Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τι «Στίγμα» άφησε το ολόγιομο Φεγγάρι στο κάθε Ζώδιο;;; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Μέρες τώρα η ατμόσφαιρα είναι κάπως.. ηλεκτρισμένη.. Το νιώθετε και εσείς;;; Μαγικές αόρατες ενέργειες
βολτάρουν ανενόχλητες παντού και το μόνο που αφήνουν είναι μια αίσθηση..

Η Πανσέληνος στο Τοξότη στις 20/6, ήταν πολύ δυνατή.. Μας ξάφνιασε γιατί γέμισε πολύ γρήγορα το φεγγάρι και τούτη τη φορά κράτησε όντως τρεις μέρες πριν και τρεις μετά.. Σήμερα είναι η τελευταία.. ο εκνευρισμός και η ένταση ακόμα υπάρχουν.. η απογοήτευση και η λύπη συνυπάρχουν.. Μα γιατί;;; Τι δε πήγε καλά; Τι θέλει να μας πει το σύμπαν;;;

Τις ίδιες απορίες έχουμε, γιατί οι γνώσεις που έχει ο καθένας είναι απειροελάχιστες μπροστά σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει εκεί ψηλά στον ουρανό, στο χάος, στο σκοτάδι, ανάμεσα από τους πλανήτες και τους αστερισμούς.. Ποτέ δε θα μάθουμε την αλήθεια.. παρά μόνο θα παίρνουμε πάντα μια μικρή ιδέα, για να φανταζόμαστε το άγνωστο..

Και για να μη σας πολύ ζαλίζω.. πάω παραπέρα.. είστε έτοιμοι;;;


Κριός
Το στίγμα της ανεξαρτησίας είναι αυτό που σας άφησε το φεγγάρι και θα απαιτήσετε να λάβετε ξεκάθαρες και ειλικρινής απαντήσεις σας ζητήματά σας! Ή τώρα ή ποτέ!

Ταύρος
Το στίγμα της μοναξιάς. Αυτό άφησε το φεγγάρι, της λύπης και της απογοήτευσης.. Και πάλι στρέφετε τη προσοχή σας στο χρήμα! Μοναχική επιλογή και αυτή..

Δίδυμος
Το στίγμα της συντροφικότητας! Βέβαια όχι σε όλους, γιατί αρκετοί βρήκατε την ευκαιρία να λακίσετε από μια σχέση. Για αυτό ίσως της υπερβολικής ανεξαρτησίας!

Καρκίνος
Το στίγμα του φόβου! Πως το αύριο μπορεί και να μην υπάρξει. Για αυτό να προσέξετε την υγεία σας και μετά όλα τα άλλα! Αντιμετωπίστε ότι σας ενοχλεί! Ψάξτε την αιτία σε βάθος..

Λέων
Το στίγμα της κοινωνικότητας και του φλερτ! Γιατί; Λείπουν από τη ζωή σας και τα αποζητάτε! Μη κλείνεστε στον εαυτό σας! Βγείτε έξω διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, καιρός για έρωτα!

Παρθένος
Το στίγμα της μοναξιάς. Γιατί ναι μεν οι επιλογές που κάνετε είναι καλά μελετημένες όμως δεν έχετε παρέα σε αυτό! Το αλλάζετε αυτό άμεσα, φίλοι, νέες γνωριμίες και ο έρωτας.. μπαίνουν δυναμικά μέσα στη ζωή σας!

Ζυγός
Το στίγμα της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα! Η καρδιά σας πλέον χτυπά για ένα ταξίδι, για κάτι το διαφορετικό, για έναν άλλο τρόπο ζωής! Μπορεί αρκετοί να αλλάξετε και σπίτι!

Σκορπιός
Το στίγμα της δράσης – αντίδρασης! Σας προκαλεί το σύμπαν, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ωραία τα μεγάλα τα λόγια, καιρός όμως για μεγάλα έργα. Τι λέτε; Θα το καταφέρετε τούτη τη φορά;

Τοξότης
Το στίγμα της συντροφικότητας! Ναι καλά διαβάζετε! Ή μόνιμη σχέση, ή τίποτα! Και ναι τα καταφέρνετε μια χαρά και στις δυο τις περιπτώσεις. Ξεκαθάρισμα και αγάπη!

Αιγόκερως
Το στίγμα του φόβου! Των μυστικών. Των αποκαλύψεων. Έχετε διάφορα που σας τρώνε το σαράκι, βγαίνετε όμως δυνατοί γιατί οι σχέσεις σας ή θα έχουν ουσία, ή αντίο.. my love..

Υδροχόος
Το στίγμα της δημιουργικότητας! Εκεί που ήσασταν έτοιμοι να τα παρατήσετε, εκεί οι φίλοι, οι γνωστοί, άνθρωποι που δε το περιμένατε σας έδωσαν το χέρι και ναι από εδώ και πέρα μπορείτε να ονειρεύεστε άφοβα..

Ιχθύς
Το στίγμα του φλερτ και της ανεμελιάς! Μπορεί τα βάσανά σας να είναι αμέτρητα, μπορεί να έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, όμως είναι καλοκαίρι και ποιος ασχολείται τώρα.. Μάλιστα.. σας απαντώ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos