Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ποια Ζώδια θα έχουν τη μαγική εύνοια της Θεάς Αφροδίτης τις μέρες αυτές;;; by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε, μόλις ξεκίνησε ένα υπέροχο ΣΚ, για όλα τα ζώδια, όμως υπάρχουν και κάποια που θα περάσουν πολύ καλύτερα τις μέρες αυτές και όχι μόνο. Μέχρι και τις 15/6 κάποιοι εκεί έξω.. θα
νιώσετε μια απίστευτη ευτυχία και κάπως έτσι θα βρείτε τη διάθεση, να το ρίξετε στη διασκέδαση, στον έρωτα και στις βόλτες! Ακόμα και στα μικρά τα ταξιδάκια.. να εδώ κοντά!

Τα Ζώδια που θα ξεσηκωθούν και θα αναστατωθούν ευχάριστα φυσικά είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι!
Και γιατί αυτό;;; Γιατί το σύμπαν είναι μαγικό και έχει κέφια..







Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, συναντά τον Ήλιο, φως παντού, λουλουδάκια, πουλάκια, όλα τα καλά τα συστατικά για να ανθίσουν.. ας πούμε τα ερωτικά παιχνίδια.. Και κάπου κάτι κάνει και ο Ουρανός.. ο απρόβλεπτος αυτός πλανήτης και η αλήθεια είναι πως από απόψε το βραδάκι.. να προσμένετε να χτυπήσουν τα τηλέφωνα, να σκάσουν μύτη τίποτα μυστήρια μηνυματάκια.. πονηρά χαμόγελα και την αναστάτωση την ίδια..
Οι φίλοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού αυτοί θα σας ξεσηκώσουν, αυτοί θα έρθουν να σας πάρουν από το σπίτι, αυτοί θα σας γνωρίσουν σε νέες υπάρξεις. Και το σημαντικότερο, είναι αυτοί που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ερωτικά τώρα τα νέα είναι πικάντικα. Ξαφνικές επιθυμίες θα σας πλημμυρίσουν, θα νιώσετε έτσι κάτι να καίει μέσα σας και θα αποκτήσετε και την ανάγκη να εκδηλωθείτε και ότι προκύψει. Το φλερτ θα είναι μοναδικό, διαφορετικό και τολμηρό, γιατί έτσι πρέπει να συμβεί, για να αλλάξουν και τα δεδομένα. Για να υπάρξει σασπένς!
Το ποιος θα φλερτάρει ποιον δε το γνωρίζω, όμως θα συμβεί και πάθη θα ξυπνήσουν, φλόγες θα ανάψουν και βρείτε εσείς τον τρόπο που θα το ζήσετε, που θα το χαλιναγωγήσετε και που θα το νιώσετε.


Κριός
Να ξεχάσετε τα προγραμματισμένα τις μέρες αυτές, να σκίσετε τα χαρτάκια πάνω από το ψυγείο, αφεθείτε ελεύθεροι σε οτιδήποτε απρόβλεπτο προκύψει. Ακολουθήστε τη παρέα και όπου σας βγάλει. Είναι μέρες που θα είστε συνέχεια με τους φίλους σας, θα γελάσετε με τη ψυχή σας και θα αλλάξει η καθημερινότητά σας προς το καλύτερο. Εν ολίγοις ξεχάστε τα μουτράκια, τις διαταγές και τα όρια. Ξεπεράστε τον εαυτό σας, για να νιώσετε σα παιδιά ξανά..

Δίδυμος
Τι να σας πω.. χρυσά μου! Σας βλέπω νύχτα να φτιάχνετε βαλίτσα και να εξαφανίζεστε! Είναι οι μέρες τέτοιες που δε θα μπείτε σε διαδικασία να δώσετε πολλές εξηγήσεις, γιατί συνήθως πληγώνουν και η διάθεσή σας είναι εντελώς διαφορετική. Είδατε επιτέλους το όνειρο και θα κάνετε ότι σας αρέσει. Έχω την εντύπωση πως ούτε αντίο δε θα πείτε, θα βρείτε μια προσωρινή πρόφαση και δίχως λόγια ανούσια, θα βρεθείτε στο επιθυμητό σημείο.. και θα τραγουδάτε Μύκονοςςςςςςςςς..

Λέων
Άκρως ερωτικές οι μέρες σας, προκύπτει και η γνωριμία, δε θα έχετε κανένα παράπονο. Μπορεί να μην είστε του one night stand, όμως παίζει να προκύψει, γιατί πάνω στο τσακίρ κέφι, πάνω στο ποτό και στο χορό, όλο και κάτι μαγικό συμβαίνει.. κάθε φορά όμως! Να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να ρισκάρετε σε κάτι νέο και διαφορετικό γιατί το χρωστάτε στον εαυτό σας. Μην έχετε ενοχές, ότι έγινε-έγινε, επιμένω να ξεπεράσετε ότι σας πλήγωσε και να κοιτάξετε το πώς θα χαμογελάσετε ξανά!

Τοξότης
Να το ξέρετε πως από σήμερα και μέχρι τις 15/6 δε πρόκειται να σας δει και τόσο πολύ το σπίτι σας. Οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή, θα βρεθείτε σε πολλά μέρη και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας αλλάξουν τη διάθεση προς το καλύτερο. Μπορεί να εμφανιστεί ως δια μαγείας ο έρωτας που γυρεύατε όλη σας τη ζωή. Πάντως κάτι φεύγει και κάτι έρχεται. Διώχνετε μακριά οποιονδήποτε σας πλήγωσε, όχι όμως εσκεμμένα θα βοηθήσει πολύ το σύμπαν σε αυτό. Αστραπιαία θα συμβούν τα πάντα και θα νιώσετε έντονα το συναίσθημα της δικαίωσης και της χαράς..

Υδροχόος
Δύσκολη η περίπτωσή σας. Για να φλερτάρετε από μόνοι σας δε το βλέπω, για να σας φλερτάρουν επίμονα, ίσως! Πάντως δε θα φανεί η διάθεση και τόσο από την αρχή, άλλωστε σε εσάς όλα τα καλά συμβαίνουν λίγο πριν το τέλος.. Έτσι για να αγωνιάτε και να μη ξέρετε ποια θα είναι η συνέχεια. Να κανονίσετε ένα ταξιδάκι, να ξεφύγετε από όσους σας ζορίζουν, να κλείσετε τα τηλέφωνα, να εξαφανιστείτε, γιατί σας ταιριάζει πολύ η συμπεριφορά αυτή, όπως και τα απρόβλεπτα. Δεχτείτε παράξενες προτάσεις, απαντήστε σε εκείνη τη πρόκληση.. μπορεί να βρεθείτε πραγματικά σε πελάγη ευτυχίας..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos