Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες και η Φαντασία έχει χρώμα μπλε.. by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Για όλα φταίει ο Ποσειδώνας, που έχει τις μαύρες του, τις ανάποδές του από χθες και έπεσε το βαθύ
το σκοτάδι σε αρκετές ψυχές εκεί έξω, σε μια από αυτές ανήκω και εγώ, για αυτό εξαφανίζομαι και παίρνω τα βουνά πού και πού.. Να όμως που το γεγονός αυτό δε μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο, κάτι είπαμε εχθές, αλλά πρέπει να ανακαλύψουμε την ουσία, μαζί. Τι λέτε;;;

Ανάδρομος ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μέχρι και τις 20/11/2016! Απίστευτο; Τι εννοεί ο ποιητής; Πώς θα μας πιάσουν τα ψυχοσωματικά μας και θα τρελαθούμε εντελώς;;; Εννοείται πως τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, αλλά εδώ έχουμε θέμα.. Μας πιάνει όλους, σε διαφορετικούς τομείς και πού θα το τραβήξει.. άγνωστο! Χαοτικό το καλοκαιράκι.. όχι πως θα μας άφηνε..



Οι ευαισθησίες στα κόκκινα, ίσως ακόμα και οι πιο σκληροί να σπάσουν. Γιατί είναι μαγική η δύναμη του Ποσειδώνα. Το χρώμα του; Το γαλάζιο της θάλασσας. Σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Του τρελού.. συμφωνείτε;;;
Το συναίσθημα του ανικανοποίητου θα κυριαρχήσει, λίγες επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν και το πέπλο της απογοήτευσης θα σκεπάσει αρκετούς.. εκεί έξω.. Ναι θα πιάσετε πολλές φορές τον εαυτό σας να μιλάει μόνο του, να ταξιδεύει σε μέρη ναι μεν μαγικά, αλλά πολύ σκοτεινά και απαισιόδοξα..

Οι ευθύνες θα πέσουν βροχή, ο καθένας θα τις ρίξει στον εαυτό του και καλό είναι να μιλάμε μεταξύ μας, να τα λέμε γιατί .. δε θέλει και πολύ να στρίψει η βίδα! Επίσης οι αδυναμίες, τα πάθη, οι ακολασίες, θα πρωταγωνιστήσουν, γιατί ο Θεός Ποσειδώνας είναι νυχτόβιος και μεγάλο αλάνι. Τι νομίζατε πως την έβγαζε στη θάλασσα συνεχώς;;; Ή μήπως δεν είχε και εκείνος τα λημέρια του;;; Συνεπώς, συναντήσεις παράξενες θα συμβούν, μπορεί και απαγορευμένες, ένταση, έρωτας, σεξ και πολύ ψευδαίσθηση.. Το τέλειο που δεν υπάρχει.. Και ποιο ζώδιο θα εκμεταλλευτεί τη περίπτωση;;; Ο Σκορπιός φυσικά!

Με μέτρο το αλκοόλ, τα χάπια, τις ουσίες, γιατί ναι μεν αλλά.. Ο σκοπός είναι να αντιμετωπίσουμε τα θέματά μας νορμάλ, με λογική και ψυχραιμία..

Με λίγα λόγια έτσι για την ιδέα..


Κριός
Να ξεκινήσετε γυμναστική. Να πάτε σε ένα ψυχολόγο να μιλήσετε αν χρειάζεται. Σας πιάνουν τα ψυχοσωματικά σας και σας φταίνε όλα! Βρείτε τρόπος χαλάρωσης.. Θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας και την ηρεμία σας.

Ταύρος
Κάτι θα μάθετε και δε ξέρω αν θα συγκλονιστείτε ευχάριστα ή δυσάρεστα. Το θέμα είναι να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και να προχωρήσετε παρακάτω! Η αλήθεια που αναζητάτε καιρό τώρα.. είναι όλη δική σας..

Δίδυμος
Τα κάνετε μπάχαλο. Έρωτας και δουλειά δε ταιριάζουν με τίποτα. Το ψέμα το έχετε έτοιμο στο στόμα. Κάτι θα πρέπει να αφήσετε για να αναλάβετε κάτι νέο. Διαφέρουν τα όνειρα που έχετε μεταξύ τους. Πρέπει να επιλέξετε!

Καρκίνος
Είστε από τους τυχερούς της παρέας. Θα ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές είτε με το σύντροφό σας, είτε με έναν εραστή που θα έρθει στη ζωή σας πολύ ξαφνικά. Να είστε cool.. μπας και υπάρξει διάρκεια..

Λέων
Ένα άγχος θα το έχετε, για οικονομικά ζητήματα και για το πώς θα είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα. Κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, αλλά δεν είναι έτσι. Δε μπορείτε να τα έχετε όλα.. επιλέξτε αυτά που σας κάνουν και προχωρήστε!

Παρθένος
Με τον καιρό θα διαπιστώσετε πως πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Απογοητεύεστε από το ψεύτικο που υπάρχει δίπλα σας και φτου πάλι από την αρχή.

Ζυγός
Μπορεί να κάνετε όνειρα για τη μεγάλη τη ζωή, αλλά δεν είναι εποχές για κάτι τέτοιο. Συμβιβαστείτε με όσα έχετε, άντε και με κάτι παραπάνω, αλλά that’s it! Προσγειώνεστε λίγο ανώμαλα.. αλλά το ξεπερνάτε..

Σκορπιός
Το άστρο το φωτεινό ο φάρος που λέμε.. μέσα στα σκοτάδια και τα άγρια τα κύματα είστε εσείς! Φοβερό το διάστημα αυτό και για την ερωτική σας τη ζωή , κυρίως όμως για τη σεξουαλική σας! Δοκιμάζετε, ρισκάρετε, παίζετε με τη φωτιά και άλλοι καίγονται!

Τοξότης
Το ενδεχόμενο να αλλάξετε σπίτι θα είναι μεγάλο. Παίρνετε αποφάσεις το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα και μπαίνετε σε τρελές διαδικασίες. Βέβαια δε λέτε σε όλους την αλήθεια. Αλλά μέχρι να τη μάθουν.. θα έχει γίνει το δικό σας!

Αιγόκερως
Παρέα με τους Ταύρους να κάνετε, νομίζω μαζί τα ακούτε τα μαντάτα που λέει ο λόγος! Τα νέα θα είναι μυστήρια, θα συγκλονιστείτε λίγο, όμως πάνω-κάτω τη γνωρίζατε την αλήθεια. Θα είναι επαγγελματικό; Θα είναι ερωτικό; Πάντως μια αναστάτωση θα τη νιώσετε!

Υδροχόος
Χρυσά μου ότι και να κάνετε η αλήθεια είναι πως διανύετε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής σας, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρκετοί χρειάζεστε βοήθεια, πρέπει να ακούσετε την αλήθεια, να την αποδεχτείτε και να την αντιμετωπίσετε. Η αγάπη είναι μια λύση, αλλά τη κλωτσάτε ως συνήθως! Φροντίστε το σώμα και την υγεία σας.

Ιχθύς
Μπάχαλο η κατάσταση. Θα αλλάζετε γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη και θα μπλεχτείτε μέσα στο ψέμα. Αλλάξτε πλεύση επαγγελματικά, αφήστε κάτι πίσω, πιάστε κάτι νέο, πάντως μη μένετε στην αδράνεια! Χαοτική η σκέψη σας!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos