Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια των ημερών! by MagicF’Ariel..

19/12 – 25/12/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πλησιάζουν τα όμορφα Χριστούγεννα! Η Αφροδίτη και ο
Ουρανός στις 21, είναι το πιο τέλειο δώρο που μας προσφέρει το σύμπαν για φέτος.
Φέρνουν έρωτες κεραυνοβόλους, προκαλούν έντονα πάθη και φτιάχνουν μυστικά ραντεβού!



Το παρελθόν επιστρέφει σε κάποιες περιπτώσεις, το παρόν αποζητά ένα μέλλον και ξαφνικά οι σχέσεις αλλάζουν. Κάτι μαγικό γίνεται..
Είναι ευκαιρία να δώσουμε αγάπη, να τη λάβουμε πίσω και να αγκαλιάσουμε εκείνους τους μοναδικούς ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη ζωή μας.

Δε μοιράζω ακόμα ευχές, αφού έχουμε αρκετά να πούμε μέχρι τότε.. Σας αφήνω όμως μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί.. όποιος πιστεύει σε θαύματα.. μπορεί να ζήσει και από ένα..

“Magic is all around.. you just have to believe..!”

 φιλάκια..


Κριός
Μυστήριες οι μέρες σου στις 20 και 21. Ένας έρωτας επιμένει, σε προκαλεί, σε τεστάρει. Απέφυγε τους εγωισμούς και τα πείσματα και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μέρες Χριστουγέννων και αγάπης. Ας είσαι περισσότερο φιλική με τους γύρω σου. Σκέψου πριν δράσεις! Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 22 προσπάθησε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, δίχως να αφήσεις σπουδαίες εκκρεμότητες και δίχως να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν!

Ταύρος
Ένας έρωτας παραμονεύει για τις μέρες των Χριστουγέννων. Οτιδήποτε και αν σου συμβεί, θα πρέπει να το κρατήσεις μυστικό! Από τις 22 και μετά ηρεμείς, συναντάς αγαπημένους ανθρώπους και ξεκουράζεσαι. Η χαρά σου στις 25, αφήνει τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Προτίμησε γιορτές στο σπίτι!
Επαγγελματικά: Τρέχεις και δε φτάνεις από τις 19 ως τις 21, όμως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Ζήτησε βοήθεια, για να τη λάβεις. Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει. Ένα μπόνους;

Δίδυμος
Ιδανικές μέρες για να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να βελτιωθεί η σχέση σου. Βέβαια στις 21 προβλέπεται μια νέα γνωριμία; Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από τα παλιά; Ξεσηκώνεσαι ερωτικά και όχι μόνο. Ένα ταξίδι για τις 25, σε ανανεώνει πολύ. Τα σωστά επιχειρήματά σου ανοίγουν πόρτες!
Επαγγελματικά: Μια τελευταία αναστάτωση σου τη προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής στις 21 και 22, αλλά έφτασε στο τέλος του, οπότε κάνε υπομονή. Έχεις δίκιο, ψάξε να το βρεις.

Καρκίνος
Παράξενες οι μέρες των Χριστουγέννων, αφού προκύπτουν διάφορες εκκρεμότητες που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα κιόλας! Ένα οικογενειακό γεγονός σε στρεσάρει πολύ. Ηρεμείς από τις 23 και μετά. Αφιέρωσε χρόνο σε εκείνους που αγαπάς. Προτίμησε το διάλογο.
Επαγγελματικά: Από τις 19 μέχρι και τις 22 τρέχεις να προλάβεις, αφού ως δια μαγείας ανοίγουν οι δουλειές σου και επιβάλλεται να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις.

Λέων
Πολύ ερωτικά τα φετινά τα Χριστούγεννα. Είτε έχεις σύντροφο, είτε όχι, το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Από τις 21 και μετά να προσμένεις για εκείνο το θαύμα! Προτιμάς το σπιτάκι σου στις 24 και 25, παρέα με ανθρώπους που αγαπάς. Ικανοποίησε τις δικές σου επιθυμίες! Επαγγελματικά: Τα δίνεις όλα από τις 19 ως τις 22, μια πίεση τη νιώθεις, αφού λίγο πριν το τέλος, σου αναθέτουν κάτι επιπλέον. Μην αγχώνεσαι υπάρχει και ένα αύριο. Να φύγουν οι γιορτές.

Παρθένος
Απρόβλεπτες οι μέρες σου πολύ! Από τη μια θες να ταξιδέψεις για τα Χριστούγεννα, από την άλλη μπορεί να κάνεις και ένα σουαρέ, προκειμένου να γοητεύσεις το καλό σου. Από τις 23 και μετά θα αποφασίσεις για το πώς θα πράξεις. Ησυχία στις 25. Δείξε λίγο ενδιαφέρον στους συγγενείς! Επαγγελματικά: Η τελευταία μέρα που βάζεις τη πινελιά σου είναι στις 23. Όλα παίρνουν το δρόμο τους και νιώθεις απίστευτη ανακούφιση και ικανοποίηση. Πες αυτά που θες.

Ζυγός
Δημιουργική, γοητευτική, δυναμική από τις 19 μέχρι και τις 21. Συναντάς πολύ κόσμο, μπορεί και ένα πρόσωπο από το παρελθόν και ξαφνικά να νιώσεις περίεργα. Αλλάζει η διάθεσή σου και προτιμάς να περάσεις ήρεμα Χριστούγεννα δίχως πολύ κόσμο. Αντιμετώπισε ψύχραιμα το απρόβλεπτο!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 22 δίνεις μεγάλη μάχη για να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις. Προσπάθησε στις 24 να αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις.

Σκορπιός
Μπορείς τις μέρες αυτές να κανονίσεις ένα μικρό ταξιδάκι παρέα με το σύντροφό σου. Ζεις ρομαντικές στιγμές αν το θες. Από την άλλη ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα με ένα άτομο που γνωρίζεις και συναναστρέφεσαι καθημερινά. Από τις 23 και μετά όλα μπαίνουν στη θέση τους. Να σκέφτεσαι θετικά!
Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται μέχρι και τις 22. Οι αναποδιές των άλλων ευνοούν εσένα. Κάνε τις κινήσεις σου αλλά να τις έχεις μελετήσει καλά πιο πριν.

Τοξότης
Ανεξάρτητα από τη κούραση που νιώθεις ετοιμάζεις ένα οικογενειακό τραπέζι στις 25 που θα μείνει αξέχαστο! Προσπάθησε να είσαι δίπλα σε εκείνους που σε χρειάζονται, ακόμα και στο σύντροφό σου. Ανάδρομος Ερμής έφτασε στο τέλος του. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Ερωτεύσου σα μικρό παιδί!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 23 μπορείς να ανταπεξέλθεις με μεγάλη επιτυχία στις υποχρεώσεις σου. Βοήθησε όπου χρειάζεται προκειμένου να πετύχεις ένα στόχο και να ξενοιάσεις νωρίτερα.

Αιγόκερως
Τις ημέρες αυτές μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Έκπληξη! Μέχρι και τις 22 δείξε ενδιαφέρον και αγάπη σε οικογενειακά πρόσωπα. Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με όμορφη διάθεση. Ερωτεύσου, φλέρταρε, διασκέδασε, χαμογέλασε επιτέλους! Φτιάξε μυστικά!
Επαγγελματικά: Δίνεις και παίρνεις μέχρι και τις 22. Είσαι δυνατή, γεμάτη από ενέργεια, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε με μεγάλη επιτυχία. Βελτιώνονται οι σχέσεις σου και ηρεμείς.

Υδροχόος
Ιδανικές οι ημέρες των Χριστουγέννων για να συναντήσεις ανθρώπους από τα παλιά, φίλους και γνωστούς και να αγαπήσεις ξανά. Σε φλερτάρουν έντονα, νιώθεις όμορφα αλλά ως συνήθως μπλέκεις τα πράγματα. Συναισθηματικά είσαι ασταθής. Να συμπαρασταθείς εκεί που αξίζει!
Επαγγελματικά: Υπομονή μέχρι τις 23 να γυρίσει ο ορθόδρομος ο Ερμής, να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου. Βελτίωσε τις σχέσεις σου για να σου κάνουν τα χατίρια.

Ιχθύες
Περιμένεις τη τελευταία τη στιγμή για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Από τις 25 και μετά ηρεμούν οι σκέψεις σου. Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Εκτίμησε τη παρουσία τους στη ζωή σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου στις 21!
Επαγγελματικά: Λεφτά γεμίζουν τις τσέπες σου. Ενθουσιάζεσαι γιατί είναι από κάποιες κινήσεις που έκανες κάποτε και δεν έπιασαν τόπο. Από τις 23 και μετά μπορείς να ονειρεύεσαι.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos