Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 22/06/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αστρολογικά η σημερινή ημέρα.. είναι λίγο ζαβή! Ο καθένας κοιτά τον εαυτό του και
αν κάτι δε του αρέσει, αντί να το αναφέρει με όμορφο τρόπο, θα προβεί σε απίστευτες, αψυχολόγητες συμπεριφορές και κάπως έτσι μπορεί να ανάψουν τα αίματα από το πουθενά..

Καρκινάκια μου γλυκά, είστε από τους τυχερούς της παρέας, αφού θα σας δώσουν αγάπη, τόση που θα νιώσετε πολύ άρχοντες!




Οι Ζυγοί το νου σας, δε θα ξεγλιστράτε συνεχώς από τα βάσανα που έχετε! Τι να κάνουμε οι ερωτικές σας οι επιτυχίες είναι αμέτρητες τον καιρό αυτό, κάποιοι το γουστάρουν και κάποιοι όχι και τόσο.. Το νου σας σε σκηνές ζηλοτυπίας.. κατά τα άλλα μουρμούρα..

τι λέτε να βάλουμε κανά τραγουδάκι να ευθυμήσουμε;;;
“Let’s talk about sex baby.. let’s talk about you and me..” άλλες εποχές..

φιλάκια..


Κριός
Καλό είναι σήμερα πριν κάνετε το οτιδήποτε, να ρωτήσετε το κατάλληλο το άτομο και μετά να προχωρήσετε. Μη πεισμώνετε και μη σας πιάνουν εγωισμοί, γιατί ναι μεν είστε δυναμικοί και ανεξάρτητοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, να όμως που μερικές φορές πρέπει να συνεργάζεστε και να χαμηλώνετε και το προφίλ σας. Θα γλιτώσετε πολλά και κυρίως τις εντάσεις!

Ταύρος
Σα να βρίσκεστε αιώνια σε μια αναμονή. Για ένα καλύτερο αύριο, για έναν μεγάλο έρωτα, για εκείνη την ευκαιρία που σίγουρα έχετε δώσει ψυχή και σώμα. Το σύμπαν λέει πως δε πρέπει να ανησυχείτε και πως όλα θα έρθουν στο καιρό τους. Και ο κολιός τον Αύγουστο θα προσθέσω, γιατί ναι μεν, αλλά! Τουλάχιστον έφυγε εκείνο το ανεξήγητο το βάρος, συνεπώς χαμογελάστε και υπομονή!

Δίδυμος
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Σήμερα θα δουλέψετε πολύ περισσότερο τα θέματά σας και τις αποφάσεις σας σίγουρα τις έχετε πάρει και στο αθόρυβο παρακαλώ πολύ. Κάτι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν μείνει και μετά ποιος σας πιάνει. Οργανωθείτε, να είστε σοβαροί και πάνω από όλα να έχετε ένα στόχο για ένα καλύτερο αύριο.. Ωραία μας τα λένε τα άστρα σήμερα.. αύριο όμως;;;

Καρκίνος
Αφήστε σήμερα να σας αγαπήσουν και να σας φροντίσουν. Μη το απαιτήσετε αυτό, θα έρθει από μόνο του, γιατί οι προηγούμενες ημέρες ήταν μυστήριες για το ψυχικό σας τον κόσμο και πρέπει να νιώσετε και εσείς ωραία. Τι να σας πω.. Μη πάτε στη δουλειά, αράξτε το κορμί σας σε μια ξαπλώστρα, πιείτε το κοκτέιλ σας και πείτε ναι σε ένα τρελό σεξο.. μασαζάκι. Μια χαρά σας βρίσκω.. μη το πείτε πουθενά!

Λέων
Πιο όμορφη η σημερινή ημέρα για εσάς, θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει. Μπορεί να φτιάξετε το σπίτι σας, να το καθαρίσετε και να του αλλάξετε έτσι το ντεκόρ. Ίσως να φυτέψετε και λουλούδια, γιατί σας ομορφαίνουν τη ζωή. Ακόμα και στη δουλειά σας να ακούσετε ένα μπράβο για κάτι που κάνατε καλά! Πάντως αφήστε το να σας βγει αυθόρμητα και ότι προκύψει..

Παρθένος
Μια χαρά η μέρα σας σήμερα, βέβαια λίγο επικίνδυνη γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Δηλαδή μπορεί μια ψυχή να σας προκαλέσει, εσείς να αντιδράσετε και να χαθεί η ηρεμία και καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω.. Ότι και αν συμβεί, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, λογικοί, καθόλου συναισθηματικοί και με ένα μαγικό τρόπο να βάλετε το καθένα στη θέση του. Θα το καταφέρετε αυτό;

Ζυγός
Ερωτικοί καβγάδες, ερωτικά μπουρίνια! Θα βρεθεί εκείνο το άτομο, που υποτίθεται πως σας αγαπάει απίστευτα πολύ, θα προσπαθήσει να σας αλυσοδέσει και να σας στριμώξει σε μια γωνιά! Όχι μόνο θα αντιδράσετε, μπορεί και να παραφερθείτε και να έχουμε δράματα στο τέλος, όμως δε θα αντέξετε άλλο, αφού πιστεύετε ακράδαντα πως όποιος αγαπά, δε κόβει το οξυγόνο του άλλου, αντιθέτως τον αφήνει να ανασάνει.. Ψυχραιμία..

Σκορπιός
Δε ξέρω σε τι φάση είστε, πάντως πιο σίγουροι από ποτέ, πάλι θα τα βάλετε με μια ψυχή και σας βλέπω να γαβγίζετε όλη την ημέρα. Ναι μεν το δίκιο είναι με το μέρος σας, ναι μεν τα επιχειρήματά σας είναι και τα πιο σωστά, όμως το θέμα είναι η απέναντι πλευρά να κατανοεί σε βάθος. Υπάρχει και το άλλο, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, για αυτό μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας με καμένες καταστάσεις!

Τοξότης
Μέρα που θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και με κατανόηση για να μπορέσετε να πετύχετε το σκοπό σας. Μπορεί να σας προκαλέσουν, μπορεί να ακούσετε και μερικές κουβέντες παραπάνω, δε πρέπει να δώσετε καμία σημασία, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα πάρετε το αίμα σας πίσω και όχι μόνο. Αφήστε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα και μην ανησυχείτε θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθειά σας!

Αιγόκερως
Την ατάκα “let it flow”, κάπου θα την έχετε ακούσει σίγουρα. Αφήστε να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους, μη πιέζετε τις καταστάσεις και φυσικά μην αγχώνεστε γιατί δεν υπάρχει λόγος. Η στασιμότητα πολλές φορές έχει το σκοπό της, να σας δώσει το χρόνο να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τα θέματά σας. Ξέρω, είστε αλάνθαστοι, αλλά πού και πού όλο και κάτι σας ξεφεύγει. Για ρίξτε μια δεύτερη ματιά.. δεν έχετε να χάσετε τίποτα..

Υδροχόος
Ότι έχετε αφήσει στη μέση, πρέπει να το τελειώσετε άμεσα! Πώς θα προχωρήσετε παραπέρα, αν υπάρχουν τρύπες από εδώ και εκεί;;; Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω σήμερα, στο άγχος και στα μουτράκια. Να ξέρετε πως θα βρεθεί το άτομο που θα προσπαθήσει να σας ρίξει στάχτη στα μάτια. Μην είστε ευκολόπιστοι και στη τελική η διαίσθησή σας είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Μη ξεφεύγετε από το στόχο σας!

Ιχθύς
Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα λόγια σας. Δε καταλαβαίνουν όλοι τον τρόπο που σκέφτεστε και μερικές φορές τα αστεία σας είναι και χοντροκομμένα που σημαίνει πως κάποιος μπορεί να παρεξηγηθεί στα καλά τα καθούμενα. Από τη μια είστε μια χαρά, από την άλλη ψυχασθενής, το χαπάκι σας να πάρετε να βρίσκεστε σε κατάσταση ζεν.. Αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν και μην επεμβαίνετε συνεχώς..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos