Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 30/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πέρσι τέτοια μέρα χιόνιζε! Μου το θύμισε το fb. Φοβερό; Θα μου πείτε ο καθένας με το πόνο του, αλλά να που λατρεύω όλες τις εποχές και όταν
χιονίζει στη περίοδο των Χριστουγέννων, νιώθω σα παιδί. Τέτοια χαρά, όλο κοιτάζω έξω από το παράθυρο, το τζάκι καίει φουλ, υπάρχει απόλυτη ηρεμία και σα μαγικό ξωτικό του δάσους, γυρεύω τον Αϊ Βασίλη, ψηλά στον ουρανό. Δε θέλω κανέναν δώρο. Μόνο να τον δω.. Η πιο μαγική στιγμή..


Και αστρολογικά τώρα, πλησιάζει Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου. Ας πιάσουμε τα χαρτομάντιλα, γιατί θα τα χρειαστούμε.. Νομίζω ο Αϊ Βασίλης θα σφηνώσει στη καμινάδα.. Πάει το δωράκι, έγινε κάρβουνο.. !!!

φιλάκια..

Κριός
Καθώς καταλαβαίνετε οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν στο τέλος τους και εσείς μπορεί να τα έχετε αφήσει όλα για σήμερα. Να ψωνίσετε τα δωράκια σας, να καθαρίσετε το σπίτι σας, να ετοιμαστείτε για το τελευταίο τραπέζι του χρόνου. Το ξέρετε πως θα βραδιάσει και ακόμα δουλειές θα κάνετε και δεν είναι μόνο αυτό, θα πρέπει να συντονιστείτε με τους άλλους, να κάνετε ένα τρελό συνδυασμό, συνεπώς τα νευράκια είναι πάλι μέσα στο πρόγραμμα!

Ταύρος
Και εννοείται πως το σύμπαν έχει κέφια και εκεί που όλα θα πηγαίνουν ρολόι, ξαφνικά να και το κουλό, να πάλι μια ακόμα αναποδιά, δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε, από το να γελάσετε σα τους τρελούς. Παίζει να γυαλίσει λίγο το ματάκι σας, γιατί πόσο πια εσείς θα κάνετε καλές πράξεις και πόσο πια θα τρώτε χαστουκάκια, έτσι επειδή..;;; Ας υποθέσουμε πως οι Καλικάντζαροι έχουν τα κέφια τους, σας πειράζουν αλλά στο τέλος όλα μια χαρά..!

Δίδυμος
Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε, έχετε πολύ καλή διάθεση και θα βρείτε τον τρόπο να γίνετε γατούλες και να ζητήσετε χάρες και δωράκια, με πολύ διακριτικό τρόπο φυσικά. Σήμερα θα κάνετε ένα test drive σε εκείνους που σας αγαπούν, που σας έχουν φλομώσει στα φούμαρα, δηλαδή ωραία τα γλυκόλογα, αλλά από πράξεις πώς τα πάμε;;; Και επειδή το χρήμα σας ενδιαφέρει πιο πολύ, άντε μπείτε στο ψητό γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε..

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια το ξέρετε πως πλησιάζει Πανσέληνος στο ζώδιό σας; Όσο η μέρα περνά θα νιώθετε λίγο μυστήρια, κάτι θα σας ενοχλεί, οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, το φεγγάρι να ξέρετε φταίει και τίποτα άλλο. Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, για αυτό ψυχραιμία.. Όσο γίνεται φυσικά. Δύσκολο να συνεννοηθείτε σήμερα με τον κόσμο. Άλλες οι δικές σας οι επιθυμίες και άλλες των λοιπών, συνεπώς κάντε ότι σας αρέσει και μην επιμένετε στο θέμα της παρέας.

Λέων
Έτσι όπως τα κάνατε να δούμε πως θα προλάβετε να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα. Από τη μια πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε οικογενειακά πρόσωπα, μπορεί να μη σας έχουν δει καθόλου, από την άλλη έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα με τα φιλαράκια σας, τσίτα το πρόγραμμα. Μη κάνετε σα μικρά παιδιά, όλα θα τα καταφέρετε μια χαρά, να είστε ήρεμοι, γλυκομίλητοι και συμπαθής, γιατί είναι μέρες γιορτινές, τι να κάνουμε τώρα;;; Από την άλλη όλοι οι καλοί χωρούν..

Παρθένος
Μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να βοηθήσετε, ας πούμε για το γιορτινό το τραπέζι, όμως υπάρχουν αρκετά που δε τα γνωρίζετε, οπότε προκειμένου να τα κάνετε μαντάρα, αποχωρήστε διακριτικά. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε το κατέχετε τέλεια, γιατί έτσι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Γοητεύετε με τη παρουσία σας, φέτος οι μέρες σας μυστήρια γιορτινές, για αυτό μη μπλέκετε σε περιπέτειες. Τραβήξτε το μονοπάτι σας, κάπου ωραία θα σας βγάλει..

Ζυγός
Κάπως αγχωμένους σας βρίσκω και πολύ νευρικούς. Σήμερα δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, μπορεί να ακούσετε και τίποτα παράλογα και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Καλά θα κάνετε να μαζευτείτε πριν είναι αργά, γιατί θα το στάξετε το φαρμάκι σας, ίσως και τη πιο λανθασμένη στιγμή. Προσοχή λοιπόν στο τρόπο που αντιδράτε, μην είστε απόλυτοι, ούτε καυστικοί, μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε και το χαζό.. Μη τρελαθούμε μέρες που είναι..

Σκορπιός
Δε βλέπω να σηκώνεστε από το κρεβάτι σήμερα με τίποτα. Με τα χίλια ζόρια λοιπόν θα πρέπει να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή. Προτείνω να φάτε καλό πρωινό, ένας φυσικός χυμός ανάμεικτος είναι ότι πρέπει, μερικά καρύδια και πού θα πάει θα έρθετε στα ίσα σας. Μεγάλη η κούραση που νιώθετε, μπορεί να είναι και ψυχολογική, για αυτό βρείτε τρόπο να ξεμπερδέψετε νωρίς και να αράξετε στο κρεβατάκι σας, ή στο καναπέ.. τι σημασία έχει;;;

Τοξότης
Και ενώ έχετε συνεννοηθεί για το τι θα κάνετε τις μέρες αυτές, ενώ αρκετοί θα έχετε ζητήσει την ησυχία σας, μπας και ξεκουραστείτε λιγουλάκι, ξαφνικά οι φίλοι σας, ο σύντροφός σας, θα σας κάνουν λίγο άνω κάτω, με τις διάφορες προτάσεις για βόλτες, από εδώ και εκεί. Δε τη γλιτώνετε με τίποτα, βέβαια θα χρειαστείτε το χρόνο σας, για να συνειδητοποιήσετε πως δε θα τη βγάλετε στο καναπέ, ούτε στο κρεβάτι. Θα πρέπει να φτιάξετε και μαλλί.. μη πιστεύετε ότι σας λένε.. Κρατήστε μικρό καλάθι.

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας πολύ. Μπορεί να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πικράνετε μερικές ψυχές και πάει να χαθεί το πνεύμα των εορτών. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ακούτε διάφορα παράλογα, έτσι είναι και οι οικογένειες άλλωστε, αλλά δε χρειάζεται και εσείς όλα να τα παίρνετε της μετρητοίς. Το Φεγγάρι γιομίζει και σας κάνει υπερβολικούς, εκφραστικούς και ανήσυχους πολύ.. Τώρα αν δεχτείτε επίθεση.. από κάποιο πρόσωπο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το προσπεράσετε επιδεκτικά!

Υδροχόος
Μέρα που θα επιδιώξετε να είστε ζεν. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και λίγη ξενοιασιά. Αν οι σκέψεις σας, σας το επιτρέψουν, τότε θα έχετε μια υπέροχη μέρα. Θα βρείτε τον τρόπο εσείς να τις ξεγελάσετε, είστε αστέρια σε αυτό, συνεπώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί, ικανοποιήστε μικρές σας επιθυμίες, το αξίζετε άλλωστε αυτό! Αποφύγετε να μπλέξετε με κίνηση, με βόλτες στα μαγαζιά, προτιμήστε το σπιτάκι σας ή έναν χώρο που σας χαλαρώνει.

Ιχθύς
Τώρα που σας έπιασε εσάς το πνεύμα των Χριστουγέννων, πάει πέταξε το πουλάκι. Εσείς ως συνήθως διαφέρετε από όλους τους άλλους, οπότε για να σας δούμε τι τρέλα θα σκαρφιστείτε για σήμερα. Το σύμπαν προτείνει να καθίσετε φρόνιμα, μπροστά από ένα τζάκι ή μια σόμπα, στο σπιτάκι σας, άντε και μια βόλτα με τα πόδια δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Ξεχάστε το αυτοκίνητο εν ολίγοις και αποφύγετε τα extreme sports! Σας έπεισα ή θέλετε να σας αναφέρω και άλλα;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos