Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Είναι ο Ταύρος πιστός;;;;;

Κάποια ψυχή αναρωτήθηκε εδώ πέρα..

Όταν ο Ταύρος βρίσκεται σε σχέση, ναι τότε είναι πιστός! Δε του αρέσουν τα ψέματα, δε του αρέσει η υποκρισία και η αλήθεια είναι πως δε γουστάρει να κάνει πράγματα που δε θα ήθελε να του κάνουν!!!

Βέβαια, όλα σχετικά είναι, γιατί παίζουν ρόλο οι πλανήτες και ο ωροσκόπος, συνεπώς ένας Ταύρος μπορεί να έχει αρχές, ήθος, εντιμότητα, όμως μπορεί κάπου να το χάνει το θέμα.

Ένας πιστός Ταύρος.. με κάνει και αναρωτιέμαι, γιατί όταν αγαπάει, τότε δίνεται με όλο του το είναι και δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου τη κάνει!

Ο έρωτας, η αγάπη, το καλό "κρεβάτι", είναι το οξυγόνο του Ταύρου. Θέλει να νιώθει συναίσθημα, να γοητεύεται, να κυνηγάει, γιατί προτιμάει και τα δύσκολα! Το φλερτ είναι μια μικρή ανάσα, ξέρει πολύ καλά να διαχωρίζει το αθώο, απο το πονηρό. Μπορεί να χαμογελάσει σε μια ύπαρξη, αλλά ως εκεί.. Να μιλήσει λίγο πονηρά, αλλά για το παιχνίδι, να εκείνο το εγκεφαλικό..
Είναι πως να το πω, σαν ένα σοκολατάκι. Το τρως, σε γλυκαίνει, είναι λίγο και ανάλογα πάλι με τη περίπτωση, σου κόβεται η όρεξη ή θες και άλλο.. 



Ναι ένας Ταύρος είναι πιστός, γιατί όταν αποφασίσει να δώσει το σώμα του, να αποκαλύψει τη γύμνια του, τότε σου έχει δοθεί. Εξολοκλήρου. Γιατί, είναι και ντροπαλός, με βρώμικο μυαλό, αλλά συνεσταλμένη συμπεριφορά. Άγαρμπες κινήσεις στα νιάτα, όμως η εμπειρία αλλάζει τα πάντα!

Μπορεί να είναι καλό παιδί, θέλει όμως τις ανέσεις του. Μια καλή δουλειά, χρήματα τόσα όσα να ζει αξιοπρεπώς, έχει πάντα στόχους και όνειρα και το σημαντικότερο απο όλα πρέπει να του ανήκουν! Να τα έχει δουλέψει, να τα αξίζει ! Σκληρό όλο αυτό, βάναυσο, μπορεί και λίγο μαζοχιστικό, αλλά έχει ανάγκη να στηρίζεται στα πόδια του. Να νιώθει ασφαλής!

 Αυτό χαλάει τη γλυκύτητα ενός Ταύρου γιατί πρώτα πρέπει να νιώθει ασφαλής και μετά να μπει σε διαδικασία να ερωτευτεί. Υπάρχουν προτεραιότητες, έμφυτες. Τραγικό;;;;

Γοητεύεται απο την ύπαρξη που θα έχει εμπειρία, γνώση, ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, οτιδήποτε μπορεί να του ταρακουνήσει το κόσμο, να τον ξεσηκώσει, γιατί είναι βαρύ το πεπόνι. Σωστά;;; χαχα.. Εκδηλωτική προσωπικότητα, φωτεινή και λαμπερή, έξω καρδιά σε αρκετές περιπτώσεις, που του αρέσει να τον θαυμάζουν και να θαυμάζει. Είναι μαγικό αυτό, αλλά απαραίτητο συστατικό..

Ωραία τα είπαμε .. υπάρχει όμως και το εγκεφαλικό το κομμάτι. Εκεί το μυαλό μπορεί να ταξιδεύει όπου θέλει. Στην άλλη άκρη τη γης! Πού το κακό;;; Το μυαλό παίζει παιχνίδια. Άτακτα παιχνίδια. Σκανδαλίζει. Και σε όλο αυτό το story, ναι θα πέσει και ένας Ταύρος! Γιατί, δε κατάλαβα. Άλλο το τι σκέφτεται και άλλο το τι κάνει. Σωστά;;; Αλλά είναι και η ζωή έτσι, που κανείς δε μπορεί να κάνει και αλλιώς, ανεξάρτητα στο ζώδιο που ανήκει. Διαφωνεί κανείς;;;;;

Και για να τελειώνουμε, ο Ταύρος είναι πολύ πιστός. Για να μπει σε διαφορετικές διαδικασίες, σημαίνει πως κάποιος τον έδιωξε, κάποιος τον έσπρωξε, κάποιος προκάλεσε το κακό. Και όχι μέσα σε μια νύχτα, αλλά σε αμέτρητες, μοναχικές νύχτες, που το μυαλό και η καρδιά είχαν κρυφή επικοινωνία.. Ένας Ταύρος πρώτα πληγώνεται μετά απογοητεύεται και στο τέλος φεύγει. Με ψηλά το κεφάλι, όμως φεύγει.. Με αξιοπρέπεια και το κούτελο καθαρό!

Χαίρομαι που είμαι μια Ταυρίνα..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos