Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 29/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η τελευταία Παρασκευή για το 2017! Λέτε να το γιορτάσουμε το θέμα;
Διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη, πως όταν ο Άρης βρίσκεται στο Σκορπιό, απαγορεύεται να έχουμε Χριστούγεννα. Να όμως που το σύμπαν, δε ρωτά και κανέναν, από τη μια μοιράζει τα όμορφα τα δώρα του και από την άλλη τα παίρνει πάλι πίσω.




Μπορεί σήμερα να ξεπαραδιαστεί πολύς κόσμος, αφού οι υποχρεώσεις του καθενός είναι αμέτρητες, όμως είμαστε και τρελιάρικος λαός, που σημαίνει πως απόψε έχει έρωτα μέχρι τα αξημέρωτα.. Να βγείτε, να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας, να φλερτάρετε άφοβα, γιατί τα χρόνια φεύγουν, όλα γίνονται αναμνήσεις και η καρδιά όσο και αν πονά μερικές φορές, γιατρεύεται από μόνη της.. Όλα θέμα χρόνου είναι..

Σήμερα που εγώ εσένα αγαπώ..
για ακόμα μια φορά θα σου το πω
και αν εσύ αλλού αγαπάς ...
σου λέω πως μια μέρα θα πονάς..
γιατί δεν έβαλες ποτέ μυαλό..
νόμιζες πως πάντα εσένα θα αγαπώ..


φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ. Αν έχετε αφήσει για σήμερα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας τις υποχρεώσεις, να ξέρετε μια σύγχυση θα τη νιώσετε, γιατί πάει το χρήμα, θα εξαφανιστεί! Το νου σας, στη τσάντα σας, στο πορτοφόλι σας, στα προσωπικά σας τα αντικείμενα. Από την άλλη, ντυθείτε ωραία και κανονίστε να βολτάρετε παρέα με φίλους. Προτάσεις έχετε αρκετές, επιλέξτε τη καλύτερη παρέα και ψυχαγωγηθείτε καταλλήλως. Να νυχτοπερπατήσετε, να χορέψετε, να ξεχαστείτε, έστω για λίγο.

Ταύρος
Δεύτερη μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό από τη μια σας κάνει μυστήρια γοητευτικούς, από την άλλη όμως προκαλεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Μια έτσι και μια γιουβέτσι. Το σύμπαν επιμένει πως ένας νέος έρωτας, μεγάλος και τρανός, έρχεται ολοταχώς για να σας απογειώσει! Απόψε έχει έξοδο και νυχτοπερπατήματα. Όπως και να έχει θα σας φλερτάρουν επίμονα, είτε ντυθείτε σέξι, είτε όχι. Μοιράστε χαμόγελα.. Λάμπετε χρυσά μου!

Δίδυμος
Μια ανάλαφρη διάθεση την έχετε, φαντάζεστε και διάφορα, είναι ωραία εκεί στο δικό σας τον κόσμο. Ο Άρης όμως από το Σκορπιό, στέλνει τα σημάδια του και σας λέω, όπου βρίσκετε κρεβάτι, ρίξτε και κανά υπνάκο, γιατί σας λείπει πολύ..! Σήμερα οτιδήποτε και αν έχετε κανονίσει, ανεξάρτητα αν είναι συναρπαστικό ή όχι, θα σας εξαντλήσει απίστευτα και δε ξέρω αν θα τη βγάλετε τη νύχτα χορεύοντας ή σκουντουφλώντας από εδώ και εκεί.. Κοιμηθείτε την ημέρα, αλωνίστε το βράδυ..!

Καρκίνος
Είστε πολύ ορεξάτοι τις μέρες αυτές, θέλετε να προφτάσετε να κάνετε όσα είχατε κατά νου μέσα σε ολόκληρο έτος και για κάποιο λόγο δεν έγιναν. Στον έρωτα να δώσετε βάση, στη σχέση σας, στο σύντροφό σας. Βέβαια, ακόμα και σήμερα θα σας βασανίσουν με θέματα δουλειάς και μπορεί να σας στρεσάρουν, αφού κάτι πρέπει να προλάβετε, να το διεκδικήσετε, να γίνει δικό σας και ας είναι στο παρά τσακ. Βλέπω μουτράκια.. στο πι και φι..

Λέων
Λίγο τσίτα σας βρίσκω, τι έχετε κανονίσει πάλι για τις μέρες αυτές; Θα φιλοξενήσετε κόσμο; Θα κάνετε ένα μεγαλοπρεπές δείπνο, έτσι για να εντυπωσιάσετε μερικές ψυχές; Πάντως ακόμα και τη τελευταία τη στιγμή, παίζει να χτυπήσει το κουδούνι και να δείτε μια ψυχή, από τα παλιά. Η αλήθεια είναι πως αποζητάτε κάτι το διαφορετικό, κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως, κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε ένα πονεμένο παρελθόν. Το έχετε.. να είστε σίγουροι!

Παρθένος
Τελευταίες μέρες του χρόνου και αντί να είστε χαλαροί σε έναν καναπέ, τρέχετε και δε φτάνετε, ακόμα και στολίδια επιπλέον βάζετε, μπας και σας βρει πιο εύκολα ο Αϊ Βασίλης. Μια μελαγχολία σας πιάνει, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή. Τι είχατε, τι χάσατε, πού πετύχατε, πού αποτύχατε, είστε και μυστήριοι τύποι, πού είναι ένα χέρι να σας τραβήξει;;; Δε πιστεύω να τη βγάλετε μέσα στο σπίτι βλέποντας ταινίες συναισθηματικές; Προτιμήστε τις βόλτες με τα φιλαράκια..

Ζυγός
Σήμερα θα ξυπνήσετε με μια απίστευτη όρεξη να πάτε στην αγορά και να γεμίσετε το δέντρο σας με δωράκια για τους δικούς σας τους ανθρώπους. Μπορεί βέβαια όλα να είναι για πάρτη σας, το ρεζουμέ είναι πως ξεπαραδιάζεστε κανονικά και δεν υπάρχει τίποτα για να σας σταματήσει. Κάτι φτάνει στα αυτιά σας, ένα μαντάτο που θα πρέπει να το επεξεργαστείτε αναλόγως, για να δείτε το τι εννοεί ο ποιητής. Ρωτήστε για να μάθετε και μη λέτε κουβέντα σε κανέναν!

Σκορπιός
Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι κάτι που σας ταιριάζει. Σας κάνει δυναμικούς, απόλυτους, ψυχρούς κακούς και ανάποδους χαχα! Εντάξει είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί τις μέρες αυτές, διάφορες ψυχές ικανοποιούν τις επιθυμίες σας, δύσκολα σας λένε εκείνο το όχι. Βέβαια εσείς, όπου βλέπετε αυτό το Christmas spirit, ρίχνετε λίγο κάρβουνο, γιατί με τους καλικάντζαρους κάνετε καλύτερη παρέα. Ζόρικη η μέρα σας, μη γίνεστε παράλογοι και απαιτητικοί. Θα φάτε πόρτα.. και μετά;; Ποιος σας ακούει..;

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να ανακοινώσετε τις προθέσεις σας. Θα τη βγάλετε με κόσμο ή παρέα με το σύντροφό σας;;; Μήπως θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, από το να ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός; Να είστε καλόψυχοι με όσους σας έχουν στηρίξει τόσο καιρό και αν χρειαστεί να προσφερθείτε για να γίνει κάτι σωστά, να το κάνετε. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, θα κοιμηθείτε αργότερα. Επίσης μη πιστεύετε όσα σας λένε.. Κυκλοφορούν καλικάντζαροι εκεί έξω..!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια πολύ όμορφη έκπληξη! Αφορά τη δουλειά σας; Ή τον έρωτα; Πάντως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, είστε λαμπεροί και γοητευτικοί και αυτό σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να τη βγάλετε στο σπίτι με τίποτα! Προτιμήστε τις βόλτες, το φλερτ με άγνωστες ψυχές και κάντε και καμιά ζαβολιά, ο έρωτας σας κάνει πλάτες! Ακόμα και αν έχετε σκοπό να μαγειρέψετε λιχουδίτσες, εντυπωσιάζετε με τις ικανότητές σας..

Υδροχόος
Η τελευταία μέρα του χρόνου, που το σύμπαν έχει σκοπό να σας χαμογελάσει και να σας αγκαλιάσει ζεστά! Στο μυαλό σας έχετε τις επαγγελματικές σας τις υποθέσεις, το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα και φυσικά κατά πόσο θα ανεχτείτε το κάθε ανίδεο να σας το παίζει ιστορία. Απολαύστε τη μέρα παρέα με φίλους, κάντε το κομμάτι σας, περάστε καλά και ξεπεράστε το ανταγωνιστικό σας το πνεύμα. Το συγγνώμη δε σας αρέσει σα λέξη, υπάρχουν και οι πράξεις όμως που μιλούν από μόνες τους!

Ιχθύς
Σήμερα θα σας πιάσει η μούρλια σας και θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Λυπάμαι τη παρέα σας, που θα πρέπει να ακολουθήσει, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει σκι για πρώτη φορά. Παιχνιδιάρικη και ζαβολιάρικη η διάθεσή σας, κάντε ότι λέει η καρδούλα σας, γιατί από αύριο, παίζει να μελαγχολήσετε, μιας που τα χρόνια φεύγουν και εσείς αναρωτιέστε για ακόμα μια φορά το τι έγινε; Εντάξει και οι άσπρες τούφες στα μαλλιά, κρύβουν μια έξτρα γοητεία.. Κοιταχτείτε με άλλο μάτι στο καθρέπτη..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos