Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Τοξότης το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel!

23/11 – 21/12
Τοξοτάκια μου, αν και σας βρίσκω πολύ μυστήριες περιπτώσεις, μου
προκαλείτε μια ταραχή, θα μπω στο πειρασμό να γράψω, γιατί η αλήθεια είναι πως είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, αστρολογικά και όχι μόνο..!

Από πού να ξεκινήσω και πώς να τελειώσω! Η αυριανή 3/12 Πανσέληνος στους Διδύμους, σας δημιουργεί ένα χάος, στο μυαλό και τη ψυχή. Κάτι έχει αλλάξει, καιρό τώρα και θα φανεί έντονα τις μέρες αυτές και εσείς θα προσπαθήσετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια και νομίζω είναι ότι χειρότερο.. Προφανώς θέλετε το χρόνο σας, όμως κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια.!

Ευτυχώς που έκανε επίσκεψη η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Να και ένα χαρμόσυνο μαντάτο! Που λέτε έκανε ποδαρικό ο έρωτας σε εσάς! Μμμμ τρομάζω, γιατί είστε και άστατοι χαρακτήρες, πολύ της περιπέτειας, όμως με έναν καλό ωροσκόπο, σώζεται κάπως η κατάσταση.. Σωστά;;;
Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας, αισιόδοξη, βρίσκετε το χρόνο να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε με μια άγνωστη ψυχή. Μπορεί να νιώσετε εκείνον τον κεραυνοβόλο τον έρωτα, από το πουθενά. Για τόσο super μέρες μιλώ..!
Όμως όσο περνά ο Δεκέμβρης και προχωρά, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, θέλετε να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά. Εύκολο ή δύσκολο δε ξέρω, στο χέρι σας είναι.. να φτιάξετε κατάσταση! Μέχρι και τα Χριστούγεννα θα είστε μέσα στις γλύκες. Μιλάμε γίνεστε πολύ αγαπησιάρηδες. Για να δούμε, έκπληξη θα είναι αυτό..!


Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, σας αναστατώνει πολύ! Ξαφνικά άνθρωποι που τους θεωρούσατε δικούς σας, μπορεί να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα, να το μάθετε και να χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε άμεσα. Ζόρικες υποθέσεις, τι θέλουν μέρες γιορτινές;; Γιατί μπορεί ο Κρόνος να φεύγει από το ζώδιό σας, από τις 20/12 και μετά, όμως αυτό δε σημαίνει κάτι. Αντιθέτως σας πιέζει ακόμα πιο πολύ, πάνω σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και συνεργασιών. Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει. Τέλος!

Καλέ δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, έχουμε και τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 4/12 και θα κρατήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνετε, πως δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο τις μέρες αυτές. Συνεπώς, λίγα λόγια και καλά! Για αυτό, καλύτερα να αποφεύγετε τις εντάσεις, τσάμπα θα φωνάξετε, δεν υπάρχει λόγος. Και προετοιμαστείτε για τις γιορτινές ημέρες. Αθόρυβα..

Προτιμήστε τα οικογενειακά τραπέζια, παρέα με καλούς φίλους. Κάντε μια μείξη ανθρώπων, έτσι για την αλλαγή. Να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται, να κάνετε καλές πράξεις δηλαδή, για να νιώσετε όμορφα. Θα έρθει από μόνο του, θα το δείτε αυτό..

Και θα μπορούσα να σας γράψω άλλα τόσα, γιατί υπάρχει ζουμί στο ζώδιό σας, αλλά είπαμε.. λίγα και καλά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos