Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Αιγόκερως, το Ζώδιο που φιλοξενεί το Κρόνο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπημένοι μου Αιγόκεροι! Καιρό τώρα σκέφτομαι τι να σας γράψω, έφτασε λοιπόν η στιγμή, να
αναφερθώ και σε εσάς, στους κατασκόπους της παρέας..! Θα έχετε μάθει ήδη πως ο Κρόνος σας έκανε αρμένικη επίσκεψη, τρία ολόκληρα χρονάκια!




Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αντιθέτως ταιριάζετε τόσο πολύ με τον πλανήτη αυτόν, που αντιθέτως θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο να εξαφανίσετε τα κακά που στοιχειώνουν τη ζωή σας και να κάνετε μια νέα αρχή σε μια πολύ σταθερή βάση! Δηλαδή και τα καλύτερα έρχονται, μέσα από αγώνα όμως!
Να τω πω και λίγο πιο απλά, από εδώ και πέρα τα χαστούκια που θα σας δίνει η ζωή, θα σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Για να βρείτε την άκρη του νήματος, να κατασταλάξετε επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά.
Πέφτουν οι μάσκες, αυτό είναι το σίγουρο και ότι είναι θα συμβεί μια και έξω. Ο Κρόνος δεν αστειεύεται, ούτε κάνει δημόσιες σχέσεις. Δείχνετε σε όλους το πραγματικό σας τον εαυτό και αν τους αρέσει. Έχω την εντύπωση πως το φαρμάκι σας θα το στάξετε εκεί που πρέπει και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Μπορεί να πάρετε και το αίμα σας πίσω..!

Ο σκοπός είναι να βελτιωθεί η ζωή σας, να υπάρξει άνοδος επαγγελματική, να βγάλετε περισσότερα χρήματα και να υπάρχει και ένας σύντροφος στη ζωή σας, που να λατρεύει ακόμα και τις πιο υπερβολικές παραξενιές σας.. Αυτό για εσάς λέγεται ευτυχία.. 


Επίσης θα γνωρίζετε πως η Θεά Αφροδίτη βρίσκεται μέρες τώρα στο ζώδιό σας, μέχρι τις 18/01. Οπότε ίσως και για πρώτη φορά, είστε πιο γλυκοί, πιο ήρεμοι, πιο ρομαντικοί και αυτό σας κάνει πολύ γοητευτικούς και σέξι. Επιτέλους αντιλαμβάνεστε πως επιβάλλεται να αφιερώσετε χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή, ανεξάρτητα αν υπάρχει σύντροφος ή όχι.
Ακόμα και οι μοναχικοί θα έχετε τα τυχερά σας τις μέρες αυτές, μη ξινίζετε τα μούτρα, το μαναράκι που σας χαμογέλασε μια χαρά ήταν.. καταλαβαίνετε τι εννοώ..! Ο superman είναι μόνο στα παραμύθια.. Να βγαίνετε έξω, με φίλους και παρέες, εκμεταλλευτείτε αυτό το ξεσήκωμα που νιώθετε και το κρεβάτι δε φεύγει.. εκεί σας περιμένει με τη κουβερτούλα ανοιχτή.. στο τρία!

Είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για εσάς, νιώθετε πολύ δυνατοί, ανεξάρτητοι, αποφασιστικοί και δημιουργικοί. Και με ωραίο τρόπο το δείχνετε προς τα έξω. Σαγηνεύει η παρουσία σας λέμε.. 

Το ξέρετε επίσης πως και ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πώς το βλέπω; Μυστήριες δυνάμεις ενώνουν τις ενέργειές τους οι οποίες σας επηρεάζουν θετικά! Απίστευτο και όμως αληθινό. Σας κάνουν ακαταμάχητους ένα πράγμα. Για ψαχτείτε..

Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για τη Πρωτοχρονιά! Κάτι το ερωτικό. Ένα μήνυμα γλυκό; Ένα ταξιδάκι ρομαντικό; Μέσα στις γλύκες θα είστε πάντως, άλλοι άνθρωποι. Πολλές οι προτάσεις για έξω, μπορεί να κάνετε και μια τρελή αλλαγή στα μαλλιά σας, έτσι για να εντυπωσιάσετε μερικούς και μερικές. Καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Ο Γενάρης είναι ένας μήνας πολύ δυνατός σε συναισθήματα. Από τη μια θα έχετε την επιθυμία να απολαύσετε το σύντροφό σας, να αγαπήσετε, ή ακόμα να φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, από την άλλη η δουλειά σας και το κυνήγι του χρήματος, θα σας εξιτάρουν και χρόνος δεν υπάρχει.

Προσοχή λίγο στη Πανσέληνο στις 02/01 που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, ευαίσθητους και υπερβολικούς και μπορεί να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δε φταίνε. Βέβαια, μπορεί να είστε τόσο μέσα στα μέλια που να μην σας αναγνωρίζουν. Ρομαντικοί μέχρι θανάτου.. Για να δούμε.. τι θα βγει..;;;

Ο Ερμής στις 11/01 φέρνει μαντάτα από διάφορες μεριές και εσείς καλό θα είναι να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με την ησυχία σας. Ξεκαθαρίσματα θα κάνετε πολλά, αλλά τουλάχιστον θα έχετε και πέντε επιχειρήματα παραπάνω.

Η Νέα Σελήνη στις 17/01 στο ζώδιό σας, θα σας στεναχωρήσει κάπως, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να πείτε ένα ηρωικό όχι, σε μια περίπτωση που πρέπει να τελειώσει. Ότι σας πληγώνει πρέπει να φύγει μακριά. Και ω ναι, παίζει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να πείτε ένα μεγάλο αντίο. Είναι ερωτικό; Είναι επαγγελματικό; Πάντως η ψυχική σας υγεία πάνω από όλα!

Και μόλις μπει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, από τις 19/01 και μετά,  μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί και να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω. Ένα τζόκερ δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αλλά μπορεί και από τη δουλειά σας, να είναι ένα μπόνους.

Να είστε σίγουροι πάντως, πως δε θα βαρεθείτε καθόλου! Μέσα στη περιπέτεια σας βρίσκω. Και έτσι μου αρέσετε περισσότερο..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos