Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 08/12/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η μέρα αστρολογικά είναι πολύ ζαβή. Τουρλού – τουρλού, ξέρετε εκείνο το
ταψί με τις πατάτες, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.. Αυτό θα γίνουμε! Ας βάλουμε και ένα λουκάνικο λοιπόν, για να δέσει το φαί.. χαχα!




Οι τυχεροί της ημέρας οι αγαπημένοι μας Σκορπιοί, οι οποίοι φλέγονται και θα αποζητήσουν με κάθε τρόπο κάποιο πρόσωπο για να τους σβήσει τη καψάδα!.. Μμμμμ ενδιαφέρον το βρίσκω.. Να πιάσω πυροσβεστήρα;; Καυστική, η Ταυρίνα πρωινιάτικο!

Οι λοιποί θα περάσουμε πολύ καλά.. Δε το ορκίζομαι κιόλας!

φιλάκια..


Κριός
Καιρό τώρα μαζεύετε διάφορα μέσα σας, το ένα σας ενοχλεί, το άλλο το ίδιο, αλλά όλο λέτε αυτό το απίστευτα ενοχλητικό, «δε πειράζει»! Ε λοιπόν σήμερα παίζει να κάνετε ένα ωραίο μπουμ, να ξεσπάσετε και όποιον πάρει ο χάρος! Το θέμα είναι να εκφράζεστε την ώρα που πρέπει και όχι ένα μήνα μετά! Κακό στον εαυτό σας κάνετε και τίποτα άλλο!

Ταύρος
Υπάρχουν άτομα που σας αντιπαθούν και σήμερα ίσως να σας το δείξουν με κάθε τρόπο και εσείς να στεναχωρηθείτε. Μην είστε εγωιστές, γιατί τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και αν θυμηθείτε καλά, η συμπεριφορά σας μια φορά και ένα καιρό δεν ήταν και η καλύτερη. Αφήστε να σας δείξουν τα πραγματικά σου τα συναισθήματα και τι σας νοιάζει στο κάτω-κάτω;;;

Δίδυμος
Ωραία ημέρα για να κάνετε βόλτες, για να συναντήσετε τους φίλους σας, για να χαλαρώσετε και να επιστρέψει ο καλός σας ο εαυτός, εκείνος ο πέρα βρέχει..! Μα πόσο πια στη τσίτα; Επιλέξτε το μέρος, τις παρέες, τη φάση και μη σας νοιάζει τίποτα! Δεν έχω κάτι άλλο να σας γράψω, παρά να σας ευχηθώ καλά να περάσετε! Απολαύστε τη κάθε στιγμή!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως τα έχετε παίξει κανονικά! Ούτε από το κρεβάτι σας δε θέλετε να σηκωθείτε, θα το ονειρεύεστε όλη μέρα και ω ναι θα κοιμάστε όρθιοι επίσης. Μήπως να μείνετε στο σπιτάκι σας, για να μη σπάσετε τα νεύρα των άλλων; Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό για όλους εσάς, συνεπώς να φάτε καλό πρωινό γιατί και σήμερα έχει τρέξιμο!

Λέων
Πολύ τα πάνω σας έχετε πάρει εσείς και συμπεριφέρεστε σα να μην έχετε ανάγκη κανέναν. Λιονταρίσια χαρακτηριστικά, ποιος ο λόγος να σας παρεξηγήσουμε; Χαλαρώστε λιγάκι, μη κάνετε τόση φασαρία, μπορείτε να τραβήξετε τα βλέμματα και με άλλο τρόπο. Αλλά πού;;; Τυχερή ημέρα, βάλτε ένα στόχο και κοιτάξτε να τον πετύχετε. Θα σας έρθει πιο εύκολο!

Παρθένος
Είναι πλέον απαράδεκτο να γίνεστε χίλια κομμάτια, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων. Αφού γνωρίζετε το πώς έχουν τα πράγματα, μοιράστε μερικά όχι, πείτε μερικά ναι, αλλά πάνω από όλα, επειδή εσείς το θέλετε αυτό και όχι οι άλλοι. Ιδανική μέρα για να υψώσετε εκείνο το τείχος, να σας αφήσουν στην ησυχία σας και βγάλτε και μια ταμπέλα, τύπου danger..!

Ζυγός
Το χάος σας χτυπά τη πόρτα για ακόμα μια φορά. Αμέτρητες οι σκέψεις, πολλές οι εκκρεμότητες, μπορεί να σαλτάρετε κιόλας. Επιβάλλεται να βάλετε προτεραιότητες, να είστε ψύχραιμοι και να το πάρετε απόφαση πως το βουνό που βλέπετε μπροστά σας, γίνεται πεδιάδα, αν συγκεντρωθείτε και δράσετε άμεσα. Μη χάνετε το χρόνο σας παίζοντας το θέατρο του παραλόγου!

Σκορπιός
Ωραία ημέρα για να ντυθείτε σέξι, πρώτον για το ψυχολογικό, δεύτερον για να στρέψετε τα βλέμματα επάνω σας. Όπως και να έχει η διάθεσή σας είναι ερωτική, επιθυμείτε να ζήσετε στιγμές λίγο πιο έντονες, πιο αισθησιακές και όταν εσείς φλέγεστε, τότε χτυπάτε στο ψαχνό και γεύεστε το οτιδήποτε! Αν είναι σαρκικές οι επιθυμίες σας, μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια! Πώς το λένε το μαναράκι..;;;

Τοξότης
Ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς είστε; Έχετε ανάδρομο Ερμή που έχει κοντοσταθεί στο προσκεφάλι σας, έχετε κάνει τον κόσμο ανάστα και εσείς, τι; Μέσα στη τρελή τη χαρά; Μα είναι δυνατόν; Σε πιο βουνό βρίσκεστε; Πείτε μου τώρα την αλήθεια! Ιδανική μέρα, για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να δείτε κόσμο, να γουστάρετε, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Καλά κρασιά!

Αιγόκερως
Ντεμί η μέρα σας αστρολογικά και γενικώς! Κάτι γίνεται εκεί στο σύμπαν, έχουν μπλέξει τα μπούτια τους οι πλανήτες και εσείς είστε, δεν είστε εδώ! Στο χάσιμο δηλαδή και έχετε και πολύ πλάκα. Σπάνιο και αυτό το φαινόμενο. Μη πιστεύετε ότι σας λένε, μη δίνετε βάση σε κανέναν, είναι μια μέρα ζαβή από μόνη της, προτιμήστε να κυλήσει αθόρυβα!

Υδροχόος
Είναι μια περίοδος που τα δίνετε όλα και πάλι στη δουλειά! Δε ξαφνιάζομαι καθόλου πια, είστε αυτοί που είστε και σας αγαπάμε όπως και να έχει! Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλουδάκι σας και δε φεύγει με τίποτα. Πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Συνεπώς συγκεντρωμένοι μέχρι θανάτου στο στόχο σας και ω ναι θα σας πιάσουν και τα άγρια μεσάνυχτα. Τι είναι ο χρόνος για εσάς..;;; Ένα παραπλανητικό, φανταστικό, όριο.. Λεπτομέρειες!

Ιχθύς
Τρέχετε και δε φτάνετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Πολλά έχετε αφήσει στην άκρη, αλλά ξαφνικά τα ασήμαντα, έχουν γίνει σημαντικά και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Μωρά μου, Παρασκευή σήμερα, πέφτουν οι ρυθμοί, μπαίνουμε σε mood ΣΚ! Μη τρελαθούμε κιόλας! Κρατήστε σημειώσεις, με τις σκέψεις σας, με τις κινήσεις σας και από βδομάδα βλέπουμε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos