Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 30/06/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ ευχάριστη ημέρα μόλις μας ξημέρωσε και είναι μόλις Πέμπτη.. Το σύμπαν μπήκε ξαφνικά σε καλοκαιρινή διάθεση και θα αναστατώσει
αρκετές ψυχές.

Απρόβλεπτα ταξιδάκια προκύπτουν, για επαγγελματικούς αλλά και για ερωτικούς λόγους. Το θέμα είναι πως με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και με καλή παρείτσα όλα γίνονται πιο όμορφα και πιο εύκολα. Συνεπώς καλά να περάσετε..


Και κάπως έτσι, ξεφεύγω εντελώς από το θέμα και λέω πως, ο Έρωτας δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει ηλικία, δεν έχει όρια! Υπάρχει παντού, συμβαίνει κάθε μέρα, τα μόνα που χρειάζονται είναι μια ματιά και ένα χαμόγελο..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που μπορεί να συμβούν διάφορα οικογενειακά ζητήματα, να εκνευριστείτε πολύ και να αρχίσετε να τα λέτε από εδώ και εκεί. Δε σας ταιριάζει η συμπεριφορά αυτή, να όμως που θα παρασυρθείτε από το συναίσθημα και θα εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας. Καλύτερα να δείτε τη κατάσταση λίγο πιο σφαιρικά, πιο αντικειμενικά, γιατί όλα αλλάζουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν αναλόγως. Σκεφτείτε με ψυχραιμία και μόνο τότε μιλήστε!

Ταύρος
Ετοιμάστε βαλιτσούλα, οργανωθείτε, γιατί φεύγετε! Μια απρόβλεπτη πρόταση για ένα μικρό ταξιδάκι, θα σας αναστατώσει πολύ ευχάριστα. Εννοείται πως θα ακολουθήσετε τη παρέα, να σταματήσετε να φέρνετε αντιρρήσεις, να κλείσετε τα μάτια στη διαδρομή και όπου σας βγάλουν. Μια μικρή διαφυγή από τα καθημερινά, είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε το ψυχολογικό σας!

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι στο θέμα δουλειά και λεφτά. Τα χρειάζεστε και τα δυο, η ευκαιρία κατά πάσα πιθανότητα να έχει εμφανιστεί, το μόνο που απομένει είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δράσετε αναλόγως. Ακόμα και αυτό που θέλετε να φτιάξετε, θέλει κάποια χρήματα. Συνεπώς αδράξτε τις ευκαιρίες και ας είναι καλοκαιρινές και φανταστείτε το πορτοφόλι σας γεμάτο.. Ωραία δεν είναι;;;

Καρκίνος
Από σήμερα θα είστε πιο χαμογελαστοί, πιο ορεξάτοι και πιο επικοινωνιακοί. Εκμεταλλευτείτε το στη δουλειά, για να προσεγγίσετε εκείνους που θέλετε, γιατί κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει. Ερωτικά σας βρίσκω στα φόρτε σας, αφού ξύπνησε εκείνη η πλευρά, η γοητευτική, η σέξι, που ρέει από πάθος.. Σβήστε καμιά φλόγα, για να νιώσετε ακόμα καλύτερα!

Λέων
Μπορεί να βρίσκεστε σε καλό mood, όμως το μυαλό θα αποφασίσει να περπατήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το ρίχνετε πολύ στη σκέψη, αυτό κάνει και καλό και κακό, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από τη φαντασία σας και να ξεφύγετε εντελώς. Αν ανησυχείτε για κάτι, καλύτερα να μιλήσετε με ένα δικό σας πρόσωπο, γιατί μια καλή κουβέντα θα σας σώσει από την οποιαδήποτε στεναχώρια.

Παρθένος
Και τα μυαλά στα κάγκελα θα σας πω, γιατί πάλι έχετε μπλέξει με τρελή παρέα και πάλι ετοιμάζεστε να κάνετε το ακατόρθωτο; Ξεσηκωμένοι για τα καλά, συναντήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, όλως τυχαίως ο πανικός ο ίδιος και εσείς το πρωταγωνιστικό το πρόσωπο. Μη το σκέφτεστε και πολύ. Ότι είναι να συμβεί με το μαναράκι απέναντι θα συμβεί άμεσα.. Και μετά το χάος..

Ζυγός
Σήμερα θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, θα έχετε μια διαύγεια, θα είστε άκρως επικοινωνιακοί, ξαφνικά θα σας αγαπήσουν όλοι και θα σας δώσουν την απαραίτητη σημασία. Επιτέλους, λέω, γιατί όλο στη γκρίνια είσαστε, φροντίστε να είστε ο εαυτός σας και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψει και μια απίστευτη ευκαιρία. Ψαχτείτε καλύτερα..!

Σκορπιός
Μήπως θα πάτε κάποιο ταξιδάκι παρέα με ένα Ταύρο;;; Μου κάνει τρομερή εντύπωση, αλλά και εσείς ετοιμάζεστε για το ίδιο! Ξεσηκωμένοι, να κάνετε μια τρελή διαδρομή, να πάτε κάπου διαφορετικά, έτσι να ξεγνοιάσετε, να χαλαρώσετε, να χαμογελάσετε και να εκτονωθείτε αναλόγως! Μόνοι αποκλείεται να πάτε, συνεπώς τη ζαβολιά σας θα τη κάνετε και ότι προκύψει.. Μπράβο σας!

Τοξότης
Μια χαρά είστε, δε ξέρω για πόσο ακόμα. Μα σας έχει πιάσει μια μανία, να θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τη σχέση σας, για το παρελθόν, για κάτι που έχει περάσει τέλος πάντων και κάπως έτσι μπορεί να πληγωθείτε από το πουθενά. Νιώθετε πως υπάρχουν μυστικά, πως σας λένε ψέματα, πως κάτι υπάρχει που πρέπει οπωσδήποτε να το μάθετε..

Αιγόκερως
Μέρες που έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Λειτουργείτε ομαδικά, σκέφτεστε το συμφέρον όλων και μπαίνετε μπροστά σε οτιδήποτε προκύψει. Είστε δυναμικοί χαρακτήρες και όταν γνωρίζετε πιο είναι το σωστό και το δίκαιο, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Σήμερα θα λάμψετε και εσείς και το μάτι σας, όμως θα σας θαυμάσουν για αυτό!

Υδροχόος
Φτιάξτε βαλιτσούλα φεύγετε και εσείς.. Κάπου θα πάτε, γιατί βρήκατε μια ευκαιρία, να κάνετε αυτό που σας αρέσει και να βγάλετε και μερικά λεφτά. Εντυπωσιάζομαι, γιατί μπορείτε μέσα σε μια νύχτα να το καταφέρετε αυτό, ανάλογα με τη διάθεσή σας και το πάθος σας φυσικά. Επαγγελματικό ταξίδι λοιπόν, με λίγο από όλα.. ! Ξέρετε και ο έρωτας είναι μέρος της ζωής. Συνδυάστε τα λοιπόν, για να μεγαλουργήσετε!

Ιχθύς
Κάτι έχετε πάθει εσείς. Φλέγεστε κανονικά, ερωτοτροπείτε πολύ, φλερτάρετε επίσης και ξαφνικά έχετε μπει στο παιχνίδι πολύ δυναμικά. Είστε μέσα στη θετική την ενέργεια, σας συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα. Ακόμα και στη δουλειά, προχωρούν οι υποθέσεις σας, δίχως ιδιαίτερο κόπο. Σα να έχουν μπει στον αυτόματο ένα πράγμα. Ωραίο το φλερτ στη δουλειά, αλλά συνήθως έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Το νου σας..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos