Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών μέχρι και τις 14/06/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διανύουμε τις μέρες των Διδύμων. Για αυτό να προσμένετε μια όλα να πηγαίνουν μια χαρά και να
κυριαρχεί το συναίσθημα, του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας και από την άλλη, να πέφτουμε στα πατώματα και να χάνεται κάθε ελπίδα! Ή του ύψους ή του βάθους! Σιγοντάρει και το σύμπαν από όλες τις απόψεις, πραγματικά δεν έχω λόγια..
Να προσέξουμε το σήμερα και το αύριο, γιατί τελειώνει σχετικά επεισοδιακά η εβδομάδα, να κάνουμε υπομονή, γιατί ακολουθεί ένα καταπληκτικό ΣΚ για όλα τα ζώδια. Μυρίζομαι ένα άκρως καλοκαιρινό και ξέφρενο διήμερο. Οργανωθείτε παρά τα κρύα γιατί το μπρονζέ είναι πιο σέξι.. δε λέτε;;;

καλή συνέχεια σε όλους..





Κριός
Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου από τις 10 ως και τις 13. Οργανώσου καλύτερα γιατί απρόβλεπτες προσκλήσεις προκύπτουν που σου ανατρέπουν ευχάριστα τις μέρες σου. Ανήσυχη πολύ στις 14. Προσπάθησε να μη ξεσπάσεις άδικα σε κάποιον.
Επαγγελματικά* Θετική ημέρα στις 8 εκμεταλλεύσου την για να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλουν. Μια νέα πρόταση στις 13 σε ανανεώνει έτσι όπως εσύ θες.


Ταύρος
Αυτά που επιθυμείς για τον εαυτό σου θα συμβούν από τις 10 ως και τις 12. Ένα ευχάριστο γεγονός σε κάνει να δείξεις το χαρακτήρα σου, να εντυπωσιάσεις και να γοητέψεις μια ψυχή. Να είσαι απλή και ειλικρινής, θα σε εκτιμήσουν περισσότερο.
Επαγγελματικά* Να είσαι συγκεντρωμένη στις 9, ένα λάθος καραδοκεί. Λεφτά σου στέλνει το σύμπαν στις 13. Μπορεί να πάρεις και μια αύξηση. Ότι και αν συμβεί κράτησε χαμηλό προφίλ γιατί σε ζηλεύουν!

Δίδυμος
Ζόρικες και αυτές οι μέρες για σένα. Ξεσπάς στις 9 και πληγώνεις τους δικούς σου τους ανθρώπους. Προσπάθησε μέχρι και τις 11 να είσαι τυπική, συγκεντρωμένη, ήρεμη και να ολοκληρώνεις το κάθε τι. Φοβερή ημέρα στις 12, βολτάρεις με φίλους.
Επαγγελματικά* Ένα νέο στις 13 σε ξεσηκώνει για κάτι καινούριο. Απέφυγε το ρίσκο όμως. Στις 14 να πας στα σίγουρα.

Καρκίνος
Μυστήριες οι μέρες σου πολύ. Θέματα επικοινωνίας θα σε απασχολήσουν. Στις 10 καλή ημέρα για να πεις αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Πληγώνεις ή εκνευρίζεις κάποιον πολύ ξαφνικά. Προστάτεψε τα μυστικά σου μέχρι και τις 12.
Επαγγελματικά* Προσοχή στις 9. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν. Μια επαφή στις 13 μπορεί να σε εκθέσει. Πρόσεχε τα λόγια σου και στο πώς αντιδράς Απογοητεύεσαι στις 14.

Λέων
Μέχρι και τις 9 ξεσπάς, αντιδράς, γίνεσαι υπερβολική. Να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, γιατί μέχρι και τις 12 μια νέα γνωριμία προκύπτει, ένας νέος έρωτας, κάτι πολύ όμορφο. Ξεπέρασε το παρελθόν μέχρι τις 14 σου κάνει κακό.
Επαγγελματικά* Πάρε μια άδεια στις 8. Ανέλαβε τα ηνία ως τις 10 και μην αφήνεις καμία εκκρεμότητα. Θετική ημέρα στις 13. Λες να μάθεις για εκείνη την αύξηση;

Παρθένος
Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι περισσότερο μέχρι και τις 10. Ασχολήσου με το σώμα σου και την υγεία σου. Ερωτικές οι μέρες που ακολουθούν στις 11 και 12. Κάποιος σου προσφέρει όσα ονειρεύεσαι. Όχι στις νέες γνωριμίες στις 14!
Επαγγελματικά* Τυχερή ημέρα στις 13. Σε θαυμάζουν και σου το δείχνουν. Χειρίστηκες μια υπόθεση με μεγάλο επαγγελματισμό. Μια προαγωγή έρχεται!

Ζυγός
Αν και δεν έχεις λεφτά, το διαπιστώνεις αυτό στις 9, δε χαλάς το κέφι σου. Ηρεμείς στις 10 και στις 11 πας για ψώνια. Δε σε πτοεί τίποτα! Νέες γνωριμίες προκύπτουν στις 12, σε ξεμυαλίζουν με ιδέες διαφορετικές και ξαφνικά μέχρι και τις 14 οι επιθυμίες σου θα αλλάξουν. Βουρ για τρέλες! Επαγγελματικά* Ότι κάνεις στις 8. Δηλαδή φρόντισε να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου, γιατί μετά δε θα έχεις μυαλό. Μέχρι και τις 14 δε θα μπορεί να συγκεντρωθείς.

Σκορπιός
Πρόσεχε τα λόγια σου στις 9 προκαλείς εντάσεις και πληγώνεις κάποιο πρόσωπο. Ηρεμείς στις 10 και κανονίζεις διάφορα για τις 11. Αποζητάς την ελευθερία σου κατά κάποιο τρόπο. Θα γίνει αυτό που θες στις 12. Άκρως ερωτικές οι ημέρες σου στις 13 και 14.
Επαγγελματικά* Σου προκαλούν εμπόδια και σου αρέσει. Αντιμετώπισε ότι προκύψει και απέδειξε για ακόμα μια φορά την αξία σου. Μπορείς να παίξεις άτιμα αν θες. Σε προκαλούν άλλωστε.

Τοξότης
Από τις 10 μέχρι και τις 12 να ξέρεις θα περάσεις καταπληκτικά. Μια πρόταση για έξω θα είναι η αιτία να φτιάξει πολύ η διάθεσή σου. Μια απρόβλεπτη είδηση σε απογειώνει, σε αναστατώνει γλυκά και πού ξέρεις;;; Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου.
Επαγγελματικά* Μέχρι και τις 9 προκύπτουν εντάσεις στη δουλειά. Δε κρατιέσαι με τίποτα και χαλούν οι σχέσεις σου. Προσπάθησε να δώσεις λύσεις παρά να το κάνεις χειρότερα.

Αιγόκερως
Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στις 8 και στις 9. Προσπάθησε να κάνεις πίσω, να είσαι πιο ψύχραιμη και στη τελική δες το ως το αλατοπίπερο της ζωής. Βοήθησε κάποιον στις 10 και μη περιμένεις κάτι ως αντάλλαγμα. Μέχρι και τις 13 οργάνωσε καλύτερα τη ζωή σου.
Επαγγελματικά* Προσπάθησε μέχρι και τις 14 να είσαι συγκεντρωμένη, να μη βάζεις τη τζίφρα σου όπου να’ναι και να μην αφήνεις εκκρεμότητες πίσω.

Υδροχόος
Ζόρικες οι μέρες σου, τα ερωτικά σου σε βασανίζουν πολύ. Κάτι συμβαίνει στις 9 και ξεσπάει μεγάλη μπόρα. Πρόσεχε τι λες! Σκέψου στις 10 τι φταίει. Στις 11 νιώθεις πολύ μυστήρια. Θες και δε θες! Αλλάζεις το σκηνικό στις 12 και 13! Εξαφανίζεσαι ευχάριστα.
Επαγγελματικά* Κάνε νέες γνωριμίες, καλύτερες δημόσιες σχέσεις. Προσπάθησε μέχρι και τις 14 να μη κάνεις πολλά έξοδα. Πάλεψέ το πάλι από την αρχή.

Ιχθύες
Να ζητήσεις βοήθεια από τους δικούς σου τους ανθρώπους στις 8 για να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις μέχρι και τις 10. Κάποιος δείχνει το ενδιαφέρον του στις 11 και ξαφνιάζεσαι ευχάριστα. Μια βόλτα στις 12 θα σου κάνει καλό. Πρόσεχε από τις 14 και μετά γιατί ο Ποσειδώνας σου θολώνει το τοπίο.
Επαγγελματικά* Ότι κάνεις στις 9 και 10. Μετά κλείνουν οι διακόπτες. Νιώθεις απίστευτη εξάντληση και αρνείσαι να κάνεις το οτιδήποτε.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos