρεμοι και μαζεμένοι στο σπιτάκι σας. Ως εδώ, δε πάει άλλο! Πρέπει να πάρετε τα βουνά, να εισπνεύσετε καθαρό αέρα, να νιώσετε την ελευθερία μέσα στη ψυχή, μπας και βρείτε τον εαυτό σας. Τον ασυμμάζευτο έχετε σήμερα, ότι αφήσατε στην άκρη, θα το αναλάβετε και θα το φτιάξετε και θα εκπλαγείτε και εσείς με τη πάρτη σας. Ακολουθείτε το δικό σας το μονοπάτι και όποιος θέλει έρχεται. Όποιος γκρινιάζει σπίτι του!

Αιγόκερως
Μέρα φοβερή και τρομερή! Το σύμπαν έχει τα κέφια του και φέρνει απρόβλεπτες χαρωπές εκπλήξεις. Τι εννοεί ο ποιητής; Λεφτά έρχονται! Από πού δε ξέρω, είμαι σίγουρη πως όλο και κάποιος κάτι σας οφείλει. Για αυτό φροντίστε να σηκώνετε τα τηλέφωνα, να ανοίγετε τις πόρτες, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Βέβαια το ΣΚ αυτό θα προτιμήσετε τις ξάπλες, την ηρεμία και τον ύπνο. Σπίτι μου σπιτάκι μου και φτωχό καλυβάκι μου..

Υδροχόος
Τι έγινε μανάρια μου; Σας φλερτάρουν ακατάπαυστα και δε ξέρετε προς τα πού να ρίξετε το βλέμμα σας;; Μήπως πάλι καβαλάτε καλάμι και τραβάτε προς το φεγγάρι;;; Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και έχετε τόσες πολλές ιδέες που μπορούν να γίνουν και πραγματικότητα και να σου ήρθε και η απογείωση. Πάνω από όλα φροντίστε για την ανεξαρτησία σας! Όχι στις δεσμεύσεις κάθε τύπου! Κυρίως όμως για επαγγελματικά ζητήματα, τραβήξτε το δρόμο σας.. Εκείνον που λέει η καρδιά!

Ιχθύς
Το άγχος σας είναι η δουλειά και τα λεφτά! Ακόμα δεν έχετε μπει σε γιορτινό mood, θα αργήσετε λιγάκι, γιατί ως συνήθως στη βράση κολλάει το σίδερο και δεν έχετε τη πολυτέλεια του χρόνου για να τα αφήσετε για παραπέρα. Πάλι την ανατροπή κάνετε, αφήνετε μερικούς με το στόμα ανοιχτό αλλά τι σας νοιάζει εσάς; Συζητήσεις πολλές έχει η ημέρα και μπορεί έτσι ξαφνικά να γεμίσει και το πορτοφόλι σας. Μη πηγαίνετε με το σταυρό στο χέρι, δε σας ταιριάζει και τόσο. Προτιμήστε να ξεγλιστρήσετε σα ψαράκια που είστε.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos